Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Semra 34: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Bodrum şehrinden Semra 34 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

Rumuz Semra 34
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Bodrum
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Semra 34 için 192 Özel Mesaj var

Aşkımsın sen 39
2 Kasım 2019 Saat: 00:10

Selam Semra ben şakir 39 yaşım 166 boy 60 kilo facem sakirkalayciotuzdokuz@gmail.com


Remzi
30 Ekim 2019 Saat: 15:38

Merhaba tanışmak istiyorum sizinle eğer sizde ciddiseniz konuşalım olurmu


Okan
27 Ekim 2019 Saat: 00:48

30 yasındayım danscıyım ilgini cekerse görüşebiliriz


Remzi
25 Ekim 2019 Saat: 23:34

Merhaba sizin gibi güzel bir bayanla tanışmak isterim ciddiyim eğer sizde istiyorsanız bana bu numaradan ulaşabilirsiniz bana çağrı atın arayım sizi konuşalım olurmu


Anonim
20 Ekim 2019 Saat: 17:54

Slm cnm bende zengin bayan arıyom


zohrab
16 Ekim 2019 Saat: 23:38

merhaba,paraniz olmasa bile sizinle tanis olmak isderdim,hayatda her siy para diyil,soz sevgiden konusuluyorsa kendinize gore bir bag isdersiniz yaza bilirsiniz,sukur calisiyorum kendime yetdik para kazaniyorum


Aristokrad
29 Ağustos 2019 Saat: 02:28

Merhaba Semra;
Zengin ve Maddi Sorunu olmayan bir kadınım demişsin. Efenim tam olarak ne kadar bir servetten bahsediyoruz. :)
37 Yaşındayım. Mühendisim. Ama bir kaç saçma sapan neye yaradığını bilmediğim icad dışında kendi işimi hiç yapmadım. Hobi edinmek için o kadar neden okumak için tepindim onuda anlamış değilim.Resimde harika görünüyorsun şansımı denemek istedim.


yengeç
28 Ağustos 2019 Saat: 11:34

beyim bayan arkadaş arıyorum


okan
26 Ağustos 2019 Saat: 18:01

semra hanım,

iyi akşamlar.
sizi tanımayı çok istiyorum. eğer sizin içinde uygunsa normal e-mail ortamında benimle iletişime geçmenizdir.


Tayfun
25 Ağustos 2019 Saat: 15:33

Slm ben antepten tayfun yaşım 37 boym 175 kg 75 ela gözlü siyah saçlı sprtk ve karzmtk yaplı ciddi gerçekçi güvenli bir bayanlan reallde tanışmak isterim yaş fark etmez her yaşta olur


Anonim
17 Ağustos 2019 Saat: 21:48

Merhaba semra hanım ben aradigin yaşca fazla şehirde kütahyalı yım yaşım 45 boy 175 kilo 74 sizi görünce beyendim çok çok güzel bir bayansın bakimlisin üstelik zencinmişsin ALLAH versin bu yaşta bu güzellik ve zenginlik her insana nasip olmaz mesela yakışıklı biriyim kadir inanır gibi ama fakirim seninde çok beyendim senin çok uzun biriyle hayat sürdür geleceğini tahmin ediyorum bana şans verirsen sana doyamayacağım zevki ve tatlı hayatı yaşatmak isterim bedava yaşamasını sevmem yemek yaparım hizmet etmesini severim doğayı insanları hayvanlari çok severim çünkü ben bir köylü çocuğuyum kendim çiftçilikle uğraşıyorum bize hayat bu dünya da çok pahalı seningibi kolay yaşaamıyorum ekmek kazanmam çok zor beni matdi desteklersen bende senin istediğin hayatı omrunce unutamayacağı n hayatı yaşatmak soz veriyorum benimle ye yapmak ne iş gezmek sana birguzel zevkli hayat vadediyorum ben doğal biriyim sana da doğruları söyledim semra hanım yaşım 45 ben kendimi ifade ettim semra hanım Taktir Allahdan tek-bir siz den hoşça kalın gerçekten senin gibi güzel bir sevgilim olmasını isterim


Merhaba askim ben Kıvanç 23 yasimdayim evli ama seninle sevgili ola bilerim hayatim
13 Ağustos 2019 Saat: 11:16

Merhaba askim ben Kıvanç 23 yasimdayim evli ama seninle sevgili ola bilerim hayatim


Caner
31 Temmuz 2019 Saat: 22:18

Merhaba ben Caner 25 yaşındayım Bodrum’da mısın? Görüşebiliriz


Gokhan
23 Temmuz 2019 Saat: 21:31

Merhabalar semra hanim oncelikle ben istanbullu ve izmirli degilim ama yinde tanişma şansi istiyorum didimde yaşiyorum hiç evlenmedim 30 yaşindayim tanişmak isterseniz eposta adresim gokhan-ileri@windowslive.com


Tarık
14 Temmuz 2019 Saat: 16:54

Slm ben Tarık 30 yaşında 180 boy esmer tenliyim ela gözlüyüm sevgi ve saygı önceliğim eğer bana bir şans verirseniz asla pişman olmazsınız eğlenmeyi ve eğlendirmeyi gerçekten iyi bilirim açık görüşlü biriyim izmirliyim eğer sizin içinde uygunsa bana ulaşırsa Oz sizi tanımak ve kendimi daha iyi tanıtmak isterim


Fatih
13 Temmuz 2019 Saat: 01:05

Merhaba ben fatih izmir den 30 yaşında esmer fit bir delikanliyim seninle tanışmak sana mutluluğu tattırmak istiyorum ozerfatih10@gmail.com mail atın numaranızı ve tanıtın kendinizi lütfen tanışalım


Erdo
4 Temmuz 2019 Saat: 04:54

Slm semra hanım ben sizler tanışmak isterim yaş30 boy1.75


Serdar
27 Haziran 2019 Saat: 12:00

Selam, tarif ettiğin gibi bir ilişki arıyorum. Tanımak istersen mesaj atman yeterli sulker80@hotmail.com


Mesut
26 Haziran 2019 Saat: 07:43

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez mesutkocabiyik64@gmail.com


Kimsesiz
24 Haziran 2019 Saat: 13:24

34 yaşında.hic evlilik yapmamış bekar bir erkeğim.
Gayet aklı başında kültürlü biriyim.
İflas ettim sonradan görme degilim.
Hayattan ders alan geçmişini unutmayan bir insanım insanlara olan güvenim azaldı.
Hayat müşterektir..!
Ben düştüm ve beni ayağa kaldıracak bir eş arıyorum.
Evet doğru zengin bir bayan eş arıyorum.
Parası olması yeterli değil dürüst ve şerefli olmasida şart.
Beni tanımadan araştırmadan karar vermeyin.


Şentürk cayırtekin
16 Haziran 2019 Saat: 01:23

İyi geceler elli üc yaşındayım sizinle tanışmak isterim İstanbuldan yazıyorum


Mahmut
15 Haziran 2019 Saat: 23:03

Merhaba semra bana mutlaka ulaş yaş 30 avukatım Aydindanım Mahmut.dedeoglu61@gmail.com


Yakup
15 Haziran 2019 Saat: 17:14

Merhaba yaşım 30 şuan bodrum turgut reisteyim isterseniz görüşebiliriz foto atarım begenmessenz engellersiniz


Mert
14 Haziran 2019 Saat: 12:36

Tanışmak istermisin seviyeli bir sekilde fotomu atabilirim begenirsen konusuruz ben 38 yaşındayım ama yasimi göstermeyen biriyim Mert_Ulusss@hotmail.com


Halil
10 Haziran 2019 Saat: 07:55

Merhaba semra hanım 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum üniversite mezunuyum bende sizin gibi sevgi saygı içerisinde uzun süreli bir ilişki arıyorum sizde isterseniz mail adresimden yazışabiliriz halil.plt15@gmail.com


Veysel Berk YILDIZ
3 Haziran 2019 Saat: 21:19

Veysel Berk ben istanbul doğumluyum istanbul Silivri kadir Has Üniversitesi Graphic Design mezunuyum yaşım 27 yaşındayim özel bir reklam sektöründe grafik tasarım uzmaniyim bodrumda yanlız yaşıyorum seninle tanışmak istiyorum eğer isterseniz tabi iletişim vysl0735@gmail.com


mesut
1 Haziran 2019 Saat: 01:15

mesut 43 yas 190 boy atletik yapili beyim sporla ugrasan yakin korumalik yapmaktayim tanismak isterim sizde isterseniz canakkale merkez


Jumanazar
24 Mayıs 2019 Saat: 01:18

Mrb,benim ismim jumanazar,kisaca cuma diyebilirsin,ben turkmenistanliyim,su an bodrumda çalisyorum yasim 33 de,umarim aradogynyzy bulursunuz insalla,size bol şanslar.siz kadynlar hep boyle yalan soylarsiniz,erkegin parasy olmadymy hemen vaz geçyorsunuz,her shey para ile çozulmez bu dunyada,


Alihan
20 Mayıs 2019 Saat: 02:00

Mutluluk bende semracim alihan.keskin@outlook.com ulaş bana tatlim


mesut
19 Mayıs 2019 Saat: 02:37

mesut 43 yasinda 190 boyunda atletik yapili beyim tanismak isterim cvp bekliyorum


Murat Tarkan
10 Mayıs 2019 Saat: 03:12

Merhaba ben murat 36 yaşındayım oturup kalkmasını bilen her güzel ortamları bilen yaşayan biriyim Semra seyahat engeli de yok bol tatili olan işimde var 187 boy 85 kilo sportif klasik bir beyim izmirliyim ailemde öyle atalar selanik ten gelmişler zamanında insanoğlu kuş misali şimdi ayrıyız Bi bakmışın kollarımdasın beni murattar2@gmail.com


Yusuf
9 Mayıs 2019 Saat: 15:52

Meraba ben Yusuf sizinle tanışmak isterim İstanbul’da yaşıyorum tamda sizin istediğiniz biriyim ister iseniz keilden bana cevap yazabilirsiniz ysf_blgc@hotmail.com


Yakup
18 Nisan 2019 Saat: 02:54

Mrhb semra hanim ben yakup istanbulda yaşıyorum aslen agriliyim burda inşaat işinden calisiyorum çok zorluk cektim eğer maddi acıdan bi sıkıntınız yoksa dediginiz gibi sizi çok mutlu edeceğimden şüpheniz olmasin bu arada yaş 30 eğer isterseniz


Çakır
25 Mart 2019 Saat: 14:32

Merhaba semra hanım yaş 30 bekarim izmirdeyim Whatsap nunaram bu 05348505163 beni ara konuşalım bekliyorum sizi tanımak istiyorum saygılar sunuyorum teşekkürler iyi günler


Ömer
21 Mart 2019 Saat: 10:51

Merhaba nasılsın szi tanımak istiyorum istediğiniz emrinize amediyim


Adem
17 Mart 2019 Saat: 22:55

Selam merhaba 32 yaşındayım boy 182 kilo 75 muglada iş arıyorum yardımcı olurmusunuz şuan bursadayim yatili iş arıyorum


Efsane
17 Mart 2019 Saat: 20:29

İstanbul Anadolu Yakasından Selam Tanışmak isterseniz güvenilirliği Yalansız dürüst olarak, Cevabınızı beklerim


Sert
11 Mart 2019 Saat: 01:33

Selam ben bodrumdan yazıyorum kız arkadaş arıyorum


Fehmi çiöek
10 Mart 2019 Saat: 16:02

Merhaba mersinliyim 30 yaşında sarısın 1.78 boyunda 75 kiloda yım kendine güvenen bir kişi lige sahibim


Serdar
9 Mart 2019 Saat: 16:32

Merhabalar ben istanbuldan Serdar 34 yaşımdayım İstanbul’u çok iyi biliyorum gezmeyi seviyorum benimle tanışabilirsiniz


gökhan
6 Mart 2019 Saat: 14:40

gezme tozma konusunda problem yok sevgi saygı çerçevesi içersinde konuşabiliriz…


ibrahim
2 Mart 2019 Saat: 14:19

selam semra ibrahim ben istanbul dan ara konuşalım fazla söze gerek yok yaş 32


Semra 34 için bir Mesaj Yaz..