Tanış Kaynaş
Flört

  Telefondan mesaj arkadaş arıyorum diyen bayanlar ve msj arkadaşlığı arayan erkekler burada sizde katılın!

ÜCRETSİZ İLAN VER



Mesaj Arkadaşı Arıyorum

Mesaj Arkadaşı Arıyorum




Mesaj Arkadaşı Arıyorum





böl



Cesur
30 Ekim 2019 Saat: 22:02

Yaş 30 bekarim bakımlı bayanlarla tanışmak için eğlenmek için bayan arkadaş arıyorum kendine güvenen bayanlar esmercesur231@gmail.com


Evli ama mutsuz
30 Ekim 2019 Saat: 19:05

Evliyim.ama mutsuzum mesajlaşacak bayan arkadas arıyorum


Şk adamı
26 Ekim 2019 Saat: 21:48

Merhaba ben Malatya dan ali yaş39 dulum evli dul farketmez bayan arkadaş arıyorum


İsimsiz
22 Ekim 2019 Saat: 21:08

Merhaba İstanbulda ikamet ediyorum, bana maddi ve manevi olarak destek verecek sınırsız hizmet alacak dul veya evlenmemiş bayanlar ufak bir problemim var ve acilen çözmem gerek bana maddi ve manevi olarak destek verecek bayanlar acilen mail bekliyorum
isimsizisimsiz758@gmail.com


Mertadm
2 Eylül 2019 Saat: 02:33

Merhaba ben mert a yaşım 37. Uşak’ta yalnız yaşıyorum. Elektrik teknisyeni ym. Gerçek anlamda mutluluk huzur ve güven içinde ömürlük olmasını istediğim aşkı güzelliği arıyorum


Murat72
26 Temmuz 2019 Saat: 09:36

Mrb ben Murat 46 yas bekar , yalniz yasiyorum Evim müsait bayan.arkadas ariyorum. Ben Karlsruhe, Heidelberg Mannheim cevresinde kaliyorum tel 01774682209


Çavreş
25 Temmuz 2019 Saat: 10:24

Bende mesaj arkadaşı arıyorum 30 yaşındayım 25 gibi gösteriyor um sadece tanışmak ilerisi tanıştıktan sonra
gokanileri@gmail.com


denayez
24 Temmuz 2019 Saat: 13:09

Hanimlar ben mesaj arkadaşı ariyorum instagram hesabim sahte “denayez” eger olaki işler ciddiye binerse gerçek hesabimi ozaman soyler ve kimligimi açıklarım


Gokan
23 Temmuz 2019 Saat: 21:19

Merhabalar mesajlaşacak birini ariyorsunuz benimde benimde oyle bir ihtiyacim var isterseniz e postam gokhan-ileri@windowslife.com


Yunus
11 Temmuz 2019 Saat: 19:58

Slm arkadaş ariyorum bayan erkekler yazmasin adim yunus bekar 34 yaşinda sarışın çirkin ve tipsiz biriyim fazla beklentisi olan yazmasin lütfen saygilar tanitici mrsaj atin lütfen saygilar


yilmaz
12 Haziran 2019 Saat: 19:37

Merhaba bayan arkadaslar medeniyetin mimarlari ben egitim ordusunun bir neferiyim bayanlarla muhabbet etmeyi severim cunku bayanlar erkeklere nazaran daha nazik benim yapim geregi cok duygusal ve lirilgan kirilmamak icin bayanlarla iletisimi tercih ederim ileride ne olur onu bilemem bayanlardan mesaj veya arkadaslik telefonu bekliyorum


Murat
18 Mayıs 2019 Saat: 10:37

Dertleşmek sohbet etmek isteyen, samimi şekilde içini dökmek isteyen herkesi dinlerim. Resim istemem telefon numarası istemem, ne yaşınızın önemi var ne şehrinizin. Samimi sohbet edebileceğim dostluk Arıyorum. muratmelikgazi@gmail.com


konyali
14 Mayıs 2019 Saat: 15:53

selamlar ismim sinan 31 yasindayim konyada yasiyorum aska sevgiye ilgiye muhtacim her seyi aramizda yasayacagim cilginca konyada yasayan olgun genc bi bayanla tanismak sevgili olmak istiyorum neseli romantik biriyim varsa konyada yasayan cilgin bi bayan mesaj atsin tanisalim sinanculfa@hotmail.com


cevat5757
25 Mart 2019 Saat: 01:48

bayanlar ben 45 yaslarinda gizlilige onem veren evli ve dul bayanlar 35 ve 55 arasi bayanlar balik tenli goruselim


Mesut
23 Mart 2019 Saat: 14:57

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez mesutkocabiyik64@gmail.com


Ümit
17 Mart 2019 Saat: 20:27

MERHABA BEN TEKİRDAĞ SARAYDA YAŞIYORUM. 26 YAŞINDA BEKARIM.
MADDİ DESTEK KARŞILIĞI REEL GÖRÜŞECEK BAYAN ARIYORUM. ARABAM VAR. YAKIN OLURSA GELEBİLİRİM. TERCİH ETTİĞİM İLLER TEKİRDAĞ KIRKLARELİ EDİRNE VE İSTANBUL AVRUPA YAKASINDAN BAYANLAR YAZARSA GÖRÜŞME AÇISINDAN DAHA İYİ OLUR.WHATSAPP NUMARAM=05458924965
E-MAİL ADRESİM = umit_92_61@hotmail.com


Muhammed
14 Mart 2019 Saat: 00:55

Evet arkadaşlar benim adım Muhammed ben adıyamanda yaşıyorum artık baya sıkıldım telefondan mesajlaşacak bir arkadaş arıyorum yani bi bakarsınız ısınmışız ben çok çabuk ısınırım bi insana cidden konuşacak bayanlar benim mail hesabıma mesaj atsın ben ona dönerim ve konuşmaya başlarız.👍


adem
14 Mayıs 2019 Saat: 13:42

Slm nevin hanim tanismak isterim


Emrah
26 Mart 2019 Saat: 04:00

Merhaba Aydın’dan Emrah arkadaş olalımmı


Poyraz
19 Mart 2019 Saat: 18:30

Merhaba Nevin Hanım Ben Poyraz Özen Saygı Sevgi Güven için Tanışalım


Aydın
6 Mart 2019 Saat: 16:46

Merhaba Nevin.Bana aydin_askin@windowslive.com adresime mail atarak ulaşırsan memnun olurum.Belki tanışır arkadaş olabiliriz.


Faruk
4 Mart 2019 Saat: 10:42

Selam izmit’ten Faruk, diksiyonu düzgün, duygusal kadın ruhundan iyi anlayan bir adamım yerine göre İzmit argosu,yerine göre dünyanın en kibar erkeği, eğlenceli, enerjisi yüksek biriyim, gizlilik içinde bir vatsap arkadaşlığina davet ediyorum sizi.. faruk_saka@outlook.com


NEVİN
3 Mart 2019 Saat: 04:28

Merhaba ben Nevin.. cevremden cok sıkıldım telefon arkadasi ariyorum.. guvenir, sever ve iyi anlasirsak gorusme sansimiz olabilir.. Ciddi beyler arasin ;)


ali
24 Şubat 2019 Saat: 17:04

Slm yasim 55 Almanya-Hamburg tanismak arkadaslik dürüstce E-Mail atin tanisalim,tsk(burada cocuksuz biriyim)

ali.kayahamburg@outlook.de


için bir Mesaj Yaz..