Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Güler 28: Bayanım erkek arkadaş arıyorum
Şuanda köln şehrinden Güler 28 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Yuva kurmak istiyorum almanya

Yuva kurmak istiyorum almanya

Rumuz Güler 28
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir köln
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Güler 28 için 1.256 Özel Mesaj var

Anonim
26 Aralık 2022 Saat: 08:08

Merhaba hanfendi bende 24 yaşındayım ve gerçekten burda evlenmek çok zor köln de yaşıyorum eğer sizedr uygunsa tanişabilirmiyiz cidi evlenmek istiyorum


Eren
30 Temmuz 2022 Saat: 21:38

Ben ileriye yonelik ciddi bayan arkadas ariyorum


ulaş
30 Temmuz 2022 Saat: 19:16

Aradığın mutluluğu, huzuru, sevgiyi bende bulabilirsin. Lütfen ulaş


Ali
30 Temmuz 2022 Saat: 16:09

Slm ben ali sizinle tajismak yuva kurmak isterim 30 yasinda tuekiyede yasiyorummm ve seninle tanismal isterim mail atarsaniz sevinirim


Hakan
28 Temmuz 2022 Saat: 20:14

Merhaba ismim hakan türkiye antalya da yaşıyorum herşeyi telefonda bizzat konuşmak isterim bana mail yada whatsapp tan ulaşabilirsiniz Hakan.bostanci.67@hotmail.com


Deniz 62
27 Temmuz 2022 Saat: 16:26

Merhaba öncelikle nasılsınız bende sizin gibi yuva kurmak istiyorum bir hayat arkadaşı arıyorum kendime sizinle tanışmak isterim Nürnberg te yaşıyorum


Efe
26 Temmuz 2022 Saat: 11:01

slm. Ben almanyada bir şirket de müdür üm. Niyetim ciddi. İçki ve sigara kullanmıyorum.Ararsanız sevinirim.  004917656367271 whatsapp


Yaşar43
25 Temmuz 2022 Saat: 16:28

Merhaba kalbi temiz dürüst efendi birisini arıyorum sakinim efendiyim 24 yaşındayım


Orhan
25 Temmuz 2022 Saat: 02:29

Merhaba Güler hanım nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Ben Orhan. Düzgün, ciddi düşünen, vicdanlı, sevgiye ve saygıya değer veren, 45yaşında 1.82 boyunda, siyah kısa saçlı, ela gözlü, spor giyim tarzı olan, mutlu pozitif yapısı olan, sevgi dolu, dürüst, bakımlı, modern, içinde Allah korkusu olan, işi gücü olan, kibar, saygılı, kadın ruhundan anlayan, güzel huylu bir beyefendiyim.
Güler hanım İlanınızı okudum. Yazdıklarınızı beğendim. Ben de sizinle aynı görüş ve düşünceleri paylaşıyorum. Eğer kabul ederseniz ben sizinle huzurlu ve mutlu bir yuva kurmak İçin sizinle tanışmak istiyorum. Güler hanım hakkımda daha fazla merak ettikleriniz veya sorularınız varsa yazabilirsiniz. Güler hanım ben de size bir kaç soru sormak istiyorum. Mesleğiniz nedir? Boş zamanlarınızda neler yaparsınız? Hobileriniz nelerdir? Nelerden hoşlanırsınız? Sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum. Güler hanım eğer varsa bir kaç fotoğrafınızı gönderirseniz çok sevinirim. Güler hanım cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Güler hanım benimle iletişim kurmak isterseniz. Email adresim: bulutorhan975@gmail.com Güler hanım sizinle müsait olduğunuz zaman whatsapp üzerinden tanışmak ve konuşmak isterim. Eğer sizde isterseniz beni arayıp numaranızı bırakabilirsiniz. Güler hanım ilginize şimdiden çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere. Mutlu kalın. Hoşçakalın.


Frank
23 Temmuz 2022 Saat: 19:09

Merhaba şartlı evlilik yapabilecekler WhatsApp dan yazsın yaş 22


Sema
22 Temmuz 2022 Saat: 11:21

Slm iyigunler ben sema almaniyada yasiyorum ciddi biriyle tanismak isterim ciddi olan arasin


Necati
20 Temmuz 2022 Saat: 03:30

22yaşındayım kendime göre kalbi temiz iyi yürekli bir bayan arıyorumhiç evlenmedim bekarım


Mustafa
19 Temmuz 2022 Saat: 00:37

Merhaba ben Mustafa Ulm
Yazdıkların çok hoşuma gitti …
Seninle tanışmak zevkini bana lutfedermisin ?
Seninle ayni düşünüyorum …
Alman kültürü almış bir insanla fazla konuşamam.
Cevap verermisin ? Daha yakın tanımak isterdim seni !
Saygı ve sevgilerimle
Mustafa info@blitz-estrich.de


Sergen
18 Temmuz 2022 Saat: 02:33

Selam merabalar ben sergen nasılsınız paylaştığınız yorumu okudum nasipte olacağı varsa herşey olur diye düşünüyorum 6 yıldır almanya ‘da yaşıyorum aslen şanlıurfa viranşehirliyim ailem ile beraber yaşıyorum anne ve baba hayatım ‘da hiç evlilik yapmadım ve 28 yaşındayım esmer biriyim şeref ve namusluyum pasaport hakkım yok açık konuşmayı severim türk firmasında çalışmaktayım mutluluğu gerçekten isteyen ve arayan biriyseniz buyrun arayın konuşalım sizinde fikrinizi dinleyelim tanışalım bu gibi sitelerde hayatım ‘da ilkez size mesaj yazmaktayım nasıl olduysa aklıma geldi girip siz nasif oldunuz size mesaj attım watsap numaram yazıyorum eğer mesajlarım okuyup kafanıza yatarsa buyrun mesaj atabilirsiniz +49 163 451 83 34


Ömer
17 Temmuz 2022 Saat: 07:55

Selamlar Güler hanim nasilsiniz?öncelikle kendimden bahsetmek isterim ben örf adetlerine bagli dini vecibelerini yerine getiren dürüst saygili,sevdigine cok deger veren vede aile xapisina cok deger veren dürüst bir beyim 40 yasindayim esmer 1,77 boyunda.sizinle tanismayi cok isterim Güler hanimtanisip mutlu bir yuva kurmayi cani gönülden isterim insallah hayirlisi olursevgilerimle bana burdan ulasabilirsiniz oemer.izan@gmx.de


Anonim
16 Temmuz 2022 Saat: 22:57

Mrb güler ben senle tanışmak istiyom ciddi nedersin


Kuzey
12 Temmuz 2022 Saat: 18:58

Selam ben Kuzey. Türkiye’de İngilizce Öğretmenliği okuyorum. Bilim, uzay, sanat, edebiyat vb her şeyle ilgilenirim ve takip ederim. Kişiyi inandığı ve yaptığı şeyler yüzünden asla yargılamam, insan olduğu için severim. Daha detaylı konuşmak isterseniz Instagram hesabımı bırakabilirim. Instagram hesabım: gencbazarovunacilari


şeref
10 Temmuz 2022 Saat: 16:33

slm ben 24 yasindayim temiz kalpli dürüst çalişkan birisiyim mutlu huzurlu bir ilişki yasamak istiyorum tanışmak istermisin


esmeradana
8 Temmuz 2022 Saat: 16:37

ciddi evliilk düşünenler bayanlar


emre yılmaz
7 Temmuz 2022 Saat: 22:17

merhabalar adım emre yılmaz 22 yaşındayım 1.78 boyunda esmer tenli 75 kiloyum siyah saçlıyım kahverengi gözlüyüm ciddi evlilik düşünüyorum tanışmak isterim sizinle konuşup anlaşabileceğimizi düşünüyorum


Ömer
7 Temmuz 2022 Saat: 12:35

Merhaba düşüncelerin ne kadar güzel 👍👍


Hakan
6 Temmuz 2022 Saat: 11:28

Slm sizinle tanışmak istiyorum berlinde yaşıyorum yalnızım 01636249632


Cesur
2 Temmuz 2022 Saat: 02:17

Mrh güler ben sizinle tanışmak istiyorum cidiyim bir şartım var yüreğin bu sözlere hakkını verecek kadar temiz olmalı çünkü ben sadakatli mert dürüst bir kareketere sahibim. Bunun için lafla olmaz konuşmak gerek diyorum


Fırat
1 Temmuz 2022 Saat: 19:39

Öncelikle Merhabalar güler beni adım Fırat 24 yaşındayımsizinle tanışmak istiyorum burdan yazmam pek doğru değil ama sizden mesaj bekliyorum


Zaza
27 Haziran 2022 Saat: 00:33

Merhaba güler hanım tanışmak isterseniz mailimi bırakıyorum burdan ulaşabilirsiniz varavara1207@gmail.com


Ali
25 Haziran 2022 Saat: 21:02

Slm ben ali 32 yasindayim snaa 100 km uzagim istersen Ara tanisalim 01575 149 2091numaram sizi mutlu edecegim hic super olmasin canim


Kemal
20 Haziran 2022 Saat: 08:54

Merhaba Ben almanya yasiyorum 32yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum yunanistan bulgaristan almanya mündlich iyi biri olsun esimi yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim butun özel günlegi hatirlagim kabimin prensemi ariyorum cok yakisikli gencoglanim agil sekilde hanim efendi ariyorum cevap yazarsaniz cok seviniegim Handys@web.de


Nefes
17 Haziran 2022 Saat: 17:57

Slm aleykum ismim merjan almanyadan arıyorum yaşım 27 evlilik yapmadım teyzeme yasıyorum çalışmıyorum arsalarım var annemden kalma eyer çizimdeniz tanışalım wacap00 49 177 2653185


Mehmet
16 Haziran 2022 Saat: 00:34

Merhabalar. 3sene kadar öncec Türkiyeden is icin geldim. Su ana kadar hic bir iliskim olmadi. Dortmundda yasiyorum. Lütfen bir sans verirseniz belki iyi anlasabiliriz. Istemezseniz de hakkinizda hayirlisi olsun.


Adam 54
14 Haziran 2022 Saat: 17:28

Evlilik ilanınızı okudum, geri mesaj gönderin tanışalım.


Anonim
14 Haziran 2022 Saat: 16:42

Selan uzun yazmama gerek yok instagram adresim bu (snrsrdq) burdan ulaşabilirsiniz tanışabiliriz


atasay
28 Mayıs 2022 Saat: 21:26

ciddiyim almanyada yasiyorum hic bir sikintim yok


Anonim
24 Mayıs 2022 Saat: 16:56

Merhaba bende Almanyadan katiliyorum.Biraz yasip tanismaya nedersiniz? Bayraminiz kutlu olsun


Aykut
20 Mayıs 2022 Saat: 22:54

Mrb guler hanim ben fransada yasiyorum aciklamanizi okudum cok hosuma gitti sizinle tanismak istiyorum


kemal
20 Mayıs 2022 Saat: 20:54

merhaba ben 32yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun almanya esimi cok mutlu edegim yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim esime sadik biri olugum kadin ruhundan anlayan birigim acil sekilde hanim efendi ariyorum butun özel günlegi hatirlagim
romantik erkegim hanim efendi cevap yazarsaniz vok seviniegim esime yardim edegim yemek yapmaya saygilar allah emant olun 004915906117294


Tarkan
15 Mayıs 2022 Saat: 02:14

Berlin den selamlar. aradigin bütün özellikler bende mevcut. Haber bekliyorum
memo59@freenet.de


Anonim
14 Mayıs 2022 Saat: 12:24

Merhaba güler ben Hamburg dan hizir . 47 yasinda ayrilmis 5 senedir yalniz yasayan biriyim. Pek bir seye ihtiyacim yok sadece huzur istiyorum. Seni mutlu etmek beni mutlu eder. Tanismak istermisin? Cok seye acigimdir. Bana yazarsan mutlu olurum. WhatsApp dan da yaza bilirsin. 017692931149


Levent
14 Mayıs 2022 Saat: 10:44

Mrblar gül hanım benim adım levent 26 yaşındayım bekarım hiç evlilik yapmadım büyük bir ailenin en büyük çocuğuyum burada evlilikler genel olarak görücü usulü olur fakat ben buna biraz karşıyım çünkü tanımadığım biriyle yuva kurmak bana saçma geliyor ve ben eğer gerçekten niyetiniz yuva kurmak ciddi anlamda tanışmak sa sizi tanımak istiyorum size wp numaramı yazıyoru nasip se olur herşey kadar kısmet mesaj atmanızı bekliyor olacağım


Yalnız
10 Mayıs 2022 Saat: 11:41

Seninle tanışmak istiyorum gerçekten


Turk
28 Nisan 2022 Saat: 23:27

Merhaba ben Gazi yaşım 24 aleviyim .
Tanismak isterim sizinle tanımak isterseniz


Ahmet
19 Nisan 2022 Saat: 15:33

Merhaba adım Ahmet eğer istetsen konuşalım tanışalım bu konuda bende ciddiyim istersen insgramda adım sancakgn veya numaramı vereyim burdan yaz geri dönüş yaparsan sevinirim


sevgi
18 Nisan 2022 Saat: 15:15

merhaba bayan nasilsiniz . ben bekarim yalinizim tanismak istermisin ?ister sen oncefacte kamereyle canli goruselim )istemezsen tanidigin birilride olur ) adres 2 rue de la paix 7 etager la porte 122) guler ) aveu pablo pikasso nanterre paris ) 18-4-2022


kemal
17 Nisan 2022 Saat: 19:09

merhaba ben almanya yadiyorum 31 yasindagim rvlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun yunanistan bulgaristan almanya yunaniTan bulgaristan almanya esimi yemege vikarigim num isinda kalbim cok cok temiz birigim
butun özel günlegi hstirlagim acil sekilde hanum efendi ariyorum 004915906118294


Brk35
17 Nisan 2022 Saat: 11:36

Tanışabilirmiyiz


Sila
16 Nisan 2022 Saat: 11:08

Sadece ciddi evlilik arayan erkekler arasin Sila.sema@hotmail.com


hakk
15 Nisan 2022 Saat: 23:33

merhaba naailsim guler cok umudim.yok ama tanisalim konusalim mi? belki belki ruhuna es olurum allahin izniyle


Fehmi DOĞAN
14 Nisan 2022 Saat: 19:26

Fehmi DOĞAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve WhatsApp +4915222048325


Güler 28 için bir Mesaj Yaz..