Bugün 22 Kasım 2020, Pazar

Semra 34 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum
Fotoğraflı İlan

Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

  Rumuz Semra 34
  Son Girişi 22 Kasım 2020, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Bodrum
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Semra 34 için 267 Özel Mesaj var

YalnızAdam
7 Ekim 2020 Saat: 02:30

Merhaba Semra Hanım,
Aslen Selanik’liyim. İstanbul doğup büyüdüm ve halen İstanbul’da yalnız yaşıyorum. Bir şirkette satış-pazarlama uzmanıyım. 39 Yaşındayım.Kültürlü, saygılı, sevgi dolu, modern, açık görüşlü, mantıklı ve centilmen biriyim. İki yıl önce boşandım. Benim gibi özgür hisseden birine benziyorsunuz. Tanışmayı çok isterim. Eğer sizde isterseniz mail gönderirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler.
yalnizadam1981@outlook.com


bahadır
27 Eylül 2020 Saat: 16:15

merhaba semra hanım nasılsınız ben 33 yaşındayım ismim bahadır sizi yakından tanımak isterim


Anonim
27 Eylül 2020 Saat: 12:29

Güzeligin ilgimi cekdi ve Seninle tanismak isderdim
Almanyada yasiyorum , güzel bayanlari seviyorum


Oktay
24 Eylül 2020 Saat: 05:10

Merhaba Oktay ben 27 yaşında esmer uzun boylu sevecen sempatik cana yakın hiperaktif biriyim Bursa’da yaşıyorum seyahat engelim yok karşılıklı anlayış saygı sevgi çerçevesinde görüşmek isterim sağlıcakla kalın..


Yanlız
15 Eylül 2020 Saat: 19:45

Gerçek dostluk insan hayatına iyi etki eder ve kötülükleri yok eder. Arkadaşlar olmadan yaşam için çaba bir ömür boyu devam eder. Gerçek bir arkadaş bulmak ise ıssız bir adada yaşam gibi iyi bir servet olduğudur. Samimi ve güvenilir bir arkadaş bulduğunda onu tutmak bir nimettir. Gerçek bir arkadaş bulmak çok zordur ve onu bulduğunda kaybetmekse tahmin edemeyeceğin kadar kolaydır.
Olgunlaşmamış sevgi diyor ki: ‘Sana ihtiyacım var çünkü seni seviyorum.’ Olgun aşk ise seni seviyorum çünkü sana ihtiyacım var ‘diyor. Ve dahi Seninle başlasin seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Hoşgörü saygı sevgi içinde el elle birbirimize dürüst saygılı olduğumuz sürece güzel günler hayal değil yaşanacak günlerdir .. sizden bir haber alabilmek ümidiyle not: yanlız adam yaşım 36 bekarım birbirimizi aynı duygular ve düşünceler ile taniyabilmek için asikral.48@hotmail.com


Izmirli
15 Eylül 2020 Saat: 14:26

Merhaba ben görüşmek konusmak istegim


Yanlız
14 Eylül 2020 Saat: 18:51

Merhabalar ben yanlız 36 yaşındayım Seninle başlasin seninle bitsin istiyorum. Benimle beraber yaşlanmaya ve sonsuza ulaşmaya var mısın ? Hoşgörü saygı sevgi içinde el elle birbirimize dürüst saygılı olduğumuz sürece güzel günler hayal değil yaşanacak günlerdir. en kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle sağlıcakla kalın şimdilik kabul etmeme ihtimalinin üzerine Telefonun yerine size e.mail asikral.48@hotmail.com


ASKIN
10 Eylül 2020 Saat: 21:30

BULAMADIM BU SANAL ORTAMDA DÜRÜST SEVİYELİ SEVMESİNİ SEVMETİNİ GERÇEKTEN BİLMENİ.


Muratbaskan
9 Eylül 2020 Saat: 15:02

Merhaba, istanbuldan muratbben. Evliyim. Mali musavirim. Gercekten ask yasamak , sevgi ve heyecan dolu zamanlar gecirmek isterseniz lutfen bana yazin. Asla baski kurmak gibi bir derdim yok. Evli oldugum icin gizlilik benim icin cok onemlidirm sizinle tanismayi ve en azindan bir gunu beraber gecirmeyi cok isterim. Lutfen bana yazin. muratttbaskan34@outlook.com


Gargamell
5 Eylül 2020 Saat: 23:43

Merhabalar öncelikle istanbul maltepede yaşayan 32 yaşında olgun duruşlu güler yüzlü ve espri anlayışı olan biriyim sakıncası yok ise sizinle tanışmak ve ileriye dönük bir ilişki için güzel adımlardan ilkini atmak isterim :) çok detaylı bilgi vermedim çünkü tanıştıkça kaynaşmak çok daha güzel olur diye düşünüyorum sizden haber bekliyorum mail adresim ufukonal07@hotmail.com yahut telefon umarım tüm hayalleriniz gerçek olur :) ufukonal07@hotmail.com


Pasaland
4 Eylül 2020 Saat: 17:19

Merhabalar hanfendi ilgilenirseniz sizi tanımaktan zevk duyarım sizde ilgilenirseniz eğerki
Ben 36 yaşında 1.75 boyunda 70 kiloda esmer biriyim saygılar
Pasaland77@gmail.com


Tugay
4 Eylül 2020 Saat: 03:09

Merhaba ilanınızı okudum eğer arayışınız hâlâ devam ediyorsa iletişeme geçebilirsiniz teşekkürler


Hakan
18 Haziran 2020 Saat: 22:32

Slm Semra hanım tanışmak isterim yaş 42 kumralim arayın tanışalım Hakan.197855@hotmail.com


zeki
15 Haziran 2020 Saat: 19:27

Meraba ben ceyk sizlerle görüşmek istiyorum yanliz yaşiyorum bekarim 175 boy 60 kilo beyaz tenliyim sizlerle çok güzel vakitler geçirebiliriz bodrum orta kente yaşiyom


Özkan
28 Mayıs 2020 Saat: 23:55

Ben sizinlen varım bu gönülde ..yeterki siz kabul deyin


erkan guzel
26 Mayıs 2020 Saat: 19:22

Mrb semra hanim ben erkan muşta yaşiyorum 175 boy kilo 80 esmer tenliyim performans olarak sıkıntım yok senle tanişmak isterim arkadaş dost sadece


Özkan
26 Mayıs 2020 Saat: 03:25

Merhaba ben olabilirim Muhtemelen ,, istanbul ümraniyeden .Özkan


Semra 34 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller