Bugün 15 Ağustos 2021, Pazar

Güler 28 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Yuva kurmak istiyorum almanya
Fotoğraflı İlan

Yuva kurmak istiyorum almanya

  Rumuz Güler 28
  Son Girişi 15 Ağustos 2021, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Almanya
  İlişki Türü ilişkiye açığım



Güler 28 için 1.237 Özel Mesaj var

Erkan
11 Ağustos 2021 Saat: 22:19

Selam ben sizinle tanışmak konuşmak isterim benim hiç hayattimda bayan olmadı ve sizinle aynı düşüncedeyim 31 yaşındayım konuşmak isterseniz euzun492@gmail.com


Ferhat
8 Ağustos 2021 Saat: 13:04

Ben ismim Ferhat 22 yaşındayım Türk kökeniyim Türkiye den benimde amacım ciddi anlamda bir evlilik bana güvenmeni istiyorum sende evet dersen evlendiğimiz zaman seni çok seveceğim sana sevgi dolu dürüst sana sahip olacam eşin olacam mutlu beraber 05434154071 sende evet dersen numaram bana vatsaptan yaz konuşalım


Burhan
6 Ağustos 2021 Saat: 23:37

İyi günler ben Burhan 22 yaşındayım Türkiye’de Adana’da kuryelik yapıyorum tanışmak istiyoru


kemal
6 Ağustos 2021 Saat: 18:16

merhaba ben almanya yasiyorum 33 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum hemde scil sekilde butun dunya olsun iyi biri olsun kalbim cok temiz birigim nr004915906117294


Ragnar47
20 Temmuz 2021 Saat: 00:57

İyi günler yaşım 22 Türkiye’de yaşıyorum ciddi anlaşmalı paralı evlilik fark etmez siz yapmak istemesiniz bile eğer çevrenizde birileri varsa yönlendirebilirsiniz hayırlı bayramlar


Fehmi Dogan
15 Temmuz 2021 Saat: 16:04

Fehmi Dogan 02-12 1973 doğumluyum boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi Türkiye de ben ve kızım almanya dayız


Diyar
15 Temmuz 2021 Saat: 13:31

Merhaba güler nasılsın ben 21 yaşındayım fransa parise gidip geldim çok ülke gezdim işim gereğiyle ama hep yalnız gezdim şuan istanbuldayım artık yalnız gezmeye karşıyım sen olursan beraber gezeriz adım Diyar inşallah olurda seni istanbulda misafir ederim olmasa dahilinde yine beklerim… senoldiyar7@gmail.com


Sirius
5 Haziran 2021 Saat: 19:29

Hallo Güler schönen guten Tag!

Ich habe gelesen, dass sie eine Anzeige veröffentlicht sind. Ich schreibe ihnen,weil ich mich nach mit Ihnen kennenzulernen erkundigen möchte,dazu habe ich einige Fragen. Zunächst würde ich gerne wissen, wann wir kontaktieren.
Andere Fragen:
Welche soziale Medien Account haben sie ? Können wir uns kennenlernen im Twitter oder usw.

Bu arada Türkçe biliyorum. İyi günler! ^^


Yasin öge
23 Mart 2021 Saat: 11:51

Merhaba gul ben yasin yas 39 bekarim sukur muslumanim biraz maasim var malatyaliyim ailemleyim huzur sende bulmak istiyorum hepsi bu burcuum koç tur gul hanim guleryuzlu biriyim tipim esmer kahverengi gozluyum 1992 yilinda sol gozumde sakatlik gecirdim ben onun icin maasliyim esenle kal gul nmrm evet koyde yasiyom ben ama koyu sevmezsinki gul yasunbahar937@hotmail.com


Vedat
3 Mart 2021 Saat: 02:51

Mrb sizinle ciddi bir şekilde tanışmak istiyorum 26 yaşındayım ve yakışıklı biriyim isterseniz sizinle tanışmak isterim


Seyit
1 Mart 2021 Saat: 13:21

Merhaba Güler hanım yaşım 30 Türkiye’den sizinle tanımak isterim anlattığıniz kriterler bende mevcut eğer gerçektende öle bir niyetiniz varsa emailden bana ulaşabilirsiniz seyithankarakas77@gmail.com


Anonim
4 Şubat 2021 Saat: 03:01

Merhaba Ben Mehmet 23 yaşındayım türkiyede şirket yetkilisiyim en kısa zamanda almanyada yaşamayı düşünüyorum seni tanımak isterim


isimsizbay
22 Ocak 2021 Saat: 06:18

Merhaba

eğer sizde uygun görürseniz sizinle tanışmak istiyorum. Ben Duisburg da yaşıyorum.

01633444541


Delikanli
13 Ocak 2021 Saat: 00:04

Slm ismim tarik yas 48 Boy 178 kilo 78 mesleyim makine muhendisi uzun yilardir bir sirkete yoneticilik yapmaktayim 5 yil once esimden ayrildim yalniz yasamaktayim kedini evlilige hazir hiseden bayanla tanismak isterim lutfen macera olmasin tel wassap 01736380930


kekilli
10 Ocak 2021 Saat: 21:06

merhaba güler hanım ben metin türkiyenin hatay iskenderun ilçesinde yaşıyorum örf adetine düşkün aile saadetini benimseyen eşine sadık bağlı sevdiği kadın uğruna her şeyi yapabilen hayat dolu sevgi saygıya önem veren biriyim.beni daha yakından tanımak istersen. metinkaplan1907@hotmail.com bana istek atabilirsin.


aslan
6 Ocak 2021 Saat: 19:46

mrb ben Burda yeniyim cidi arkadaşlığına itiyacım var


Hüseyin
6 Ocak 2021 Saat: 18:01

Merhaba gül hanım benim adım hüseyin Güleç türkiye istanbul yasiyorum ve 24 yaşındayım sizin için sakıncası yoksa tanismak isterim seninle çok sabırlı ve sakin biriyim ciddi anlamda evlilik düşünüyorum ve kısmet olursa sizinle bir tuva kurmak istiyorum saygılar.


Aslan21
5 Ocak 2021 Saat: 04:22

Mrb güler hanım ben laypzikte yaşıyorum senle tanışmak istiyorum


isimsizbey
2 Ocak 2021 Saat: 06:10

01631883059 bu numaram ben de 30 yasinda yalniz yasiyorum ulaşırsınız tanışmak isterim teşekkürler


melih
2 Ocak 2021 Saat: 05:13

Merhaba Güler, adim Melih yazdiklarinizi okudum, ben gelecek icin büyük vaadler de bulunamam bunu once ALLAH Bilir, hayata yonelik isteklerim ayni sizin gibi soyut ve sade bir birliktelik, dilerseniz kontakta olabiliriz. Allah a emanet olun


ulaş
30 Aralık 2020 Saat: 19:16

Aradığın mutluluğu, huzuru, sevgiyi bende bulabilirsin. Lütfen ulaş


Deniz 62
27 Aralık 2020 Saat: 16:26

Merhaba öncelikle nasılsınız bende sizin gibi yuva kurmak istiyorum bir hayat arkadaşı arıyorum kendime sizinle tanışmak isterim Nürnberg te yaşıyorum


Sergen
18 Aralık 2020 Saat: 02:33

Selam merabalar ben sergen nasılsınız paylaştığınız yorumu okudum nasipte olacağı varsa herşey olur diye düşünüyorum 6 yıldır almanya ‘da yaşıyorum aslen şanlıurfa viranşehirliyim ailem ile beraber yaşıyorum anne ve baba hayatım ‘da hiç evlilik yapmadım ve 28 yaşındayım esmer biriyim şeref ve namusluyum pasaport hakkım yok açık konuşmayı severim türk firmasında çalışmaktayım mutluluğu gerçekten isteyen ve arayan biriyseniz buyrun arayın konuşalım sizinde fikrinizi dinleyelim tanışalım bu gibi sitelerde hayatım ‘da ilkez size mesaj yazmaktayım nasıl olduysa aklıma geldi girip siz nasif oldunuz size mesaj attım watsap numaram yazıyorum eğer mesajlarım okuyup kafanıza yatarsa buyrun mesaj atabilirsiniz +49 163 451 83 34


Ömer
17 Aralık 2020 Saat: 07:55

Selamlar Güler hanim nasilsiniz?öncelikle kendimden bahsetmek isterim ben örf adetlerine bagli dini vecibelerini yerine getiren dürüst saygili,sevdigine cok deger veren vede aile xapisina cok deger veren dürüst bir beyim 40 yasindayim esmer 1,77 boyunda.sizinle tanismayi cok isterim Güler hanimtanisip mutlu bir yuva kurmayi cani gönülden isterim insallah hayirlisi olursevgilerimle bana burdan ulasabilirsiniz oemer.izan@gmx.de


emre yılmaz
7 Aralık 2020 Saat: 22:17

merhabalar adım emre yılmaz 22 yaşındayım 1.78 boyunda esmer tenli 75 kiloyum siyah saçlıyım kahverengi gözlüyüm ciddi evlilik düşünüyorum tanışmak isterim sizinle konuşup anlaşabileceğimizi düşünüyorum


Yaşar43
25 Kasım 2020 Saat: 16:28

Merhaba kalbi temiz dürüst efendi birisini arıyorum sakinim efendiyim 24 yaşındayım


Orhan
25 Kasım 2020 Saat: 02:29

Merhaba Güler hanım nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Ben Orhan. Düzgün, ciddi düşünen, vicdanlı, sevgiye ve saygıya değer veren, 45yaşında 1.82 boyunda, siyah kısa saçlı, ela gözlü, spor giyim tarzı olan, mutlu pozitif yapısı olan, sevgi dolu, dürüst, bakımlı, modern, içinde Allah korkusu olan, işi gücü olan, kibar, saygılı, kadın ruhundan anlayan, güzel huylu bir beyefendiyim.
Güler hanım İlanınızı okudum. Yazdıklarınızı beğendim. Ben de sizinle aynı görüş ve düşünceleri paylaşıyorum. Eğer kabul ederseniz ben sizinle huzurlu ve mutlu bir yuva kurmak İçin sizinle tanışmak istiyorum. Güler hanım hakkımda daha fazla merak ettikleriniz veya sorularınız varsa yazabilirsiniz. Güler hanım ben de size bir kaç soru sormak istiyorum. Mesleğiniz nedir? Boş zamanlarınızda neler yaparsınız? Hobileriniz nelerdir? Nelerden hoşlanırsınız? Sorularımı cevaplarsanız mutlu olurum. Güler hanım eğer varsa bir kaç fotoğrafınızı gönderirseniz çok sevinirim. Güler hanım cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Güler hanım benimle iletişim kurmak isterseniz. Email adresim: bulutorhan975@gmail.com Güler hanım sizinle müsait olduğunuz zaman whatsapp üzerinden tanışmak ve konuşmak isterim. Eğer sizde isterseniz beni arayıp numaranızı bırakabilirsiniz. Güler hanım ilginize şimdiden çok teşekkür ederim. Görüşmek üzere. Mutlu kalın. Hoşçakalın.


Frank
23 Kasım 2020 Saat: 19:09

Merhaba şartlı evlilik yapabilecekler WhatsApp dan yazsın yaş 22


Cesur
2 Ekim 2020 Saat: 02:17

Mrh güler ben sizinle tanışmak istiyorum cidiyim bir şartım var yüreğin bu sözlere hakkını verecek kadar temiz olmalı çünkü ben sadakatli mert dürüst bir kareketere sahibim. Bunun için lafla olmaz konuşmak gerek diyorum


Fırat
1 Ekim 2020 Saat: 19:39

Öncelikle Merhabalar güler beni adım Fırat 24 yaşındayımsizinle tanışmak istiyorum burdan yazmam pek doğru değil ama sizden mesaj bekliyorum


Eren
30 Eylül 2020 Saat: 21:38

Ben ileriye yonelik ciddi bayan arkadas ariyorum


Ali
30 Eylül 2020 Saat: 16:09

Slm ben ali sizinle tajismak yuva kurmak isterim 30 yasinda tuekiyede yasiyorummm ve seninle tanismal isterim mail atarsaniz sevinirim


Hakan
28 Eylül 2020 Saat: 20:14

Merhaba ismim hakan türkiye antalya da yaşıyorum herşeyi telefonda bizzat konuşmak isterim bana mail yada whatsapp tan ulaşabilirsiniz Hakan.bostanci.67@hotmail.com


Güler 28 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller