Bug├╝n 20 Ocak 2020, Pazartesi

MutLuluK ­čĺč isimli Bayan ├╝ye ile tan─▒┼čmak i├žin ona yazabilirsin.


├ťCRETS─░Z ─░LAN VER


Gelece─čim sen ol istiyorum
Foto─črafl─▒ ─░lan

Gelece─čim sen ol istiyorum

  Rumuz MutLuluK ­čĺč
  Son Giri┼či 20 Ocak 2020, Pazartesi
  Cinsiyet Bayan
  ─░leti┼čim Mesaj g├Ânder
  ┼×ehir Fransa
  ─░li┼čki T├╝r├╝ Arkada┼č ar─▒yor



MutLuluK ­čĺč i├žin 11 ├ľzel Mesaj var

Kenan
19 Aral─▒k 2019 Saat: 13:32

Meraba pariste kal─▒y─▒m istiyen bayanlar aras─▒n numaram─▒ veriyim 0758103227 pariste olan bayanlar lutfen


Naz
28 Kas─▒m 2019 Saat: 18:01

Merhaba rumuz mutluluk Ahmet _ paris isimli ki┼čiyle tan─▒┼čma oldumu ├ž├╝nk├╝ bu benim i├žin ├žok ├Ânemlidir cevap verirseniz sevinirim


Mazlum
12 Kas─▒m 2019 Saat: 21:18

Merhabalar bende pek uzatm─▒yay─▒m eger ciddi bir yuva kurmak istiyorsan o yurek bende var tan─▒┼čal─▒m


Yeryuzel
8 Kas─▒m 2019 Saat: 22:04

Mrb ben yeni kat─▒ld─▒m cidi ve dusrt ilanri bekliyorum cidi yuva kurmak isteyen hayat birliatermek isteyenleri bekliyorum cidi olana─č─▒ washapatan ilsa bilirler 0038971671933


Cemal
31 Ekim 2019 Saat: 21:01

cemal ben balikesirden 40 yasdayimbekar─▒m uzun Yak─▒┼č─▒kl─▒y─▒m ve beyaz tenliyim 185 boyluyum 82 kiloday─▒m ciddi A┼čk evliligi d├╝┼č├╝n├╝yorum mutlu huzurlu bi yuva niyeti gercek├ži ciddi olanlar konu┼čsun ar─▒yorum alkol kumar ┼čiddet yok yalan yok durusttum


sevecenn
28 Ekim 2019 Saat: 00:32

merhaba ad─▒m do─čukan istanbulda ya┼č─▒yorum sizinle tan─▒┼čmak isterim


U─×UR AKARSU
27 Ekim 2019 Saat: 13:48

Merhaba ben evlili─či d├╝┼č├╝n├╝yorum amac─▒m ciddi sizde benim gibi d├╝┼č├╝n├╝yorsan─▒z konu┼čabiliriz isterseniz whssdap’dan konu┼čabiliriz akarsuugur58@gmail.com


Burak
21 Ekim 2019 Saat: 14:34

Merhaba sizinle tan─▒┼čmak istiyorum whatsapp size ula┼čamiyorum sayg─▒lar


Naz
21 A─čustos 2019 Saat: 21:28

Sizinle tanismak arkadas olmak istiyorum


Ahmet _Paris
25 Temmuz 2019 Saat: 03:10

Selam ben 46 yasindayim 2013 te bosandim Pariste yasiyorum ne istedigini bilen ciddi g├╝venilir 37-46 yas arasi Fransada yasayan bir bayanla ileriye y├Ânelik evlilik amacli tanismak istiyorum bana whatsapptan ulasabilirsiniz 0628365105 saygilar !


Serdar
11 Temmuz 2019 Saat: 14:12

ben sizinle istediginiz yerde yeni bir hayat kurmaya hazirim


MutLuluK ­čĺč i├žin bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller