Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  BUKET: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Ankara şehrinden BUKET isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Yakışıklı beylerle tanışmak istiyorum

Yakışıklı beylerle tanışmak istiyorum

Rumuz BUKET
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Ankara
İlişki Türü Bekar




BUKET için 39 Özel Mesaj var

HALIL
31 Temmuz 2019 Saat: 16:48

Benimde boş tanismak istiyorum belkide arkadaş oluruz


Saban
7 Aralık 2018 Saat: 19:37

Merhaba ben 37 yaş 174by yesil gozlu esmerim bekarım uskudarda yaşıyorum turizm ve taşımacılık işiyle uğraşıyorum beğeni olması durumunda sizle görüşmek isterim görüşmek üzere


Soner
11 Kasım 2018 Saat: 01:23

Selam Buket Soner ben 38 yasinda 179 Boy 80 Kilo yakisikli karizmatik deli dolu biriyim sende tam benim hayalimsin sarisin ve güzel tmm buraya kadar güzel ama ben Almanyada yasiyorum ilgilenirmisin ? Olsa sevinirim WhatsApp numaram +491633335432 Saygilarla Soner


Tuncay
15 Eylül 2018 Saat: 21:53

Benim maddi ve manevi olarak yanında olabileceğim bir sevgiliye ihtiyacım varrr 05365851241vatsap


Muhammed
13 Ağustos 2018 Saat: 23:30

Selamlar Bartın da yalnız yaşıyorum bende vede yalnızım…182 boyunda 80 kg kumral mavi gözlü yakışıklı vede bakımlı yim…lisans mezunuyum…gezmeyi eğlenmeyi severim 32 yaşında yim…maddi sorunum yok…0506 307 71 22 arayın konuşalım tanışmak için Bartın da yaşayan yalnız bayanlar vede Zonguldak ta yaşayan yalnız bayanlar arayın konuşalım görüşelim… kucukkayamuhammed84@gmail.com


Metin
29 Haziran 2018 Saat: 10:42

Merhaba ben metin 24 yaşındayım karizmatik arayan bayanlari bekliyorum 05456034265


Murat
5 Haziran 2018 Saat: 12:17

Çevrem kalabalık ama ben yalnızım. Varken seviliyorum ama yokken bilemiyorum. Herkes bana bağlı bense bağlı olacağım aşkı arıyorum. Ellisine merdiven dayamışım ancak sanki şu gördüklerimden daha dinçim. Yabancı diyolar ama öz ve öz Türküm. Mutluluğunuz daim olsun.


Berkant
3 Mart 2018 Saat: 18:45

Merhaba! Buket 1.82 boyunda 80 kiloyum tanışmak istiyorum bi sohbet edip kendimi tanıtayım ve seni tanıyayım anlaşıcagımıza inanıyorum


SİNAN
9 Ocak 2018 Saat: 18:48

Mrb Buket Hanım 1.78 Boyunda Ünüversite Mezunu Çalışan Biriyim Bekarım Kabul Ederseniz Sizinle Tanışmak İsterim Bana E-posta Adresimden Ulaşa Bilirsiniz İyi günler Diliyorum


Kenan
11 Aralık 2017 Saat: 00:38

Slm BN kenan ankaradan yas 27 ankara içi sevgili tadında kaçamk yapmak isteyen dul bekar farketmez bayanlarin msjlarini bekliyorum.


ugur
26 Kasım 2017 Saat: 15:09

Merhaba ben ugur yasim 29 bekarim yasima uygun bayanlar arasin mesaj atsin yurtici veya yurtdisi olabilir whatsapp numaram 0541 432 48 44


Memet
19 Ağustos 2017 Saat: 09:38

Slm ben şanlıurfa dan memet 27 yaşındayım. Yaş sınırım yoktur kendi halinde bi beyfendiyim tek sıkıntım yanlızlık yanlizligima ortak olacak bi bayan arıyorum


Kaan
24 Temmuz 2017 Saat: 14:19

Merhaba ben kaan bekarim yasim 30 niyetim ciddi dogru durust yalansiz bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi evlilik olan bayan arasin yada mesaj atsin numaram 009 05447170036


İzmirli.Arkadas
21 Temmuz 2017 Saat: 18:55

Merhaba. Izmirde sponsor arayan bayan arkadaşlar bana izmirli.arkadas35@gmail.com mail atın tanışalım. Birbirimizi beğenirsek ve Fikirlerimiz uyuşursa görüşürüz-:)


erkan
10 Haziran 2017 Saat: 09:33

merhaba guzel bayan bende ankarada yanliz yasiyorum sizinle tanisip size bukusup bulutlar uzerinde ucurtmak isterim


MUSATAFA
3 Haziran 2017 Saat: 08:53

MERHABALAR BUKET HNM,BEN MUSTAFA.
ALLAH MUHAMMED ASKINA,BU KADAR GUZEL OLMAK ZORUNDAMIYDINIZ?????
SABAH SABAH NASIL BURAYA DENK GELDİM ANLAYAMADIM AMA,ÇÖLDE PARLAYAN İNCİ TANESİ GİBİ RESMINIZI GORDUM.
BOYLE HOS VE GUZEL BIR HNM EFENDIYE DE BENCE KELIMELER BILE YETERSIZ KALIR.BENCE SIZ,KENDİNİ VE NE ISTEDIGINI BILEN BIR ADAM GIBI ADAMIN,DİĞER YARISI OLMALISINIZ..!
BIR INSAN ANCAK BOYLE BIR SAHNEYE IŞTE BUDUR YASAMANIN GAYESI DER.


can
2 Haziran 2017 Saat: 23:07

slm ben can 43 yas yalan söyleyip sizi kazanacağıma dürüst olup kaybetmeyi tercih ederim evliyim mutsuzum mutsuzluğumu burada güven duyacagım bir bayanla uzun süreli hatta mezara kadar sürdürmek istiyorum.yalansız çıkarsız menfaatsız tüm mutluluk ve güzellikleri yaşamaya yaşatmaya paylaşmaya varmısınız.sempatik biraz romantik cana yakın güler yüzlü sevidigine ve karşısındeki kişilere deger veren paylaşmayı seven anlayışlı açık aydın düşünceli yalan ve söyleyenden nefret eden arkadasını asla sırtından vurmayan güvenilir bir kulum.izmir bucada oturmaktayım tanışmak isterseniz sizi bekliyorum msjınızda kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum can_dogan352017@outlook.com adresinden ulaşabilirsiniz sevilerle dostca arkadaşca hoşcakalın izmir ve çevresindeki illerden evli bayan arkadas arıyorum. 18 ile 60 yaş arası mutsuz isen mutlu edebilirim yaşamak istiyorsan canımı verebilirim msjını bekliyorum


huseyin
2 Haziran 2017 Saat: 18:50

Bekarim fransada yasiyorum 40 45yas arasi bi bayanla tanismak istiyom


Nihat
1 Haziran 2017 Saat: 10:27

Maddi beklenti içinde olmayan karşılıklı güven ve beğeni ile gorusebilecegim dost olacağım hanımefendi arıyorum. Özel ve sosyal hayat kavramını bilen biriyim gizliliğe riayet ederim. Benim gibi düşünen mantıklı hanımefendilerden mesaj bekliyorum kuzeynihat@yandex.com


şevket
30 Mayıs 2017 Saat: 18:02

Ben 34 yaşındayım evlenmek istiyen bayanlar


vedat
29 Mayıs 2017 Saat: 03:28

Eşimden ayrıyım hiç bir engelim yok 45 yaşındayim 38 40 45 46 47 yaşlarinda bayan arkadaş ariyorum


Necmettin
24 Mayıs 2017 Saat: 23:16

Selam Ben urfa Siverek ilçesinden Necmettin 22 yaşindayim 1.75 boyunda 65 kilo buğday tenliyim.Aradagim Gerçek ciddi dürüst evllik düşünen allah korkusu olan iyi Ahlaklı konuşmayı bilen. Anlayışlı saygı ve sevgi bi bayanla tanışmak istiyorum


samet
22 Mayıs 2017 Saat: 19:08

merhaba yaskısıklıyım karizmatigim ankarada oturuyorum kendi işimi yapıyorum rapstylee_34@hot


Serkan
21 Mayıs 2017 Saat: 22:01

Ege bölgesinde Oturan karızma efendi Biriyim bir hanımla tanışmak arkadaş olmak konuşmak isterim.


Mert A.
14 Mayıs 2017 Saat: 02:38

Merhaba ben Mert A. GERÇEKTEN ÇOK HUZUR MUTLULUK Dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım.


Tolga
12 Mayıs 2017 Saat: 08:41

Selam tolga ben 35yaşındayım mavigözlü sarışın beyaz tenliyim bir bayan arkadaş arıyorum 175 boyundayım evli dul hiç farketmez gizliliye önem veren biriyim


Selcukkaya
10 Mayıs 2017 Saat: 17:54

Slm bayanlar yalniz kalmayiniz arayin yalnizligi paylasalim van ve cevresi olsun tskrler


AKIN
9 Mayıs 2017 Saat: 23:49

Slm ben bartın lı telefon bayan arkadaş arıyorum ileriye dönük ciddi bayanlar. …


Gürsel
8 Mayıs 2017 Saat: 17:00

Oldukça yakışıklı biriyim İstanbul da yaşıyorum ve yeşil gözlüğüm arkadaş arıyorum müzikle uğraşıyorum gitaristim yaşım 34 ama 27 28 gösteriyorum 182 boy arayın görüşelim


Yusuf
8 Mayıs 2017 Saat: 13:18

Merhaba ben ANKARADAN Yusuf 1983 doğumlu, 1.73 boyunda, 76 kg, ela gözlü, buğday tenli eli yüzü, gayet düzgün bakımlı, üniversite mezunu bir beyim. Sizinle tanışıp ruhunuzun, ihtiyacı olan heyecanı ve gizil kalmış hislerinizi benimle açığa çıkartıp. Bir nevi tüm hislerinizi canlandıracağım konusunda kendime güvenim tam . Eğer sizde benim gibi huzurlu ve güvenli bir liman arıyorsanız lütfen benimle kursuni_06@hotmail.com iletişim e veçin. Biran önce tanışıp heyecan ve mutluluğa yelken açma temennisiyle.


sedat
7 Mayıs 2017 Saat: 11:37

Selam ben sedat devlet kurumunda memur bekarım yaş 37 fotoğraftaki benim yakışıklıyım gezmeyi sporu doğayı severim yalandan nefret ederim az konuşurum sinirli değilim konuşurken ince düşünürüm saygılı dürüst vs…içki sigara yok ailevi değerlere önem veririm boş vakitlerimde bahçede çiçeklerle evde tv seyrederek geçiririm koşu yaparım yüzmeyi severim zaman zaman müzik de dinlerim benim aşk demek fedakarlık demektir.eş benim için kutsaldır.kıskanç biriyimdir terketmeyi asla kabullenemem temizliğe önem veririm yiyeceklere dikkat ederim az yerim. burçlara pek inanmam sessiz bir hayatı seviyorum bahçeli bir evde yaşamak en büyük isteklerimden biri kalabalık yerlerden hoşlanmam ev işlerine yardım eden biriyim çok iyi resim yaparım süpriz yapmayı severim hediye vermeyi de doğa yürüyüşlerine hayranım hayvan sever biriyim sürekli yardım ederim cömert biriyim parayı sevmem ihaneti kabullenmem şiir yazarım tavla oynamayı severim zeka oyunlarını çok oynarım gürültüyü sevmem giyim kuşağa önem veririm genelde sportiv giyinirim neşeliyimdir. bana uygun çok güzel dolgun yapılı az uzun bir bayan eş arıyorum sedat_596_596@hotmail.com


ramazan
5 Mayıs 2017 Saat: 16:13

Slm hayirli cumalar cidi evlik istiyorum cidi kiz arasin beni ev araba var on dönüm antep karatasda arsam var elime 40 evim olacak yas 40


Yaman
5 Mayıs 2017 Saat: 00:44

21yasındayım konusmak isterseniz 5412418516 resim atabilirim yakısıklı istiyorsanız :) :)


Zafer
4 Mayıs 2017 Saat: 09:01

43 yaşında kendi halinde ortaokul mezunu biriyim mesleğim insaat ustasi yurt disi bir bayanla evlenmek isterim


hamdi
3 Mayıs 2017 Saat: 11:34

merhaba izmirli dul bayanlar 46 yaşında 1.90 boyunda 80 kilodayım.


Ege
1 Mayıs 2017 Saat: 04:35

Selam bayanlar manisada yaşıyorum 28 yaşındayım kumral yeşil gözlüyüm cesur arkadaşlık kurmak isteyen evli dul bekar farketmez dürüst olsun yeter özelden aramayın bakmıyorum


celal
29 Nisan 2017 Saat: 18:13

Mrb. Ankarada yalnız yaşayan 36 yaş 187 boy 93 kılo kumral tek başına evinde sıkılan biri olarak seninle tanışmk isterim kabul edersrn. ulaş lütfen whatsap var bilgin olsun. Çok yalnızım ve cidden sıkıldım haber verirsen sevinirim.


Ali
29 Nisan 2017 Saat: 14:02

Merhaba arkadaşlar Urfa’dan Ali yaş 40 delinin biriyim tanışalım herşey sondan geliyor


a.a
27 Nisan 2017 Saat: 15:38

mrb..34 yasinda ankarada yalniz yasayan bekar 178 boy 77 kg cekici hos biriyim.sizi tanimak isterim.bi sans verirmisin?…


BUKET için bir Mesaj Yaz..