Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Hilal 32: Bayanım erkek arkadaş arıyorum
Şuanda Adana şehrinden Hilal 32 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Kapalıyım Evlenmek İstiyorum

Kapalıyım Evlenmek İstiyorum

Rumuz Hilal 32
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Adana
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Hilal 32 için 823 Özel Mesaj var

Anonim
28 Temmuz 2022 Saat: 15:17

Selamünaleyküm Hilal hanım aradığınız kişi bana bana benziyor bende dilim tanışmak isterim


Anonim
26 Temmuz 2022 Saat: 13:14

Benimle arkadaş olurmusun


Hasan
29 Mayıs 2022 Saat: 22:27

Merhaba ben Hasan makine mühendisiyim izmirde yalnız yaşıyorum sadık saygın ve güvenilirim sevdiğine değer verir onu gönlümün en güzel yerinde saklarım


Teberani
23 Mayıs 2022 Saat: 04:09

Merhaba bende evlenmek istiyorum eğer tanışmak isterseniz


salim
14 Mayıs 2022 Saat: 10:40

Slm hilâl tanışalım bekar tek yaşıyorum olgun beyim uygun olursa yaz yasartarak@gmail.com ciddî beyim


Tutku
19 Mart 2022 Saat: 15:40

Zafer eşimden yeni ayrıldım kaza ge irdim da elimi kayıp ettim ve beni böyle sevecek bayanla evlenmek istiyorum maaşım var. Evim var


Hilal
19 Mart 2022 Saat: 15:27

Ben zafer eşimden ayrıldım 42 yaşındayım kaza ge Ürdün sol elimi kayıp ettim beni böyle kAbul eden namuslu bayan arıyorum


kemal
30 Aralık 2021 Saat: 22:23

Selam ben kemal 40 yaşlarında bir hanımla citti mutlu olmak için burdayım.citti olan arasın


olgun_bey
23 Aralık 2021 Saat: 14:39

slm ben erkan yaş 47 kedın menım gıbı mutsuz hısede bayan arkadaşlar tanşmak istrım önemlı olan cıdi olam ve gızlıge önem veren bayanlar tanşam itrım


Memet
6 Aralık 2021 Saat: 20:31

Merhaba nasılsınız ben memet 27 yasindayim bekarım hic evlenmedim aradığım bayan kriteri evlenmiş boşanmış olabilir çocuklu olabilir dul olabilir bekar olabilr tek istediğim saygı sevgi bi tek bunu istiyorum benden küçük veya büyük olabilir yaş sıkıntım yoktur


Erdal
5 Aralık 2021 Saat: 06:51

Ben. Erdal seni. Beğendim. Canim


Volkan
5 Aralık 2021 Saat: 06:02

Mrh bayanlar yaşım 32 kendime göre yakışıklı balık etli 1.72 80 kilo esmer tenli biriyim oldum olası kendimden buyük insanlardan hoşlandım amacım güzel bir ilişki ve evlilik ama türkiyede istemiyorum yurt dışından gelecek tekliflere açığım 40 yaşına kadar bakımlı ve güzel bayanlar tercihimdir her ülkede yaşamaya razıyım yeterki birbirimizden hoşlanalım.ben hiç evlenmedim sadece evlilik istiyorum artık hayatımı düzenli ve sevgi içinde yaşamak istiyorum artık msj larınızı bekliyorum allaha emanet.tel.05456302024 ister arayın ister whataaptan yazın


Ömer
17 Kasım 2021 Saat: 19:21

Merhabalar Hilal hanımefendi 34 yaş boşandım çocuk yok Konya da ikamet ediyorum evlenmek istiyorum eğer sizde düşünürseniz muhafazakar bir beyim o yüzden Facebook da paylasmadim iş elbiseleri imalatı yapıyorum


Yusuf
1 Ocak 2021 Saat: 00:10

Slm seninle tanışmak istiyorum Adapazarı’nda oturuyorum yaş 29


adım cuneyt
31 Ekim 2021 Saat: 12:55

selamadım cuneyt bende niyetim çiti yaşım 31 benimde niyetim çok çiti bende hayata kötülk yoktur zadece bayanları mutlu etmek isityorum eyer sizi beni kabul ederseniz bende sizi ömür boyu mutlu ederim hiç birzaman aylamasınız sadece durmadan gülersiniz benim niyetim çok çiti 05417923865 bu benim numaram ararsan sevinirim sizi bilirsiniz bekliyorum sizi çok mutlu ederim bekliyorum mahşallah çok güzelsiniz allah güzeliyinizi bozmasın


ahmett aslan
31 Ekim 2021 Saat: 12:52

ben pendik ten bayan kapali 35 bayanlar


ali yeni
30 Ekim 2021 Saat: 22:26

ben istanbulda otuyorum tekstilde çalışıyorum iki sene önce boşandım ve şuanda çok yanlızım ben kapalı ve allah korkusu olan bir bayan arkadaş arıyorum ciddi olanlar


Anonim
30 Ekim 2021 Saat: 17:00

Çok güzel olmuş ama ben seni mutlu edecek kadar çok seviyorum


Eren52
30 Ekim 2021 Saat: 11:02

Fransa’da yaşıyorum tesettürlü dinini gerektiği gibi icra eden bir bayanla tanışmak istiyorum 36 yasında 180 boy 86 kl tesekkürler hoscakalın Feneralti_2@hotmail.com


Taner
30 Ekim 2021 Saat: 01:16

Beni taner karşın bir köyünde oturuyorum eşimden ayrıldım kapali bir bayan ariyorum yüreğinde allah korkusu olanlar arasın beni 40 yaşındayım bana gelen 36 39 yaşında olmasın rica ediyorum bir çağrı atması yeterli


Taner
30 Ekim 2021 Saat: 01:10

Slm beni KARSTAN taner 40 yaşındayım eşimden ayrıldım dulu kapali bir bayan ariyorum


Hakan tetik
29 Ekim 2021 Saat: 23:07

Merhaba ben Bolu dan Hakan 36 yaşındayım daha önce den bir evlilik yaptım 2 sene önce boşandım niyetin ciddi ise tanışmak isterim


ayhan east
29 Ekim 2021 Saat: 19:02

meraba ben30 yaşındayım bekarım evlenecek bayan arıyorum hilal hanım açık kapalı olmanız önemli degil benim için yüreginiz önemli çocugunuzun olmadıgı çok iyi ben iki tane çocuk istiyorum vemenepoz olayı varmıdır çünkü ben bekarı ben çocuk istiyorum benim için çok önemli 05363470713


recep
29 Ekim 2021 Saat: 18:34

05367186242 evlenmek istiyorum benimle ecleneceksen ara ciddiyim param pulum var ara konuşalım tanışalım


vulkan
28 Ekim 2021 Saat: 16:58

Selam ben sizinle tanışmak isterim ister Sanal ister buluşalım nomaram gizli lige açıktır


ahmet
27 Ekim 2021 Saat: 21:35

Merhba 58 yasindayim yurtdisinda kaliyorum 2cocugum var 8 ,ve 9 yaslarinda cidi evlenmek isteyen kapali bayanlar beni arasin tanisalim evlenmek muraadina eriselim tel 004591720549


Mustafa
27 Ekim 2021 Saat: 19:04

En kısa zamanda mailden msj atarsanız sevinirim ciddi ilişki arıyorum evlenmek istiyorum


burak
27 Ekim 2021 Saat: 05:21

Merhaba hilal hanim sizinle tanismayi gercekten yurekten isterim benimle ciddi bir sekilde tanisma arzusunu lutfedermisiniz.


suphi
27 Ekim 2021 Saat: 01:51

Merhaba arkadaşlar allahın rahmeti bereketi hidayeti marifeti üzerinize olsun ben 34 yaşındayım bir evlilik yaptım boşandım cocuk yok benim gibi çocuğu olmayan evlilik niyeti olan bir hanım efendiye evlenmek istiyorum lütfen ciddi olanlar mail atsın gayeyye@gmail.com ben istanbul da ikamet ediyorum tek başımayım 3000 tl mas alıyorum özel bir şirkette çalışıyorum


yuksel Korkmaz
26 Ekim 2021 Saat: 11:30

slm hilal hanim ismim yukse yas 37 kg 67 sac siyah goz yesil yuksel korkmaz facebook mugla


Hüseyin
25 Ekim 2021 Saat: 15:45

42yaşında bekarım kendini bilen bayanları bekliyorum


hanifi
24 Ekim 2021 Saat: 21:43

iistanbuda yaşıyorum tanişmak iterdim 15 yıldı yaniz yaşıyorum


ahmet
23 Ekim 2021 Saat: 16:34

sizinle tanışmak istiyorum hoşa kalın


Ahmet
23 Ekim 2021 Saat: 14:56

Yurt disinda isci olarak calisiyorum 58 yasindayim dulum evlenmek istiyorum saygilarimla hilal hanim


ismim mustafa
23 Ekim 2021 Saat: 12:10

Merhaba hilal hanim osmanlinin besiyi bilecikten yas 41 boy1 78 bosandim nufustan dusmedi daha ismakinasi oparatoruyum tanisa bilirmiyiz ben sonuna kadar ciddiyim


Buğra
22 Ekim 2021 Saat: 01:49

Merhaba hilal hanım
Mersinde yasiyorum
29 yas 80 kilo 190 boy
Istanbulda calisiyrm
Ailemin yanina kasim ayinda gececegim
Tanisip kaynasma dilegiyle


Salih
17 Ekim 2021 Saat: 02:25

Merhaba hilal hanım 35 yaşındayım sakaryada oturuyorum Citi bir evlilik düşünüyorum ararsanız sevinirim 05434086392


ALI
17 Ekim 2021 Saat: 00:29

SIZLE CIDDI OLARAK EVLENMEK ISTIYORUM HILAL


Ozan
15 Ekim 2021 Saat: 16:06

Ben ozan 30 yaşındayım 1,80 boy esmer istanbul evlenmek istiyorum isterseniz tanişalim


Umut
15 Ekim 2021 Saat: 07:33

Merhaba ciddi arkadaşlık yada evlilik düşünen bir bayanla tanışmak istiyorum ben 34 yaşında esmer tenli yakışıklı bir gencim kültürlü kitap okuyan biriyim 1.73 boyunda 64 kilo da biriyim


salim sayin
14 Ekim 2021 Saat: 21:06

Merhaba hilal hanim ben Pozantı dan salim sayin sizile tanismak isterim eğer sizde isterseniz


sezgin
13 Ekim 2021 Saat: 20:35

selam 35 yasındayım edırnede yasıyorum numaramı bırakıyorum konusup anlasabılırsek kriterlerımız uyarsa evlilik düşüncesındeyım. mutlu kalın numaram 0545 545 58 30


Mustafa
12 Ekim 2021 Saat: 02:04

Gözlerin de çok güzel miş umarım gerçek sindir


Şükrü
12 Ekim 2021 Saat: 01:44

Bayan arıyorum evimin hanımı olacak güler yüzlü tatlı dilli yardımsever kıskanç biraz romantik ahlaklı bir bayanla evlenmek istiyorum. Onu mutlu etmek istiyorum onunda beni mutlu etmesini istiyorum.


H. Mert
11 Ekim 2021 Saat: 16:25

Selam,
Mrb.38 yaşındayım. Bekarım. 1.76 m boyunda, normal kilodayım. Lisans mezunuyum. Denizli’ de yaşıyorum. Beni beğeneceğini düşünüyorum. Bana yazar mısın lütfen?
hkm_2000@mynet.com


Olcaybey
11 Ekim 2021 Saat: 13:53

Hilal hanim meraba bosanma asamasindayim 2 cocuum var bi kiz bi olan onlara analik yapacak birini ariyorum kara kasli kara gozlu deilim ama insanim adam gibi adamim gorusmek isterseniz


HAKAN ERGÜL
11 Ekim 2021 Saat: 12:46

Bu güzelliğinizineye borçlusunuz.Sizi internet te gördüm.Çok beğendim.Bende 3 sene önce eşimi kaybettim.Özel bir şirkette elm olarak 1600 TL ye çalışıyorum.Benimle bir ömür boyu beraber olacak bir bayan arıyorum.Yaşım 36.


DERYA
10 Ekim 2021 Saat: 22:16

Evlilik amacım ben Derya D.bakirliyim evlilik yaptım ayrildin


İSA
10 Ekim 2021 Saat: 21:01

SELAM ADIM İSA 49YAŞINDAYIM YAŞ SORUN OLMASA TANIŞALIM ALANYADA YANLIZ YAŞIYORUM


OZDEMIR
10 Ekim 2021 Saat: 19:22

efendım ankaradan 41 yasında evı işi olan evlilik düşüncesıyle görusmek ısterım saygılar sunuyorum hilal hanım


Bülent
10 Ekim 2021 Saat: 02:12

Slm, 39 yaşında kitap şiir müzik gezi spor aktivitelerini seven kendi işi olan uyumlu bir insanım sizde uygun görürseniz tanışmak isterim teşekkür ederim sevgiler


Hilal 32 için bir Mesaj Yaz..