Bugün 10 Ekim 2021, Pazar

Mylove 22 Bayan isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Maddi destek arıyorum
Fotoğraflı İlan

Maddi destek arıyorum

  Rumuz Mylove 22 Bayan
  Son Girişi 10 Ekim 2021, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Bursa
  İlişki Türü Bekar



Mylove 22 Bayan için 11 Özel Mesaj var

Hallo Ich Ender
27 Ocak 2021 Saat: 23:16

Hallo ich Ender Austuria
Yüreği Kalbi sevgi, dolu
Gönlü güzel Adablı, Ahlaklı,
Güler yüzlü sadakate, muhtaç
Aşka,Sevgiye, muhtaç
Kendini bilen kriterlerime uygun
Yaşıma uygun 40 yaş üstü olgun
Evlenmeyi düşünen
Yalanı olmayan yalan konuşmayan
Ciddi dürüst karakterli hanımlar,
Maddi durumum iydir.
Dairem arabam vardır
ömür boyu seveceğim
Can yoldaşım hayat yoldaşım
Canımın canı olmaya varmısın ‍❤️‍‍
AuTurkeiWatsp 905466695919
Au.vianaWatsp 0151565697592


Your Love
5 Aralık 2020 Saat: 10:34

Tanisalim sana her turlu konuda yardimci olabilirim. Ben 47 yasinda, maddi sikintisi olmayan biriyim. Sen beni mutlu edersen bende sen mutlu ederim. Once mail den tanisalim. Semih.yanardag@gmail.com


Ahmet
1 Eylül 2019 Saat: 16:01

Slm mylove tanımak istiyorum sende istersen seni maddi kimseye muhtaç etmem yazın konuşalım ahhmet_ahhmet@hotmail.com inanın çok memnun kalacak sınız


Murat
25 Temmuz 2019 Saat: 02:33

Slm Murat ben 41 yasında kamu çalışanıyım evliyim sartlarınızı öğrenmek benim için de uygun olursa tanışmak isterim saygılarımla


Umut
4 Temmuz 2019 Saat: 04:43

Slm sana her türlü yardımcı olur milyar önemli deyil ama bana kuşadasinda 10 gün eşlik edermisin


Ersin
7 Haziran 2019 Saat: 19:12

Sehir disina cikabilirmisn. Mesela istanbul


aksel
24 Şubat 2019 Saat: 16:09

ben aksel 23 yasimdayim evlilik yapmadim, maddi durumu iyi olan beyleri beklerim akseelleskaa@hotmail.com


mehmet
23 Şubat 2019 Saat: 22:20

selam nasılsınız konuşalım sizinle tanışalım
yardımcı olurum size


Özlem
22 Şubat 2019 Saat: 12:27

az bir maddiyata ihtiyacım var lütfen karşılıksız verebilecek bir hayır sever yazabilir mı ilgilenler mesaj atabilir mi


Nisa
14 Haziran 2019 Saat: 20:35

Merhaba 38 yaşında bir bayanım bir hatunla uzun soluklu birlikte olmak istemezmisiniz.
maddi destek ile görüşebiliriz şuan için yerim yok ciddiysenız resminizi gönderip tel numaranızı bırakarak iletişime geçebiliriz. kurabiye.islak3434@gmail.com


Serdar
17 Şubat 2019 Saat: 00:01

Maddi destek arayan bayanlar lutfen bana yazin

serdart.yilmaz@hotmail.com


Mylove 22 Bayan için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller