Bugün 05 Haziran 2021, Cumartesi

dilan 22 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Destek olacak bir bey arıyorum
Fotoğraflı İlan

Destek olacak bir bey arıyorum

  Rumuz dilan 22
  Son Girişi 05 Haziran 2021, Cumartesi
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir istanbul
  İlişki Türü Bekar



dilan 22 için 15 Özel Mesaj var

levent
24 Mart 2021 Saat: 11:44

merhaba benim adım levent Dilan hanım sezinle tanışmak istiyorum ben hiç evlenmedim evlenmek istiyorum bekarım yaş 46 balikesir yaşıyorum eş arıyorum annemle beraber yaşıyorum babam rahmetli artık bende mutlu olmak yuva kurmak istiyorum benim boy 169 Dilan hanım sizden cevap yazın verimisin


Anonim
17 Mart 2021 Saat: 10:23

Merhaba Dilan seninle tanışmak istiyorum sana maddi manevi destek çıkmak istiyorum saygılar


Anonim
8 Mart 2021 Saat: 23:48

Sana göre yaşlıyım destek olurum


mert
24 Ocak 2021 Saat: 11:52

ütfen okumadan aramayın ısrarcı biri degilim istemezseniz konuşmayız insanlara her konuda yardımcı olmayı çözüm bulmayı severim ben istanbul Beykozdan olgun çok uzun boylu 195 boyunda bekar biriyim asla yaş boy takıntım yok takıntıları olan zaten aramasın ulaşabilmeniz için skypye ve mailim mertemrekaptan1907@hotmail.com telim 05465781822 özele açıktır zayıf minyon kızlar tercihimdir yurtdışından aramayın


Anonim
24 Ocak 2021 Saat: 04:08

Slm seninle tanisalim görüselim yardimci olurum


ercan
13 Ocak 2021 Saat: 15:25

Maddi destek arayan bayanlar

merhaba. 1984 dogumluyum.İstanbul avrupa yakasından , evlilik ya da ciddi bir ilişki aramıyorum. haftada bir görüşebileceğim bir sevgili arıyorum. karşılığında görüşme başı maddi destek verceğim ileniyorsanız mail adresi veya watsap

besyuzotuzdort yediyuzkırbes48 elli watsap

emsalsiz_ist@hotmail.com


hakan
8 Ocak 2021 Saat: 16:27

mrb nasılsınz ben hakan 37 yaşındayım sizinle görüüşmek isterim saygılar


Dongi
7 Ocak 2021 Saat: 14:54

Ben destek olurum


Anonim
3 Ocak 2021 Saat: 16:16

Slm Dilan ilişki arıyorum


haşim
18 Aralık 2020 Saat: 22:47

Merhba nasılsınız benim adım haşim istersen tanışalım bu numaram 0751194281 fransada kalıyorum ciddi birini arıyorum istersen watsaptan konuşalım


İsimsiz
28 Kasım 2020 Saat: 17:39

Merhaba nasılsın tanışmak istiyorum maddi manevi destek olmak istiyorum


Anonim
22 Kasım 2020 Saat: 02:35

Dilan hn bende ist dayım her türlü yardıma hazırım.


Arslan 50
7 Ekim 2020 Saat: 01:31

Ben yurtdısındayım seninle tanısmak istiyorum lütfen yazarsanız wathaptan yazın ararsanız almanya tabiki sizin icin yas sorunu yoksa sizi her türlü yardımdada bulunabilim


can
21 Eylül 2020 Saat: 01:56

Merhaba ben 50 yaşlarında emekli keyifli hafta sonları sonları geçirmek sanal çok ama reel olarak görüşmek isterim.Aynı zamanda yanında olmak sana maddi yardımda yapmak ama bunun karşılığı para değil ama sevgi olduğunu bilmek çok zevkli dakikalar geçirmek için tanışmak isterim.


Burak
16 Eylül 2020 Saat: 16:52

Selam. Ben Burak. 32 yaşında eğitimli, keyifli bir hayatı olan, ne istediğini bilen bir yöneticiyim. İş tempomdan uzaklaşmak için, vaktim kıymetli olduğundan, ön tanıma konusunda fazla vakit harcayamadığımdan bu şekilde yeni birisiyle tanışmak istiyorum. Maddi olarak yardım edebileceğim, yoğun işlerimden fırsat buldukça bana eşlik edecek biriysen tanismak isterim.


dilan 22 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller