Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Esra: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Tekirdağ şehrinden Esra isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Kısa Süreli İlişki İstiyorum

Kısa Süreli İlişki İstiyorum

Rumuz Esra
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Tekirdağ
İlişki Türü Arkadaş arıyor





Caner
25 Mart 2019 Saat: 22:21

Merhaba Esra hanım tanışabiliriz eğer isterseniz


Muhammed
21 Mart 2019 Saat: 04:58

Selam… 34 yaş lisans mezunuyum…tanışmak isteyen yalnız vede dul bayanlarla görüşmek istiyorum arayın görüşelim… istanbul da yalnız yasıyorum… maddi sorunum yok… sadece güzel vakit geçirmek isteyen 27-40 yaş arası bayanlar… arayın görüşelim…


Metin
13 Şubat 2019 Saat: 18:08

Merhaba Güzelmişsin tanisabilirmiyiz fearless_gti@hotmail.com


Osman Özeker
26 Ocak 2019 Saat: 23:54

Ben hastaneden emekli müdürüm halen yerel gazetede köşe yazıları yazıyorum. Boşanmış bir erkeğim evim arabam var 40- 45 yaşlarında namuslu, dürüst ve bakımlı bir suriyeli bayan arıyorum . ilgi duyanlar irtibata geçsin konuşalım.


Osman Özeker
26 Ocak 2019 Saat: 23:51

Suriyeli 40- 45 yaş arası bir bayan arıyorum. ciddi olanlar irtibata geçebilir.


can
14 Ocak 2019 Saat: 11:47

gizlik ve guven içinde . maddi destek karsılığı ,görüşme yapabilirim..diyen genç bayan arkadaşlar la tanışmak istiyorum,istanbul avrupa yakası ..iletişim: emsalsiz_ist@hotmail.com


tayfun
10 Ocak 2019 Saat: 08:20

meraba esra aradığın kişi benim pişman olmazsın görüşmek istiyorsan tel no 0545 916 07 07 ara görüşelim watsaptanda yazsan olur selamlar


slm
7 Aralık 2018 Saat: 19:52

Merhaba yas fargetmez diyorsan ben varim tanisiriz,dulum olgun saygin hayat tercübesi olan biriyim Almanyada yasiyorum


Semih
19 Kasım 2018 Saat: 23:21

Selam ben semih yas 32 kendi isim var sizinle tanismak isterim.


furkan isvec
28 Mart 2018 Saat: 01:06

BEN ISVEC’TEN FURKAN
ISVEC STOCKHOLM’DE kalıyorum.
Evlilik düşünen ciddi dürüst 30 yaş
30 yas uzeri olgun bayanlar
evlenmiş ayrılmış olabilir.
Ben kendim olgun bir beyim
yaşı küçük olanlar yalan konuşan bayanlar aramasın.
Evlilik amaçlı düşünen güzel ahlaklı saygılı bayanlar kalbi temiz yüreği gönlü güzel ALLAH’TAN Korkan
evlenmek isteyen mutsuz bayanlar
YURTDISI & TURKIYE
HER YERDEN BAYANLAR
Aramanızı mesajlarınızı
beklıyorum. CSM.077266433089
TURKEY WHATSAPP 00905445567936


erkin
10 Aralık 2017 Saat: 23:55

merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum 50 yaşında 175 boy 74 kg yum .30-50 yaşları arası gizliliğe önem veren bayan arkadaş arıyorum.istanbul ve civarında oturanlar arasın .mesaj arkadaşlığı istsmiyorum görüşüp tanşacagım bayanlar olmalı maddi sıkıntım yok neşeli ve pozitif biriyim.


tolga
1 Eylül 2017 Saat: 07:24

Slm ben tolga hataydan yaş 40 olgun ve dürüst biriyim maddi durum iyi ciddi aşk yaşayacağım görüşme engeli olmayan ciddi bayan arkadaş ariyorum


İzmirli.Arkadas
25 Temmuz 2017 Saat: 18:07

Merhaba. Izmirde sponsor arayan bayan arkadaşlar bana izmirli.arkadas35@gmail.com mail atın tanışalım. Birbirimizi beğenirsek ve Fikirlerimiz uyuşursa görüşürüz-:)


Mert
19 Temmuz 2017 Saat: 12:31

İstanbul içi gizli reel maddi destek olacağım kendi halinde bayan arıyorum güzellik ve yaş önemli değil samimiyet arıyorum sadece İstanbul candar.mert@hotmail.com


Uğur
11 Temmuz 2017 Saat: 22:48

Merhaba esracım adım uğur istanbul da fatih ilçesinde ikamet ediyorum neyazikki orta okul mevzunuyum ama güvenlik amiriyim senin yazdıklarina göre uyuşan tek noktamiz gezmek ve eğlenmek ve inaniyorum ki o değerli narin parkmaklarin epostama sihirli cümleleri bahşederse yani telefo numarani gezmek ve tozmaktan daha fazla ortak yönlerimizin olacağ kanaatindeyim bide benim kendime göre iyi karsi tarafa göre kötü huylarim vardır güldürdünmü tam güldüren sonra gıcık edip gülen taraf ben olururum karsi tarafin esyasini centilmenlik yapip ben tasirim baktım cok yoruldum canim bagciklarim cozulmus tutarmisin diyip eslari ona kitlerim canim neyapman gerektigini biliyorsun sadece kucuk bir mesaj birak sen bu odunlari


kerem
13 Mayıs 2017 Saat: 00:08

Slm olgun hanımlar ben kerem yaş 38 esmer 178 boy 80 kilo espirisi hoş sohbeti sırdaş halden anlayan ozuyle sözüyle doğru dürüst biriyim hanımlar kitap okumayı gezmek müzik dinlemeyi seven yanlız taşıyan özgür biriyim kişiye özel degerbiriyim benim gibi yanliz ne istediğini bilen yanlız özgür hanımlar tanışma ısıtıyor rum sevgili hanımlar daha başka nasıl anlatılır bilmiyorum en iyisi siz sorun bencevaplayayim günün 24 saatine vakit çağrı msj özel açık


Mahmut
12 Mayıs 2017 Saat: 15:15

Mrb esra hnm bende kısa ilişki arıyorum


mert
9 Mart 2019 Saat: 21:13

Semra tanışalımm haftada bir bana uygun bende ankaradayım


seda
28 Mart 2017 Saat: 21:43

mrb 33 yaşında istanbulda yaşıyorum bekarım maddi manevi yanımda olacak ve haftada bir gün görüşebileceğim erkek arkadaş arıyorum 35-42 yaş aralığında seda_2005@mynet.com


emre
1 Mart 2016 Saat: 01:59

selam cnm seninle tanısmak maddi manevi yanında olmak isterim lütfen iletişim numaranı yazarmısın sevgiler
emredata34@gmail.com


aytekin
26 Şubat 2017 Saat: 12:46

Slm güzel bayan


ilker
23 Şubat 2017 Saat: 01:11

Bende kısa süreli ilişki arıyorum yanlız mutsuz bir evliyim bilginize


karizma
22 Şubat 2017 Saat: 13:28

slm ben genelde yurtdışında çalışıyorum izne geldim istediğim burdayken bi arkadaşla tanışıp gezmek eğlenmek 40 gün sonra gidecem gene yazarsanız sevinirim by


yalnız
21 Şubat 2017 Saat: 16:46

tanışabilirmiyiz


Hasan
21 Şubat 2017 Saat: 10:55

Merhaba Esra. Ben Ankara’dan Hasan. 38 yaşındayım ve işletme sahibiyim. Seninle tanışıp arkadaş olmak isterim. Zaman zaman ben senin yaşadığın yere gelirim, zaman zaman da seni davet ederim. Zaman sınırım yok, hayatın güzelliklerini birlikte yaşayabilecek bir arkadaş arıyorum. h.orhan36@gmail.com


Ali Kaan
19 Şubat 2017 Saat: 16:55

Esra Selam, benim aradığım da tam böyle bir ilişki. Adım Ali Kaan, 40 yaşındayım, İnşaat Mühendisiyim, İstanbul Kozyatağı’nda oturuyorum. Bana yazarsan çok sevinirim


halitdono
14 Şubat 2017 Saat: 17:30

Slm ben halit ıranda sana yazıyorum eger beni kaç gün misafir ede bilecek ben sana gelmek istiyorum ara 05394880427


Marianoo
11 Şubat 2017 Saat: 02:35

Istanbul esenyurttayim


hasan
8 Şubat 2017 Saat: 09:49

merhaba ben gaziantepden hasan yanlız olanlar kendini yanlız hisseden bayanlar bende çok yanlızm birbirimizin yanlızlını gidercek arkadaş arıyorum mesaj veya konuşa biliriz antep veya cevre illerden olursada görüşebikiriz cepno 0538 248 0531 mesaj atabilirsiniz güzel şeyler yaşayabiliriz ..


erdal
23 Ocak 2017 Saat: 10:49

slm esra çok yalnızım ve hayatımın kraliçesini ariyorum .o inşallah sen olursun.!!!!!!!


hayatguzel61
12 Ocak 2017 Saat: 07:00

Kısa sürekli ilişki


atilla
9 Ocak 2017 Saat: 15:08

Düzce merkez bayan dul eş arkadaş arıyorum


tuncay
6 Ocak 2017 Saat: 20:20

selam esra hanım adım tuncay orduluyum aradıgınız özellikler bende mevcut seninle tanısmak isterim eger sende istersen bu eposta adresimden bana ulasabilirsin korganinsesifm_52700@hotmail.com


Rehacan
4 Ocak 2017 Saat: 21:52

Tanısmak isterm seninle instagramdan takip edebilirsin. Kullanıcı adım : rehacan


umut
1 Ocak 2017 Saat: 18:48

merhaba ben umut ıstanbuldan evım arabam var yakısıklı kendıne guvenen bırıyım tanısmak ısterım


Esra için bir Mesaj Yaz..