Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Onur: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda Ankara şehrinden Onur isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Ben Seni Arıyorum

Rumuz Onur
Şuanda Çevrimiçi
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir Ankara
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Onur için 36 Özel Mesaj var

EMRE
22 Aralık 2017 Saat: 23:34

Merhaba Emre Ben İst. Avrupa Yakası 39 Yaşında 1.71 boyunda 72 Kilo Dogma Büyüme İst. Aklı Başında Sakin ve Uysal Ne İstedigini Bilen Bakımlı Temizlik ve Hijyen Konusunda Hassas Oldugum Kadar Asla Birbirimizin Hayatına Mudale Etmeden Birbirimizi Kırmadan Üzmeden Her Zaman Seviye Saygı Cercevesinde Daima Gizlilik Esasında Karşılıklı Güveni Huzuru Hissedip Sevgili Tadında Hoş ve Güzel Bir Ortamda Görüşmeyi Görüşmelerimizde Hem Maddi Olarak Destek Olmayı Hemde Manevi Anlamda’da Yanında Olabilecegim Tek Bir Bayanla Uzun Soluklu Düşünüyorum Ben Ne Eskort Nede Günü Birlik İlişkiler Aramıyorum Sadece ilişki Odaklı Bir İlişki Olsunda İstemiyorun Karşılıklı Birbirimizi Anlayan Hayatın Güzellikleri Beraber Paylaşmak ve Yaşamak Adına Aklı Başında Ne İstegini Bilen Temiz Bakımlı Benim Gibi Düşünen Bir Bayanla Yoluma Devam edecegim Benimle Aynı Düşünceleri Paylaşıyorsan İletişime Gecebiliriz. Mail: emrederyalar@hotmail.com


Alima
12 Ağustos 2017 Saat: 21:24

  Merhaba benim adım Alima Mokan, profilinizi gördüm ve onunla ilgilentim, seninle tanışmayı çok isterim.
Lütfen beni e-postayla yaz ( alimamokan95@outlook.com ) Resimlerim de dahil olmak üzere seninle paylaşacak birşeylerim var.


suat
19 Mayıs 2017 Saat: 16:10

Slm ben Suat Sadık güvenilir bir bayan sevgili arıyorum ciddi olanlar ulaşsın elazigdan oturuyorum evli veya dul da olabilir uzun ve güzel birliktelik yaşamak istiyorum hepinize kolay gelsin


mustafa
18 Mayıs 2017 Saat: 14:22

Slm ismim mustafa cankiriliyim evlendim ayrildim cocuk yok allahtan bir bayan ariyoum cocugu olabilir


Ferhat
17 Mayıs 2017 Saat: 21:13

Mrh. Dunyanin guzel bayanl. Hosgeldiniz ben. Ferhat. Yurtdisanda yasayan bir insanin Burda evim araban var ama. Hayat arkadas Yok benim yurtdisanda. Yasayacak bayan bekliyorum. Eglence arayan saka arayan bayan istemiyorum. Turkiet yazlik evim var. Ferhat.kale1@hotmail.com.


BEDRAN
14 Mayıs 2017 Saat: 21:45

Slm burdur da yaşıyorum güzel ciddi bir bayan aramaktayım amaç evlilik


emrah
14 Mayıs 2017 Saat: 15:24

18 yaşındayım kunuşabileceyim kız arkadaş arıyurum


Yavuz
9 Mayıs 2017 Saat: 10:43

Sadece arkadaş arıyoyorum mj laşmak konuşmak. Bir bayan arkadaş arıyoyorum. mahmutyavuz00@mail.con


Yavuz
9 Mayıs 2017 Saat: 10:37

Sadece arkadaş arıyoyorum mj laşmak konuşmak. Bir bayan arkadaş arıyoyorum.


Ferhat
5 Mayıs 2017 Saat: 21:28

Mrh dunyanin guzel bayanlar ben Ferhat. Yurtdisanda yasiyorum burda yanliz yasiyorum evim araban hersey taman ruh ikizimi ariyorum. Turkiet yazlik evim var ben eglence aramiyorum bir iki gunluk istemiyorum evlilik istemiyorum Böyle dusunen bayanlar Arlanmasin rica ediyorum. ..wapsap 0046737647306!!!! Ferhat.kale1@hotmail.com


AYDIN
4 Mayıs 2017 Saat: 17:52

Ben aydın 25 yaşındayım eskişehirde oturuyorum ailem yaşıyorum 22-25 yaş bayan arkadaş arıyorum ciddi düşünen bayanlar PELO_92@hotmail.com adresine msj atabilir konuşalım beni tanıdıkça seveceksin dürüst biriyiyim sevdiğim kişiyi kıskanırım çok kıskanç biri değilim


Hamza
3 Mayıs 2017 Saat: 14:57

43 yaşindayim 3 tane evladim var yanimda eşim vefat ettierzurumda yaşiyom Allaha şükür kimseye ihtiyacim yok maddi yönden zengin deyilim Allahin emirlerini bilen benim sol yanim olacak beni sabah namazina uyandiracak öksüz evlatlarimi ve beni mutlu edebilecek helal süt emmiş sıcak bir yuva isyeyen biri yokmu herşey parami yurtdişi olmasin hep para istiyorlar dolsndirilmak istemiyom heveslenmeyin para gondermem Selamun aleyküm


oğuz
29 Nisan 2017 Saat: 19:00

Slm ben oğuz istanbuldan maddi manevi destek isteyen bir bayanla bir süre görüşmek isterim.


serdar
26 Nisan 2017 Saat: 22:30

Slm serdar ben istanbuldan 36 yaşındayım.gizlilik içinde maddi manevi destek isteyen bir bayanla görüşmek isterim.mail adresim serdarmert_34ist@outlook.com


hakan
23 Nisan 2017 Saat: 14:31

selan bayanlar yalnız Diyarbakır lütfen seçiciyim özür dilerim


Muammer
17 Nisan 2017 Saat: 10:49

Merhabalar ben muammer ciddi olan bayanlar arasın yaşı memleketi fark etmez


kenan
14 Nisan 2017 Saat: 13:25

Karabukten ben bayanlar evlilik dulda Olur bekar cocogu olan bayanlarda Tanslim msj atin


Beriaa
11 Nisan 2017 Saat: 17:48

Selam,
Ben 1977 dogumlu Hic evlilik yapmadim dolayisiyla cocugum yok.Amsterdam da yasiyorum burada dogdum Fakat Turkiye den biri ile anlasabilirsek sayet evlenmek istiyorum Rabbim nasip ederse. Kesinlikle Hollanda da yasamak istemiyorum onu belirtmek isterim. Izmir ve civari terchimdir.Bu arada benim cocugum yok ama tanisacagim kisinin 1 cocugu kucuk olur ise kabul ederim.Sadece kendiniz olun yeter ne fazlasi ne azi.. bana ulasmak isterseniz mail adresim. ellie.246@hotmail.com


Alıkemal
5 Nisan 2017 Saat: 02:11

Slm bayanlar ile tanışmak istiyorum sms de olabilir 01776478439


Zafer
4 Nisan 2017 Saat: 03:06

Konyalı 31 yaşında erkeğim ciddi bayan arkadaş arıyorum 05422318908


corumlu
22 Şubat 2017 Saat: 01:09

Selam bayanlar bek cıddıyım arayayım


kemal
19 Şubat 2017 Saat: 22:00

ismim kemal arayın bayanlar ciddi bir erkek arıyorsanız tabi ki


ramazan karpınar
3 Şubat 2017 Saat: 15:34

yurdışından evlilik düşünüyorum can_dostum1980@hotmail.com


Sermin
3 Eylül 2016 Saat: 19:46

Selam ben sermin bursadan bekar


zikri aktas
25 Ağustos 2016 Saat: 13:20

İyi günler Günaydın lar elif hanım ben zikri istanbulda ikamet ediyorum 35 yaşındayım mumkunse sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz ben yalnız bir evlilik yaptım eşimden ayrıldım 2 tane çocuğum var istersen tanısalim derim


yanlizkalb
17 Ağustos 2016 Saat: 02:10

Slm Hanim efendiler ben Bekarim ciddi evlilik doşünen varasa bu adresten yazsin gerçek sevgi merhemet ihtiyaci olan ve evlilik için hazirse vakit gayb etmek için boş boşe uraşmasin ciddi olan yazsin Skp((( rehmet.safkat )))) yurtdişindayim saygilar.


ebru
31 Temmuz 2016 Saat: 21:18

slm ben ebru aslan kayserlim ama babm orda vefat eti geldim bulgarstana er sizde cidi durst sebniz arin tasalm 00359896921157


ibrahim
5 Temmuz 2016 Saat: 16:38

slm ben ibrahim 17 yasındayım aslen giresunluyum amasya merzifon
da yasıyorum liseyi okuyorum daha okul bitince askerlik geldigi
zamanında bir nisan dakarız izne geldimde davulu zunlalı düğün
yaparız evlenecek kız taliplerimi bekliyorum


yarkin
10 Haziran 2016 Saat: 13:28

slm ben yarqın mallatım özbak 29yaşindeyım 30«35arasıbirbeyla evlilik yapmak istıyorum xeçevlanmadım


mustafa
2 Haziran 2016 Saat: 14:24

Selam ben ankaradan mustafa 29 yasindayim gerçekten ciddi düşünen bayanları bekliyorum


şeniz
7 Mayıs 2016 Saat: 17:58

mrb onut bey. profilinizi inceledim düsuncelerinizi begendim tanismak isterim seniz 1977 tav @@hotmaildehotmail face adresim ayrica


burcu
3 Mayıs 2016 Saat: 15:55

bende taliplerimi bekliyorum


Eliff
2 Nisan 2016 Saat: 22:10

facebook ardresim isimim Eliff SLM yakisikli hos birisin ama benden kücük yasin ben almanyada yasayan bir bayanim sarisin yesil gözlü evlik gecirmis bosanmis biriyim 3 cocugum var


onur
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

meraba gizem ve gamze teşekkür ederim size inanın bende sizleri merak ediyorum kendinizi anlatırmısınız?


gamze yılmaz
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

seni çok beyendim görür görmez aşık oldum sana cevap yaz


gizem yılmaz
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

çok şekersin bir ara kouşalım telefon numaranı ver bana


Onur için bir Mesaj Yaz..