Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Büşra 23: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Erzurum şehrinden Büşra 23 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Koca Arıyorum Evlenicemm

Koca Arıyorum Evlenicemm

Rumuz Büşra 23
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Erzurum
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Büşra 23 için 137 Özel Mesaj var

mennan korkmaz
25 Aralık 2018 Saat: 00:01

Mrb naslsn 27 yaşındayım 178 boy76 kilo esmer yakışıklıuım tanışmak istersen vatsaptan yaz birbirimizi tanıyalım


Selahattin
15 Aralık 2018 Saat: 15:50

Selam buşra selahatin yaş 40 kabul edersen arasin boy 178 kilo 80 esmer biriyim


İbrahim Erzurum'dan
5 Aralık 2018 Saat: 03:42

Merhaba Erzurum Civarında Sürekli Görüşebileceğim maddi destek Verebileceğim arkadaş arıorum WhatsApp dan görüşebiliriz ibo88437@gmail.com


Bekir akaçin
7 Ekim 2018 Saat: 12:39

Bekir akacin bekarım hiç evlenmedim bekarım yuva kurmak istiyorum antalya serik de oturuyom numarası verde ariyayim turkiye de oturuyom


Emrullah
1 Ekim 2018 Saat: 22:20

Merhaba ben ibrahim 26 yaşında 175 boylarinda 70 kg yakın hiç evlilik yapmadim ciddi durust bekar biriyim yeşil ela gözlü yum burcum boğa garsonum aslen Konyalı yım dogma büyüme aksaray da doğup boy üdüm ISTANBUL KAGITHANEDE IKAMET EDİYORUM CIDDI BAYANLA TANİSARAK ÖNCE ARKADAŞLIK SONRA EVLİLİK DUSUNU YORUM CIDDI BAYANIN TANITICI SMS BEKLİYORUM emrullah_219_37@hotmail.com Ask benim icin cok değerli. Çok iyi bir hanim efendi. Olsun


ibrahimerkalll
27 Eylül 2018 Saat: 23:06

Merhaba ben ibrahim 37 yaşında 175 boylarinda 70 kg yakın hiç evlilik yap ma dim ciddi durust bekar biriyim yeşil ela gözlü yum burcu m boğa garsonum aslen Konyalı yım dogma büyüme aksaray da doğup büyüdüm ISTANBULKAGITHANEDE IKAMET EDİYORUM CIDDI BAYANLA TANİSARAK ÖNCE ARKADAŞ LIK SONRA EVLİLİK DUSUNU YORUM CIDDI BAYANIN TANITICI SMS BEKLİYORUM


Koray
17 Eylül 2018 Saat: 16:19

İstanbul da yaşıyorum. Dürüst düzgün bir insanım. Normal yaşantısı iyi bir işi olan güzel kalpli biriyim. Yalansız dolansız tanışmak görüşmek isterim. Maddi manevi birliktelik için. xreelx180@outlook.com
bir kere de görüşsek dürüstçe samimice


Ergun
10 Eylül 2018 Saat: 21:32

Merhaba ben Ergün 47 yaşındayım Manisa Turgutlu’da ikamet etmekteyim turizm ve gıda sektöründe şirket sahibi saygın güvenilir dürüst biriyim kabul ederseniz sizi kendi tanışmak isterim herşeyin hayırlısı aergun211@gmail.com dan ulaşabilirsiniz saygılar


mustafa
7 Eylül 2018 Saat: 11:32

sELAM cANAN HANIM , CİDDİYSENİZ SİZİ TANIMAK İSTİYORUM


mustafa
4 Kasım 2018 Saat: 13:07

selam canan
seni ciddi olarak tanımak istiyorum .ismim mustafa. Benim iletişim adresim

mmvurall@gmail.com
Bana yaz sana hemen geri dönerim


Canan
1 Eylül 2018 Saat: 22:22

Merhaba Ben Dulum, Istanbul esenlerdeyim esim yok birini istiyorum. 25-40 Yaslarinda olursa sevinirim.


mustafa arslan
3 Ağustos 2018 Saat: 11:36

66 yaş emekli yalnızım yaşıma uygun en az 64 yaşında bayanlar arayabilir.ciddi olmak için tanışırız.


Ferhat
29 Temmuz 2018 Saat: 09:22

Mrh ben Ferhat. Bu guzel ulkede. Benimle bir ömur boyu. Yasamak isteyen. Guzel bayanla Tanismak evlenmek isterim Bir iki gunluk. Evlilik istemiyorum ömur boyu mutlu Oluyum yurtdisinda. Evim arabam. Guzel isyerim. Maddi durumun Allah sukur olsun cok iyi eglence. Arayan bayanlar. ARAMASIN benim. Wapsap 0046737647306


Ferhat
21 Temmuz 2018 Saat: 19:48

Mrh. Ben Ferhat. Yurtdisinda. Yasiyorum. Bu guzel ulkede. Benimle ömur boyu yasamak isteyen. Bayan. Buyur tanisalim. Ciddi. Olan arasin. Eglence. Ve sapiklar ARAMASIN ?????????? Wapsap 0046737647306


Erkan akın
19 Temmuz 2018 Saat: 13:11

zeynep mrh seninle tanişmak istiyorum


Fatih
11 Temmuz 2018 Saat: 11:56

Merhaba ismim fatih 26yaşım hiç evlilik yapmadım izmir severihisar yaşıyorum boyum 77kilo ela gözlü biriydim özel bir firmada çalıyorum makina hoparatôrûyûm evlilik düşünüyorum


arif cann
7 Temmuz 2018 Saat: 12:15

evlenmek isteyen her turlu bayan kabulum 28 yassindayim 1.72 boy 74 kg yum.maddi durum gayet iyi.yeterki uyum olsun gerisi kolauyurtdisida olabilir ama tecrubeli olursa yani daha once iliski yasamis sevinirim.ben mutlulugun yataktan gectigine inaniyorum


Şahin
3 Temmuz 2018 Saat: 06:36

halise7birlik@gmail.com Samimi düşünen arasın olgun bey tek yaşıyorum Ank.


İSTANBUL SAMETI
1 Temmuz 2018 Saat: 14:12

Slm ben istanbuldan samet 32 yasindayim bekarim yanliz yasyorum.ist ici bayan arkadas ariyorum. 1,80 boy 85.kilo


Ferhat
18 Mayıs 2018 Saat: 19:09

Mrh ben Ferhat. Uzun yildir. Yurtdisinda yasiyorum aslen ben Ankara. Beni eglence. Icin ARAMAYIN. Cok bos zamanin Yok. Rica ediyorum. Wapsap 0046737647306


orkun
15 Mayıs 2018 Saat: 15:43

merhaba arkadaşlar aranızda gezmek eylenmek isteyen bayan arkadaş varsa orkunmedya1@gmail.com adresinden yaza bilir amacım sadece arkadaşlık turneye işim gereği çok çıkarım seyahat engeli olmayan özgür bayan arkadaş var ise yaza bilir.


Ferhat
14 Mayıs 2018 Saat: 20:24

Mrh. Guzel bayanlar nasilsin ben Ferhat aslen Ankara ama uzun yildir yurtdisinda yasiyorum burda evim araban. Var guzel isyerim var maddi durumun cok sukur iyi. Wapsap 0046737647306


Ferhat
12 Mayıs 2018 Saat: 20:38

Mrh dunyanin. Guzel bayanlar nasilsiniz Cok tesekur. Ederim simdiden Ben bir iki gunluk evlilik istemiyorum ömur boyunca olsun isterim Ben uzun yildir yurtdisinda yasiyorum burda evim araban. Guzel isyerim. Ve maddi durumun cok iyi sukur olsun ANKARA. ISTANBUL AZERBAJDZJAN IRAN bayanl bekliyorum. Wapsap. Benim. 0046737647306


hakan
16 Nisan 2018 Saat: 23:33

Ciddi evlilik dusunenler arasin yas 45 istanbul pendik


İsmin önemli degil baş harfi ben
12 Nisan 2018 Saat: 11:38

ciddi evlilik isteyenler arasın


cemil
11 Nisan 2018 Saat: 20:40

Emekliyim ve bana uygun 50 yas bir bayan ariyorum ilgilenen arayabilir


Tamer
25 Mart 2018 Saat: 18:20

AYLA HANİM MERHABA seninle tanışmak ıstiyorum ararsan sevinirim dul bir erkegim niyetim evlilik kazim121962@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz vatsap var


engin
7 Mart 2018 Saat: 07:46

ENGİN yasım 37 YALNIZ yasıyorum istanbulda yasıyorum calisıyorum dürüst saygılı guvenebilecegim ve evliligi düsünen bir bayanla tanısmak ıstıyorum


Fatih
3 Mart 2018 Saat: 22:18

Zeynep hanim sizinle tanışmak istiyorum Artvin yaşıyorum 180 by. 77 kilo elagözlu birisiyim özel bir sektör çalışıyorum söforlük yapıyorum sizinle tanışmak ve mutlu bir yuva kurmak istiyorum eğer sizde kabul edersiniz sevinirim wapsap var


ayla
23 Şubat 2018 Saat: 06:15

35 40,yasli bir evi isi hormeti sevgisi iyi gunumdede kotu gunumdede benimle olan durust olunceye kadar benimle olan bi dul kocaya ihtiyacm var


orhan
22 Ocak 2018 Saat: 03:36

slm guzel insanlar 30 ile444 yas arasi bayan ariyorum ciddi evllik icin allah korkusu olan buyursun bir evlilik yaptim 1 kizim var tel 0033616423778


Ali Mutlu
13 Mayıs 2019 Saat: 05:05

Esselamun Aleykum merhaba seni taniştırabilirmi Danişalım sen bekarmisin evlimisin Ben kendim şahsıma bir kız bayan istiyorum güzel huylu iyi ahlakli dindiyanetli takva edepli marifetli şefkatli merhametli tatlı güler yüzlü bir kız bayan kısmet nasip olursa Niyetim var evlenecem
bekarim telefon numaramı bu( 0537.824.16.65) arar beni memleketim bitlis benim yerleşim yeri mersin de oturuyorum Evim var aylık maaşım var
güzel huylu iyi ahlakli doğru dürüst güvenli ciddi sevsin bana istiyorum Evlenecem yaşım 30 maaşım var Evim var


İnan alev
29 Ocak 2019 Saat: 03:03

Merhba zeynep ben 24 yaşındayım manisa da yaşıyorum seninle tanışmayı isterim


Ümit
3 Ekim 2018 Saat: 01:24

Selam ben ümit 32 yaşındayım çalışıyorum ayağımda hafif bir sekme var bir evlilik yaptım anlaşamadık üç aylık evlilik boşandım 4 yıl oldu eğer istersen tanışmak isterim 0541 616 3175


zeynepp
8 Ocak 2018 Saat: 20:08

18 yaşındayım kapalıyım. Izmır kinik ilçesi poyracikta oturuyorum osmaniyede calisiyorum evlenmek istiyorum benimle evlenmek isteyenler ciddi dusunenler gelsin is yerime gorusup konuşalım


Büşra 23 için bir Mesaj Yaz..