Bugün 16 Şubat 2021, Salı

Semra 34 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum
Fotoğraflı İlan

Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

  Rumuz Semra 34
  Son Girişi 16 Şubat 2021, Salı
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Bodrum
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Semra 34 için 285 Özel Mesaj var

Selami
14 Şubat 2021 Saat: 01:57

Ben sadece ciddi biriyle tanışmak ileri ye dönük olarak burada yım bodrum turgutreis de motor tamircisiyim


Yıldırım
10 Şubat 2021 Saat: 04:28

Merhaba ben Yıldırım 25 yaşında 1.80 boyda kahverengi gözlü kaslı bakımlı ve oldukça yakışıklı birisiyim bana hizli.07 istegram adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz


EGE 35
6 Şubat 2021 Saat: 20:22

profilinizi okudum.sizin aradığınız kriterlere sahibim.dilerseniz tanışalım.saygılarımla.not : 36 yaşındayım.


Anonim
30 Ocak 2021 Saat: 17:36

Beni kabul ederseniz ben olurum herşeyin en güzeli yasatirim size


Selm
24 Ocak 2021 Saat: 14:33

Çok hoş bi bayansınızsizinle tanışmak istiyorum tanışmak istiyorum


Anonim
5 Ocak 2021 Saat: 23:58

Slm semra hanım ben ist halkalıda yaşıyorum ama şuan almanyadayım işim gereği sizinle tanışmak arkadaş olmak istiyorum sizinle hayatı dolu dizgin yaşamak istiyorum


terazi
23 Aralık 2020 Saat: 22:58

en sevdiyim bayan zayif ve sarilın


alnus
23 Aralık 2020 Saat: 20:30

Muğla fethiyede yaşıyorum. yanlız yaşayan çalışan bir erkeğim. alnus28@gmail.com tanımak isterseniz


Anonim
17 Aralık 2020 Saat: 03:59

Ama istanbulda yasıyom çok deli doluyum heleki aşk yaşadığım bayanla çittı ona çok bağlanırım Semra hanım


rüzgar
12 Aralık 2020 Saat: 03:41

Selam. 30 yaşıma daha yeni girdim . Neredeyse şansımı kaçırıyordum:). 10 yıllık barmenlik yaptım. Hayatın zevklerinden nasibimizi aldım diyebilirim. Bir ailem yok. Dert ortagı arıyorum. Karsılıgında eglence ve huzur vaat ediyorum. Olur der isen buyur yakınlarda olacağım. Bu Arada antalyalıyım. Evlenmem ama öbür boyu yaşlanırız:)


şair
9 Aralık 2020 Saat: 21:27

İçimin ateşiyle gözlerinin koyusunda kelimeleri demler
Ellerin gibi kokan renk renk cümleleri toplar
Saçlarına da onlarla mısra mısra taç yaparım
İnan sensiz tadı yok yazdıklarımın
Hani diyeceğim o ki
Benimle şiirlenir misin


bilge
7 Aralık 2020 Saat: 22:35

Yazınızı okudum, tanışmak isterim


Anonim
6 Aralık 2020 Saat: 13:58

Merhaba bn gokhan suan bodruma yola ckiyrm 29 yasndaym mutlulugu birlikte yasayabilirz


Burak34
6 Aralık 2020 Saat: 00:28

İstanbul Kartal da oturuyorum. Tecrübeli akıllı ne yapacağını nasıl davranacağını bilen biriyim. Sabit bir işim yok oto alım satım yapıyorum 25 yaşındayım görüşmek isterim. Çirkin çapulcu kro tiplerden asla değilim bende ilk defa böyle bir siteye yazıyorum. Iyi günler :)


Atlantis
27 Kasım 2020 Saat: 20:58

Slm… Gözlerin çok etkileyici…


Cihan
26 Kasım 2020 Saat: 19:00

Merhaba, Muğlalıyım. Daha önce Bodrum da özel kolejde çalıştım. 38 yaşındayım. İsteklerinizi karşılayacağıma inanıyorum. ctelli82@gmail.com mailiniz bekliyorum. Teşekkür ederim


Blade45
25 Kasım 2020 Saat: 08:07

Mrb ben uğur İzmir Bornova da yaşıyorum 30 yaşındayım evliyim ama çok mutsuzum beni mutlu edebilecek birine ihtiyacım var yaş önemli değil gizliliğe önem veririm maddi ve manevi destek olacak bayanlarin emrindeyim ne isterseniz yaparım yeter ki herşey ikimiz arasında kalsın evli dul fark etmez ugokce45356@gmail.com


Caner
23 Kasım 2020 Saat: 20:39

Merhaba ben 19 yaşında bir genç bay im tanismak isteyen bayanlar bana ulaşabilirler


YalnızAdam
7 Ekim 2020 Saat: 02:30

Merhaba Semra Hanım,
Aslen Selanik’liyim. İstanbul doğup büyüdüm ve halen İstanbul’da yalnız yaşıyorum. Bir şirkette satış-pazarlama uzmanıyım. 39 Yaşındayım.Kültürlü, saygılı, sevgi dolu, modern, açık görüşlü, mantıklı ve centilmen biriyim. İki yıl önce boşandım. Benim gibi özgür hisseden birine benziyorsunuz. Tanışmayı çok isterim. Eğer sizde isterseniz mail gönderirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler.
yalnizadam1981@outlook.com


bahadır
27 Eylül 2020 Saat: 16:15

merhaba semra hanım nasılsınız ben 33 yaşındayım ismim bahadır sizi yakından tanımak isterim


Anonim
27 Eylül 2020 Saat: 12:29

Güzeligin ilgimi cekdi ve Seninle tanismak isderdim
Almanyada yasiyorum , güzel bayanlari seviyorum


Oktay
24 Eylül 2020 Saat: 05:10

Merhaba Oktay ben 27 yaşında esmer uzun boylu sevecen sempatik cana yakın hiperaktif biriyim Bursa’da yaşıyorum seyahat engelim yok karşılıklı anlayış saygı sevgi çerçevesinde görüşmek isterim sağlıcakla kalın..


Yanlız
15 Eylül 2020 Saat: 19:45

Gerçek dostluk insan hayatına iyi etki eder ve kötülükleri yok eder. Arkadaşlar olmadan yaşam için çaba bir ömür boyu devam eder. Gerçek bir arkadaş bulmak ise ıssız bir adada yaşam gibi iyi bir servet olduğudur. Samimi ve güvenilir bir arkadaş bulduğunda onu tutmak bir nimettir. Gerçek bir arkadaş bulmak çok zordur ve onu bulduğunda kaybetmekse tahmin edemeyeceğin kadar kolaydır.
Olgunlaşmamış sevgi diyor ki: ‘Sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum.’ Olgun aşk ise seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var ‘diyor. Ve dahi Seninle başlasin seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Hoşgörü saygı sevgi içinde el elle birbirimize dürüst saygılı olduğumuz sürece güzel günler hayal değil yaşanacak günlerdir .. sizden bir haber alabilmek ümidiyle not: yanlız adam yaşım 36 bekarım birbirimizi aynı duygular ve düşünceler ile taniyabilmek için asikral.48@hotmail.com


Izmirli
15 Eylül 2020 Saat: 14:26

Merhaba ben görüşmek konusmak istegim


Yanlız
14 Eylül 2020 Saat: 18:51

Merhabalar ben yanlız 36 yaşındayım Seninle başlasin seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Hoşgörü saygı sevgi içinde el elle birbirimize dürüst saygılı olduğumuz sürece güzel günler hayal değil yaşanacak günlerdir. en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle sağlıcakla kalın şimdilik kabul etmeme ihtimalinin üzerine Telefonun yerine size e.mail asikral.48@hotmail.com


ASKIN
10 Eylül 2020 Saat: 21:30

BULAMADIM BU SANAL ORTAMDA DÜRÜST SEVİYELİ SEVMESİNİ SEVMETİNİ GERÇEKTEN BİLMENİ.


Muratbaskan
9 Eylül 2020 Saat: 15:02

Merhaba, istanbuldan muratbben. Evliyim. Mali musavirim. Gercekten ask yasamak , sevgi ve heyecan dolu zamanlar gecirmek isterseniz lutfen bana yazin. Asla baski kurmak gibi bir derdim yok. Evli oldugum icin gizlilik benim icin cok onemlidirm sizinle tanismayi ve en azindan bir gunu beraber gecirmeyi cok isterim. Lutfen bana yazin. muratttbaskan34@outlook.com


Gargamell
5 Eylül 2020 Saat: 23:43

Merhabalar öncelikle istanbul maltepede yaşayan 32 yaşında olgun duruşlu güler yüzlü ve espri anlayışı olan biriyim sakıncası yok ise sizinle tanışmak ve ileriye dönük bir ilişki için güzel adımlardan ilkini atmak isterim :) çok detaylı bilgi vermedim çünkü tanıştıkça kaynaşmak çok daha güzel olur diye düşünüyorum sizden haber bekliyorum mail adresim ufukonal07@hotmail.com yahut telefon umarım tüm hayalleriniz gerçek olur :) ufukonal07@hotmail.com


Pasaland
4 Eylül 2020 Saat: 17:19

Merhabalar hanfendi ilgilenirseniz sizi tanımaktan zevk duyarım sizde ilgilenirseniz eğerki
Ben 36 yaşında 1.75 boyunda 70 kiloda esmer biriyim saygılar
Pasaland77@gmail.com


Tugay
4 Eylül 2020 Saat: 03:09

Merhaba ilanınızı okudum eğer arayışınız hâlâ devam ediyorsa iletişeme geçebilirsiniz teşekkürler


Hakan
18 Haziran 2020 Saat: 22:32

Slm Semra hanım tanışmak isterim yaş 42 kumralim arayın tanışalım Hakan.197855@hotmail.com


zeki
15 Haziran 2020 Saat: 19:27

Meraba ben ceyk sizlerle görüşmek istiyorum yanliz yaşiyorum bekarim 175 boy 60 kilo beyaz tenliyim sizlerle çok güzel vakitler geçirebiliriz bodrum orta kente yaşiyom


Özkan
28 Mayıs 2020 Saat: 23:55

Ben sizinlen varım bu gönülde ..yeterki siz kabul deyin


erkan guzel
26 Mayıs 2020 Saat: 19:22

Mrb semra hanim ben erkan muşta yaşiyorum 175 boy kilo 80 esmer tenliyim performans olarak sıkıntım yok senle tanişmak isterim arkadaş dost sadece


Özkan
26 Mayıs 2020 Saat: 03:25

Merhaba ben olabilirim Muhtemelen ,, istanbul ümraniyeden .Özkan


Semra 34 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller