Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Sinem 28: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda İzmir şehrinden Sinem 28 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Evlenecek Birini Arıyorum

Evlenecek Birini Arıyorum

Rumuz Sinem 28
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İzmir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Sinem 28 için 163 Özel Mesaj var

Espirili
7 Ağustos 2019 Saat: 15:07

Merhaba Ben Almanyada yaşayan net Espirili Neşeli iş Sahibi bir Beyim. Ciddi bir evlilik yapıp tr ye yerleşmek. Yılın büyük bir kısmını TR de. Birazını da Almanyada yaşamak niyet deyi yaşım 52. Uygun görürseniz tanılalim


Anonim
28 Temmuz 2019 Saat: 00:10

Merhaba seni tanimak isterim İzmir Bergama da oturuyorum


turan
12 Mayıs 2019 Saat: 11:12

izmirden turan bekarım yalnız yasıyorum emekliyim arzu ederseniz tanişmak isterim gezeyi tatili severim


ŞÜKR
10 Şubat 2019 Saat: 06:39

Merhaba Sinem nasılsın ben Şükrü bende bir bayanla tanışıp ilerde evlenmek istiyorum Antalyada yaşıyorum. sukruesme@yandex.com


reza
10 Şubat 2019 Saat: 00:39

mrb- ben ıranlıyım sadece evlılık ıçın sweeny2013@yahoo.com


hakan
9 Şubat 2019 Saat: 09:44

bodrum da yaşıyorum selin mesajıma karşilık verirsen sevinirim


Furkan
14 Ocak 2019 Saat: 22:04

Buradan ciddi evlenicek birini zor bulursun.bence Arkadaşlık dostluk bulanilirsin


vahap
19 Aralık 2018 Saat: 01:56

sinem kabul edersen ben herşeye varm ismim vahap elazğlym maddi durumum yok ama seni aç susuz brakmam kabul edersen


Dursun Ali
1 Kasım 2018 Saat: 20:58

Merhaba slm nasılsın Giresun dan ali tanişmak isterimisin 5511057723 bir bayan arıyorum evlik arkadaşlık dostluk Giresunda yaşıyorum özel bir şirkette çalışıyorum annemle yaşıyorum bekarım 35 tanışmak isterse numaram yukarıda


Serkan
31 Ekim 2018 Saat: 14:42

Selam sinem hanım
Tanışalımmı ben ciddiyim


yalçın
5 Ekim 2018 Saat: 10:16

merhabalar sinem hn.ben 2 yıldır eşinden ayrılmış ve yeni birisiyle ciddi anlamda beraber olucağım birisiyle ve kısmetse sizinle konuşup anlaşıcağım bır hayat arkadasınız olmak isterim.


sinem28
3 Ekim 2018 Saat: 12:36

selam sinem ben tanışalım arkadaş olalımm hulyasoylu01@outlook.com


mert emre
2 Ekim 2018 Saat: 22:19

ist-And.Yakası 195boy 87 kğ ela yeşil karışımı göz siyah saç bekar olgun bir erkegim kilolu olmayan ve asla ilişkiye girmeden görüşebilecegim gizliligi önemseyen her yaştan kızlar arayabilir05465781822 no.özele açıktır asla pişman olmazsınız yaş boy takıntım asla yoktur arayın şartlarınızı konuşalım


Sinem 28 için bir Mesaj Yaz..