Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Çilem 23: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda İstanbul şehrinden Çilem 23 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Tatil için arkadaş arıyorum

Tatil için arkadaş arıyorum

Rumuz Çilem 23
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Çilem 23 için 196 Özel Mesaj var

Cruz
31 Ağustos 2019 Saat: 00:55

Kardeniz muğla ve izmir için herşey bana ait yol arkadaşı olurmusun


Berkay
25 Ağustos 2019 Saat: 08:39

Istanbulda yasiyorum dew_7249@hotmail.com
Eger kabul edersen seninle tanismak isterm email adresimi yazdim cvp ini beklerm


Ahmet
18 Ağustos 2019 Saat: 01:59

Tam aradığınız kriterde biriyim.İstanbulda yaşıyorum bana ulaş…


Kasap Hakan:)
8 Ağustos 2019 Saat: 22:22

Selam,

Bayram sonrası taile çıkacağım. Tanışalım.. ikimiz için de uygunsa tatil planı yapalım.


Engin
8 Ağustos 2019 Saat: 17:08

Slm tatlı kız. Yurtdısından bir beyle. Deyişi yer ve ülkelerde. Tatil yapmak istermisin


Cem
21 Temmuz 2019 Saat: 22:37

Selamlar ben İstanbul dan cem,öğrenciyim 180 boyunda kumral biriyim şehir dışına çıkmak için arkadaş arayışımdayım 24 yaşındayım kadınlara değer veririmm. Uyarsa geri dönüş yapım :)) teşekkürler


Lion13
15 Haziran 2019 Saat: 02:05

Selam , Yelkenlimle 2 haftaya egeye yola çıkacağım, denizi seven, bana yardımcı olabilecek bayan arkadaş arıyorum.


mustafa
11 Haziran 2019 Saat: 20:51

Merhaba İsmim Mustafa 34 yaşındayım Beşiktaş’ta oturuyorum. Öğretmenim. İlanınız yenimi eskimi bilmiyorum ama bende zaman zaman görüşebileceğim bir hanımefendi arıyorum. Uygun görürseniz sizinle tanışmayı çok isterim Kendinize iyi bakın İyi günler
Mustafaulu60@gmail.com


selim
7 Haziran 2019 Saat: 08:04

merhaba tatil arkadasınız olmak isterim selim.19153@gmail.com detayları konusabiliriz.


Hüsnü
5 Haziran 2019 Saat: 21:37

Selam arkadaşlar ben Hüsnü Ağustos ayı için tercihiniz olan bir tatil yerinde bir haftalık bir izne ayrılıyorum. Düşüncelerime mutluluğuma ortak olacak bir bayan arkadaşı arıyorum tüm masrafları ben karşılayacağım. Şimdiden teşekkür ediyorum. E-mail adresim : husnu_muldur@outlook.com


Oguzhan
2 Haziran 2019 Saat: 05:12

15 inde sile agva da oda ayirttim kndime 2 kisilik terazi burcuyum varmi otesi 🤗😉😂 one life one chance carpe diem 😉


Ahmet
24 Mayıs 2019 Saat: 02:37

Merhaba bana eşlik etcek bi bayan arıyorum taylanda gelcek masrafları karşılıya bilirim İzmir veya cevresinde olursa sevinirim öncesinde tanışmış oluruz tabi başka şehirde olabilir yemiumut35@hotmail.com


Barış
17 Nisan 2019 Saat: 13:08

Meraba van ilindeyim beni tatile götürücek bayan arıyorum.


Murat
26 Mart 2019 Saat: 02:14

Mrb. Beraber tatile gidebileceğim hoş sempatik bir bayan arıyorum. atlantic45@hotmail.com mail adresim.


Denis
23 Mart 2019 Saat: 23:03

Merhaba bende izmir de ikamet ediyorum. Mühendisim. 39 yaşındayım 182 boyunda 85 kg .benimle vakit geçirecek tatillere gidecek bir arkadaş arıyorum


hasan
17 Mart 2019 Saat: 17:26

ben çok çiddi kapalı eş hatun bayan arkadaş arıyorum yaş 37 47 ist yaşıyorum


hasan
10 Mart 2019 Saat: 00:40

ben çok çidi kapalı eş hatun bayan arkadaş arıyorum yaş37 47 arası ist yaşıyorum


Meteizmir
26 Şubat 2019 Saat: 04:19

İzmirden Mete ben 33yaş bayan tatil arkadaşı arıyorum bodrum çeşme antalya Kıbrıs veya yurt dışıda olabilir benim güzel bi tatil yapmak güzel eylenceli zaman geçirmek isteyen bi bayan varsa çağrı veya whatsaapdan msj atın yeniumut35@hotmail.com veya mail atın masrafları ben karşılarım


Ahmet
23 Şubat 2019 Saat: 08:10

Selam Antalya’dan Ahmet nasılsınız antalyada yaşıyorum sizlerle arkadaşlık yapabilirim İstanbul’la gelip gidiyorum saygılarla


batu
16 Şubat 2019 Saat: 15:00

Antalya da tatil yapmak istersen yaz bana baturki@hotmail.com


Orhan
10 Ekim 2018 Saat: 13:19

Aynen tatlım beni tarif ediyorsun durust güvenilir


Erdağan
3 Ekim 2018 Saat: 20:23

Merhaba çilem hanım 6 ekim 2018 de antalyada 4 günlük tatilim var bana arkadaşlık yapmak istermisiniz sizinle nasıl ileşitim kurabiliriz


Adad
26 Eylül 2018 Saat: 06:36

Merhaba Ekim ayında tatil düşünüyorum


Mehmet demir
3 Eylül 2018 Saat: 10:08

Bodurumdan mehmet kamuda çalışıyorum samimi güler yüzlü bayan tatil arkadaşı arıyorum maddi sıkıntı yok görüşelim canım


Murat
1 Eylül 2018 Saat: 18:16

Selam nasılsın beraber tatile gidebiliriz eglenceli hoş saygılı vakit geçirebiliriz


Cem
15 Ağustos 2018 Saat: 21:39

Merhaba ben Cem anakarada yaşıyorum yaş 29 75 kg boy 1,75 atletik kumral beraber tatil yapacağım yada benim gibi deli dolu takılmak isteyen seviyeli titiz bayanları bekliyorum


Serdar
6 Ağustos 2018 Saat: 23:14

Merhabalar, 45 yaşında İstanbul’da oturan bir bayım. Bir hafta-10 gün Ege veya Akdenize arabayla tatile çıkmak çıkacağım. Bu tatilde bana eşlik edecek 30-40 yaşlarında bir bayan arıyorum. sehram@hotmail.com adresinden ulaşırsanız sevinirim.


miko
5 Ağustos 2018 Saat: 11:40

slm 2eylül çıkışlı 5yıldızlı otelde 5günlük bayan arkadaş arıyorum ilgilenenler mail bekliyorum yaş önemli değil mikailyakup5@gmail.com


Aşkın
27 Temmuz 2018 Saat: 01:46

Bu yaz deniz kıyısında 4 yıldız otelde herşey dahil tatil için yanıma bayan tatil arkadaşı arıyorum. İlgilenenler e mailden iletişime geçebilirsiniz…
merih11@mynet.com


Ali
7 Haziran 2018 Saat: 02:15

Merhaba Tatil yapmak için bayan arkadaş arıyorum dürüt dogru sözünün adamı olsun beni tanırsan çok sevecegine inanıyorum


Yasin
3 Haziran 2018 Saat: 16:46

Merhaba aradigin kişi benim eğer istersen benimle tatile gidebiliriz bayramda seninle tatile gidebileceğim için can atarım telefon


Serdar
25 Mayıs 2018 Saat: 04:11

Bodrumda tatil yapacak bayan arkadaş arıyorum yaş 25


Hugo
4 Nisan 2018 Saat: 08:30

Hanım arkadaş arıyorum tatil için


Meteizmir
28 Mart 2018 Saat: 02:38

İzmirden Mete ben 33yaş bayan tatil arkadaşı arıyorum bodrum çeşme antalya Kıbrıs veya yurt dışıda olabilir benim güzel bi tatil yapmak güzel eylenceli zaman geçirmek isteyen bi bayan varsa 05375934494 çağrı veya whatsaapdan msj atın yeniumut35@hotmail.com veya mail atın masrafları ben karşılarım


Emrah
17 Mart 2018 Saat: 13:57

Merhaba Emrah ben 29 yaşındayım ortak belirlediğimiz bir tarihte Ege de bütün masraflar bana ait olmak üzere kendine güvenen eğlenmeyi seven kendini taşıyabilen bayanların mesajlar bekliyorum uçak biletleri de dahil olmak üzere tüm masraflar bana ait olacaktır


Özgür
17 Mart 2018 Saat: 02:07

Ağustos ayında tatil için bayan arkadaş arıyorum yer ayırtmadım arkadaş bulmadan sevgili tadında gele bilecek varsa bana ulaşsın lütfen


Fırat
9 Mart 2018 Saat: 05:00

Mrb çilem nbr tatil senle ben olur ben istanbul da yalnız yaşıyorum tiyatro oyuncusu yum. .hemde güvenlik te çalışıyorum


Can
6 Mart 2018 Saat: 05:44

Selam Melek Sizinle tanismak istiyorum is nedeniyle cok yurtdisinda oldugum icin yurtdisi numaram.


mesut
1 Mart 2018 Saat: 20:52

Selam izmirden mesut cilem ciddi dusunuyorsan sana eslik etmek isterim tanisalim hoscakal mesutsertyurek035@hotmail.com


önder
15 Şubat 2018 Saat: 18:22

ALMANYADAN 00491712350909 whatsap dan arayin tanisalim


emre akyol
11 Şubat 2018 Saat: 17:27

benımle tatıl yapabılecek olgun bayanlar arıyprum yasım 28 her sey bana aıt kobra45656ar@gmail.com


Bora
17 Ocak 2018 Saat: 21:15

Selam ankara sincandan bayan arkadas arıyorum nıyeti duzgun olsun dul bayanlar bana yazabilir tanışmak isterim


Ufuk
5 Ocak 2018 Saat: 23:46

Selam, adım Ufuk. 41 yaşindayim ve bekar. Almanya da yaşmaktayım. Temmuz ayı İstanbul’a geliyorum ordan ağrı 10 günlük bir tatil planım var, ya Antalya ya Alnaya. Benimle beraber Tatile gidecek bir bayan arıyorum. İstersen Gideceğimiz yeri beraber seçebiliriz, Benimle güzel bir tatil geçirmek istersen,önce birbirimizi tanıyalım . Mesajini bekliyorum. u.aydin@live.de


orçun
31 Aralık 2017 Saat: 14:41

Merhaba 28 yasindayim. Ocak ayinda uludaga tatile gidecegim ve yanima bayan partner ariyorum yas farketmez dusunenler msj atabilir


kızlar eklesin
28 Aralık 2017 Saat: 20:45

Sanalda kamerası olan bayanları bekliyorum kameram var pişman olmazsınız sanalda sevgili oluruz
Skype:salih_fenerbahcee


burak
21 Aralık 2017 Saat: 13:12

İyi günler.ben izmirde yaşiyorum.benimle 2-3gün birlikte belirleyeceğimiz bir yerde kaçamak yapabilecek bayan tatil arkadası arıyorum.isteyen bayan arkadaşın bakımlı fiziği düzgün hoş güvenilir olması yeterli benim için.giderler tarafıma ait olacaktır.ben mühendisim.herhangi bir medeni durum veya yaş sınirlamam yoktur.ilgilenenlerin buraktarkan76@gmail.com adresinden ulaşmaları yeterlidir.tesekkur ederim.görüşmek üzere…


Çilem 23 için bir Mesaj Yaz..