Bugün 20 Eylül 2020, Pazar

Zümrüt 27 İST isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Kıskanç bir kızım aşık olmak istiyorum
Fotoğraflı İlan

Kıskanç bir kızım aşık olmak istiyorum

  Rumuz Zümrüt 27 İST
  Son Girişi 20 Eylül 2020, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Karabük
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Zümrüt 27 İST için 63 Özel Mesaj var

Ercan.
24 Mayıs 2020 Saat: 23:38

Merhaba Ben Ercan. Bana ulasmak isteyen Aktif ve Olgun Erkek Arkadas bana mesaj yazsin lutfen. Ciddi ve Olgun Aktif Erkek icin. Tesekur ederimmm. E-mail : ercaneric1980@gmail.com


Taner
16 Mayıs 2020 Saat: 00:13

Evet herşeyi bırak benimle gel burdayım cabuk gel


Dogan
19 Nisan 2019 Saat: 16:17

Merhaba ben Doğan 41 yaşindayım.Otomotiv yedek parca sektöründe şirket sahibiyim. karşilikli güven ve saygı içinde sadece birkişi olarak görüşmek isterim.olabilirse kendinizi tanıtırmısınız?


metin
14 Şubat 2019 Saat: 14:56

Meraba duygularimiz aynı seven kiskanir bende oyleyim sizi tanimak isterim Wapshap telim orda daha detayli goruselim mobilonmetin@hotmail.com


ali zengin
11 Şubat 2019 Saat: 20:29

selam yazdıklarından anladığım kadarıyla kısa ve öz konuşmayı seviyor gibisin tanışmak isterim ciddi düşünüyorum 25 yaşındayım artık evliliğe adım atmanın zamanı geldi diye düşünüyorum eğer düşüncelerim sana da uyarsa faceden bakabilirsin zengin.ali@hotmail.com


Baris
14 Kasım 2018 Saat: 23:49

Slm 34 yas kastamonu bayanlara maddi destek olurum yas farketmez fit olsun yeter iso_37_84@hotmail.com


Ergün
8 Ekim 2018 Saat: 20:00

Merhaba zümrüt ben ergün izmirde yasiyorum tanısmak istersen


Burak
4 Ekim 2018 Saat: 13:06

Ben gerçekten aşk yaşamak istiyorum sizide beyendim tanımak istiyorum ekle konuşalım yusufagirbass123@icloud.com


Adim sonra
28 Mart 2018 Saat: 23:52

Slm ciddi evlilik icin burada olan Hanimefendiler gercekten Allahtan korkan ve sacede evlilik yuva kurmak istiyen varsa wathsapp uzerinde yazsin tanisalim 004368864139595 hangi Hanimefendi gercekten evlilik icin burada ise mesaj yazsin Almanya Belcika fransa isvice tüm avrupa daki ülkeler de ben kendim avrupa da yasadigim icin deha iyi dir tabi ki türkiye de olur.
Lütfen Dikkat Allahtan korken kadinlar yazsin ve Bip messenger dan ulasinbip messenger ayni wahtsapp gibi dir,saygilar
, LÜTFEN DİKKAT OKUYUN ÖNCE SONRA KENDİNİZE ANLATİN TANİTİCİ
Mesaj yazsinlar,.
Lütfen sahte karlar havali kibirli sahislar uzak dursun benden.’


Mehmet Emin
5 Mart 2018 Saat: 07:23

Merhaba zümrüt tanışmak istiyorum seninle yaşım 33 kilo 85 boy 1.85 resim istersen atabilirim daha sonra.Belkide ruh eşim sensin herşeyin hayırlısı olsun diyelim.


hakan38
31 Ocak 2018 Saat: 09:13

ama aşk burada aranmaz zümrüt hanım kalpte aranır


toprak
16 Ocak 2018 Saat: 22:17

adım toprak 25 yaşındayım 1,78 boyundayım 68 kiloyum


Yücel
3 Ekim 2017 Saat: 16:02

Slm Zümrüt hnm Nasılsıniz bursadan Yücel 34 yaşındayım danışmanlık işi yapıyorum 180 boyundayım 78 kilo yakışıklı bir beyim seninle tanışmak istiyorum kabul edersen niyetim ciddi evlenmek istiyorum


Zümrüt 27 İST için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller