Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Erkan 38: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda İstanbul şehrinden Erkan 38 isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Maddi Destek Olacağım

Maddi Destek Olacağım

Rumuz Erkan 38
Şuanda Offline
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Erkan 38 için 101 Özel Mesaj var

orhan
27 Mayıs 2019 Saat: 08:40

Merhaba Ben yusuf 36 yasindayim. Maddi olarak destek olacagim istanbuldan duzenli gorusecegim sadece 1 kisi ariyorum. Ayrica sinirlariniza uyum gosteririm. Beklentim guler yuzlu olmasi anlayisli olmali. Cok kilolu biri olmasin lutfen. 50 kisiyle birlikte olmus birini aramiyorum. Sadece avrupa yakasinda gorusebilirim. mail adresim: orhan886644@mynet.com


Murat
13 Mart 2019 Saat: 19:35

Ben istanbuldan murat beni anlıyacak aklı başında ne istedigini bilen her konuda yanımda olucak haftada 2 veya 3 gün görüşebilecegim bayan arıyorum karşılıgında destek olabilecegim kendisiyle her konuda ilgilecegim maddi ve manevi lütfen fotoraflı mail atarsanız daha hızlı dönüş yapılır ögrenci tesettürlü ve evli farketmez sonuçta aramızda güven oldugu sürece yola devam ederiz

muratsoyak788@gmail.com

Lütfen istanbul içi olursa sevinirim


Ali
23 Ocak 2019 Saat: 13:50

Merhaba tanışabilir miyiz isterseniz aliali2222ali@hotmail.com yazabilirsiniz taleplerini ve iletişim bilgileri


Damla
10 Ocak 2019 Saat: 00:37

Merhaba bana maddi destek olan bir arkadaş arıyorum güvenilir ve uzun süreli sudamlasi37@gimail.com


Damla
9 Ocak 2019 Saat: 19:59

Merhaba maddi destek karşılığında arkadaş arıyorum bir kaç günlüğüne sudamlasi37@gmail.com


vuslat zamani
15 Eylül 2018 Saat: 10:09

Merhaba ben seyhat engeli olmayan işinde gücünde 30 yaşında minyon tipli bugday tenli 172 boy 78 kg da biriyim #MADDİ VE #MANEVI Destek Karşılığında haftada bir yada iki kez gorusebilecegim nezih bayan arkadaş arıyorum onceligim #Ankara ve #Kastamonu diğer illerden gelen mailleri dikkate alacam uyum saglarsam kendileri için il degistire bilirim gizlilik önemli benim için ilk etaplarda gorusme basina yardimda bulunacam uyum ve guven sağlanır ise her daim destegim surecektir Kendini ve Ne istediğini bilen bayanlar yazsın… yazarken iliskideki sartlarinizi maddi talebiniz varsa maddi talebinizi mumkunse resim hizli iletisim için tel no birakirsaniz memnun olurum vuslat0633@hotmail.com


mustafa
22 Ağustos 2018 Saat: 12:21

Maddi destek verebileceğim gerçekçi bir bayan arıyorum Whatsapp:05052131012


Baris
16 Nisan 2018 Saat: 23:26

Slm 33 yas tek erkegim maddi destek vericegim bayan ve evlicift ariyorum yas ve sehir farketmez iso_37_84@hotmail.com


Murat
5 Kasım 2017 Saat: 15:14

Merhaba emine ben Krefeld cevresindeyim seninle görüsmek istiyorum, ne dersin
muratisik70@gmail.com


EMINE
1 Kasım 2017 Saat: 18:57

Ben emine yurtdisinda almanya Krefeldden yaziyorum maddi durumum cok kötü bana destek.cikacak.erkek ariyorum yasim 22 bekarim
EMINE Krefeld,


Servet
28 Eylül 2017 Saat: 13:21

ÖNCELİKLE YALANCILAR SAHTEKARLAR VE ESKORTLAR UZAK DURSUN GERÇEKTEN MADDİ VE ÖZELLİKLE MANEVİ İHTİYACI OLAN BAYANLAR BANA BU MAİLDE ULAŞINIZ servetbolca1@hotmail.com


Kerem
27 Eylül 2017 Saat: 22:21

Merhaba hanımlar
Bana ulaşabilirseniz maddi destek sağlayıp gözen vakit geçirebiliriz , adresim aşağıdadır.

kypkrm@hotmail.com


erkan
11 Eylül 2017 Saat: 09:01

Karabük maddî destek bayanlar verim
Maddî destek bayanlar.hatsaptan.msj
Hatsap.var.msj.atin.05452610500


EFE
9 Eylül 2017 Saat: 16:04

MADDİ MANEVİ DESTEK ARAYAN BAYANLAR YAZABİLİRrrr selam millet ben istanbul avrupa yakasından efe 28yaşında 180boyunda ela gözlü kumral tenli tatlı üniversite mezunu bir gencim. istanbulda yanlız yasıyorum istanbulda kimsem yok maddi manevi yanında olacagım kalacak yeri yok ise gelip bende kalabilecek gezip eglenebilecegimiz güzel şeyler paylaşabilecegim bir bayan arkadas arıyorum. evli olup mutsuz olan yada aileden ayrı olan yada dul yada bekar farketmez acıkcası kafa yapısı önemli yaşa gelincede benim yada onun erken doğmuş olması yani benim yada onun benden büyük olması hiç önemli degil akıl yaşta degil baştadır bence beni tanımak istersen mesajınızı beklerim bekliyorum izmirden_87_87@hotmail.com


Mert
7 Eylül 2017 Saat: 09:28

Maddi destek olacağım kendi halinde bayan arıyorum güzellik ve yaş önemli değil samimiyet arıyorumm İstanbul içi sadece ciddi olanların mesajını bekliyorum candar.mert@hotmail.com


berkcan
6 Temmuz 2017 Saat: 23:35

maddi manevi destek arayan bayanlar yazabilir 27 yasındayım istanbul avrupa yakasındayım berkcankorubeyi@gmail.com


Kemal
30 Haziran 2017 Saat: 08:39

Merhaba istanbulan 37 yaş 170 boy 85 kilo bakımlı temiz kaliteli yakısıklı sıcak kanlı sempatik biriyim. Kaliteli bir firmada iyi konumda çalışıyorum.belirli destek karşılığında kaliteli kendine her konuda güvenen ciddi reel bayan arkadaşla sürekli görüşmek isterim.gizlilik önemlidir. öğrenci de de olabilir.lütfen sadece ciddi olanlar mail adresim sergei1975@windowslive.com


serkan
3 Haziran 2017 Saat: 12:43

Lütfen ilanı detaylı okuyan anlayan ve ne aradığını bilen maill atsın adım serkan 41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine 9yıl oldu türkiye ye fabrika kuralı daha önce hiç türkiye ye gelmedim çocuk yaşta avrupada idim özgür lüks yaşayan işadamıyım her imkanı sunacağım özgür düşünen maddi sıkiñtı çeken hayatında çok şeyler yaşamış çok maddi sıkıntı çekmiş 18 ile 40 yaş medeni durum farketmez hangi şehir farketmez özgür düşünen her imkanı ve lüksü sunacağım hayatında çok maddi sıkıntılardan çok şeyler yaşamış hayatını anlata bilen sohpeti seven bayanlar ilanı tam anlayan yazsın sedat___69@hotmail.com not mail sedat tan sonra 3alt tire


Mert
30 Mayıs 2017 Saat: 11:22

Maddi manevi destek olacağım kendi halinde bayan arıyorum 30 yaşındayim İstanbul da yaşıyorum ciddi ve seviyeli olanların mesajını bekliyorum candar.mert@hotmail.com


Gökhan
3 Ekim 2018 Saat: 21:03

merhaba size ulaşmak istedim ama mail adresiniz gecersiz gokhanbozoglu@outlook.com


Betül
21 Mayıs 2017 Saat: 13:50

Merhabalar benim sadece maddi destek ihtiyacım var 2 oğlum var esimden ayrıldım ve zor geçiriyorum esmer-23-1@hotmail.com


Serkan
12 Mayıs 2017 Saat: 11:08

41 yaş işadamıyım imat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine her tür maddi destek olacağım lüks yaşam isteği olan güvenilir özgür düşünen 17 40 yaş arası maddi sıkıntı çeken bayan arıyorum medeni durumu ve hangi şehirde olması fark etmez maill sedat___69@hotmail.com not sedaattan sonra 3alt tire


Damla
10 Mayıs 2017 Saat: 14:44

Maddi olarak destek olucak bey arıyorum sonsuzmutluluk83@gmail.com adresimden yazarmısınız ?


Hakan
15 Nisan 2017 Saat: 10:54

Hakan ben beraber olabileceğim iliski yasayabilecegim bayan ariyorum maddi manevi destek saglarim hknuyar21@gmail.com


serdar
12 Nisan 2017 Saat: 21:00

Slm ben serdar 36 yaşındayım istanbulda avrupa yakasındayım. maddi manevi destek isteyen bir bayanla görüşmek isterim. mail adresim. serdar_1980ist@hotmail.com


Erkan
24 Mart 2017 Saat: 07:49

Merhaba Istanbul Avrupa yakasinda bulunan yada gelebilecek , Maddi destekte bulunmak istedigim Güvenilir, sir tutabilen, samimi, ne istedigini bilen bayan arkadaş ariyorum. Amacim guzel duzgun bir arkadaslik kurmak. 32 yasindayim Avrupa yakasinda oturan yada gelebilecek, Bunu is edinmemis kisilerle iletisim kurmak isterim. Ev hanimi, oğrenci, çalişan farketmez. erk.ist34@gmail.com


sevgi
27 Şubat 2017 Saat: 23:09

slm ben sevgi 24 yasindayim bulgaristan da yaslyorum koyde dogdum buyudum babam urfali annemse bursali kandavasl icin bulgaristana gocmusler ve ben 5 yasindayken olduler beni buyuk annem buyutu allaha sukur bu gunumuze cifliyimiz var buyuk annem hayvan inek koyun yani hayvanlarlan ograsiyor ve ben turkiyeden ev almak istiyorum ama buyuk annem izin vermiyor almam icin ve turkiyeden nefret ediyor ama ben cok seviyorum turkiyeyi ve ben aylemden kalan arazilerim vardi yuzerimde ve onlari satim suan elimde 250 bin evro var ne olur allah asklna bana yardlm et ev bulmam ve almam icin 00359876197895


nazlikiz
21 Şubat 2017 Saat: 15:07

slm ben cok cidi ve durust bir bayanim ileriye yonelik yva kurmaya dusuniorum allah korkusu olan sevgi saygi sevgi huzur ileriye yonelik mutlu olamk isterim eger sizde cidi seniz tanisalim 0040 724 147 827 sevgilerle aslen turkiye dovma im golcuk aylemi o buyuk depremde kaybetim yalniz kaldim cok zor gunler gecirdim amcam aldi beni getirdi romaniaya ama mutsuzum eger cidi sen vatsapim var tanislaim
slm


zafer
19 Şubat 2017 Saat: 10:20

Slm sema bende eskişehirliyim seninle tanışmak isterim


kenan
17 Şubat 2017 Saat: 07:01

Slm brn umut bayan arkadaş ariyom ilgilenen bayanlar msj atsin


serkan
16 Şubat 2017 Saat: 13:32

41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine ofisim ve fabrikam istanbulda saygın elit yüksek düzey özgür yaşayan işadamıyım her imkanı sunacagım güvenilir özgür düşünen lüxs yaşam istegi olan hayatında çok şeyler yaşamış sohpeti seven bayan arıyorum 17 40 yaş arası her imkanı sunacagım ev iş imkanı sunarım medeni durumunuz farketmez evli ögrenci dul ne aradıgını bilen fizigine güvenen özgür düşünen türkiyeden herşehir olabilir ilanımı iyi okuyan bayanlar arasın


melisa bylgadanm
15 Şubat 2017 Saat: 11:08

be 23 ysndaim erxamdyrly myslamanm eger bene tansmak istersen bana donyn ben cidi evlilik isterim drys goryorym ltfyn bana donyn


hakan
15 Şubat 2017 Saat: 01:28

Slm ben hakan yaşım 39. benimle ciddi beraberlik evlilik düşüncesi olan dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum.


erkan
13 Şubat 2017 Saat: 17:03

sm ben erkan evlilik cddi bayanlar tanslm bekarm yuva kurmak istyn bayanlar evim arabam var yas sorun dgl ltfn cddi bayanlar ben türkiye her yastan bayanlar türkiye ici veya disı tanslm msj atın05452610500


zeynepzvezda
8 Şubat 2017 Saat: 18:48

Merhaba sizi tanimayi com isterim ismim zeynep trli degilim yazarsaniz sevinirim


nuran
8 Şubat 2017 Saat: 17:29

mrb ismim nuran burya yeni oe oldum niyetim cidid evlili dusunuyorum iinsalah agradimi burda bulurum allahin iziniylen durust cidid ve aylesine duskun olan birsi olsun tel no 0359876995184


Yagmur
7 Şubat 2017 Saat: 20:46

A slm. Ben gümüs.Devamlı buraya gıremıyorum. Evlılık kurabılecegım dürüst Aylesıne evıne bağlı. Esını sahıplenecek kol kanat gerecek bır bey arıyorum eğer kı aynı dusuncedeysenız lütfen bu numaradan ulasın bana. 00491634056985. Allah’a emanet olun.


caner
7 Şubat 2017 Saat: 02:19

Slm ben caner 35 yasindayim almanyada yasiyorum köln ve cevresinde guvenilir ne aradigini bilen bir bayanla tanismak istiyorum eger anlasirsak maddi destegimide sizden eksirtmem numaranizi verin size en kisa zamanda geri donecem


Yildiz
3 Şubat 2017 Saat: 07:35

Selamünaleyküm ben Yildiz 22 yaşindayim boyum 1.65 46 kiloyum özbekistanda ikamet ediyorum ama özbek değilim türkyeyi çok seviyorum ve türk beyile evlenmek Isteyorum para önemli değil musulmanim çalişmiyorum ciddiy olan ve özbekistana gelebilecek birini arayorum şimdilik hoşca kalin Allaha emanet olun sevgi ve saygilarle Yildiz


sultan
16 Haziran 2019 Saat: 22:08

slm nasilsiniz meil adresim bu karatassultan370@gmail.com


serkan
1 Şubat 2017 Saat: 15:18

41 yaş işadamıyım imalat ihracat yapıyorum avrupa ülkelerine ofisim ve fabrikam istanbulda türkiyenin bir çok yerinde şubelerim var saygın elit işadamıyım seyahat sorunum yok her şehire gelebilirim her imkanı sunacagım güvenilir özgür düşünen bayana maddi destek olurum her imkanı sunarım ev iş fizigi düzgün özgür düşünen hayatında çok şeyler yaşamış hayatını anlatabilen medeni durum farketmez ilanı iyi okuyan arasın


ferie
24 Ocak 2017 Saat: 08:14

slm iism ferie yasi 25 cidyim evlilik icin ve sende cidiysen bana tel no brakirmsin


birgul
17 Ocak 2017 Saat: 12:51

merhaba ben birgul yasim 20 bir evlilik yaptim 3 yasinda bir cocugum var kucuk yasta uvay baba tarafindan evlendirildim sonrada koca eziyeti derken bosandim simdiide cok zor durumdayim beni gercekten sahiplenecek sevecek cocuguma babalik edecek irini ariyorum ona baba hasreti cektirmeyecek 0049 157 50 3837 61


ZEHRA
15 Ocak 2017 Saat: 04:23

Mrbh bn denizli merkezde oturuyorum madi destege ihtiyacim var


alara-batu
13 Ocak 2017 Saat: 01:50

merhabalar. bizler antalya da yaşayan 30 ve 36 yaşlarında evli çiftiz. iki çocuğumuz var. hayatın zorluklarını ve şansızlıklarını üzerimizden bir türlü atamadık. bu şartlarda da yakın bir gelecekte bundan kurtulmamız çok zor görünüyor. tabiri caizse doluya koyuyoruz almıyor, boşa koyuyoruz dolmuyor. ne yapacağımızı şaşırdık. bu yüzden en sonunda birlikte şöyle bir ortak karar aldık. burada bizi bağlayan bir şey olmadığından dolayı şehir farketmez 45 ile 50 yaş arası olgun, kültürlü, aile kavramına gerçekten önem veren ve buna saygı gösterebilecek, hep bir aradayken nasıl davranılması gerektiği konusunda hassas davranabilecek, iyi ve kötü günü paylaşabileceğimiz , bazen özel zamanlar geçirebileceğimiz bize maddi ve manevi destek çıkacak ama bunu yaparkende gerek kendi maddi durumunu etkilemeyecek ve düzenini kaçırmayacak bir kişi arıyoruz. bu kişi yapacakları için hiç bir zaman bizleri ezmeye kalkmamalı. bizde bunlara istinaden o kişiye kapımızı sonuna kadar açıp ona tamamen doğal bi sıcaklık göstereceğiz. uygun zamanlarda birlikte zaman geçireceğiz, eğleneceğiz. bu kriterlere uyan ve düşüncemize saygı gösterip ilgilenenler facebook tan alara-batu antalyadan özelimize mesaj bırakabilirler. kendilerine dönüş sağlanacaktır. lütfen yazdıklarımızdan dolayı bizi kimse yargılamasın. herşeyin gönlünüze göre olması dileğiyle


nurdan
11 Ocak 2017 Saat: 09:16

slm aleykum ben nur yasim 25 bekarim kilom 60 boyum 170.okul lise .meslegim bayan kuaforu ve asscilik.yunanistanda yasiyan bir turk kiziyim ellhamdurulliyah muslumanim cocugum yok .burdaki bulunmamin tek amaci ALLAHIN izniyle durust helal sut emmis yureginde ALLAH korkusu olan bir bey efendiyle ileriye yonelik tanismak lutfen sohbet amacli hic kimse aramasin sadece gercekten niyeti ciddii olanlar yani tam bir ayile babasi olan bir beyefendi olursa sevinirim..msn.gul_gulum83@hotmail.com..daha detayli tanisabilmemiz icin..00306977190944 bu noda aramani bekliyo olucagim simdiden tesekur ediyorum saygilar


sevgi
10 Ocak 2017 Saat: 13:25

selam aleykum ismim sevgi bulgardan katiliyorum gercekten bende ciddi bir arkadaslik ariyorum niyetim ciddi bu numaradan bana ulasa bilirsiniz bi deneyin anlasamazsak aramasiniz 00359877834054


Deniz
10 Ocak 2017 Saat: 12:08

ben sana nasıl ulaşırım ?


Erkan 38 için bir Mesaj Yaz..