Bugün 29 Ekim 2020, Perşembe

Jasmin 26 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Kıkanç bir kızım aşık olmak istiyorum
Fotoğraflı İlan

Kıkanç bir kızım aşık olmak istiyorum

  Rumuz Jasmin 26
  Son Girişi 29 Ekim 2020, Perşembe
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Almanya
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Jasmin 26 için 60 Özel Mesaj var

Hakan
17 Mayıs 2020 Saat: 05:04

Merhaba ismim hakan eğlenceli zamanın kıymetini bilen biriyim türkiye de alanyada yaşıyorum ciddi bir ilişki kurmak istiyorum kötü bir alışkanlığım yok sizinle tanışmak istiyorum bütün akrabalarım almanya da yaşıyor Abim 10 yıldır bottrop da yaşamakta sen neresinden almanya nın belkide yakınsındır bu arada numaramı bırakıyorum ichbenutse Hakan.bostanci.67@hotmail.com


Fatih
18 Şubat 2020 Saat: 23:13

Merhaba ben fatih türkiye den seninle arkadaş olmak sevgiyi aşkı sana yaşatmak istiyorum ben esmer 174boyunda ciddi ve sorumlu bir erkeğim bekarım seni bekliyorum aramanı Ozerfatih10@gmail.com


Zeynep
11 Kasım 2019 Saat: 10:40

Günaydin

Ich bin die Zeynep, eine 20. Jährige Türkin, Single aus Nordrhein-Westfalen. Ich bin bisexuell und stehe auch auf Frauen! Du hast meine Interesse geweckt und ich möchte dich gerne kennenlernen!

Ilgini çektiyse, geri yaz bana :) zeyn099@web.de


Hasan
1 Temmuz 2019 Saat: 15:29

Merhaba ilanini gordum ilgimi cekti Ismim hasan 28 yasindayim. Ogretmenlik yapiyorum. izmirde yasiyorum. E posta adresimi birakiyorum. Istersen fotograf atabilirim.


Yasin turgut
17 Haziran 2019 Saat: 13:55

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum ben ciddi evlilik düşünüyorum sizde isterseniz bana ulaşın 01637786484


arif
26 Mart 2019 Saat: 16:26

merhaba jasmin. hala aradığını bulmadıysan ilgilenmek istedim. anlaşabilirsek neden olmasın karabacak.arif@hotmail.com mailden daha fazla konuşabiliriz.


Enver
4 Şubat 2019 Saat: 04:40

Hallo
Ich interessiere mich für dich.
Ich bin 39 Türke aus Pforzheim und habe gut gebauten Körper mit Bäuchlein 180 groß schwarze kurze Haare und braune Augen suche eine ehrliche Beziehung auf Dauer.

Gruß
Enver


Yusuf
3 Şubat 2019 Saat: 02:33

seni toprağın altına girene kadar seveyim şu Türkiye’den kurtar beni başka bişey istemem


Serhat
14 Ocak 2019 Saat: 09:47

Mrb jasmin yasim 25 elazigda yaşıyorum 05522350447 tanismak isterseniz anlasiriz


çağlar
2 Kasım 2018 Saat: 15:41

merhaba jasmin bende 28 yaşındayım ludwigsburg almanya doğumluyum şuan için izmirde yaşıyorum seninle tanışmayı isterim

Kadınlar ensturüman gibidir fakat her erkek nota bilmez..
İyi Nota bildiğimi düşünüyorum birlikte güzel şarkılar söyleyebiliriz :) hakuna3535@gmail.com


Jasmin 26 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller