Sohbet, Arkadaşlar, Flört
 

Telefondan mesaj arkadaş arıyorum diyen bayanlar ve msj arkadaşlığı arayan erkekler burada sizde katılın!



ÜCRETSİZ İLAN VER


Mesaj Arkadaşı Arıyorum

Fotoğraf Telefon arkadaşı

Telefondan mesajlaşacak arkadaş arayanlar anlık olarak whatsapp ile yazışacağınız bayanlar ve beyler ile tanışmak isterseniz sizde bir ilan bırakın.

Yüzlerce güzel kız bu sitede kendine mesaj arkadaşı bulmak için ilan bırakıyor sizde ister ilan bırakan bayanlara cevap yazın isterseniz sizde profil yayınlayıp mesajlaşıcak birini bulun.. kendinizi tanıtan bir ilan ile birlikte whatsapp skype adresi yazarak başlayın yalnızca size ait bilgiler ile ilan bırakıp tanışmak istediğiniz kızı yada erkeği özetleyin.

MESAJLAŞMAK İÇİN önemli UYARI: Öncelikle tanıştığınız kişiyi iyi tanımadan, görmeden, güvenmeden buluşmayın! Yurtdışından arayıp Türkiyeye gelmek istediğini söyleyenlere inanıp para göndermeyin her nekadar dikkat etsekde bazı bayanlar ilanı kötü niyet için kullanabiliyor.




En yeni üyelerimiz

sema 24

Selin 24 Ank


böl

Telefon arkadaşı için 1.507 Özel Mesaj var

Serkan
25 Mart 2020 Saat: 00:33

Ben Serkan uzun boylu sportif atletik. sevecen biriyim bayan arkadaş arıyorum n.olur Antep Maraş Hatay Osmaniye islahiykilis yada her yer


Ege
19 Şubat 2020 Saat: 03:16

Mrb 30 yasindayim manisada yaşıyorum 1.80 boyundayım kumral yesıl gozlü beyim maddi destege ihtiyacım var bunu karşılaya bilecek bayan arkadaş arıyorum leonfenersrht90@hotmail.com bekliyom


Murat
9 Şubat 2020 Saat: 10:42

Adım murat 45yasındayım.güvenilir gizliliğe önem veren bayan arıyorum.kırıkkalede oturmaktayım.


MERT
7 Şubat 2020 Saat: 20:58

Selam 41 yaşındayım samimi efendi güvenilir biriyim istanbuldan yaşıma uygun bayan arkadaş arıyorum. kasaba.055@gmail.com


mert akın
6 Şubat 2020 Saat: 18:17

maddı destek arayan bayanlar yazsın lafla sozle degıl gercek anlamda maddı destek verırım mustafa.sezgin84@gmail.com


Anonim
18 Ocak 2020 Saat: 16:06

Merhaba ciddi olabileceğim dürüst insanı bayan arkadaşların aramasını isterim


MERT
15 Ocak 2020 Saat: 15:03

İzmir den varmı madde destek saglayabilecrgim bir hanfendi gizliliğe onem veriyorum meil adresim haco2031@gmail.com


MERT
15 Ocak 2020 Saat: 14:02

MRB İZMİR DEN MADDİ DESTEGE İHTİYACI OALN GİZLİLİGE ONEM VEREN BİR BAYAN ARİYORUM 27 YASİNDAYİM
haco2031@gmail.com mail adresinden bana ulasabilirsiniz


Şener
15 Ocak 2020 Saat: 00:22

Merhaba bayan mesaj arkadaşı arıyorum mesaj yazın tanışalım yaş farketmez senerertugrul09@hotmail.com


Mutsuz adam
11 Ocak 2020 Saat: 00:51

Merhaba ben Malatya dan ali yş39 dulum 1 çocuk var annede kaliyor Malatya ve cevre iller bayanlar ile tanişmak istiyorum aligoker44@hotmail.com


cem can
24 Aralık 2019 Saat: 23:19

slm ist da yasıyorum 35/45 yaş aralıgı dürüst ve neşeli bir bayanla tlf arkadaşlıgı yapmak istiyorum gizlilik çok önemli yaşanacak şeyler hep sır kalır


tayfun
23 Aralık 2019 Saat: 14:19

slm düzce tayfun 39 yaş boşandım evim işm var 19 ile 45 yaş arası düürst bayan arıyorum 1çocuklu veya çocuksuz evlilik düşünen arasın saygılı durust bayan beklyorum evlı bayanlar sakın aramasın ölesiye kadar evlılık düşünen arasın whtsap avr saygılerımal evlılık amacında olmayan asl aaramsın


Tayfun
19 Aralık 2019 Saat: 00:47

Slm ben tayfun yaş 37 boy 175 kg 75 güvenli gerçekçi bir beyim gerck bayan arkadas varsa tanisalim fark etmz dul bekar yaşada önem vermem


Ali74
10 Aralık 2019 Saat: 15:29

Merhaba Ben ank ali bir kamu kurumunda çalışmaktayım ankarada yaşayan olgun bayan arkadaş arıyorum kilolu balıketli bir arkadaş arayışım var ilgilenen bayanlardan msj bekliyorum. aa.dgmnc.1974@gmail.com tel.0531 674 97 75.watsaap


Cüneyt
10 Aralık 2019 Saat: 11:16

Merhaba ben istanbuldan cüneyt yaşım 36 evliyim emlak dükkanım ve telefon bayilerim var. Gizlilik ve güven içinde görüşme sağlamak isteyen ciddi bayanlardan mesaj bekliyorum sadece istanbuldan cuneytt3456@gmail.com


Bertuğ
6 Aralık 2019 Saat: 18:28

Merhaba Ayşe ben bertuğ İstanbul da oturuyorum. Sizinle görüşmek tanışmak isterim. Cevap verirseniz sevinirim


Hasan
21 Kasım 2019 Saat: 20:57

Mrb ben HASAN sizinle tanışmak istiyorum eğer sizde uygun görürseniz rahatsızlık verdiysem özür dilerim


Naci
21 Kasım 2019 Saat: 17:37

Slm.ayşr hanım seninle tanışmak istiyorum ankaradayım sizde ankaradamısınız görüşelim.cvbklyrm


AYŞE
17 Kasım 2019 Saat: 06:58

Evliyim görüşmek istiyorum


Brlkavi
14 Kasım 2019 Saat: 22:55

Merhaba ben konya dan birol yanlızlağımı paylaşacak arkadaş olabileceğim bir bayan arkadaş arıyorum Konya da ki yalnızlıktan sıkılan bayanların aramalarını bekliyorum.


Doğan
8 Kasım 2019 Saat: 23:22

Selam güvenilir Kahramanmaraş içi evli dul bekar farketmez doya doya aşk yaşayacak mutsuz bayan arıyorum sevgiler


Cesur
30 Ekim 2019 Saat: 22:02

Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar esmercesur231@gmail.com


Evli ama mutsuz
30 Ekim 2019 Saat: 19:05

Evliyim.ama mutsuzum mesajlaşacak bayan arkadas arıyorum


Şk adamı
26 Ekim 2019 Saat: 21:48

Merhaba ben Malatya dan ali yaş39 dulum evli dul farketmez bayan arkadaş arıyorum


İsimsiz
22 Ekim 2019 Saat: 21:08

Merhaba İstanbulda ikamet ediyorum, bana maddi ve manevi olarak destek verecek sınırsız hizmet alacak dul veya evlenmemiş bayanlar ufak bir problemim var ve acilen çözmem gerek bana maddi ve manevi olarak destek verecek bayanlar acilen mail bekliyorum
isimsizisimsiz758@gmail.com


Mertadm
2 Eylül 2019 Saat: 02:33

Merhaba ben mert a yaşım 37. Uşak’ta yalnız yaşıyorum. Elektrik teknisyeni ym. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum


Murat72
26 Temmuz 2019 Saat: 09:36

Mrb ben Murat 46 yas bekar , yalniz yasiyorum Evim müsait bayan.arkadas ariyorum. Ben Karlsruhe, Heidelberg Mannheim cevresinde kaliyorum tel 01774682209


Çavreş
25 Temmuz 2019 Saat: 10:24

Bende mesaj arkadaşı arıyorum 30 yaşındayım 25 gibi gösteriyor um sadece tanışmak ilerisi tanıştıktan sonra
gokanileri@gmail.com


denayez
24 Temmuz 2019 Saat: 13:09

Hanimlar ben mesaj arkadaşı ariyorum instagram hesabim sahte “denayez” eger olaki işler ciddiye binerse gerçek hesabimi ozaman soyler ve kimligimi açıklarım


Gokan
23 Temmuz 2019 Saat: 21:19

Merhabalar mesajlaşacak birini ariyorsunuz benimde benimde oyle bir ihtiyacim var isterseniz e postam gokhan-ileri@windowslife.com


Yunus
11 Temmuz 2019 Saat: 19:58

Slm arkadaş ariyorum bayan erkekler yazmasin adim yunus bekar 34 yaşinda sarışın çirkin ve tipsiz biriyim fazla beklentisi olan yazmasin lütfen saygilar tanitici mrsaj atin lütfen saygilar


yilmaz
12 Haziran 2019 Saat: 19:37

Merhaba bayan arkadaslar medeniyetin mimarlari ben egitim ordusunun bir neferiyim bayanlarla muhabbet etmeyi severim cunku bayanlar erkeklere nazaran daha nazik benim yapim geregi cok duygusal ve lirilgan kirilmamak icin bayanlarla iletisimi tercih ederim ileride ne olur onu bilemem bayanlardan mesaj veya arkadaslik telefonu bekliyorum


Murat
18 Mayıs 2019 Saat: 10:37

Dertleşmek sohbet etmek isteyen, samimi şekilde içini dökmek isteyen herkesi dinlerim. Resim istemem telefon numarası istemem, ne yaşınızın önemi var ne şehrinizin. Samimi sohbet edebileceğim dostluk Arıyorum. muratmelikgazi@gmail.com


konyali
14 Mayıs 2019 Saat: 15:53

selamlar ismim sinan 31 yasindayim konyada yasiyorum aska sevgiye ilgiye muhtacim her seyi aramizda yasayacagim cilginca konyada yasayan olgun genc bi bayanla tanismak sevgili olmak istiyorum neseli romantik biriyim varsa konyada yasayan cilgin bi bayan mesaj atsin tanisalim sinanculfa@hotmail.com


cevat5757
25 Mart 2019 Saat: 01:48

bayanlar ben 45 yaslarinda gizlilige onem veren evli ve dul bayanlar 35 ve 55 arasi bayanlar balik tenli goruselim


Mesut
23 Mart 2019 Saat: 14:57

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez mesutkocabiyik64@gmail.com


Ümit
17 Mart 2019 Saat: 20:27

MERHABA BEN TEKİRDAĞ SARAYDA YAŞIYORUM. 26 YAŞINDA BEKARIM.
MADDİ DESTEK KARŞILIĞI REEL GÖRÜŞECEK BAYAN ARIYORUM. ARABAM VAR. YAKIN OLURSA GELEBİLİRİM. TERCİH ETTİĞİM İLLER TEKİRDAĞ KIRKLARELİ EDİRNE VE İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN BAYANLAR YAZARSA GÖRÜŞME AÇISINDAN DAHA İYİ OLUR.WHATSAPP NUMARAM=05458924965
E-MAİL ADRESİM = umit_92_61@hotmail.com


Muhammed
14 Mart 2019 Saat: 00:55

Evet arkadaşlar benim adım Muhammed ben adıyamanda yaşıyorum artık baya sıkıldım telefondan mesajlaşacak bir arkadaş arıyorum yani bi bakarsınız ısınmışız ben çok çabuk ısınırım bi insana cidden konuşacak bayanlar benim mail hesabıma mesaj atsın ben ona dönerim ve konuşmaya başlarız.👍


adem
14 Mayıs 2019 Saat: 13:42

Slm nevin hanim tanismak isterim


Emrah
26 Mart 2019 Saat: 04:00

Merhaba Aydın’dan Emrah arkadaş olalımmı


Poyraz
19 Mart 2019 Saat: 18:30

Merhaba Nevin Hanım Ben Poyraz Özen Saygı Sevgi Güven için Tanışalım


Aydın
6 Mart 2019 Saat: 16:46

Merhaba Nevin.Bana aydin_askin@windowslive.com adresime mail atarak ulaşırsan memnun olurum.Belki tanışır arkadaş olabiliriz.


Faruk
4 Mart 2019 Saat: 10:42

Selam izmit’ten Faruk, diksiyonu düzgün, duygusal kadın ruhundan iyi anlayan bir adamım yerine göre İzmit argosu,yerine göre dünyanın en kibar erkeği, eğlenceli, enerjisi yüksek biriyim, gizlilik içinde bir vatsap arkadaşlığina davet ediyorum sizi.. faruk_saka@outlook.com


NEVİN
3 Mart 2019 Saat: 04:28

Merhaba ben Nevin.. cevremden cok sıkıldım telefon arkadasi ariyorum.. guvenir, sever ve iyi anlasirsak gorusme sansimiz olabilir.. Ciddi beyler arasin ;)


ali
24 Şubat 2019 Saat: 17:04

Slm yasim 55 Almanya-Hamburg tanismak arkadaslik dürüstce E-Mail atin tanisalim,tsk(burada cocuksuz biriyim)

ali.kayahamburg@outlook.de


Telefon arkadaşı için bir Mesaj Yaz..