Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  MEHMET: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda şehrinden MEHMET isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Bayan arıyorum yaş önemli değil

Bayan arıyorum yaş önemli değil

Rumuz MEHMET
Şuanda Offline
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




MEHMET için 40 Özel Mesaj var

Esra
13 Ocak 2019 Saat: 19:32

Merhaba. 29 yaşında bekarım. Bu aralar işsiz olduğum ve iş bulamadığım için bana ACİL maddi manevi destek olabilecek birini arıyorum. beklentisi olmayan şu an burda yazdiklarimi algılayabilecek zekada olanlardan mail bekliyorum. Uymuyorsa yazıp beni meşgul etmeyin.. seviyorumseni8989@hotmail.com


Baris
11 Ekim 2018 Saat: 18:51

Slm 34 yas kastamonu bayana maddi manevi destek olurum yas ve sehir farketmez


Selcuk
2 Nisan 2018 Saat: 15:27

Merhaba hanimlar Ben Bochum da yasiyorum ciddi dusunen bi hanimefendiyle tanismak ciddi dusunen yazsin Selcukmuro01@gmail.com


Mert
26 Mart 2018 Saat: 13:52

Merhaba Ben Mert 41 yaşindayım.Elektrik teknisyeniyim.Yanlızım tek olmak şartıyla sürekli yanınızda olmak isterim.kendinizi tanıtarak semt yazarmısın?


Fatih
26 Şubat 2018 Saat: 03:36

Merhaba ıstanbul andolu yakasındaym eskı mllı futbolcuyum bakımlı temız atletık hersyden once ortak karar almayı bılen karsmdakının fıkırlerıne saygı duyan ınsanım yas 29 tanısmak ısteyen karsısındakını et parcası olarak gormuyen bay bayan arkadaslar ulasabılırsınız cep be vtsap yazarsanız facede cıkar maıl 61fatihyilmaz462@gmail.com


MEHMET
21 Şubat 2018 Saat: 08:21

slm ben mehmet yanlızlıktn sıkılmış kendini mutsz ve yanlız his eden dertleşmek istyn bir msj arkadaşı arıyorum tüm insanlara ve insanliğa slm olsun benimle tnşmk dost sırdaş olmak istyn bayanlardn msj bklyrm


eliz
21 Şubat 2018 Saat: 00:22

slm ben eliz almanyada yasiyorum amacim cok cidi bir evlilik yapmak isterim eger sizde oyle dusunuyosaniz ben zaten turkiyeye gitmek istiyorum yuvami orda kurmak isterim bana ulasin elizelizcan1987@hotmail.com


Tamer
20 Şubat 2018 Saat: 16:53

50 yasinda emekli bekar tek yaşayan bir beyim çocuk sorunum yok k marasta kendi evim var evlenmeyi dusunen bir bayan ile tanışmak istiyorum dolandırıcılar uzak dursun boş şeylerle uğraşmam Kazimkasap90@gmail.com


Cengizhan can
10 Şubat 2018 Saat: 12:49

Herkse merhaba ciddi yalani sevmeyen durust ve guvenilir biriyim gezmesini eglenmesini sinema yurd disi seyahatlerimde bana eslik edecek her an yanimda olacak guzel bir yek bayan ariyorum yalniz yasiyorum ev bir kactane kendime ait araba bir kactane maddi hic bir sikintim yok durust olgun yanima yakisacak bir tek bayanla hayatimi paylasmak istiyorum ciddi olan bayanlarin taniti meillerini bekliyorum canc31615@gmail.com.saygilar


dilek
6 Şubat 2018 Saat: 00:27

slm ben dilek acik is ariorum kasima cikarsa cddi biri evlenmekta dusunuiorum.


Salih eşker
1 Şubat 2018 Saat: 15:38

Merhaba ben 45 yaşındayım 40-42 yaşlarında kendini bilen bakımlı bir bayan arkadaş arıyorum gerektiğinde maddi yardımda yaparım mütevazi bayanları bekliyorum end_39@hotmail.com skyp adresinden iletişime geçebilir


KEMAL
30 Ocak 2018 Saat: 23:31

busadan kaçamak yapmak isteyen bayanlar aradığınız erkek benim


uzunefe
30 Ocak 2018 Saat: 13:31

ist-and yakası olgun bekar bir erkegim asla ilişkiye girmeden görüşebilecegim güvenilir bir kıza maddi destek saglarım güvenirseniz buradayım Skypyem Fenerli Kaptan 1907 telim 05465781822 özele açıktır mealim mertemrekaptan1907@hotmail.com


Tarık
28 Ocak 2018 Saat: 17:07

Meltem hanım merhaba bende İstanbul da yaşıyorum 36 yaşında bekar biriyim. Sizinle tanışmak görüşmek isterim. Cevabınızı mailime bekliyorum. tarik.aker@hotmail.com


Selahattin
27 Ocak 2018 Saat: 14:04

Merhabalar savic hanim ben turkiyeden yaziyom senin ilanı okudum valla ben de tek bi sevebilecegim BU bayan arkadaş arıyorum ama bula masum kimseyle de anlasamadim bu ana kadar belki senle anlaşırız ama sen alman yaşasın ben türkiyede nasıl olacak eğer bi ara tanisalim her konuda anlasirsak senle bir hosnutlugumuz olursa inşallah belki anlaşırız karşılıklı 45yasindayim 71kilom 171boy ela gozluyum buda başka bisey yazmak istemiyorum tabi arar san tanisalim deri inşallah sevichanim hoşçakalın şimdilik vatsap var ara tanisalim istersen


emel
27 Ocak 2018 Saat: 00:42

53 yaşında çocuksuz dul bayanım yanlız yaşıyorum maddi manevi her konuda yanımda olcak bir bey arıyorum aynurderyaa@gmail.com bekliyorum


ayça
26 Ocak 2018 Saat: 21:18

slm ben istanbuldan ayca , 28 yasında dulum , beni anlayabilcek bir beyle tanışmak istiyorum
tel : 0044560183420


sevda
26 Ocak 2018 Saat: 16:46

slm baris bey nasilsinis sizinle nasil tanisa bilirim bilmiyorumbana tel yada vatsap nuvarasi brakisranis sevinirim ben sizi ekler ararim saygilar


Mahmut
26 Ocak 2018 Saat: 02:11

Merhaba ben mahmut yurtdışında bir bayanla evlenmek istiyorum ciddi düşünen bayanlar arasın


Barış çelik
21 Ocak 2018 Saat: 19:54

Selam ciddi evlilik düşünen bayanların mesajlarını bekliyorum seyahat etmeyi seven gezmeyi dolaşmayı sinemaya gitmeyi doğayı seven mesajlarınızı bekliyorum
Kendime aid evim var
Kendime aid arabam var
Kendime aid galerim var Barisyildiz36@outlook.com


Önder
20 Ocak 2018 Saat: 13:52

Slm ben önder. Evli bekar farketmez bir bayan arkadaş arıyorum yaş 42.


muammer
19 Ocak 2018 Saat: 21:05

Selam ben muammer 24 yasindayim istanbulda oturuyorum niyetim ciddi evlilik tanismak isterseniz beklerim


ibrahim
19 Ocak 2018 Saat: 19:26

48 yaşımdayım, evliyim ve mutsuzum.Bursa’da yaşayan bayan arkadaş arıyorum.Gizliliğe ve temizliğe önem veren hanımlar tercihimdir.Yaş önemli değil, sadece sevgi istiyorum. profigul@hotmail.com


Bora
18 Ocak 2018 Saat: 18:56

Merhabalar ankara sıncandan evlenmek isteyen bayanlar nıyetı duzgun olsun


Selcuk
16 Ocak 2018 Saat: 20:04

Merhaba Ben selcuk 30 yasindayim bochum da yasiyorum ciddi bi yuva kurmak istiyorum ciddi dusunen hanim efendilerden mesaj bekliyorum


Fransa FRANSA
16 Ocak 2018 Saat: 14:14

Merhaba ismim mehmet 37 yaşındayım. Paris’te oturuyorum. Gizliliğe önem veren samimi bir bayanla tanışmak istiyorum. Email : mehmet.ak8001@gmail.com
email atarsaniz mutlaka size geri dönerim.


Koray
13 Ocak 2018 Saat: 00:42

Dilek hanım yaşım 32 seninle konuşmak tanışmak istiyorum


emirr
10 Ocak 2018 Saat: 13:20

dilek istanbul’daysan kapla_36@hotmail.com
mail gönder konuşalım bir istanbuldan bayan arıyorum


tamer
10 Ocak 2018 Saat: 06:59

Merhaba dilek 50 yaşındayım sana uyarmi amacım evlilik marasta evim emekliyim çocuk sorunum yok


Dilek
8 Ocak 2018 Saat: 16:28

Slm ben dilek 29 yas birkez evlendim ayrildim cocuk yok


Volkan
7 Ocak 2018 Saat: 22:09

Merhaba ben Volkan istanbul Bahçelievler de oturuyorum 34 yaşındayım amacım şuan evlilik falan değil buradaki amacım istanbul dan MADDİ ihtiyacı olan ara sıra MADDİ destek karşılığında görüşeceğim bayan arıyorum ilgilenen bayanlar mesaj atabilir veya çağrı bırakabilir kayacimvolka@gmail.com


Yusuf
7 Ocak 2018 Saat: 19:28

ordu ve çevresi tanışabileceğim bayan arkadaş arıyorum


MEHMET
7 Ocak 2018 Saat: 11:32

slm ben mehmet ileriye dünük bir bayan arkadaş arıyorum yaş önemli deyil önemli olan ciddi dürüst ve uyumlu olmaktır ilgilenen bayan arkadaşlardan msj bekliyorum


Ali
7 Ocak 2018 Saat: 06:44

Selam meltem hanım tanışmak istersen adanadan ali ciddiysen ara tanışalım vatsap var dürüst kızlar arasın evlilik isteyen dalga geçecekler lütfen aramayın tanıştıktan sonra güvenebileceğim kişiyle hemen evlenecem


tufan
6 Ocak 2018 Saat: 14:34

hayati doyasiya yasamak isteyen bayanlar ist and yks


Tamer
6 Ocak 2018 Saat: 06:54

Merhaba meltem hanim ben tamer 50 yasinda emekli beyim çocuk sorunum yok emekli oldum k.marasta evim


GULAY
5 Ocak 2018 Saat: 23:55

mrb ben gulay almanyadan yasim 23 hic evlilik yapmadim burdaki bulanma amacim cididurus biriyle tanisma buldumkisi evli veya dul yada cocukluda olmasi onemli degil beni anlamalarini istiyorum alah huzurunda yeterki cidi olsun eger benimle ilgilenirseniz benim cep vatsap numaram bu 004915778642730


aĺi
5 Ocak 2018 Saat: 15:21

Kacamak yapmak isteyen bayanlar arkadaslik icin yazn


meltem
3 Ocak 2018 Saat: 16:32

slm ben ist dan meltem ciddi evlilik arayışındayım 35 yaşında dul bir bayanım kendi evimde yanlız yaşıyorum çocuk yok ciddi dürüst evine ve eşine sadık bir bay arkadaş arıyorum


ismail
1 Ocak 2018 Saat: 16:16

ist şile kabakoz köyü şehzade sokak no30


MEHMET için bir Mesaj Yaz..