Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  GÜVEN: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda Uşak şehrinden GÜVEN isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Evlenip yuva kurmak istiyorum

Evlenip yuva kurmak istiyorum

Rumuz GÜVEN
Şuanda Online
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir Uşak
İlişki Türü Bekar




GÜVEN için 25 Özel Mesaj var

Haluk
15 Mart 2019 Saat: 14:09

Selam 38 yaşındayım hiç evlenmedim ciddi evlilik düşünen 30 , 35 yaş arası hiç evlenmemiş sevib de sevilebileceğim bir bayanla tanışıp konuşmak istiyorum lütfen boş yapmayın Trabzon oftan sevgiler saygılar .


mustafa
22 Ocak 2018 Saat: 23:39

Ciddi yuva kuracak bayanlar yas 35evlendim ayrildim cocuk yk


sinem
3 Ekim 2017 Saat: 20:45

selam iyi aksamlar niyetim ciddi evlilik ciddiseniz watsaptan konusalim 004915778004997


harun
19 Ağustos 2017 Saat: 18:41

ALLAH(C.C.)’ın benim için dilediği sonsuza kadar eşim olacak insanı arıyorum. Rabbimin yolunda benimle yürüyebilecek, toplumdan duydukları ile değil, Kur’an ve Sünneti seniye’ye uymaya çalışan, amacı İlah’i aşka yönelmiş, dünyaya kanmayan niyeti dürüst ve gerçekten evlilik olan 30-40 yaşlarında bekar yada çok kısa evlilik yapmış çocuksuz eğitimli kültürlü kamuda çalışan bir bayan ile ileriye dönük evlenmek maksadıyla tanışmak istiyorum niyeti ciddi olmayan sohbet muhabbet için arayanları kabul etmiyorum,yurtdışından gelen arama ve mesajlara cevap vermiyorum lütfen sadece ciddi olanlar öncelikle tanıtıcı mesaj yollarsanız geri dönüş olacaktır. selam ile dua ile…[ harunYILDIRIM35@hotmail.com ]


Ali
14 Ağustos 2017 Saat: 09:29

Selam ciddi bir krzla evlenip bir ömür boyu mutluluğu yaşayacak kizlardan aramalarını 05377742021bekliyorum sadece sevmek ve sevilmek isteyenler başımın taci yapacam her şeyim var çok şükür numaramı yayınlayın sorumluluk bana aittir saygılar


omer
13 Ağustos 2017 Saat: 01:47

Merhaba Arkadaslar Ben Òmer Hic evlenmedim 25 yasindayim Ünüverte mezunuyum 180 boy kilom 70 esmer ve kahve rengi gozluyum ciddi Bir ilişki Duşunuyorum Allah korkusu olan ve ve ciddiyete ve Dine onem veren ve Güven kokan ve kapali kişide olabilir ciddi bir iliski duşunuyorum Doğal olmalı, durust olmali kişilikli olmali samimi olmalı ,gerçekçi olmali ,inançlı olmalı, terbiyeli olmalı ,nerde nasıl davranilcagini bilmeli,   ,gösteriş meraklısı olmamalı. Herşeyden önce  ve ayrica öncelikle bir insan güven kokmali. Bana Burdan ulaşabilirsiniz alpay_5012@hotmail.com


Hakan Ergül
9 Ağustos 2017 Saat: 23:08

6 sene önce eşimi kaybettim.Özel bir sektörde çalışıyorum. Sıcak bir yuva kurmak ve evlenmek istiyorum.


Kaan
6 Ağustos 2017 Saat: 12:56

00905447170036 selam ben kaan bekarim niyetim ciddi bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi evlilik olan bayan arasin yada mesaj atsın numaram 00905447170036 sadece ciddi evlilik düşünen bayanlar


gul
6 Ağustos 2017 Saat: 12:05

slm cidi evlilkk mutlu bir yuva kurmak isteyen bana vatsaptan ulasa bilir


esat dadaş
5 Ağustos 2017 Saat: 02:06

Slm ben esat dadaş yaş 25 bekar erzurumluyum..yalan dolan olmadan.ciddi evliliği ve yuva kurmak Iisteyen bir õmûr boyu ciddi dúşûnen bir bayanla tanişmak isterim.05394262058. Vhatsapta konuşabiliriz.saygilar


bekir
3 Ağustos 2017 Saat: 23:43

Merhaba ben bekir 33yasim hiç evlilik yapmadım 0534 675 41 67 arayın bayanlar beklerim


Kaan
29 Temmuz 2017 Saat: 13:04

Merhaba ben kaan bekarim yasim 30 niyetim ciddi dogru durust yalansiz bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum ciddi evlilik düşünen bayanlar arasin yada mesaj atsin


Serhat
28 Temmuz 2017 Saat: 22:47

Merhaba ben serhat 28 yaşında hiç evlenmedim ciddi evlenmek isteyen bayanlar arasın sanalcılar uzak dursun lütfen


bekir
27 Temmuz 2017 Saat: 16:43

Merhaba ben bekir 33 yaşım evlilik istiyorum allahtan korkan namusunu düşkün bayanlar sanalcilar uzak dursun


Ali
25 Temmuz 2017 Saat: 12:07

Selam adanadan ali dürüst bir kizla evlenecem arayın konuşalım anlaşırsak hemen evleniriz herşeyim var çok şükür sevmek ve sevilmek ölene kadar numaramı yayınlayın sorumluluk bana aittir saygılar


hacer
21 Temmuz 2017 Saat: 14:51

ben evlenmek istiyorum 29 30yaşlarında beyleri beklyrm hadi aşkım


Ali
19 Temmuz 2017 Saat: 21:36

Slm zeynep arasan sevinirim anlaşırsak hemen evleniriz ben çok ciddiyim adanada oturuyorum çeyiz felan istemiyorum cok şükür benim var sevmek ve sevilmek istiyorum ölene kadar


Zeynep
14 Temmuz 2017 Saat: 17:52

Slm ben Zeynep Eskişehir den gerçekten ciddi evlilik düşünen arasın ben 30yaşındayım 30.33 tercihim


Ali
8 Temmuz 2017 Saat: 23:41

Merhabalar ciddi evlilik isteyen kız varsa hemen arasın şehir fark etmez burada yazacak çok şey var yazmakla bitmez onun için az yazim dedim alitel5343@gmail yaş farketmez sevmek ve sevilmek istiyorum


İrfan şeremet
20 Haziran 2017 Saat: 01:34

Merhabalar burda ne ablatabilirimki sadece 27 30 yas arasinda bayanla tanismak ve ileriye donuk bir yuva kurmak istiyorum yasim 33 evlendim ayrildim 2 cocugum var ve benimle birlikte kaliyorlar 2 yildir bosandigim


Gökhan
16 Haziran 2017 Saat: 09:47

Slm niyeti evlilik olan arkadaşlık sevgili aramıyorum bekarım hiç evlilik yapmadım 31 yaşındayım


Dogkan
8 Haziran 2017 Saat: 19:05

Selam28veya 30 yaş bayanlardan Tlfncu bekliyorum lütfen cıďďı olanlar Ankara veýa kırıkkale çevresi


Volkan
30 Mayıs 2017 Saat: 13:09

Slm Ben önce kendimi tanitiyim ben volkan 32 yaşındayım 4 ay evlilik surem oldu fransada 2 hafta önce fransada idim boşandım ve suan tr deyim oturumum ve vizem var hala 1 yıllık eğer ciddî anlamda tanışmak isterim


murat
30 Mayıs 2017 Saat: 03:10

Slm bende ciddî evlilik düşünüyorum


gulay
29 Mayıs 2017 Saat: 14:31

slm cidi evlilik mutlu yuva kurmak isteyen bana vatsaptan ulasa bilir cidi olmayan aramasln


GÜVEN için bir Mesaj Yaz..