Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Funda: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Ankara şehrinden Funda isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Ciddi düzgün bi ilişki arıyorum

Ciddi düzgün bi ilişki arıyorum

Rumuz Funda
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Ankara
İlişki Türü Dul




Funda için 27 Özel Mesaj var

Mahir
26 Ekim 2019 Saat: 12:40

Slm ben almanyadan mahir 004915204573062


Can
27 Ağustos 2019 Saat: 13:57

Merhaba Funda hanım ismim Can Nevşehirliyim ankarada KGM de çalışıyorum yaşım 40.boy 1.78.. Kilo 88. Uygun görürseniz eğer sizinle tanışmak tanımak isterim ciddi.dürüst ve saygı içinde sizinle görüşmek isterim. umarım uygun görüp ararsınız.


Naci
20 Ağustos 2019 Saat: 12:28

Slm.funda hanım seninle tanışmak istiyorum ankaradayım güzel bir beraberlik için yazıyorum cvp bekliyorum.


Erdem
16 Ağustos 2019 Saat: 20:20

Merhabalar. Tanışmak istesem , tabiki dermiydiniz ? gm20078h@gmail.com


ahmet
2 Temmuz 2019 Saat: 23:24

merhaba kütahya 54 yaş uyarsa tanışmak isterim


alı
4 Haziran 2019 Saat: 19:15

Merab funda 45 yasım emeklıyım


tuncay
26 Mayıs 2019 Saat: 13:43

tuncay ankara mimarim sizinle tanismak istiyorun saygilarimla.


Seko
18 Mayıs 2019 Saat: 03:15

Merhaba canim nasılsın sohbet etmek istermisin ben serdar tanışmak istermisin benimle seni çok guzel


Burak
18 Mayıs 2019 Saat: 02:24

Merhaba ben burak 26 yasindayim muhendisim.Ankarada yasiyorum mesajini bekliyorum


Salim
11 Mayıs 2019 Saat: 21:52

Slm funda haním ben salim kastamonu tanısmak isterseniz telim tanısalım telde konusur anlasa bilirsek gorusuruz hersey gonlunce olsun saglık sıhat diliyorum herseyin hayırlısı


Taner
11 Mayıs 2019 Saat: 20:51

Merhaba ben taner 178 boy 89 kilo eşinden ayrılmış 10 sene oldu meslek ahci şuan Malatyadayim ama istanbula gece cem türkiye yada yurt dışından 28 40 yaşlarında bir bayanla tanışıp evlenmek istiyorum 44 yaşındayım


Murat
9 Mayıs 2019 Saat: 15:10

Selam ben murat ciddi dürüst biriyle tanışmak istiyorum


MUSTAFA
19 Nisan 2019 Saat: 14:58

SLM BEN MUSTAFA GÜLER ASLEN ANKARALIYIM YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMER AKREP BURCUYUM SERBEST MESLEK BEŞİKTAŞI TUTUYORUM SESİZ SAKİN DUYGUSALIM


Ümit
30 Mart 2019 Saat: 23:22

Merhaba funda ben ümit ankaralıyım sadece arkadaş ve ilişki isterseneniz tanışabiliriz


Ferhat. Kale
26 Mart 2019 Saat: 21:37

Mrh. Funda. Ben Ferhat ben cok ciddi. Evlilik dusunuyorum eglence. Macera. Deyil. Ben uzun yildir. Yurtdinsinda. Yasiyorum Bu guzel. Ulkede. Evim. Arabam. Var. Maddi durumun. Sukur. Olsun Allah cok iyi. Sen ben oglun cok guzel. Bir geleceyi olsun. 0046737647306


zeki
6 Mayıs 2019 Saat: 07:06

adresim zekiuysal@outlook.com ela hanım


selcuk
17 Nisan 2019 Saat: 15:22

Merhaba ben Selçuk.41 yaşindayım.Uzun süreli seviyeli birlikteliktir tercihim.sizinle tanışmak görüşmek isterim.olabilirse tel yazarmısınız?


Ella
26 Mart 2019 Saat: 17:00

19 yaşında genç bir bayanım okuyorum eskişehirli bir beyefendi ile yakınlık kurabilirim sevgilim yok


İSA YEŞİLDAĞ
26 Mart 2019 Saat: 10:19

selamunaleykum funda hanim 1 74 boyunda mavi gözlü beyaz tenli 32 yasinda gezmeye eğlenmeye seveni maddi sorunu olmayan biriyim çocuğun olması sorun değil benim yeterki birbirine uyalım


mehmet
26 Mart 2019 Saat: 08:54

slm günaydın ben mehmet beyşehir den sizinle tanışmak istiyorum.


Ümit
19 Mart 2019 Saat: 15:15

Merhaba Funda hanım Ismim Ümit ankarada yaşıyorum dilerseniz sizinle tanışabiliriz


volkan
18 Mart 2019 Saat: 17:56

slm funda msj atarsan görüşmek isterim gumusonder@outlook.com


Özkan
13 Mart 2019 Saat: 23:01

SLM mrb Funda hanım ben Özkan 36 yaşında esmer biriyim Ankara’da yaşıyorum sizinle tanışmak istiyorum kabul ederseniz meil adresim meydan498@gmail.com mesajınızı bekliyorum


Ahmet
11 Mart 2019 Saat: 18:33

Merhaba funda evlilik arıyordum sen benim aradığım kadınsın evlenmiş boşanmış


serhat
10 Mart 2019 Saat: 19:47

merhaba.ismim serhat.34 yaş,esmer,uzun boylu,bekar ve bakımlı bir erkeğim.maddi durumum yerinde.mimar ve yapı denetim uzmanı olarak kurumsal bir yapı firmasıyla çalışmaktayım.çankayada yaşıyorum.düzenli,güvenilir,uzun vadeli bir destek ve de her konuda destek olacak samimi tek bir kişi olsun diyorsanız cevabınızı bekliyorum. serhatkarakkaya3434@hotmail.com


Naci
9 Mart 2019 Saat: 21:33

Tanışmak istiyarumm ankaradayım mailinizi bıraka bilşrmisiniz


Aslan
8 Mart 2019 Saat: 08:59

Merhaba Funda hanim ben aslan memurum sizi yakında tanımak isterim bana email yazarsan sevinirim aslan19_76@hotmail.com şimdiden vereceğiniz cevap için teşekkür ederim


Funda için bir Mesaj Yaz..