Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Yaren 24: Bayanım erkek arkadaş arıyorum
Şuanda İstanbul şehrinden Yaren 24 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Ev Arkadaşı için Yazıyorum

Ev Arkadaşı için Yazıyorum

Rumuz Yaren 24
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Yaren 24 için 86 Özel Mesaj var

bayram
11 Haziran 2021 Saat: 11:01

İsmim bayram 23 yaşındayım esmerim Batmanlıyım kilom 67 boyum 1.65 istersen tanısalımm tel numaram : 05340619307


rasim
10 Haziran 2021 Saat: 17:52

merhaba ben rasim nerde yaşamak istersin


tolga
10 Haziran 2021 Saat: 00:10

Merhaba,Bayanlar!!Bursa’da yaşıyorum 40 yaşındayım.Maddi yardım ederim.Dul,kimsesiz çaresiz yada mutsuz bayanlar kol kanat gererim inanın.Gizlilik sınırları içerisinde bakımlı ve sevgi dolu olun yeter.Hayat çok kısa.Yaşamalı,Yaşatmalı..tolgatolga56@outlook.com


tolga
10 Haziran 2021 Saat: 00:04

Merhaba Bursa’da yaşıyorum.40 yaşındayım.Bakımlı,Yalnız yaşayan dul,kimsesiz yada mutsuz bir bayanla güzel bir ilişki arıyorum.Gizlilik sınırları içerisinde her türlü ihtiyacınızı karşılarım.Maddi destek olurum.Sevgiler!!! tolgatolga56@outlook.com


Yakup
8 Haziran 2021 Saat: 11:06

Merhaba Berna hanım 48 yaşındayım her konuda yardımcı olurum


saber
6 Haziran 2021 Saat: 14:24

meraba ben irandan gelmisim sevinirim bir cay icelim zaten bende yanizim bir arkadas ariyorum.


ergin aydin
6 Haziran 2021 Saat: 01:51

Merhaba ben ergin sinopta memurum 2009 dan beri yalnızım ciddi seviyeli bır ilişki arıyorum eşimle mahkemelik im beraber yasayabiliriz


muhamet akif acar
2 Haziran 2021 Saat: 15:42

1964.yaşımı hiç göstermiyor.yaşama ve yaşatmayı .paylaşmayı her konuda.ilke edinen.evi.maddi sıkıntısı olmayan ciddi sempatit hayatı dolu dolu yaşamak isteyen temiz bakımlı kibar hanım efendiler le acilen tanışmak istiyorum.40.50.55.58.yaşolabilir. mutluluğu dolu dolu damardan iliklerine kadar yaşamak istiyorsan hemen benimle irtibata geçin.tanışalım.not .dürüst ciddi olanlar lütfen hiç evlenmedim bekarım


vedat
29 Mayıs 2021 Saat: 20:09

berna hanım burda konuşmak istemiyorum konuşalım saygılar


yusuf
23 Mayıs 2021 Saat: 14:43

Antalyada yasiyorum yanima bir bayan arkadas ariyorum ev kendimin 05061622313


Halil
19 Mayıs 2021 Saat: 13:37

Slm ben halil sanliurfa yas 35 niyetim evlilik benim evlilik dusenen bir bayanla yuva kurmak istiyorum


özcan
17 Mayıs 2021 Saat: 21:33

iyi geceler bakımlı dulbayan arkadas varsa istambul cıvarı cvplarını beklerim öncelikle görüsmek isteyen bayanlar gülmeyi seven bayanlar gözlerinin ici gürücük sacankendini yallız hisseten bayanlar buyursunlar yorumunu


özcan
17 Mayıs 2021 Saat: 21:24

bende bir bi temizbakımlı zengin bir bayan arıyom istambul cıvarı

yas 33


metin
10 Mayıs 2021 Saat: 16:46

slm iyi ve mutlu günler sizinle tanışmak arkadaş olmak isterim sonsuz sevgiler saygılar
e mail adresim ve skypem
mmmbeyler@hotmail.com


Tolga
7 Mayıs 2021 Saat: 22:12

Selam tolga ben 35yaşındayım mavigözlü sarışın beyaz tenlitim 175 boyundayım bir bayan arkadaş arıyorum


Ufuk
26 Nisan 2021 Saat: 15:57

Haftada 2.3gündışında şehirdışı pazarlama tahsilat işlerimvarizmirde 2.3gün yanında kalabilecegim temiz dürüst genç dul bayan evarkadaşı arıyorum evin ve arkadaşın tümgereksimini karşılarım ciddi olan bayanlar


Kaan
24 Nisan 2021 Saat: 10:41

Maddi manevi herkonuda yardımcı olurum


SERDAR
22 Nisan 2021 Saat: 00:32

Merhaba ben almanyadan Serdar 47yasimdayim,ileriye dönük beraber yasayaacagim yasima uygun BAYAN ARİYORUM,004915739037622 numaradsn bana ulasabilir veya watsap danda görüşebiliriz,herkese slm


Murat
14 Nisan 2021 Saat: 21:39

Mrb evlenmeye evine iyi bir damat arayan bayan ariyom soforum onunda hizmetinde calisabilirim ara konusak 5448058245


mehmet
13 Nisan 2021 Saat: 13:33

mrb ben istanbulda calısıyorum 28 yasında kalacak yer arıyorum işim var 1800 maas alıyorum


Yalcin
3 Nisan 2021 Saat: 14:02

Bende karstayim ya

Yasayalim


Serdar
2 Nisan 2021 Saat: 09:07

almayanda ikamet eden bir bayanla antlasmali evlilik yapmak istiyorum


Süleyman
24 Mart 2021 Saat: 13:01

merhaba. yaşım 37. Ben de yalnızım. Hiç evlenmedim. Ciddi hayatı paşlaşabileğim arkadaş arıyorum.


Anonim
23 Mart 2021 Saat: 15:52

ben sukru berna ben evliym ben senden hic pisyi istemyorum bana ask memun et yeter ben istanbul


delvane kemik
21 Mart 2021 Saat: 23:01

bende ilişki istiyorum bekliyorum


Fatih
19 Mart 2021 Saat: 16:37

Merhaba nasılsınız.Ben Beykozda malimusavirlik yapiyorum .samimi sevyeli güvenilir arkadaş arıyorum.musaitseniz tanismak arzusundayim


Halim
11 Mart 2021 Saat: 00:47

Mrb bayan ev arkadaşı arıyom istanbul avrupa yakası


oktay
9 Mart 2021 Saat: 23:07

selm bayanlar sevgı saygı bayan cıcektır sevgını serırsen mısgıbı olur


dogan
8 Mart 2021 Saat: 10:00

Dulbayanlar ister ciddi evliligi dusunen ister kacamak yabmayi dusunen varsa araya bilirsiniz bende dulbi insanim cunku yasim 36


ersin
6 Mart 2021 Saat: 16:44

Merhabalar,
Ben Ersin Fransada yasiyorum ve isvicrede calisiyorum . Senelerdir avrupada yasayan ve calisan bir beyim 32 yasindayim. Cok acik goruslu ve kibar bir insanim . Sizi fotorafta cok begendim cok guzelsiniz yuzunuz hayat ve sevgi dolu . Ne dersiniz msn de tanismaya herseyden once arkadas olabiliriz. E mail adresim guzelinsan@live.fr .
Gorusmek dilegiyle


nika piz
6 Mart 2021 Saat: 14:46

Madi sıkıntı cekmezsin araba kullanmasini
Bilyormusun arabami sen kullanirsin isim icabi
Bir lik de seyahat edeiz senin icin yaşk fark edemi
Yaş 56 ama göstermeyen


Şahin
4 Mart 2021 Saat: 21:10

Slm ev lazımsa gel herşeyin hazır pişman olmazsın


TevfikBaba
1 Mart 2021 Saat: 20:56

Selam Aleyküm
Sevgili Arıyorum Bir Bayanla ile ciddi birliktelik arkadaşlık kurmak evlenmek yuva kurup çoluk cocuk sahibi olmak sevgili aramak ilişki aşk yaşamak sizce olurmu? Evlenmek Benim Niyetim Ciddiyimi Arayın Tanışalım Konuşalım


Ahmet
1 Mart 2021 Saat: 02:23

Hanımefendi ben Bekarım, uzun zaman oldu yalnız yaşıyorum.
Yalnız yaşamak ALLAH A MAHSUSTUR. sizinle tanışmak isterim.
Samimi duygularımla cevabınızı bekliyorum


kenan
22 Şubat 2021 Saat: 12:13

merhaba 30 yaşında İstanbul da yaşıyorum doktorum özel bi hastanede bir hanımefendi ile tanışmaktan şeref duyarım 506₺111₺07₺27


şahin
19 Şubat 2021 Saat: 19:51

Yaren yanıma gelirsen aradın arkadaşlığı bulursun yanlızım bekarım seni sevmemi istiyorsan wsp.2015m68@gmail.com burdan ara konuşalım


salih
17 Şubat 2021 Saat: 18:36

Bekarlm.seninle.tanlsmak.isterim


Baris
17 Şubat 2021 Saat: 10:10

Slm 33 yas tek erkegim maddi manevi destek veririm yas ve sehir farketmez sadece bayanlar ve evli ciftler iso_37_84@hotmail.com


zafer
12 Şubat 2021 Saat: 19:56

merhaba berna


Sedat
10 Şubat 2021 Saat: 12:28

Ben sedat 24 yas egeliyim yaninda kalmak ve arkadaslik kurmak tanimak seni 05449580067 tanimak istersen ara


kenan
7 Şubat 2021 Saat: 20:57

Slm ben kenan olgun bir bayanla tanişmak goruşmek istiyom ilgilenen bayanlar msj atsin 05316710429


hüseyin
1 Şubat 2021 Saat: 22:14

Merhaba ben hüseyin 30 yaşında 180 boyunda biriyim kendine güvenen özü sözü bir olan tatlı bir bayan arkadaş arıyorum yaş ve şehir farketmez çağrı atmanız yeterli 05458743517 bayy


Ilhan
31 Ocak 2021 Saat: 14:51

Merhaba,
Karşılıklı beğeni şartıyla tanışmak isterim.
Istanbul Avrupa yakasinda oturuyorum.


Raif
28 Ocak 2021 Saat: 23:42

Berna hanım her istediğini karşlamağa hazırım


hasan
28 Ocak 2021 Saat: 00:06

slm evime bayan arkadaş arıyrm KÜTAHYAmerkez eşya ve kira almıcam


salih
26 Ocak 2021 Saat: 04:29

Merhaba berna ararmısın tanışmak isterim ararsanız sevinirim sevinirsiniz tel 0543 408 63 92


eliz
25 Ocak 2021 Saat: 05:38

Gel bende yanliz yasiyorum İzmirli bir beyle tanışıp arkadaşlık kurmak istiyorum


Atakan
23 Ocak 2021 Saat: 22:58

Meraba ben atakan 37 ist tanimak istiyorum bu numaradan msj atarmsn


Halil
13 Ocak 2021 Saat: 11:36

Slm eliz hanım sizinle tanışmak istiyorum


Cengiz
8 Ocak 2021 Saat: 15:04

Mrb berna hanm cddısn ben varm ben cengiz yaş 45 bkmlıym yasi grstmeyn ben ankaradn ylnz yaşiyrm cddsniz


resul
1 Ocak 2021 Saat: 20:00

selam musait misiniz


Berna 24
1 Ocak 2021 Saat: 19:30

slm gökhan mrb müsait değilim sonra yazarmısın


gokhan
1 Ocak 2021 Saat: 19:27

selam


hukmu
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

Slm. Tatlim senin hersryine talibim babulumsun yeterki durust ol ara konusalim ys38, 05475234725


atakan
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

Mrb ben atakan batmanda yalnız yaşıyorum evim arabam var kamuda çalışıyorum. yalnızım 35 yaşındayım benim gibi kendini yalnız hisseden bayanlar arayın tanışalım…Ev arkadaşıda olabiliriz sonrasında ciddi bir arkadaşlık evlilikte olabilir.Tayin isteyip yanına gelebileceğim bayanda olabilir her türlü ilişkiye hazırım…553 473 71 28


Yaren 24 için bir Mesaj Yaz..