Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Erdi: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda İstanbul şehrinden Erdi isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Evliyim evli bayan arıyorum

Rumuz Erdi
Şuanda Çevrimiçi
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Erdi için 30 Özel Mesaj var

Mert
18 Ağustos 2019 Saat: 17:52

Mrhb bayanlar ben istanbul dan yas.36 evliyim evli mutsuz ilgi görmeyen durust guvenilir gizliliye önem veren bayan arkadaş arıyorum


Mert
9 Ağustos 2019 Saat: 17:06

Mrhb bayanlar ben mert istanbul avrupayakasindan yaş.36 evliyim olgun evli mutsuz ilgi görmeyen durust guvenilir gizliliye önem veren bayan arkadas arıyorum eposta mert-can3469@hotmail.com


Mahmut safak
11 Eylül 2018 Saat: 15:51

Evli mutsuz bayanlar tanisalim çanakkale


olgun_bey
21 Temmuz 2018 Saat: 19:20

slm ben erkan yaş 48 kamoda calşan bıryım evlı ve mutsuz benım gıbı evlı olpt kedın mutsu hısede bayan arkadaş tanşmak istrım gıven ve gızlık çok önemlı


Utku
18 Mayıs 2018 Saat: 13:52

Slm ben utku denizlide yasiyorum 27yas 175 by 70 kg bugday tenli gizlilige onem veren kendini yetistirmis bir beyim denizlide ikamet eden bayan arkadaşları bekliyorum saygilarimla nodan ulasa bilirsiniz wahatsapp ta var artik hayatta guzel gunler yasamak istiyorum.


murat
16 Mayıs 2018 Saat: 16:56

Evli ama mutsuzum, benim gibi mutsuz ve evli olan bir bayanla tanışmak istiyorum


Ankara_mutsuz_yakışıklı
3 Mayıs 2018 Saat: 13:40

ANKARA’dan benim gibi mutsuz Bayanlar skype adresim serkan.demir985 ekleyin tanışalım


Ahmet
2 Mayıs 2018 Saat: 15:08

Evliyim evli mutsuz bayanlar çağrı ve sms bekliyorum yaş 36


ali
1 Nisan 2018 Saat: 18:17

Evli ama mutsuzum, benim gibi mutsuz olan bir bayanla tanışmak istiyorum


Erzurum İbrahim
6 Mart 2018 Saat: 16:56

Merhaba Erzurum ibrahim mutsuz bir evliliğim var sürekli görüşebileceğim bayan arıyorum ibo88437@gmail.com


Mesut
25 Şubat 2018 Saat: 23:55

Mesut canakkale merkez evliyim evli mutsuz bayanlar tanisalim yas önemi yok gizlilik cercevesinde görüşelim


Esmerr
28 Kasım 2017 Saat: 20:45

Slm ben almanyadan evliyim ama mutsuz benim gibi evli mutsuz bayan arkadas ariyorum ilgilenenler lutfen msj yada cagri ben donerim tsk bklym 0176 60 35 72 27


servet
22 Eylül 2017 Saat: 16:29

bende kaçamak yapmak istiyorum isteyen bayanlar maddi destek karşılığında servetbolca1@hotmail.com bana ulaşınız


AKIN
13 Eylül 2017 Saat: 13:12

Ankaradan AKIN ewli bir bayanla tanismk istuorum


Cengiz
26 Ağustos 2017 Saat: 15:13

Slm bayanlar ben cengiz evliyim benim gibi evli bayanlarl tanismak isterim cagri veya mesaj atin ozele acik


gokhan
13 Ağustos 2017 Saat: 20:44

merhaba ben gökhan 38 yaşında dürüst biriyim evlilikte ki ilgisizlik ve monoton hayat çok anlamsız karakteri sağlam herşeyin farkında olan bir insanım dertleşmek sohbet etmek tanışmak isteyen dürüst bir bayan arkadaş arıyorum tel vatsappta kullanıyorum rica ediyorum beni basit yapışkan sorumlulukların farkında olmayan insanlarla karıştırmayın lütfen kesinlikle gizlilik içerisinde güzel bir dostluk için yazıyorum bu mesajı aile değerlerine özen gösteren saygı duyan bir insanım karşılıklı anlayışlı çıkar peşinde olmayan dürüst bir hanım arkadaş arıyorum yüreği temiz biri gerçekten dürüst hanım arkadaş arıyorum msj atabilir yada watsapptan da yazabilirsiniz asla msj gelmeden aranılmadan aramam msj atmam kimsenin hayatına yük olmak onu zor duruma düşürecek bir şey yapmam asla herkesin bir hayatı sorumlulukları var çünkü en küçük pişman duyulacak bir arkadaş asla olmam yaş önemli değil şu yaş bu yaş önemli olan birbirimizi anlamak bence gerçekten olgun düşüncelere sahip uyumlu birisiyim efendi mütevazi biriyim biraz uzun yazdım ama kendimi biraz olsun ifade etmek istedim hoşçakalın


umut
22 Haziran 2017 Saat: 08:19

Slm elaziğ civari bayan arkadaş ariyorum ilgilenen


Ese
19 Haziran 2017 Saat: 12:57

Slm ismin erkan İstanbul da yaşıyorum hastanede özel güvenlik amirliği yapıyorum 28 yaşındayım ciddi dürüst saygılı biriyim gezmeyi eğlenmeyi seven biriyim lafı uzatmaya gerek yok mutsuz yalniz bayanlar aramanizi bekliyorum iyi gunler


Emir 16
14 Haziran 2017 Saat: 09:29

Slm bursa da oturuyorum evli bir erkegim sadece kagit ustunde artik mutlu ve guzel gunler yasamak istiyorum varmisin paylaşmaya yaş 42 boy 181 kg 93 bursa merkezde oturuyorum alkanengin0816@gmail.com


Emir 16
14 Haziran 2017 Saat: 09:20

Slm benim gibi evli olup allahin bir gununude mutlu huzurlu gecireyim diyen bayan arkadaş ariyorum bursada oturmaktayim icilecek bir bardak çayimida paylasmasini bilirim


Mert
12 Haziran 2017 Saat: 09:48

Maddi destek olacağım bayan arıyorum yaş farketmez samimiyet yeterli 30 yaşındayim. Sadece İstanbul candar.mert@hotmail.com


Ahu
8 Haziran 2017 Saat: 10:56

Merhaba. Ben Ahu. 18 yaşındayım. İstanbul’da yaşıyorum. Boyum 1.62 kilom 48. Güzel bir yüzüm var. Maddi açıdan çok rahat olan benim hiç bir istediğimi ikiletmeyecek erkekler arıyorum. Yaş aralığı çok önemli olmasa da lütfen yaşı aşırı büyük olanlar yazmasın.


evlı_mutsuz bey
6 Haziran 2017 Saat: 18:52

slmben okan yaş 45 evlı ve mutsuz bıryım gızlıkönem vere cıd olan arkadaşlg ityac duyan kedın mutsuz hısede bayan arkadaş tanşmak istrım erkankaya6868@hotmail.com


Cengiz
5 Haziran 2017 Saat: 18:02

Slm bayanlar ben konyadan cengiz yasim 47 olgun biriyim ben evliyim benim tanisip arkadas olmak isteyenler cagri veya mesaj atin


Mehmet
1 Haziran 2017 Saat: 17:02

Slm ben kendime göre evli bir bayan arıyorum yaş26boy185kilo 68 ben istanbuldayim beni mutlu edecek bayan ariyorum


olgun_bey
25 Mayıs 2017 Saat: 18:51

slm ben erkan yaş 47 evlı ve mutsuz bıryım yalan konuşmay sevme benım gın gec almda arkadaşga ştya duyan mutsuz bayan arkadal aryurum


Gökmen
17 Mayıs 2017 Saat: 02:59

Selamlar ben gökmen 37 yaşında bir beyim kocaeli darıca da yaşıyorum evliyim evliliğim kötü ve mutsuzum yalnızca evli bayanlarla tanışmak sevgili olmak istiyorum dürüst gizliliğe önem veren bir adamım tüm bayanların mesajlarını bekliyorum.
Amacım kimseyi kandırmak umutlandırmak değil kimse ile ciddi düşünüyorum evlenirim demiyorum amacım yalnızca görüşebileceğim güzel vakit geçireceğim evli ama mutsuz bir bayan arıyorum dost sırdaş sevgili herneyse adını siz koyun bana uyar diyen bayanlar whatsaapdan ve facebooktan görüşür tanışırız. herzot@ya.ru


emre
15 Mayıs 2017 Saat: 12:22

Mrb evlyim evli veya bekar baynlar


Suat
14 Mayıs 2017 Saat: 17:30

Elazigdan slmlar evliyim evli bir bayan arıyorum uzun süreli Sadık ciddi yalansiz bir sevgili arıyorum güzellik Yaş takıntım yok insan olsun yeter evli ve dul bayanlari bekliyorum


emre
11 Mayıs 2017 Saat: 12:38

Mrb emre ben evliyim evli veya bekar bayanlar arayabilir gorusmek isteyenler yazsınlar


Erdi için bir Mesaj Yaz..