Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Semra 34: Bayanım erkek arkadaş arıyorum
Şuanda Bodrum şehrinden Semra 34 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

Rumuz Semra 34
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Bodrum
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Semra 34 için 326 Özel Mesaj var

Kosacan
27 Aralık 2022 Saat: 02:56

Sizin için yaş önemliyse birşey diyemem ama beni tanimanizi isterim seni mutlu ve memnun edecegimi inanıyorum


Anonim
27 Aralık 2022 Saat: 02:55

Sizin için yaş önemliyse birşey diyemem ama beni tanimanizi isterim seni mutlu ve memnun edecegimi inanıyorum


Yusuf
8 Aralık 2022 Saat: 13:59

Merhaba ben 22 yaşında genç biriyim ve yaşımdan çok daha fazlasını yaşadım. Çok yakışıklı ve ozguvenliyim olgun kadın seviyorum. Mantıklı bir ilişkiden dolayı yaşça daha büyük tercihimdir.


Aliş
23 Kasım 2022 Saat: 20:38

Slm bende bodrum bitez de kalıyorum çalışan biriyim çok hoş ve zarif birisin masallah


Onur
19 Kasım 2022 Saat: 13:20

Slm cnm kayseriden yazıyorum yaşım 25 esmer tenliyim bakımlı titiz birisiyim gizliliğe önem veren biriyim eğer konuşup tanışıp buluşup biseyler yapmaya karar verirsen numaran burda bana ulaşa bilirsin


Musa durak
15 Ağustos 2022 Saat: 01:14

Antalya ikamet eden İzmit de ikamet eden hayat dolu sıcak kaanli sürpriz leri seven sadık şefkatli merhametli sevecen neşe dolu kilasik erkeğim dulum 39yasinda 15senedir bekar im sarışın kahve rengi gözlü 165by75kg yürüyüşü seven spor yüzme yi seven temiz titiz beyfendiyim İzmit şehir içi tır şoförü olarak çalışıyor um tanımak isterseniz herdaim emrinizdeyim yaninizdayim alkol uyuşturucu madde si kullanmıyor um bilginize 05397401307


Bodrumlu4867
31 Temmuz 2022 Saat: 22:51

Merhabalar ben Bodrum’da yasiyorum öyle durumu iyi olan biri değilim zevkine düşkün tatlı ve olgun bir bayanla tanışmak istiyorum


Atlantis
27 Temmuz 2022 Saat: 20:58

Slm… Gözlerin çok etkileyici…


bahadır
27 Temmuz 2022 Saat: 16:15

merhaba semra hanım nasılsınız ben 33 yaşındayım ismim bahadır sizi yakından tanımak isterim


Anonim
27 Temmuz 2022 Saat: 12:29

Güzeligin ilgimi cekdi ve Seninle tanismak isderdim
Almanyada yasiyorum , güzel bayanlari seviyorum


Cihan
26 Temmuz 2022 Saat: 19:00

Merhaba, Muğlalıyım. Daha önce Bodrum da özel kolejde çalıştım. 38 yaşındayım. İsteklerinizi karşılayacağıma inanıyorum. ctelli82@gmail.com mailiniz bekliyorum. Teşekkür ederim


Blade45
25 Temmuz 2022 Saat: 08:07

Mrb ben uğur İzmir Bornova da yaşıyorum 30 yaşındayım evliyim ama çok mutsuzum beni mutlu edebilecek birine ihtiyacım var yaş önemli değil gizliliğe önem veririm maddi ve manevi destek olacak bayanlarin emrindeyim ne isterseniz yaparım yeter ki herşey ikimiz arasında kalsın evli dul fark etmez ugokce45356@gmail.com


Oktay
24 Temmuz 2022 Saat: 05:10

Merhaba Oktay ben 27 yaşında esmer uzun boylu sevecen sempatik cana yakın hiperaktif biriyim Bursa’da yaşıyorum seyahat engelim yok karşılıklı anlayış saygı sevgi çerçevesinde görüşmek isterim sağlıcakla kalın..


terazi
23 Temmuz 2022 Saat: 22:58

en sevdiyim bayan zayif ve sarilın


Caner
23 Temmuz 2022 Saat: 20:39

Merhaba ben 19 yaşında bir genç bay im tanismak isteyen bayanlar bana ulaşabilirler


alnus
23 Temmuz 2022 Saat: 20:30

Muğla fethiyede yaşıyorum. yanlız yaşayan çalışan bir erkeğim. alnus28@gmail.com tanımak isterseniz


Anonim
17 Temmuz 2022 Saat: 03:59

Ama istanbulda yasıyom çok deli doluyum heleki aşk yaşadığım bayanla çittı ona çok bağlanırım Semra hanım


Ali
17 Temmuz 2022 Saat: 01:36

Merhaba nasılsınız ilgilenirmisiniz tanışalım İstanbul da yaşıyorum 45 yaşındayım


Yanlız
15 Temmuz 2022 Saat: 19:45

Gerçek dostluk insan hayatına iyi etki eder ve kötülükleri yok eder. Arkadaşlar olmadan yaşam için çaba bir ömür boyu devam eder. Gerçek bir arkadaş bulmak ise ıssız bir adada yaşam gibi iyi bir servet olduğudur. Samimi ve güvenilir bir arkadaş bulduğunda onu tutmak bir nimettir. Gerçek bir arkadaş bulmak çok zordur ve onu bulduğunda kaybetmekse tahmin edemeyeceğin kadar kolaydır.
Olgunlaşmamış sevgi diyor ki: ‘Sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum.’ Olgun aşk ise seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var ‘diyor. Ve dahi Seninle başlasin seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Hoşgörü saygı sevgi içinde el elle birbirimize dürüst saygılı olduğumuz sürece güzel günler hayal değil yaşanacak günlerdir .. sizden bir haber alabilmek ümidiyle not: yanlız adam yaşım 36 bekarım birbirimizi aynı duygular ve düşünceler ile taniyabilmek için asikral.48@hotmail.com


Izmirli
15 Temmuz 2022 Saat: 14:26

Merhaba ben görüşmek konusmak istegim


Yanlız
14 Temmuz 2022 Saat: 18:51

Merhabalar ben yanlız 36 yaşındayım Seninle başlasin seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Hoşgörü saygı sevgi içinde el elle birbirimize dürüst saygılı olduğumuz sürece güzel günler hayal değil yaşanacak günlerdir. en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle sağlıcakla kalın şimdilik kabul etmeme ihtimalinin üzerine Telefonun yerine size e.mail asikral.48@hotmail.com


yusuf
13 Temmuz 2022 Saat: 15:12

selam adım yusuf kocaelide yaşıyorum 25 yaşımdayım olgun bakımlı ne istediğini bilen biriyim borsayla ve müzikle ilgileniyorum yakından tanımak isterseniz emailden ulaşabilirsiniz


rüzgar
12 Temmuz 2022 Saat: 03:41

Selam. 30 yaşıma daha yeni girdim . Neredeyse şansımı kaçırıyordum:). 10 yıllık barmenlik yaptım. Hayatın zevklerinden nasibimizi aldım diyebilirim. Bir ailem yok. Dert ortagı arıyorum. Karsılıgında eglence ve huzur vaat ediyorum. Olur der isen buyur yakınlarda olacağım. Bu Arada antalyalıyım. Evlenmem ama öbür boyu yaşlanırız:)


ASKIN
10 Temmuz 2022 Saat: 21:30

BULAMADIM BU SANAL ORTAMDA DÜRÜST SEVİYELİ SEVMESİNİ SEVMETİNİ GERÇEKTEN BİLMENİ.


şair
9 Temmuz 2022 Saat: 21:27

İçimin ateşiyle gözlerinin koyusunda kelimeleri demler
Ellerin gibi kokan renk renk cümleleri toplar
Saçlarına da onlarla mısra mısra taç yaparım
İnan sensiz tadı yok yazdıklarımın
Hani diyeceğim o ki
Benimle şiirlenir misin


Muratbaskan
9 Temmuz 2022 Saat: 15:02

Merhaba, istanbuldan muratbben. Evliyim. Mali musavirim. Gercekten ask yasamak , sevgi ve heyecan dolu zamanlar gecirmek isterseniz lutfen bana yazin. Asla baski kurmak gibi bir derdim yok. Evli oldugum icin gizlilik benim icin cok onemlidirm sizinle tanismayi ve en azindan bir gunu beraber gecirmeyi cok isterim. Lutfen bana yazin. muratttbaskan34@outlook.com


bilge
7 Temmuz 2022 Saat: 22:35

Yazınızı okudum, tanışmak isterim


YalnızAdam
7 Temmuz 2022 Saat: 02:30

Merhaba Semra Hanım,
Aslen Selanik’liyim. İstanbul doğup büyüdüm ve halen İstanbul’da yalnız yaşıyorum. Bir şirkette satış-pazarlama uzmanıyım. 39 Yaşındayım.Kültürlü, saygılı, sevgi dolu, modern, açık görüşlü, mantıklı ve centilmen biriyim. İki yıl önce boşandım. Benim gibi özgür hisseden birine benziyorsunuz. Tanışmayı çok isterim. Eğer sizde isterseniz mail gönderirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler.
yalnizadam1981@outlook.com


Anonim
6 Temmuz 2022 Saat: 13:58

Merhaba bn gokhan suan bodruma yola ckiyrm 29 yasndaym mutlulugu birlikte yasayabilirz


Burak34
6 Temmuz 2022 Saat: 00:28

İstanbul Kartal da oturuyorum. Tecrübeli akıllı ne yapacağını nasıl davranacağını bilen biriyim. Sabit bir işim yok oto alım satım yapıyorum 25 yaşındayım görüşmek isterim. Çirkin çapulcu kro tiplerden asla değilim bende ilk defa böyle bir siteye yazıyorum. Iyi günler :)


Gargamell
5 Temmuz 2022 Saat: 23:43

Merhabalar öncelikle istanbul maltepede yaşayan 32 yaşında olgun duruşlu güler yüzlü ve espri anlayışı olan biriyim sakıncası yok ise sizinle tanışmak ve ileriye dönük bir ilişki için güzel adımlardan ilkini atmak isterim :) çok detaylı bilgi vermedim çünkü tanıştıkça kaynaşmak çok daha güzel olur diye düşünüyorum sizden haber bekliyorum mail adresim ufukonal07@hotmail.com yahut telefon umarım tüm hayalleriniz gerçek olur :) ufukonal07@hotmail.com


Pasaland
4 Temmuz 2022 Saat: 17:19

Merhabalar hanfendi ilgilenirseniz sizi tanımaktan zevk duyarım sizde ilgilenirseniz eğerki
Ben 36 yaşında 1.75 boyunda 70 kiloda esmer biriyim saygılar
Pasaland77@gmail.com


Tugay
4 Temmuz 2022 Saat: 03:09

Merhaba ilanınızı okudum eğer arayışınız hâlâ devam ediyorsa iletişeme geçebilirsiniz teşekkürler


Amarth
28 Haziran 2022 Saat: 22:26

Merhaba 35 yasindayim boşanma aşamasındayım. lütfen yanlış anlamayin. severek bir evlilik yapmadım evliliğim boyunca bir iş gibi gördüm malesef. aşık olmadım ama gercekten birine baglanmayi ve aşık olmayı istiyorum. maddi durumum pandemi dolayisiyla çok iyi değil. iflas ettim. bende beni kendine aşık edicek birini ariyorum .


Hakan
18 Haziran 2022 Saat: 22:32

Slm Semra hanım tanışmak isterim yaş 42 kumralim arayın tanışalım Hakan.197855@hotmail.com


zeki
15 Haziran 2022 Saat: 19:27

Meraba ben ceyk sizlerle görüşmek istiyorum yanliz yaşiyorum bekarim 175 boy 60 kilo beyaz tenliyim sizlerle çok güzel vakitler geçirebiliriz bodrum orta kente yaşiyom


Erkek
3 Haziran 2022 Saat: 01:25

Merhaba ben 20 yaşında birisiyim dövmeli birisiyim boyum 1.69 kilom 51 tanışmak isterim


Özkan
28 Mayıs 2022 Saat: 23:55

Ben sizinlen varım bu gönülde ..yeterki siz kabul deyin


erkan guzel
26 Mayıs 2022 Saat: 19:22

Mrb semra hanim ben erkan muşta yaşiyorum 175 boy kilo 80 esmer tenliyim performans olarak sıkıntım yok senle tanişmak isterim arkadaş dost sadece


Özkan
26 Mayıs 2022 Saat: 03:25

Merhaba ben olabilirim Muhtemelen ,, istanbul ümraniyeden .Özkan


aloneman
21 Mayıs 2022 Saat: 18:20

size mesaj yolladım ama bir chp alamadım hayatı ve yaşamayı seviyorsan tabi hakan_akkalay@hotmail.com


aloneman
20 Mayıs 2022 Saat: 12:14

bende bodrumda yaşıyorum hayatı ve yaşamdan zevk almayı seviyorum hayat kısa su alanya mahmutlarda da yerim var


ASLAN354881
19 Mayıs 2022 Saat: 16:23

SEMRA MERHABA BEN İZMİR KARŞIYAKA’DAN SAMET KUDRET KILIÇ MESLEKLERİM BİLGİSAYAR HALKLA İLİŞKİLER YÖNETİCİLİK DANIŞMANLIK OFİS İDARESİ (BÜRO YÖNETİMİ) ŞUAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE EVRAK KAYIT MEMURUYUM TABİ DÜZENİN NEREDEYSE BEN ORAYA GELİRİMDE YERLEŞİRİM SEMRA NASILSIN SENİ TANIMAYI ÇOK İSTİYORUM NUMARAMI KAYDET GÖRÜŞELİM aslanizmiryoruk35351881@gmail.com


Nedim 25
18 Mayıs 2022 Saat: 13:59

Size partner olmak istiyorum. Buraya almanyaya beklerim ☺️


Nedim 25
18 Mayıs 2022 Saat: 13:58

Slm sizi gördüm çok beğendim almanyada yaşıyorum şimdi sizi tanımak isterim. Bana ulaşabilirsiniz Facebooktan Nedim Toptaş profil ismim


Anonim
17 Mayıs 2022 Saat: 16:58

Semra merhaba,
Adım İlhan, 37 yaşındayım, ayrıca fakir vede çirkin değilim. Seninle tanışmak istiyorum.
ilhansahin@imsainvest.com.tr


Kenan
15 Mayıs 2022 Saat: 13:38

Merhaba ben İstanbul dan Kenan nasılsınız umarım iyisinizdir ben size Talib olmak istiyorum sizde uygun görürseniz 36 yaşındayım İstanbul dayım isterseniz tanışalım


Cilgin54
11 Mayıs 2022 Saat: 00:39

Arkadaslok dusunursen genc bakimli duzgun tipli biriyle iletisime gec aramizda 10 yas var sorun etmessen farkli hayat farkli sehir arayisindayim yalan_dunya-54@hotmail.com


Gowshut
20 Nisan 2022 Saat: 21:55

selam! haýyrly ramazanlar, benim adym Korkut, soýadym Bazarow, boý 174, kilo 62, göz rengi kahwerengi, saç rengi siýah,atletik ýapili, oto tamirçisiýim,
Kadinlar bizim her şeýimizdir, ýurt dişina ilişkiýe warmisin?!
+99365946024
Romeo we Julýetta


drgold35
19 Nisan 2022 Saat: 01:46

Merhaba semra hanim canberk ben izmirde doktorum kendi klinigim var dilerseniz tanisabiliriz sizinle dan yazabilirsiniz bana dilerseniz


Burak
18 Nisan 2022 Saat: 02:00

Selamlar 29 yasinda atletik zayifa yakin biriyim maddi sıkıntm yok ama manevi var. Esimden ayrilirm bana evet detf


Semra 34 için bir Mesaj Yaz..