Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Esra: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda şehrinden Esra isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Eşimi arıyorum niyetim evlenmek

Rumuz Esra
Şuanda Çevrimdışı
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Evlilik




Esra için 44 Özel Mesaj var

Bayram
17 Kasım 2019 Saat: 19:16

Merhaba Esra hanım kabul ederseniz sizinle tanışmak isteyen biriyim adım bayram sakaryada oturuyorum niyetim ciddi bir arkadaşlık ve evlilik amaçlı yazıyorum boş muhabep değil evlenip bir yuva kurmak isterim kabul ederseniz mesaj atarsanız memnun olurum şimdilik kendinize iyi bakınız hayırlı günler hanfendi bayramsakarya54@outlook.com


yalınız kurt
1 Eylül 2019 Saat: 22:57

seninle tanışmak istitorum ben biraz gelgelliyim sende kabul edersen seninle evlenmek istiyorum


Mehmet
17 Temmuz 2019 Saat: 14:42

Meraba hanfendi ismim mehmet kadrolu memur olarak gorev yapiyorum yasim 29 ogretmenlik okuyorum bayanlara karsi kendini bilen birisiyim efwndi bir kisilige sahibim asiri iyi niyetliyim mehmetarda214735@gmail.com kendinize iyi bakin


Ahmet
26 Mart 2019 Saat: 20:56

Merhaba ben Ahmet 36 yaşındayım evlendim ayrıldım niyetim de ciddi numaramı bırakıyorum arayın konuşalım


Kosovali
21 Şubat 2019 Saat: 01:30

Mantık evliliğinden kastediyorsunuz da ilk evliliginizi de bana göre böyle yaptınız ve kısa sürdü.Simdi de ayni hatayı yapıyorsunuz yazik..


Kadir
19 Şubat 2019 Saat: 17:20

Mrb ben kadir bekarım hiç evlenmedim ankarada yaşıyorum tanışalım istedim


ertuğrul
12 Şubat 2019 Saat: 11:45

merhaba ben ertuğrul ankarada yaşıyorum. bir evlilik geçti başımdan. sizinle tanışmayı çok isterim. nuh_ertugrul06@hotmail.com dan bana msj atmaniz yeterli.


orhan
9 Şubat 2019 Saat: 02:40

esra hanim merhaba hic evlenmedim olgun ,hayat arkadasi olabilecek bir es ariyorum.fransada yasiyorum.tabiki tartisilacak bir cok konu var .mustakbel esime cok deger verecegim kesin.ve bana gore uzun erimli bir birlikteligin temel bazi ilkeleri olur.bunlar,sadkat,dogruluk,durust olma v.s
istersen konusabiliriz. masmavi78@hotmail.fr


Necdet
7 Şubat 2019 Saat: 17:11

Merhaba ben Necdet 36yas bir evlilik geçirdim gerçekten dediğin kadar dürüstlük olacaksa ben her zaman varım bekliyorum


ümit
24 Aralık 2018 Saat: 21:40

merhaba ben ümit 35 yaşindayım kısabir evlilk yapdım cocuk yok ist yaşiyorum kedi işimi yapıyorum amacı yuva kurmak mutlu olmak cıttı ve benım gibi cocuk olmayan biriyle tanişmak evlenmek istiyorum niyeti cıttı olanlar yazınlar


hasan
12 Kasım 2018 Saat: 13:35

mrb esra hanım ben hasan 33 yaşındayım 1 evlilik yaptım 2,5 ay önce boşandım şimdi mutlu olabileceğim dürüst bir bayanla evlenmek yuva kurmak istiyorum sizde istiyorsanız lütfen arayın çekinmeyin konuşalım tanışalım hasancanpolat20@hotmail.com


turan
13 Ekim 2018 Saat: 10:51

merhaba esra 34 yaşındayım kamuda çalışıyorum senle tanışabilirmiyiz


Oktay
8 Ekim 2018 Saat: 17:47

Selam ben oktay yas 36 İstanbul ciddi anlamda tanışmak istiyorum sizle


Ramazan
2 Ekim 2018 Saat: 21:40

Esra hanım bende ayrıldım sızınle tanışmak isterim hayırlı akşamlar


selim
24 Eylül 2018 Saat: 15:31

merhaba 35 yaşındayım kendime ait bir işim var seni tanımak isterim niyetim evlenmek çocuk sahibi olmak dürüstlüğe ve güvene önem veren biriyim.


Levent
9 Eylül 2018 Saat: 21:44

Almanyadan ciddi evlenecek bayan arıyorum ciddi kisiler yazsin Tornadoksk2@gmail.com


Nail
1 Eylül 2018 Saat: 08:53

Selamün aleyküm allahın Selamı üzerinize olsun hayırlı günleriniz olsun nasılsınız ben nail sizinle tanışmak ileriye dönük ciddi bir arkadaş olmak istiyorum sizcede mümkün se ben burda bir fabrika da çalışıyorum bekarım 44 yaşındayım ciddi anlamda bir eş bir arkadaş arıyorum en temiz duygular la cevabınızı bekliyorum görüşmek üzere


Havana
29 Ağustos 2018 Saat: 23:40

Cidi bir ilişki evlilik arıyorum almanyada büyüdüm türkiyede yasiyorum almanyada olanlar tercihi dir yaşım 50 ikinci baharimiza yasayalim beraber saygılarımla beni bul mutluluğu huzuru ariyorum Havanafadik68@hotmail.com


Havana
29 Ağustos 2018 Saat: 23:37

Avrupanın neresi olursa olsun ciddi evlilik düşünen beylerle tanisip evlenmek istiyorum yaşım 50 45 ve 65 yaş arası olabilir benim kafamıza uysun yeter


Kerem
20 Temmuz 2018 Saat: 01:28

Mrb citti evlilik istiyom istanbuldan türkiyenin heryerindende olabilir numaram ariya bilirsiniz 05412051674


Mustafa
13 Temmuz 2018 Saat: 21:36

Merhaba lafı uzatmıcam kriterlere uyuyorum dönüş yaparsan kazanırız ve sevinirim


Anonim
13 Temmuz 2018 Saat: 10:20

Merhaba esra hanım sizi tanıyabilirmiyiz ben de bir evlilik yaptım boşandım yalnız yaşıyorum şehir tokat bana ulaşabilirsiniz.


hakan
24 Haziran 2018 Saat: 14:26

maniacistanbul@mynet.com bosanma asamasindayim, yas 45, ciddi bir bayanla tanismak istiyorum, yer istanbul maltepe,


MUSTAFA
5 Haziran 2018 Saat: 15:49

Selam Esra, Seni tanımak ve senin ile mutlu ve sıcak bir aile kurmak için talibim

iletişim adresim
mmvurall@gmail.com
cevabını sabırsızlıkla bekliyorum


Yilmaz
19 Mayıs 2018 Saat: 14:40

Ben kayseriden yilmaz 42 yasindayim insaat isiyle ugrasiyorum burda ALLAH KISMET EDERSE ruh eşimi aramaktayim waatsap tanismk isteyn bayanlar


Memet
12 Mayıs 2018 Saat: 21:43

Hatice hanım ben 58 yaşında kamudan emekli yanlız yaşyan olgun saygıya önem veren biriyim hatice hanım niyetin citiyse mesaj atın konuşalım


Anonim
5 Mayıs 2018 Saat: 20:57

Mrb ben mahmut 28 yaşındayım ciddi evlilik düşünüyorum


Mustafa
15 Nisan 2018 Saat: 17:23

Merhaba ismim Mustafa aslan burcu doğma büyüme Antalya Serik liyim ciddi dürüst bir evlilik arıyorum ilgilenen arkadaşlar yaza bilir


sinem
11 Nisan 2018 Saat: 13:46

selam iyi gunler niyetim ciddi evlilik gercekten kalbinde evlilik olan varsa eklesin tanisalim lutfen sadece ciddig dusunenler 004915778004997 sohpetciler yazmasin…


Baris
11 Nisan 2018 Saat: 03:42

Slm 33 yas tekim bayan ve evlicift ariyorum maddi destek veririm iso_37_84@hotmail.com


sahin
7 Nisan 2018 Saat: 21:47

Hatice Hanım mesaj yaz UYGUN OLURSA evlilik olur YAŞ 64 dürüst beyim her konuda güven adres ( halise7birlik@gmail.com ) bu adresten ulaş aradigim dürüstlük KAMUDAN emekli


muammer
17 Mart 2018 Saat: 17:30

selamlar ben 24 yaşında istanbulda yaşıyorum evlilik düşünen bayanlar bekliyorum whats appdasn da ulaşabilirsiniz


HATICE
13 Mart 2018 Saat: 00:54

Merhba
Hayırlı geceler.
Ben Erzurumdan hatice
Ben hatice Yaşım 57 aslen doğuluyum Emekli ev hanımıyım eşim rahmetli oldu ailemle yalnız yaşıyorum Benim gibi eşi vefat etmiş yalnız yaşayan ciddi dürüst olan yaşıma uygun 60-65 yaş üzeri emekli olan Allah’tan korkan ciddi dürüst adam gibi adam kendi bilen efendi ne aradığını bilen sadece evliliği arayan efendi kişilikli mütevazi emekli bir beyle ikinci baharımı yaşamak istiyorum Sadece evliliği arayan yaşıma uygun efendi kendini bilen 60-65 yaş ustü emekli beylerin aramasını bekliyorum dünyanın her yerinde yaşarım yurtdışıda tercimdir. Yurtdışı türkiye her yerden taliplerimi bekliyorum
Allaha amanet olun
bütün kalbi yüreği gönlü temiz tüm Müslüman alemine hayırlı kaderler hayırlı nasipler diliyorum.


yılmaz daraga
5 Mart 2018 Saat: 10:21

bende ciddi dünüşıyorum evli


Recep
21 Şubat 2018 Saat: 19:20

Esra hanim gercekten mutlu huzulu bir hayat istiyorsan istabulda yaşamak istiyorsan yalansiz bir hayatı paylamasmak isteren neden olmasin


bayram
20 Şubat 2018 Saat: 15:20

Slm ben çankırı dan bayram yaş 32 amacım evlilik niyeti ciddi olan allah korkusu olan tesettür lü bi kız arıyorum


Erhan
19 Şubat 2018 Saat: 22:45

Merhaba bayanlar yas 30 istanbulda yasiyorum kacamak iliski yasamak istiyorsaniz arayin gizlilik guven esastir


Süleyman
15 Şubat 2018 Saat: 11:52

Slm ben adanadan süleyman 38yaşındayım bir evlilik yaptım eşimden ayrıldım tanışmak isteyen bayanlar sadece ciddi olanlar


Murat
13 Şubat 2018 Saat: 16:16

Merhaba esra hnm mesajiniz okudum sizinle tanismak isterim Mümkünse, ne dersin


KORHAN YAVUZ
13 Şubat 2018 Saat: 11:13

Esra tanışmak ileriye dönük planlarla ilgili konuşmak istiyorum


Cevdet DEKA
13 Şubat 2018 Saat: 02:46

Ciddi tanisacak bayan arkadaslar EVLİLİK dusunen izmir aydin olabilir yas 30


Emre
12 Şubat 2018 Saat: 22:04

Slm Merhaba hanim msj okudum bende bekar 29 yaşındayım evlenmek yuva kurmak eşimle mutlu yaşamak aşk i dolu dolu yaşamak istiyorum kendime güveniyorum fazla birsey demek istemiyorum seni tanımak isterim tabiki ciddi samimi ileriye dönük şekilde waaatsaap konuşabiliriz numaranızı gönderirseniz konuşur tanisabilutix z esra hanim saygilar


MUSTAFA GÜLER
12 Şubat 2018 Saat: 21:34

MRB ESRA HANIM BEN MUSTAFA GÜLER BENDE MANTIK EVLİLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMERİM AKREP BURCUYUM


Fatih
12 Şubat 2018 Saat: 15:22

Merhaba esra hanım bende gerçekten mantıkla bir evlilik yapmak ve bir ömür mutlu olmak adına sizin ilaninizi görerek sizinle ciddi bir yola çıkmaya hazırım dediğim gibi evliliğin sorumluluğunu bilen ve saygı ve sevgi ile huzurla anlayış içersinde sizinle evlenmek istiyorum düşünürseniz daha ayrıntılı tanışır konuşuruz ozerfatih10@gmail.com mailde atabilirsiniz saygilarimla


Esra için bir Mesaj Yaz..