Bugün 20 Eylül 2020, Pazar

Güler 28 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Yuva kurmak istiyorum almanya
Fotoğraflı İlan

Yuva kurmak istiyorum almanya

  Rumuz Güler 28
  Son Girişi 20 Eylül 2020, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Almanya
  İlişki Türü ilişkiye açığım



Güler 28 için 1.202 Özel Mesaj var

Necati
20 Eylül 2020 Saat: 03:30

22yaşındayım kendime göre kalbi temiz iyi yürekli bir bayan arıyorumhiç evlenmedim bekarım


Mustafa
19 Eylül 2020 Saat: 00:37

Merhaba ben Mustafa Ulm
Yazdıkların çok hoşuma gitti …
Seninle tanışmak zevkini bana lutfedermisin ?
Seninle ayni düşünüyorum …
Alman kültürü almış bir insanla fazla konuşamam.
Cevap verermisin ? Daha yakın tanımak isterdim seni !
Saygı ve sevgilerimle
Mustafa info@blitz-estrich.de


Anonim
16 Eylül 2020 Saat: 22:57

Mrb güler ben senle tanışmak istiyom ciddi nedersin


Kuzey
12 Eylül 2020 Saat: 18:58

Selam ben Kuzey. Türkiye’de İngilizce Öğretmenliği okuyorum. Bilim, uzay, sanat, edebiyat vb her şeyle ilgilenirim ve takip ederim. Kişiyi inandığı ve yaptığı şeyler yüzünden asla yargılamam, insan olduğu için severim. Daha detaylı konuşmak isterseniz Instagram hesabımı bırakabilirim. Instagram hesabım: gencbazarovunacilari


şeref
10 Eylül 2020 Saat: 16:33

slm ben 24 yasindayim temiz kalpli dürüst çalişkan birisiyim mutlu huzurlu bir ilişki yasamak istiyorum tanışmak istermisin


esmeradana
8 Eylül 2020 Saat: 16:37

ciddi evliilk düşünenler bayanlar


Ömer
7 Eylül 2020 Saat: 12:35

Merhaba düşüncelerin ne kadar güzel 👍👍


Hakan
6 Ağustos 2020 Saat: 11:28

Slm sizinle tanışmak istiyorum berlinde yaşıyorum yalnızım 01636249632


Kemal
20 Haziran 2020 Saat: 08:54

Merhaba Ben almanya yasiyorum 32yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum yunanistan bulgaristan almanya mündlich iyi biri olsun esimi yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim butun özel günlegi hatirlagim kabimin prensemi ariyorum cok yakisikli gencoglanim agil sekilde hanim efendi ariyorum cevap yazarsaniz cok seviniegim Handys@web.de


Nefes
17 Haziran 2020 Saat: 17:57

Slm aleykum ismim merjan almanyadan arıyorum yaşım 27 evlilik yapmadım teyzeme yasıyorum çalışmıyorum arsalarım var annemden kalma eyer çizimdeniz tanışalım wacap00 49 177 2653185


Mehmet
16 Haziran 2020 Saat: 00:34

Merhabalar. 3sene kadar öncec Türkiyeden is icin geldim. Su ana kadar hic bir iliskim olmadi. Dortmundda yasiyorum. Lütfen bir sans verirseniz belki iyi anlasabiliriz. Istemezseniz de hakkinizda hayirlisi olsun.


Adam 54
14 Haziran 2020 Saat: 17:28

Evlilik ilanınızı okudum, geri mesaj gönderin tanışalım.


Anonim
14 Haziran 2020 Saat: 16:42

Selan uzun yazmama gerek yok instagram adresim bu (snrsrdq) burdan ulaşabilirsiniz tanışabiliriz


atasay
28 Mayıs 2020 Saat: 21:26

ciddiyim almanyada yasiyorum hic bir sikintim yok


Anonim
24 Mayıs 2020 Saat: 16:56

Merhaba bende Almanyadan katiliyorum.Biraz yasip tanismaya nedersiniz? Bayraminiz kutlu olsun


Aykut
20 Mayıs 2020 Saat: 22:54

Mrb guler hanim ben fransada yasiyorum aciklamanizi okudum cok hosuma gitti sizinle tanismak istiyorum


kemal
20 Mayıs 2020 Saat: 20:54

merhaba ben 32yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun almanya esimi cok mutlu edegim yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim esime sadik biri olugum kadin ruhundan anlayan birigim acil sekilde hanim efendi ariyorum butun özel günlegi hatirlagim
romantik erkegim hanim efendi cevap yazarsaniz vok seviniegim esime yardim edegim yemek yapmaya saygilar allah emant olun 004915906117294


Tarkan
15 Mayıs 2020 Saat: 02:14

Berlin den selamlar. aradigin bütün özellikler bende mevcut. Haber bekliyorum
memo59@freenet.de


Anonim
14 Mayıs 2020 Saat: 12:24

Merhaba güler ben Hamburg dan hizir . 47 yasinda ayrilmis 5 senedir yalniz yasayan biriyim. Pek bir seye ihtiyacim yok sadece huzur istiyorum. Seni mutlu etmek beni mutlu eder. Tanismak istermisin? Cok seye acigimdir. Bana yazarsan mutlu olurum. WhatsApp dan da yaza bilirsin. 017692931149


Levent
14 Mayıs 2020 Saat: 10:44

Mrblar gül hanım benim adım levent 26 yaşındayım bekarım hiç evlilik yapmadım büyük bir ailenin en büyük çocuğuyum burada evlilikler genel olarak görücü usulü olur fakat ben buna biraz karşıyım çünkü tanımadığım biriyle yuva kurmak bana saçma geliyor ve ben eğer gerçekten niyetiniz yuva kurmak ciddi anlamda tanışmak sa sizi tanımak istiyorum size wp numaramı yazıyoru nasip se olur herşey kadar kısmet mesaj atmanızı bekliyor olacağım


Yalnız
10 Mayıs 2020 Saat: 11:41

Seninle tanışmak istiyorum gerçekten


kemal
17 Nisan 2020 Saat: 19:09

merhaba ben almanya yadiyorum 31 yasindagim rvlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun yunanistan bulgaristan almanya yunaniTan bulgaristan almanya esimi yemege vikarigim num isinda kalbim cok cok temiz birigim
butun özel günlegi hstirlagim acil sekilde hanum efendi ariyorum 004915906118294


Brk35
17 Nisan 2020 Saat: 11:36

Tanışabilirmiyiz


Sila
16 Nisan 2020 Saat: 11:08

Sadece ciddi evlilik arayan erkekler arasin Sila.sema@hotmail.com


hakk
15 Nisan 2020 Saat: 23:33

merhaba naailsim guler cok umudim.yok ama tanisalim konusalim mi? belki belki ruhuna es olurum allahin izniyle


Fehmi DOĞAN
14 Nisan 2020 Saat: 19:26

Fehmi DOĞAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve WhatsApp +4915222048325


Anonim
6 Nisan 2020 Saat: 22:23

SLM BEN ALMANYA DORTMUNDAN SELMAN TANISMAK ISTERMISIN


Kadir
5 Nisan 2020 Saat: 04:17

Selam ben Kadir Almanyadan.ciddi ileriye dönük bir ilişki ariyorum.ilgilenenleri bekliyorum.0 1779677140


aykut kaplan
29 Mart 2020 Saat: 05:12

selamlar ben aykut kaplan
21 yasindayim
her türlü türklüğümüzü ortaya koyariz
uzun uzun yazmak istemiyorum saygili sevgili bir ortam aile ortami istiyorum bende maddi durumum orta çokta yakışıklı değilim enerjiliyimdir ister mail ister 05301321814 yazabilirsin whatsapp


Doğruyum
23 Mart 2020 Saat: 22:49

Selam guler hanim ben ali izmirde yasiyorum yasim 34 hic evlilik yapmadim ciddiyseniz tanisa biliriz tesekkur ederim


Merwe
7 Mart 2020 Saat: 18:21

Selam allekum kisa ve oz kendimi tanitayim ismim merve 25 yasindayim bekyatim hic bir evlilik yapmadim kismet olursa turkiyede biriylen evlenmek istiyorum helal sut emis allahtan korkusu olan evine ve esine sahip cikacak allahin bi kulunlan evlenmek istiyorum gonuler bir olduktan sonra ekmeyimi suya tuza banip evlenecegim kisiylen bir omur boyu yaslanmak isterim buraya pek fazla girmedim icin sana cep numarami brakiyorum 004915211283486 cidisen ara allaha emanet ol


Cesur
23 Şubat 2020 Saat: 10:34

Yaş 30 yaşındayım bekarım ben boy 1 75 kg 75 hobiler spor yapmak kitap okumak müzik dinlemek gezmek eğlenmek bakımlı bayanlarla tanışmak istiyorum kendine güvenen bayanlar arayın görüşelim tanışalım şehir önemli değil


Anonim
22 Şubat 2020 Saat: 02:43

Slm benim adim Ali almaniya da oturmakdayım cidi samımı durus bayan arkadas evlılıye dogru adım atmak ıstıyorum


Mersinli
21 Şubat 2020 Saat: 12:32

Merhabalar saygı sevgi sadakat arayan biriyim yaşım 39 ist yaşıyorum özel bir şirkette şöförüm eşşmden ayrıyım bi kızım var annesiyle yaşıyor aradım kişi güler yüz saygı sadakatli sevgi dolu olsun yeter yurt içi dışı farketmez saygılarımla


melek
14 Şubat 2020 Saat: 15:59

slm men melek 37 yasindayim daha once evlenip ayrildim burya ilan brakmamin sebebi ciddi durust mert sozunun eri,ayilesine bagli icinde sevgi olan bir beyle tanisip mutlu bir yuva kurmak benim gibi dusunen varsa bana ulassin tsk. lutfen sadece niyeti evlilik olan arasin.


kemal
11 Şubat 2020 Saat: 06:24

merhaba ben almanya yasiyorum31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun münich augsburg butun dunya olsun esimi yemge cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim kadin ruhundan anlayan birigim butun özel günlegi hatirlagim esime sadik olugum cevap yazarsaniz cok seviniegim 004915906117294


kemal
10 Şubat 2020 Saat: 06:40

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin hanim efendiariyorum butun dunya olsun yunaniatan bulgaristan almanya münich augsburg esimi yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birgim sesimi yemge vikarigim mum isinda acil sekilde hanim efendi ariyorum kalbim cok temiz birigimbirigim karismatik erkegim ben nr004915906117294 allah emanetolun


Hola
10 Şubat 2020 Saat: 01:22

bana yazın aradığıniz bütün özellikler hepsi var bende sarcie@gmx.de


kemal
7 Şubat 2020 Saat: 06:16

merhaba ben almanya yasiyorum31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butundunya olsun iyi biri olsun esimi yemege cikarigimm mum isnada kalbim cok cok temiz birigim kadin ruhundan anlayan birigim hanim butun özel günlegi hatirlagim cevap yazarsaniz cok seviniegim nr004915906117294


kemal
4 Şubat 2020 Saat: 09:52

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsum yunanistan bulgaristan almanya esimi yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim esime sadik biri oluggum cevap yazardaniz cok seviniegim nt004915906117295


Hoşgörü saygı mütevazilik
31 Ocak 2020 Saat: 10:38

Selam herkez burada samimi mi bilmiyorum
Benim için aslı saadet gerek boşa harcanacak zaman yoktur kalıcı değerlere önem veren
Kadın ruhunu taşıyan aklı başında bir kadın olmalı benim istediğim bu gerisi sizin olsun Saygılar ayandemontage@gmail.com


Sevgı ve Emek
21 Ocak 2020 Saat: 01:55

Merhaba,

lafı uzatmadan benimde sizin gibi düşündüğünüzü bilmenizi isterim ve niyettim ciddi bir ilişki şayet sizde düşünürseniz bana yazabilirsiniz Saygılarımla.

00491633444541


Mustafa
19 Ocak 2020 Saat: 10:59

Merhaba gül hanım hep Almanya da yuva kurmak istemişimdir tanışmak isterseniz ben varım
İstanbul


Onur
19 Ocak 2020 Saat: 00:29

Ben sizin Almanyadakiler hakkinda ne demek istediginizi cok iyi anliyorum. Bende cogu anlamda öyle düsünüyorum. Kendinizi anlatma biciminizi cok beyendim. Ben 10 senedir Almanyadayim ama Adanada dogdum büyüdüm okudum. Sizin anlattiginiz nedenlerden dolayi ben arkadaslik kurmakta bile zorlaniyorum acikcasi. Büyük ihtimalle bir sürü talip nedeniyle benimle ilgilenmezsin belki buraya kadar bile okumazsin ama olsun, benim gibi düsünen birini okumak cok hosuma gitti


türkiye
18 Ocak 2020 Saat: 00:17

merhaba niyetim evlenmek 39 yasındayım hiç evlenmedim beni görürsün karşılıklı beğenirsen konuşuruz sorun değil. bilgisayar malzemeleri satıyorum. mailden iletişim kurabiliriz selim.19153@gmail.com


Ceyhun
17 Ocak 2020 Saat: 16:04

Merhabalar adim Ceyhun sizinle tanışmak istiyorum mümkünse ben burda ne kadar yazarsam yazayım hepsi boş önemi olan senin inanmak isteyip veya inanmak istememen sevgiler saygılar wp sürekli açık 😉 ceyhunaslanoglu@gmail.com


Stuttgart tan Hakan
15 Ocak 2020 Saat: 13:28

Merhaba bende sizin gibi örf ve adetlerimiz uyan yalansız dolansiz ciddi düşünen bir bayanla nasipse tanisip evlenmek istiyorum
01621894472


KEMAL
14 Ocak 2020 Saat: 19:54

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun yunanistan bulgaristan almanya esimi yemege cikarigim mum isinda kalbim cok cok temiz birigim
kadin ruhundan anlayan birigim cevap yazarsaniz cok seviniegim 004915906117294


Güler 28 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller