Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  ERKAN: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda Ankara şehrinden ERKAN isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Sıcak bir yuva istiyorum

Sıcak bir yuva istiyorum

Rumuz ERKAN
Şuanda Online
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir Ankara
İlişki Türü Arkadaş arıyor




ERKAN için 13 Özel Mesaj var

Hasan
1 Kasım 2017 Saat: 19:09

Mrb ben hasan tanışmak isterim ciddi evlilik düşünüyorum 05546619035


Fatma
3 Mayıs 2017 Saat: 23:43

merhaba ben fatma kendime ciddi arkadas ariyorum evlenecek yuva kuracak mutlu olucak yasim 27


bozok.yilmaz
3 Nisan 2017 Saat: 19:10

Slm. istanbulda. yasiyorum. kendini. bilen. edepli. temiz. bir. bayan. ariyorum.


Mert
19 Şubat 2017 Saat: 21:56

belçika da yanlızım hiç evlenmedim aradıgımı bulamadım çok şey istemiyorum anlayış dürüstlük sadakat gerisi teferruat benim için.


gülşah
18 Şubat 2017 Saat: 09:26

slm ben gülşah tanışmak isterim seninle face adresim gülşah


oktay
17 Şubat 2017 Saat: 19:19

Merhaba ben antalyada yaşıyorum sıcak bi yuva kurmak istiyorum ciddi olan arasın


nurdan
1 Şubat 2017 Saat: 17:01

slm aleykum ben nur yasim 25 bekarim kilom 60 boyum 170.okul lise .meslegim bayan kuaforu ve asscilik.yunanistanda yasiyan bir turk kiziyim ellhamdurulliyah muslumanim cocugum yok .burdaki bulunmamin tek amaci ALLAHIN izniyle durust helal sut emmis yureginde ALLAH korkusu olan bir bey efendiyle ileriye yonelik tanismak lutfen sohbet amacli hic kimse aramasin sadece gercekten niyeti ciddii olanlar yani tam bir ayile babasi olan bir beyefendi olursa sevinirim..msn.bahar.dalim@hotmail.com..daha detayli tanisabilmemiz icin..00306977190944 bu noda aramani bekliyo olucagim simdiden tesekur ediyorum saygilar


gul
26 Ocak 2017 Saat: 21:04

slm isim gul 25 yas hic evlilik yamadim teseturluyum evlilik icin buray mesas saliyorum cidi erkekler sadec olsun destek yardim edecek biri ciksin karsima 00306985578798 bunumaray ulsin


vesile
24 Ocak 2017 Saat: 20:56

selam benim adim vesile yasim 20 cidi evlik ariyom eyer sende ciid dusunursen yaz bana skypeden sevgi.183 kukla barbi


fanka
4 Ocak 2017 Saat: 10:31

merhaba i guner ismim fanka sizi yakindan tanimak konusmak isterim belcikadan yaziyorum sizde tanimak konusmak istersenis bu benim whappsap bahtisen8@hotmail.com


kadir
20 Haziran 2016 Saat: 00:33

Arkadaslar oncelikle yurt disindakileri cidliye almayin ozellikle yunanistani tamam geliyorum diyorlar gumrukte takildim vize v.s re gibi mazeretler sunarak hatta aglayarak dini kullanarak herturlu yemin edebiliyorlar inanip gonderdinmi ikinci ikiyi gonderdinmi 3 cuyu anlayacaginiz dolandiriyorlar beni iki sefer dolandirdilar yunanistan selanikte allah belalarini versin insan bir yuva kurmmak istiyor ama boyle onun bunun orusbulari insanlari dolandiriyorlar dikkat 0538 303 78 02 cidli yurt icinden sicak bir yuvam olsun diye dusunen allah korkusu olan bayan hayat arkadasi istiyorum


isimsiz
30 Nisan 2016 Saat: 17:18

slm ben varlm niyetim yuva kurmak


guneliye
19 Nisan 2016 Saat: 20:14

mrb allah korkusu olan biriylen tanisip evlenmek istiyorum. Ama. Allah korkusu olanbiriylen sadece citibiri 00359898854034 wstsaptan ekleyin


ERKAN için bir Mesaj Yaz..