Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Efulim 28: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Zonguldak şehrinden Efulim 28 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Evlenmek istiyorum

Evlenmek istiyorum

Rumuz Efulim 28
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Zonguldak
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Efulim 28 için 69 Özel Mesaj var

Uğur
9 Haziran 2019 Saat: 23:23

Slm ben uğur geç kalmadıysam tanışmak istiyorum


Orhan
15 Ocak 2019 Saat: 03:10

Slm ben Orhan inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 13 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 77 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten akifakbana@mynet.com


Cuneyt
13 Ocak 2019 Saat: 22:45

Hadisi şerif( evleniniz çoğalınız zira ben kıyamet günü mahşerde ümmetimin çokluguyla iftihar edicem )…
Hadisi Şerif (evlenen dininin yarısını tamamlamıştır diğer yarısınıda kendi tamamlasın)

Selâmün aleyküm ben cüneyt istanbul beykoz doğumluyum eşimden boşandım çocuk yok yaşım 41 boyum 1.75 kilom 78 alkol ve sigara hayatımda hiç kullanmadım Rabbime şükürler olsun.1 sene önce edremit Akçaya yerleştim mesleğim elektrik 5 vakit namazımı kılıyorum dindarım ,mertim, dürüst, merhametli sadık,güzel, ahlaklı,namuslu, hayalı,edepli,ağır başlı şakacı, sevimliyim peygamber efendimiz hadisi şerifinde ( siz kadınları allahın emaneti olarak aldınız ) buyuruyor bende allahın bana vermiş olduğu emanetimi hazinemi pırlantamı biricik eşimi kalbime koyup cennete götürmek istiyorum allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah amin iyi aile terbiyesi almış namuslu iffetli sadık merhametli bir evlenecek bayan arayış içindeyim allaha emanet olunuz arslanyilmazcuneyt2834@gmail.com


luka
6 Ocak 2019 Saat: 00:40

aradıgını bulamazsan burdayım


Hamit
4 Ekim 2018 Saat: 09:47

Merhaba ben hamit sizinle tanismak istiyorum niyetim ciddidir hamit4446@hotmail.com


Yavuz
10 Temmuz 2018 Saat: 14:28

Mutlu günler dilerim nasılsın doğru söylüyorsun


furkan iswec
1 Nisan 2018 Saat: 20:07

BEN İSVEÇ’TEN FURKAN
ISVEC STOCKHOLM’DE kalıyorum.
Evlilik düşünen ciddi dürüst
30 yas üstü 30 yas uzeri
olgun bayanlar
evlenmiş ayrılmışta olabilir.
Ben kendim olgun bir beyim
yaşı küçük olanlar yalan konuşan bayanlar aramasın.
Evlilik amaçlı düşünen güzel ahlaklı saygılı bayanlar kalbi temiz yüreği gönlü güzel ALLAH’TAN Korkan
evlenmek isteyen mutsuz bayanlar
YURTDISI & TURKIYE
HER YERDEN BAYANLAR
Aramanızı mesajlarınızı
beklıyorum. CSM.077266433089
TURKEY WHATSAPP 00905445567936


sertac
31 Ocak 2018 Saat: 15:59

merhaba 30 yasindayim hic evlenmedim .Evlilik amaciyla ciddi dusunen kismet ariyorum sertac_1967@mynet.com


Ümit
24 Kasım 2017 Saat: 16:01

Selam efuli hanım ben ümit 30 yaşındayım çalışıyorum ayağımda hafif bir sekme var eğer istersen tanışmak isterim boşandım üç aylık bir evliliğim oldu anlaşamadık iki sene oldu boşandım 0541 616 31 75


Gökhan Çalık
16 Eylül 2017 Saat: 03:35

Merhaba ciddi anlamda evlilik düşüncesinde biriyim sizde öğle iseniz sizinle tanışmak istiyorum aslen bartin li ama istanbulda yasiyorum namuslu kendini bilen yuva kurmak isteyen bir eş adayı arıyorum sende evlilik düşüncesinde birimisin öyleyse konuşmak istersen konusubiliriz 05416770141


Erkan candan
10 Temmuz 2017 Saat: 00:10

Slm bayanlar ciddi dusunen bayanlar arasin ben erkan 41 yasindayim ist yasiyorum Zorbey1934@mynet.com


mustafa1987
28 Şubat 2017 Saat: 22:38

Meraba ben izmirden mustafa dulum evlenmek yuva kurmak istiorum ciddisenz bi telfonla konusup tanisiriz by by


HASAN
21 Şubat 2017 Saat: 02:58

aynen öyle


HALİL
17 Şubat 2017 Saat: 12:56

slm efulim seni tanmak isterim bede kastamonluyum çağrı at


Ahmet
8 Şubat 2017 Saat: 10:48

Ararsan ciddiyim bana gsmni yaz konuşakım


yusuf
3 Şubat 2017 Saat: 13:07

herkese selam ben bursadan hakan sadce evlilik amaçlı yazıyorum dulum emekliyim ama hala çalışıyorum temiz bakımlıyım sorumluluk sahibiyim alkol sigara kullanmıyorum yalanı sevmem yaşım 59 kilom 78 boyum 173 aradığım bayan temiz bakımlı düzenli olmalı vefalı sadık yalanı olmamalı evliliğe hazır olmalı kadir.poyrazz@hotmail.com


muhammed
1 Şubat 2017 Saat: 14:07

Slm benim niyetim cok ciddi biriyim tanışmak istersen 05312985334 cagri atman yeter


Efulim 28 için bir Mesaj Yaz..