Bugün 08 Ekim 2020, Perşembe

Funda isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Ciddi düzgün bi ilişki arıyorum
Fotoğraflı İlan

Ciddi düzgün bi ilişki arıyorum

  Rumuz Funda
  Son Girişi 08 Ekim 2020, Perşembe
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Ankara
  İlişki Türü Dul



Funda için 39 Özel Mesaj var

hakan
6 Ekim 2020 Saat: 22:46

Merhaba ben Hakan nasılsınız? 36 yaşındayım. 1.75 boyunda, 85 kiloda, mesleği teknikerlik olan, kendi halinde, sakin yapıda bir beyfendiyim. Boşandım, yalnız yaşıyorum. Uyumlu, sırdaş, gizliliğe önem veren biriyim. yaşananın yaşandığı yerde kalması gerektiğinin bilincinde olan, sonradan rahatsızlık vermeyen, sebebi her ne olursa olsun artık görüşülmek istenmediği takdirde bunu sorun yada gurur meselesi yapmayan, rahatsızlık etmeyen, net biriyim. özel soru sormak adetim değildir. ancak açılmak, dertleşmek istediğiniz takdirde de iyi bir dinleyiciyimdir. dertlerinizle ilgili olarak tahammül seviyeniz ölçüsünde nacizane fikir ve önerilerimi istediğiniz takdirde sizinle paylaşabilirim. eğer benimle görüşmeyi düşünürseniz hakkımda merak ettiğiniz her ne varsa çekinmeden sorabilirsiniz. kendinizi biraz tanıtmanızı rica eder, mesajıma olumlu veya olumsuz bir cevap vermenizi arzu ederim. İyi dileklerimle hoşçakalın.


Turkiye yurtdisi.
27 Mayıs 2020 Saat: 21:08

Slm funda hanim sizinle tanismak istiyorum. Sizde evet diyorsaniz Bir cevap yaz lutfen. Tsk ederim.


funda
23 Mayıs 2020 Saat: 20:48

Selam funda ben bosnalı 5 yıl kadar oldu fakat afyondayım tanışmak istermisin bilmiyorum.


Ali
20 Mayıs 2020 Saat: 06:40

Merhaba funda sizinle tanismak isterim


Ercan. Turkiye yurtdisi.
18 Mayıs 2020 Saat: 22:02

Merhaba funda hanimmmmmmmmmmmm. Sizinle tanismak istiyorum. Ben Ercan. Yurtdisi ce turkiyede yasiyorum. Telefon numarami yaziyorum size. Tel: +336 98 37 30 88. Whatsapp var ekle lutfen. Konusalim ve tanisalim. Ben cok ciddiyim. Anlasirsak. Cocugunla kabul ederim ben seni. Tsk ederim. Saygilarimla. Ben Ercan. Isterseniz Ankara y’a da gelirim. Anlasirsak seninle. Cok beyendim ben sizi. Guzel esmerleri cok severim. Tsk ederim SAygilarimla. 00 336 98 37 30 88. Telefonum. Whatsapp var ekleyin goruselim lutfen. Tsk ederim.


Anonim
23 Mart 2020 Saat: 21:22

Slm efendim ciddi bir ilişki istiyorum


Kaan
19 Mart 2020 Saat: 17:37

İstanbuldan serdar ben 36 yasındayım bende ayrılanı 2 yıl oldu kendi evimde yanlız yasıyorum dusunursen numaramı vereyim bir süre telefonda vatsaptan yada normal görüşme fırsatımız olur Kaanaraskaya@hotmail.com


Almancı Bey
10 Şubat 2020 Saat: 23:30

Merhaba iyi günler
Maddi durumu iyi Almancı zengin bir beyim
Maddi desteğe paraya ihtiyacı olan
Ciddi dürüst mutsuz bir kadın. istiyorum
Bir ömür severim bakarım sahip çıkarım
40 50 yaş arası tercimdir
Dürüst ol ne olursan ol
Germany Watsap 0160400522667


Almancı Bey
4 Şubat 2020 Saat: 18:11

Merhaba ben Almanyadan Yalçın
Maddi durumu iyi almancı zengin bir beyim
Maddi desteğe paraya ihtiyacı olan
Görüşmek isteyen 40 50 yaş arası.
Ciddi dürüst bir kadın istiorum
Bir ömür bakarım yeterki dürüst ol
Germany Watsap 0160400522667


Emirhan
17 Aralık 2019 Saat: 15:36

Merhaba saygılı seviyeli sırdaş güzel bir sohbete ve arkasaliga merhaba dermisin emir.hanka@yandex.ru


soldier
14 Aralık 2019 Saat: 04:27

meraba funda hanım 26 yasındayım ankaralıyım bekarım cıddı bır ılıskı ıstıyorum zamanımı harcayagım bırısı


Ercan
30 Kasım 2019 Saat: 17:29

Funda hanım 26 yaşındayım tanışmak isterim sizinle Ankara’da yaşıyorum


Mahir
26 Ekim 2019 Saat: 12:40

Slm ben almanyadan mahir 004915204573062


Can
27 Ağustos 2019 Saat: 13:57

Merhaba Funda hanım ismim Can Nevşehirliyim ankarada KGM de çalışıyorum yaşım 40.boy 1.78.. Kilo 88. Uygun görürseniz eğer sizinle tanışmak tanımak isterim ciddi.dürüst ve saygı içinde sizinle görüşmek isterim. umarım uygun görüp ararsınız.


Naci
20 Ağustos 2019 Saat: 12:28

Slm.funda hanım seninle tanışmak istiyorum ankaradayım güzel bir beraberlik için yazıyorum cvp bekliyorum.


Erdem
16 Ağustos 2019 Saat: 20:20

Merhabalar. Tanışmak istesem , tabiki dermiydiniz ? gm20078h@gmail.com


ahmet
2 Temmuz 2019 Saat: 23:24

merhaba kütahya 54 yaş uyarsa tanışmak isterim


alı
4 Haziran 2019 Saat: 19:15

Merab funda 45 yasım emeklıyım


tuncay
26 Mayıs 2019 Saat: 13:43

tuncay ankara mimarim sizinle tanismak istiyorun saygilarimla.


Seko
18 Mayıs 2019 Saat: 03:15

Merhaba canim nasılsın sohbet etmek istermisin ben serdar tanışmak istermisin benimle seni çok guzel


Burak
18 Mayıs 2019 Saat: 02:24

Merhaba ben burak 26 yasindayim muhendisim.Ankarada yasiyorum mesajini bekliyorum


Salim
11 Mayıs 2019 Saat: 21:52

Slm funda haním ben salim kastamonu tanısmak isterseniz telim tanısalım telde konusur anlasa bilirsek gorusuruz hersey gonlunce olsun saglık sıhat diliyorum herseyin hayırlısı


Taner
11 Mayıs 2019 Saat: 20:51

Merhaba ben taner 178 boy 89 kilo eşinden ayrılmış 10 sene oldu meslek ahci şuan Malatyadayim ama istanbula gece cem türkiye yada yurt dışından 28 40 yaşlarında bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum 44 yaşındayım


Murat
9 Mayıs 2019 Saat: 15:10

Selam ben murat ciddi dürüst biriyle tanışmak istiyorum


MUSTAFA
19 Nisan 2019 Saat: 14:58

SLM BEN MUSTAFA GÜLER ASLEN ANKARALIYIM YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMER AKREP BURCUYUM SERBEST MESLEK BEŞİKTAŞI TUTUYORUM SESİZ SAKİN DUYGUSALIM


Ümit
30 Mart 2019 Saat: 23:22

Merhaba funda ben ümit ankaralıyım sadece arkadaş ve ilişki isterseneniz tanışabiliriz


Ferhat. Kale
26 Mart 2019 Saat: 21:37

Mrh. Funda. Ben Ferhat ben cok ciddi. Evlilik dusunuyorum eglence. Macera. Deyil. Ben uzun yildir. Yurtdinsinda. Yasiyorum Bu guzel. Ulkede. Evim. Arabam. Var. Maddi durumun. Sukur. Olsun Allah cok iyi. Sen ben oglun cok guzel. Bir geleceyi olsun. 0046737647306


zeki
6 Mayıs 2019 Saat: 07:06

adresim zekiuysal@outlook.com ela hanım


selcuk
17 Nisan 2019 Saat: 15:22

Merhaba ben Selçuk.41 yaşindayım.Uzun süreli seviyeli birlikteliktir tercihim.sizinle tanışmak görüşmek isterim.olabilirse tel yazarmısınız?


Ella
26 Mart 2019 Saat: 17:00

19 yaşında genç bir bayanım okuyorum eskişehirli bir beyefendi ile yakınlık kurabilirim sevgilim yok


İSA YEŞİLDAĞ
26 Mart 2019 Saat: 10:19

selamunaleykum funda hanim 1 74 boyunda mavi gözlü beyaz tenli 32 yasinda gezmeye eğlenmeye seveni maddi sorunu olmayan biriyim çocuğun olması sorun değil benim yeterki birbirine uyalım


mehmet
26 Mart 2019 Saat: 08:54

slm günaydın ben mehmet beyşehir den sizinle tanışmak istiyorum.


Ümit
19 Mart 2019 Saat: 15:15

Merhaba Funda hanım Ismim Ümit ankarada yaşıyorum dilerseniz sizinle tanışabiliriz


volkan
18 Mart 2019 Saat: 17:56

slm funda msj atarsan görüşmek isterim gumusonder@outlook.com


Özkan
13 Mart 2019 Saat: 23:01

SLM mrb Funda hanım ben Özkan 36 yaşında esmer biriyim Ankara’da yaşıyorum sizinle tanışmak istiyorum kabul ederseniz meil adresim meydan498@gmail.com mesajınızı bekliyorum


Ahmet
11 Mart 2019 Saat: 18:33

Merhaba funda evlilik arıyordum sen benim aradığım kadınsın evlenmiş boşanmış


serhat
10 Mart 2019 Saat: 19:47

merhaba.ismim serhat.34 yaş,esmer,uzun boylu,bekar ve bakımlı bir erkeğim.maddi durumum yerinde.mimar ve yapı denetim uzmanı olarak kurumsal bir yapı firmasıyla çalışmaktayım.çankayada yaşıyorum.düzenli,güvenilir,uzun vadeli bir destek ve de her konuda destek olacak samimi tek bir kişi olsun diyorsanız cevabınızı bekliyorum. serhatkarakkaya3434@hotmail.com


Naci
9 Mart 2019 Saat: 21:33

Tanışmak istiyarumm ankaradayım mailinizi bıraka bilşrmisiniz


Aslan
8 Mart 2019 Saat: 08:59

Merhaba Funda hanim ben aslan memurum sizi yakında tanımak isterim bana email yazarsan sevinirim aslan19_76@hotmail.com şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ederim


Funda için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller