Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Melis 23: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Fethiye şehrinden Melis 23 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Otelde çalışıyorum

Otelde çalışıyorum

Rumuz Melis 23
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Fethiye
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Melis 23 için 98 Özel Mesaj var

Anonim
27 Ağustos 2019 Saat: 17:48

Mrhb nasılsınız sizinle tanışmak istiyorum.fethiyede yaşıyorum.maddi durumun normal sayılır.sizinle uyumlu olduğumuzu düşünüyorum benimle tanışmak istersen gorüşebiliruz byy.


Engin
26 Ağustos 2019 Saat: 01:43

Merhaba Melis. 52 Yasinda bir arkadas istermisin. Gercekden Manevi duyhusu. Cok genius. Espirili Neseli. Bir beyim. Maddi Ata gelince. Almanyada. 13 dalda isi olan bir biriyim. Maddi Manevi Sorunu yok. 00491639407465 whatsaap


mert
10 Haziran 2019 Saat: 22:21

slm ben isvicreden mert maddi durum cok iyi benim tanisalim betsbull19@hotmail.com


Turker
21 Mayıs 2019 Saat: 10:11

Slm ben fetiyeden turker sizinle tanismak istiyorum ben ciddi bir iliski kurmak isterim sizinle beni verecegim numaradan ulasirsaniz cok mutlu olurum gercekten ciddi bir evlilik istiyorum cok neseli biriyim ben numarami yaziyorum akdagturker194@gmail.com


Volkan
27 Şubat 2019 Saat: 15:38

Melis merhaba fethiyeliyim. Tanışalım mı?


Mustafa
6 Aralık 2018 Saat: 02:52

Bende fethiyede yaşıyorum c**** hotel de çalış plajında çalışıyorum restaurant sefiyim 21 yasinsayim 0534 087 3881


Rehim
23 Eylül 2018 Saat: 20:19

salam resmni gordum xowladim isderdim tanyam isdeyrem aryasan


Anonim
20 Eylül 2018 Saat: 12:18

Evlenmek göklerin kapıları açılır açılmaz ben seni çok özledim heyer çok almanyada seni bir gün önce Melike seni tatlı istersen Paris istersen Roma götörürm kabulmu olarak çok iyi olur bence korna arkadaş arıyorum


bülent
23 Ağustos 2017 Saat: 20:55

üzümlüdeyim öyle zengin falan da değilim ama genede görüşmek istersen msj at ararım konuşuruz


Uğur
27 Temmuz 2017 Saat: 22:14

Merhaba Melis sizinle tanışmak ve arkadaş olmak istiyorum eğer isterseniz anlaşbiliriz ulaşabilirsiniz saygılarımla


Sahin
1 Haziran 2017 Saat: 09:22

Citti evlenmek isteyen bayanlar beni eklesin 0031638381064 hollanda yasiyorum…. melis ekle beraber tatile gideriz fetihye


harun
24 Mart 2017 Saat: 19:43

Slm ben Bodrum’dan Harun gizlilik içinde aşk kaçamak yaşamak isteyen bayanlar çağrı atın hayatın tadını beraber çıkaralım yaş farketmez


memet
28 Şubat 2017 Saat: 20:01

Merhaba melis hanim istersen tanisa bilirmiyiz seninle istersen bana mesaj gunderebilirsin eger sen gercekten istersen mutlu olmak istiyorsan benimle grusmek isterim seninle acilen senin cevabini ve mesajini bekliyorum saygilar


memet
28 Şubat 2017 Saat: 19:59

Merhaba tanisa bilirmiyiz seninle istersen bana mesaj gunderebilirsin eger sen gercekten benimle mutlu veya grusmek istersen byrun konusalim bekliyorum cevabini ve mesajini saygilar


mert
27 Şubat 2017 Saat: 21:54

merhaba bende fethiyede yaşıyorum tanısmak ıstersenız maıl hesabım mert123q@hotmail.com


Ali
21 Şubat 2017 Saat: 21:24

Merhaba canim ben ali kendim azerbaydjanliyim senin le gorusmek isterdim boy 1.76 kilo 70 bana ulasmak icin 05455628644


bahri
21 Şubat 2017 Saat: 00:17

Neber


ömer eroglu
20 Şubat 2017 Saat: 14:44

merhaba nasılsınız sizinletanışmak ve arkadaşlık kurmak istiyorumm maddı durum gayet guzel mesaj atmanız yeterlı


mehmet
14 Şubat 2017 Saat: 17:11

güzel melis hanım efendi seninle tanışmak istiyorum ben asansör imalatı yapıyorum firma sahibiyim cevap bekliyorum saygılarımı sunuyorum


erkan berk
12 Şubat 2017 Saat: 09:16

Tanişalim ben eşimi kaybettim yeni birine bakiyorum münkünse çaldi konuşalim


erkan
29 Ocak 2017 Saat: 03:58

fethiye de yaşıyorum bayan arkadaş arıyorum tanışmamız mümkün olabilirmi ? acaba


ayhan
21 Ocak 2017 Saat: 18:16

bende kendi haline olan bı bayan bende bodrumdaalışyorm saygılar


hasan
15 Ocak 2017 Saat: 16:06

merhaba ben ank hasan 43 yaş.ünv.mez. dul beyim sizle tanışmak
isterim


kaan kaan
14 Ocak 2017 Saat: 15:48

cok begendım tanısmak ıstıyorum alanyada yasıyorum


Tolga
12 Ocak 2017 Saat: 21:55

Yas26 boy1.87 esmerim
05350260999


hüseyin
10 Ocak 2017 Saat: 22:28

tanışmak isterim 1.65 boy kilo 55 tanışmak isterim


muhammed
9 Ocak 2017 Saat: 16:12

muhammed ben istersen ara
00989149625700


cac
8 Ocak 2017 Saat: 09:42

Tanşalım


emrah
7 Ocak 2017 Saat: 21:30

sizin le tanışmak isterim melis hanım


tandoğan
5 Ocak 2017 Saat: 12:23

Cittiyim Selm kuş adasında yaşıyorum bnde citti biri arıyorum ismim tandogan yaz tanisalim Tandogan748@gmail.com


Ekrem
2 Ocak 2017 Saat: 04:52

Mrb melis seinle tanışmak cok isterim boy 1.75 kilo 63 whatsap dan bekliyom


Akın
9 Ekim 2016 Saat: 17:18

Merhaba melis istanbuldan yazıyom seninle tanışmak isterim tlf yazarsan menmun olurum


murat
8 Ekim 2016 Saat: 10:37

melis istersen tlf mail at bi görüşelim isteklerine cvp verecek göcüm var . ok dersen seni üzmemek önceligim olur .


Osman
2 Ekim 2016 Saat: 22:50

Merhaba ben fethiyede yasiyorum
Tanisip bulusabilirim istersen


Mahmut
29 Eylül 2016 Saat: 18:13

Mrhba sizin tercihler ve erkek arkdaş konusunda yaptıgınız açıklamaları okudum ve konuşmak istiyorum fetihiye ovacık


Dikkat
29 Eylül 2016 Saat: 17:44

Bir önce ki kişi En son 3 ilandan bahsediyorum :@
bu benim kişisel mailim kullanılarak yayınlanmıştır.
Aksi halde başka bir yola başvuracağım.


Anonim
25 Eylül 2016 Saat: 10:27

Merhaba bi kahve içebiliriz


ERHAN
11 Eylül 2016 Saat: 12:26

slm
ayni şekilde bende düzgün bir ilişki arıyorum
mailden cevap yazabilirsin


cem
8 Eylül 2016 Saat: 15:57

Mrhb bn ist dan cem tanismamiz mumkunmu


Anonim
7 Eylül 2016 Saat: 21:19

Slm ben fethiden zeki yalnızlık cok zor son vermek istiyorum bu yalnızlıga artık kalbi temiz biriyle tanişmak istiyorum.


husetin
29 Ağustos 2016 Saat: 16:02

mrb tanişmak isterim senınle 32 yaş yanlız yasıyorum


Latif
25 Ağustos 2016 Saat: 12:43

Merhaba mail atarsanız foto yollarım ve tanışırız.


bora
24 Ağustos 2016 Saat: 02:27

42 yasindayim ciddiysen yaz


cagatay
19 Ağustos 2016 Saat: 13:55

mrb hanım efendı uygun gorursenız tanısmak ısterım 28 yas 180 78


Ahmet
30 Temmuz 2016 Saat: 14:47

hemen yazarmısın tanışalım gezelim


recep
30 Temmuz 2016 Saat: 01:30

çok tatlısınız melis hanım tanışmak isterım bol bol egledırım mutlu yaparım seni bence..


erhan yıldırım
29 Temmuz 2016 Saat: 21:21

mrb melis 34 yaşındayım aynen benimde sen gibi güvenbilcek bi bayan arkadaş aradım kendime eğer uygun görürsen mail yazabilirsin numaranıda bırakabilirsin yakisiklim37@hotmail.com ayisigi3434@hot ikisinede yazabilirsin bekliyorum


Fatih
24 Temmuz 2016 Saat: 04:07

Ben Almanyada yaşıyorum 41 yaşındayım bor hafta tatil lçin bayan arkadaş arıyorum. ilgi duyanlar yazarsa sevinirim


Melis 23 için bir Mesaj Yaz..