Bugün 28 Kasım 2020, Cumartesi

Sinem 28 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Evlenecek Birini Arıyorum
Fotoğraflı İlan

Evlenecek Birini Arıyorum

  Rumuz Sinem 28
  Son Girişi 28 Kasım 2020, Cumartesi
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir İzmir
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Sinem 28 için 166 Özel Mesaj var

Akın
30 Mart 2020 Saat: 23:39

Slm akın Bartın’da yaşıyorum yaşım 30 bayan ciddi
Arasın beni vatsapp var bekliyorum


Escalade
26 Mart 2020 Saat: 14:40

Ben seninle hemen evlenirim. Tek sartim hemen cocuk?


Ali Demir
30 Aralık 2019 Saat: 09:10

Slm merhaba Nasılsıniz taniştirabilirmi senin sen bekârmisin evlimisin yaşin kaç ismini nedir benim isim Ali bekarim evlilik teklifimi var yaşım 36 ülkemi Türkiye şehir mersinde Oturuyorum helal süt yemiş bir kız bayanle tanismak istiyorum inşaallah hayirlisi olsun maaşim var bir dairem Evim var


Espirili
7 Ağustos 2019 Saat: 15:07

Merhaba Ben Almanyada yaşayan net Espirili Neşeli iş Sahibi bir Beyim. Ciddi bir evlilik yapıp tr ye yerleşmek. Yılın büyük bir kısmını TR de. Birazını da Almanyada yaşamak niyet deyi yaşım 52. Uygun görürseniz tanılalim


Anonim
28 Temmuz 2019 Saat: 00:10

Merhaba seni tanimak isterim İzmir Bergama da oturuyorum


turan
12 Mayıs 2019 Saat: 11:12

izmirden turan bekarım yalnız yasıyorum emekliyim arzu ederseniz tanişmak isterim gezeyi tatili severim


ŞÜKR
10 Şubat 2019 Saat: 06:39

Merhaba Sinem nasılsın ben Şükrü bende bir bayanla tanışıp ilerde evlenmek istiyorum Antalyada yaşıyorum. sukruesme@yandex.com


reza
10 Şubat 2019 Saat: 00:39

mrb- ben ıranlıyım sadece evlılık ıçın sweeny2013@yahoo.com


hakan
9 Şubat 2019 Saat: 09:44

bodrum da yaşıyorum selin mesajıma karşilık verirsen sevinirim


Furkan
14 Ocak 2019 Saat: 22:04

Buradan ciddi evlenicek birini zor bulursun.bence Arkadaşlık dostluk bulanilirsin


vahap
19 Aralık 2018 Saat: 01:56

sinem kabul edersen ben herşeye varm ismim vahap elazğlym maddi durumum yok ama seni aç susuz brakmam kabul edersen


Dursun Ali
1 Kasım 2018 Saat: 20:58

Merhaba slm nasılsın Giresun dan ali tanişmak isterimisin 5511057723 bir bayan arıyorum evlik arkadaşlık dostluk Giresunda yaşıyorum özel bir şirkette çalışıyorum annemle yaşıyorum bekarım 35 tanışmak isterse numaram yukarıda


Serkan
31 Ekim 2018 Saat: 14:42

Selam sinem hanım
Tanışalımmı ben ciddiyim


yalçın
5 Ekim 2018 Saat: 10:16

merhabalar sinem hn.ben 2 yıldır eşinden ayrılmış ve yeni birisiyle ciddi anlamda beraber olucağım birisiyle ve kısmetse sizinle konuşup anlaşıcağım bır hayat arkadasınız olmak isterim.


sinem28
3 Ekim 2018 Saat: 12:36

selam sinem ben tanışalım arkadaş olalımm hulyasoylu01@outlook.com


mert emre
2 Ekim 2018 Saat: 22:19

ist-And.Yakası 195boy 87 kğ ela yeşil karışımı göz siyah saç bekar olgun bir erkegim kilolu olmayan ve asla ilişkiye girmeden görüşebilecegim gizliligi önemseyen her yaştan kızlar arayabilir05465781822 no.özele açıktır asla pişman olmazsınız yaş boy takıntım asla yoktur arayın şartlarınızı konuşalım


Sinem 28 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller