Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Funda 29: Bayanım erkek arkadaş arıyorum
Şuanda İstanbul şehrinden Funda 29 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Mrb Ben Funda

Mrb Ben Funda

Rumuz Funda 29
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Funda 29 için 82 Özel Mesaj var

Sinan
18 Ocak 2022 Saat: 11:53

Merhaba Funda hanım,ben sinan istanbul’dan 40 yaşındayım okumuş yabancı dil bilen kültürlü efendi biriyim sizinle tanışmak isterim . .


Cesur
17 Ocak 2022 Saat: 05:09

Slm Funda hanm tanışalım kaynaşalım


Ahmet
4 Aralık 2021 Saat: 01:16

Merhaba funda hanım Size Afyondan yazıyorum yaş kriterinizi bilmediğim için yazmak istedim benim yaşım 34 tanışmayı düşünürseniz lütfen mesaj gönderin hoşçakalın


Oğuzhan
1 Aralık 2021 Saat: 02:37

Merhaba Funda ismim Oğuzhan 28 yaşındayım Ciddi ilişki düşünüyorum mutlu olmak isterim


mert
26 Ekim 2021 Saat: 21:50

istanbul çevresinden hayatı maddi ve manevi paylaşabilecegim aklı başında bir hanımefendi arıyorum 30 yaşındayım. candar.mert@hotmail.com


Durdu
15 Ekim 2021 Saat: 01:26

Ben de yuva kurmak istiyorum 27 yaşındayım


hakan
13 Ekim 2021 Saat: 04:55

selam,bir omur asigı ve kolesı olabılecegım, bakımlı , ozgurlugune duskun, ılgı cekmekten hoslanan, ozguvenı tam, evlılık sonrası dolu dolu bır yasam ısteyen domınant bır bayan arıyorum. gecmıs hayatınızladegıl gelecegımızle ılgılenıyorum.


Bedirhan
10 Ekim 2021 Saat: 22:16

Bende senin gibi düsünüyorum
Sevgi saygili bi yuva
Almanyada yadiyorum


doganer çakır
6 Ekim 2021 Saat: 15:24

merhabalar bende ciddi bir evlilik istediğim için size yazıyorum aynı fikirdeyseniz konuşmak isterim.


übeyt akdogan
30 Eylül 2021 Saat: 10:34

mrb funda hanım sizi gördüm tanışmak istiyorum


necati
28 Eylül 2021 Saat: 20:17

merhaba funda hanım ben ankaradan necati benimle bu eposta adresimden facebook tan ulaşabilirsiniz birbirimizi daha iyi tanırız sonra telefonlarımızı veririz niytim ciddi ben evlenip boşandım çocuğum yok ben 1.70 boyunda beyaz tenli siyah saçlı yakışıklı biriyim sizde gördüğünüzde bana hak vereceksiniz sizibekliyorum görüşmek üüzere


i1y4s
18 Eylül 2021 Saat: 12:30

mrb funda, bende boşanmış birisiyim senin gibi, eğer ciddi bir arkadaşlık ile başlayıp ciddi bir ilişki istersen

skype eklemen yeterli ; ilyasozaskin
mail; santiago_anekin@hotmail.com

eğitimli, gezmeyi seven birisiyimdir


Gökhan yıldırım
7 Eylül 2021 Saat: 20:48

Selam funda hanım sizinle tanışmak istiyorum


mustafa ustun
6 Eylül 2021 Saat: 18:38

brb funda hanım tam aradım tipsiniz ben mustafa 1973 dogumluyum 180by 67kl esmer tenliyim bekarım ankaralıyım


can
29 Ağustos 2021 Saat: 15:50

funda hanım fikırlerine katiliyorum msj at detayli konusuruz cvp yaz


daylan
26 Ağustos 2021 Saat: 09:54

meraba funda nasılsın tanışabilirmiyiz mailim daylan_20@mynet.com


EFE
24 Ağustos 2021 Saat: 01:53

selam ben istanbul avrupa yakasından efe 27 yaşında 180boyunda ela göz kumralten neseli sıcakkanlı biriyim gerek maddi gerek manevi gerekse eğer kalacak yeri yok ise bende bile kalabilir. 18 40yaş arası bayanların mesajlarını bekliyorum üniversite mezunu tahsilli biriyim
izmirden_87_87@hotmail.com dan bana yazabilirsiniz


birol
23 Ağustos 2021 Saat: 22:10

eger gerçekten sende mutlulugu arıyorsan şayet .yalansız bir başlangıca ne dersiniz funda hanım


Ertan
20 Ağustos 2021 Saat: 01:08

Merhaba adım Ertan sizi çok beğendim mesaj atarsanız çok sevinirim


mehmet
16 Ağustos 2021 Saat: 03:52

merhaba funda hanim avusturalyada yasayan bir turk olarak ciddi dusunen mutluluktan baska amaci olmayan durust bir es adayi arkadaslik yaparak anlasilir sanirim tanismak umuduyla hosca kalin


vedat
13 Ağustos 2021 Saat: 16:59

vedat86_3@hotmail.com skyp adresim eğer sende görüşmek işstersen ben gayet cittiyim gercekten ihtiyacım var konuşmaya


orhan
8 Ağustos 2021 Saat: 14:25

merhaba funda nasılsın ben orhan kendımı tanıtıyım yasım 25 ankarada ikamet edıyorum bekarım ınsaat sırketınde alcı ustasıyım evım arabam durumum ıyı ama evlenıp yuva kurup duzenlı bır yasantım olsun ıstıyorum duzenlıyım ama evlılık duzenı rabbım hayırlısını versın


Metin
31 Temmuz 2021 Saat: 11:25

Slm funda mentale
Sense cok tanismak isterim
Ben almanyada yasiyorum dogum almanyada
Nasil tanisabiliriz yas 38 173 Boy 75kilo
Ikiz cocuklarim var 9 yasinda bosandim kandirildim cocuklarimla Berater yasiyorum anneleri bizi kandirdi gitdi bidahada görüsmedik cocuklarim ve Ben bizimle yasamak istiyen ariyoruz
Hikayem cok uzun.


Nihat
31 Temmuz 2021 Saat: 00:06

Merhaba funda hanim iyi ve gul bir bayana benziyorsunuz tanisabiloriz yanliz ben fransada yasiyor dusuncem tabiki ciddi iyi gunler


Avni hasğül
28 Temmuz 2021 Saat: 20:27

Kendimi çok yalnız hissediyorum yalnızlığımı paylaşacak bir arkadaş arıyorum .bu sen olurmusun


Nurettin Isik
24 Temmuz 2021 Saat: 10:04

Duygularimin en guzeline Merhaba. Seninle tanismak istiyorum.


Funda 29 için bir Mesaj Yaz..