Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Yaren 24: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda İstanbul şehrinden Yaren 24 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Ev Arkadaşı için Yazıyorum

Ev Arkadaşı için Yazıyorum

Rumuz Yaren 24
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Yaren 24 için 84 Özel Mesaj var

Süleyman
23 Haziran 2019 Saat: 18:22

adanalı süleyman bodrumda yanlız yaşıyorum ilk evliligim özbek asıllı biri ile oldu vatandaş olup başkasına kaçtı gerçekten seven içinde allah korkusu olan biri ile 2.evliligimi yapmak istiyorum


Halim
11 Mart 2019 Saat: 00:47

Mrb bayan ev arkadaşı arıyom istanbul avrupa yakası


Ilhan
31 Ocak 2019 Saat: 14:51

Merhaba,
Karşılıklı beğeni şartıyla tanışmak isterim.
Istanbul Avrupa yakasinda oturuyorum.


Ömer
11 Ekim 2018 Saat: 00:06

Fransada yaşıyorum 29 yaşındayım bayan arkadaş arıyorum güvenilir dürüst ve olgun olanlar arasın lutfen 0646264063


Mazlum
19 Ağustos 2018 Saat: 07:32

Merhaba isteniz kişi benim


Harun
14 Temmuz 2018 Saat: 23:06

Slm bayanlar ben Bodrum’dan Harun gizli kaçamak düşünen evli bekar dul bayanlar arayın5416512068 herşey gizlilik içinde olacak bodrum Muğla aydın Denizli civarı bayanlar çağrı atmanız yeterli yaş sorunum yok her konuda yardımcı olurum 5416512068


Yalcin
3 Nisan 2018 Saat: 14:02

Bende karstayim ya

Yasayalim


Anonim
23 Mart 2018 Saat: 15:52

ben sukru berna ben evliym ben senden hic pisyi istemyorum bana ask memun et yeter ben istanbul


Baris
17 Şubat 2018 Saat: 10:10

Slm 33 yas tek erkegim maddi manevi destek veririm yas ve sehir farketmez sadece bayanlar ve evli ciftler iso_37_84@hotmail.com


Raif
28 Ocak 2018 Saat: 23:42

Berna hanım her istediğini karşlamağa hazırım


Halil
13 Ocak 2018 Saat: 11:36

Slm eliz hanım sizinle tanışmak istiyorum


serkann
26 Kasım 2017 Saat: 19:18

Selam tanisalim yanlizim arayin bir kahve icelim


Gokhan
5 Kasım 2017 Saat: 22:58

Slm Berna Hanım tanisabilirmiyiz istanbulun neresinden


Ercan
18 Aralık 2018 Saat: 02:10

Selam ismim ercan 26 yaşındayım ardahanliyim bursada yaşıyorum tanışmak isterseniz numaram 05466335366 bekliyorum


ela
11 Ağustos 2017 Saat: 22:10

Ardahanda birlikte yasayacak ev arkadaslari ariyorum


Fehmi
29 Haziran 2017 Saat: 13:16

Slm Antalya alanyada yalniz yasiyorim imkan verirseniz tanisalim.


Furkan
24 Haziran 2017 Saat: 00:16

İzmirden maddi destek isteyen Bayan ARIYORUM ✔️ Paraya aşık ♥️ Ne istediğini iyi bilen akıllı zeki bayan ARIYORUM..

Sonuçta aşk meşk yalan herkes çıkarcı menfaatçi Hiç değilse açık olalım en doğrusu bu değil mi ?

O yüzden para karşılığı görüşmek isteyen bayan ARIYORUM loebrally@hotmail.com


Yakup
8 Haziran 2017 Saat: 11:06

Merhaba Berna hanım 48 yaşındayım her konuda yardımcı olurum


saber
6 Haziran 2017 Saat: 14:24

meraba ben irandan gelmisim sevinirim bir cay icelim zaten bende yanizim bir arkadas ariyorum.


vedat
29 Mayıs 2017 Saat: 20:09

berna hanım burda konuşmak istemiyorum konuşalım saygılar


Tolga
7 Mayıs 2017 Saat: 22:12

Selam tolga ben 35yaşındayım mavigözlü sarışın beyaz tenlitim 175 boyundayım bir bayan arkadaş arıyorum


Ufuk
26 Nisan 2017 Saat: 15:57

Haftada 2.3gündışında şehirdışı pazarlama tahsilat işlerimvarizmirde 2.3gün yanında kalabilecegim temiz dürüst genç dul bayan evarkadaşı arıyorum evin ve arkadaşın tümgereksimini karşılarım ciddi olan bayanlar


Murat
14 Nisan 2017 Saat: 21:39

Mrb evlenmeye evine iyi bir damat arayan bayan ariyom soforum onunda hizmetinde calisabilirim ara konusak 5448058245


mehmet
13 Nisan 2017 Saat: 13:33

mrb ben istanbulda calısıyorum 28 yasında kalacak yer arıyorum işim var 1800 maas alıyorum


kenan
22 Şubat 2017 Saat: 12:13

merhaba 30 yaşında İstanbul da yaşıyorum doktorum özel bi hastanede bir hanımefendi ile tanışmaktan şeref duyarım 506₺111₺07₺27


şahin
19 Şubat 2017 Saat: 19:51

Yaren yanıma gelirsen aradın arkadaşlığı bulursun yanlızım bekarım seni sevmemi istiyorsan wsp.2015m68@gmail.com burdan ara konuşalım


salih
17 Şubat 2017 Saat: 18:36

Bekarlm.seninle.tanlsmak.isterim


zafer
12 Şubat 2017 Saat: 19:56

merhaba berna


Sedat
10 Şubat 2017 Saat: 12:28

Ben sedat 24 yas egeliyim yaninda kalmak ve arkadaslik kurmak tanimak seni 05449580067 tanimak istersen ara


kenan
7 Şubat 2017 Saat: 20:57

Slm ben kenan olgun bir bayanla tanişmak goruşmek istiyom ilgilenen bayanlar msj atsin 05316710429


hüseyin
1 Şubat 2017 Saat: 22:14

Merhaba ben hüseyin 30 yaşında 180 boyunda biriyim kendine güvenen özü sözü bir olan tatlı bir bayan arkadaş arıyorum yaş ve şehir farketmez çağrı atmanız yeterli 05458743517 bayy


hasan
28 Ocak 2017 Saat: 00:06

slm evime bayan arkadaş arıyrm KÜTAHYAmerkez eşya ve kira almıcam


salih
26 Ocak 2017 Saat: 04:29

Merhaba berna ararmısın tanışmak isterim ararsanız sevinirim sevinirsiniz tel 0543 408 63 92


Yaren 24 için bir Mesaj Yaz..