Bugün 15 Ağustos 2021, Pazar

Hande 31 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Hande ben maddi destek arıyorum
Fotoğraflı İlan

Hande ben maddi destek arıyorum

  Rumuz Hande 31
  Son Girişi 15 Ağustos 2021, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir istanbul
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Hande 31 için 27 Özel Mesaj var

ünal
13 Ağustos 2021 Saat: 09:33

SLM hande hanım bende istanbul avrupa yakasından ünal 52 yaş seninle tanışmak istiyorum


ahmet
19 Temmuz 2021 Saat: 12:51

mrb ben istanbul dan ahmet 40ys 170by 70kg samimi dürüst yalanı sevmeyen biriyim sizinle tanışmak istiyorum maddi destek sağlarım email aa8203212@gmail.com


Mert
16 Temmuz 2021 Saat: 03:20

Hande merhaba iyi geceler nasılsın?
İlan hala geçerliyse dönüş yapar mısın tanışmak istiyorum seninle.
İnstgram: okyanuslarx


Senderamo
15 Temmuz 2021 Saat: 19:55

Merhaba, İstanbul avrupa yakasındayım. 1.68 boy 38 yaş 70 kiloyum. Tanışmak isterim. Sizin için de uygunsa.


Aşk adami
5 Haziran 2021 Saat: 09:33

Merhaba Hande hanim ismim Ali İs adamıyım tesekkurler


Timur
14 Nisan 2021 Saat: 21:56

Merhaba ben timur 28 yaşım seni tanımak isterim


turgay
25 Mart 2021 Saat: 15:01

Merhaba ben Turgay almanyadan emekli oldum türkiyeye gelicem, isterseniz tanışalım turgay_1389@hotmail.de


Anonim
23 Mart 2021 Saat: 13:44

Sizinle cani gunulde gurusmek istiyorum cok ama cok sevgi baylasalim


İstanbul
16 Mart 2021 Saat: 09:35

Merhaba Hande hanım sizi tanımayı çok isterdim inanin bende böyle bir ilişki arıyorum gizli özel sırdaşım olsun istiyorum hayatımda ona destek olayım onla güzel sohbet etmek bir şeyler paylaşayım istiyorum herşey seks değil aklı seyinde olan insanlardan değilim yerimi seviyemi bilirim sizin özelinize saygı duyarım yaşanan yaşandığı yerde kalır asla sizi inciten davranışm olmaz bakımlı ve atletik yapılı biriyim Avrupa yakasında oturuyorum size karşı herşeyim şeffaf olur yalanı sevmem dürüstluk güven önemli siz kaliteli bir bayansnz bunu hissediyorum ilaninz bunu kanıtlıyor fazlasıyla bana size yazan çok olur doğal olarak umarım şanslı kişi ben olurum emri vaki yapmış gibi oldum ama anlamsizhayat83@outlook.com mail adresimden dönüş yaparsanız sevinirim heyecanla bekliyor olacağım cevabınızı sevgiyle kalın


Özgür
11 Mart 2021 Saat: 17:03

Merhaba ben sana destek olurum azamatreyimow244@gmail.com


Tolgs
8 Mart 2021 Saat: 05:01

Ara beni bende avruaya kasindan sana yardimci olurum cancan13can34@gmail.com


Metin Demir
5 Mart 2021 Saat: 20:36

Maddi Konuda Desteğe İhtiyacı Olan Bayanlar, Kızlar Merhaba Ben İstanbul’dan Metin Mail adresim byysohbet@hotmail.com


Bayram
25 Şubat 2021 Saat: 22:59

Merhaba hanfendi adım bayram Bilecik Osmaneli ilçesinde oturuyorum niyetim ciddi bir evlilik boş muhabbet değil yaşım 43 sizce sorun olmazsa tanıśabilirmiyiz benim için yaş veya dış görünüş önemlidegil kalp güzelliği olsun önemili olanı o kabul ederseniz bayramsakarya54@outlook.com


cihan
16 Şubat 2021 Saat: 12:10

Adım cihan 45 yaşındayım 170 boy 85 kilo kumral – sarışın tenli mavi gözlüyüm. Sağlık sektöründe bir grup hastaneler şirketinde Bilgi teknolojileri bölümünde müdür olarak çalışıyorum. Bilgisayar mühendisiyim. sizinle görüşmek istiyorum mümkünse iletişim bilgilerinizi iletirmisiniz xyzvmware@gmail.com


Ahmet
11 Şubat 2021 Saat: 14:18

Ben ısadmıyım esım fafat etı 28 yasındayım evlenmek ıstıyorum almanyada mütayıtlık yapıyorum


osmanlı
8 Şubat 2021 Saat: 17:15

merhaba hande hanım erdal istanbul emlak işi yapıyorum yaş 45 tanışıp görüşelim maddi manevi destek saglarım ara görüşelim erdaltuna34@hotmail.com


yusuf soyarslan
4 Şubat 2021 Saat: 14:04

mrhb tanışmak isterim arzu ederseniz amacım uzun süreli birliktelik maddi sorunum yok oldukça bakımlı çekici birisiyim görüşmek üzere


Dağ yolu
2 Şubat 2021 Saat: 02:04

Mehmet Zahit, bu nick tanıdık geliyorsa, cevap yaz arkadaşım )


Zahit
29 Ocak 2021 Saat: 22:04

Merhaba ismim mehmet zahit 35 yaşında tek yaşayın işi gücü olan sosyal kişilikli yaşamayı bilen yaşatmayı seven kişilikteyim saygın bir ilişki sexs olmadan olmaz bir ilişki arıyorum maddi destek kesinlikle sağlarım


Murat
11 Ocak 2021 Saat: 16:51

Merhaba, tam aradığın gibi bir birliktelik arıyorum. İzmirden yazıyorum 41 yaşında maddi durumu yerinde bir insanım. Cevap verirsen sevinirim.


Dongi
10 Ocak 2021 Saat: 16:43

Selamlar ben yurt disindan yaziyom ve istanbulda evim var gorusebiliriz destek olurum sana her ay 1 hafta ordayim


zeki
10 Ocak 2021 Saat: 16:28

merhaba hande hanım ialnı gördüm ciddi anlamda tanıma kist4eedim cevap yazarsanız detayları konuşalım adresim zekiuysal@outlook.com


Ersin
6 Ocak 2021 Saat: 00:34

Merhaba ciddi ve guvenilir bor gorusme yapabiliriz. Detaylari konusmak isterim. Yazarsaniz sevinirim
Ersin_yildiz34_@hotmail.com


HalfsouL34
5 Ocak 2021 Saat: 03:11

Merhaba Hande hanım
36 yaşında Avrupa yakasında yaşıyorum ve evliyim.
Mutlu olmak için mutlu etmenin gerektiğine, duygu olmadan haz olmayacağına inanan birisiyim.
Bu yüzden benim de arayışım bir eskorttan ziyade özellerimizi paylaşabileceğimiz bir arkadaş.

Arasıra görüşebiliriz ve maddi açıdan da size yardımcı olabilirim.

İlgilenirseniz halfsoul34@hotmail.com adresinden bana yazabilirsiniz.


Anonim
4 Ocak 2021 Saat: 20:47

Meraba kaçamak yapmak isteyen bayanlar gizlilik şartıyla ücretsiz ilişki arıyorum


hakan1979
3 Ocak 2021 Saat: 21:54

merhaba nasılsınız yeri olan aktifim büyükçekmece kumburgaz pasif parlak yada cd aramakatayım özelden yazın yada aydogan1979sahram@hotmail.com skype adresim burdan iletişime geçebilirisniz sanal değil gerçek birini arıyorum yaş41


Kaptan
1 Ocak 2021 Saat: 17:46

Merhaba adım Bertuğ 38 yaş Anadolu yakasındayım. Bekarım. Uzun süreli görüşeceğim tek bir kişi istiyorum. Maddi destek olurum. Sizinle tanışmak görüşmek isterim. Cevap verirseniz sevinirim


Hande 31 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller