Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Funda 29: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda İstanbul şehrinden Funda 29 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Mrb Ben Funda

Mrb Ben Funda

Rumuz Funda 29
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Funda 29 için 80 Özel Mesaj var

Kemal
21 Temmuz 2019 Saat: 16:51

Merhaba , yaşım 35 İstanbul Anadolu yakasındayım, özel bir şirkette mühendisim , yüksek destek sağlayarak görüşme yapıyorum , ilgileniyorsanız dönüş yapın detayları konuşalım isterim , saygılar ..


Onur
7 Haziran 2019 Saat: 01:13

Selam Funda nasılsın ? Onur ben, 33 yaşındayım Ciddi şekilde ilişki arıyorsan tanışabiliriz.


Süleyman
26 Mart 2019 Saat: 19:57

Merhaba süleyman 39 yaşındayım 180 boy 65 kilo esmerim


Emre
26 Mart 2019 Saat: 03:31

Selam funda nasılsın çok güzel görünüyosun . Ben emre istanbuldan 32 yasındayım bekarım . 1,87 boy 90 kiloyum Ciddi dürüst ne istediğini bilen biriyim ve benim gibi düşünen bir bayan arkadaş arıyorum ve sizi gördüm düşünceleriniz olumlu geldi bana . Yaş olarakta uygunuz . Sizinle tanışmak görüşmek isterim . Mail adresi üzerinden iletişime geçebiliriz force_2000@hotmail.com


Arslan
5 Şubat 2019 Saat: 00:48

Merhaba, tanismak isterseniz size bence mail atin. Modern birisi gibi duruyorsunuz ama gercekten oylemisiniz bilmek isterim.


Ahmet
4 Aralık 2018 Saat: 01:16

Merhaba funda hanım Size Afyondan yazıyorum yaş kriterinizi bilmediğim için yazmak istedim benim yaşım 34 tanışmayı düşünürseniz lütfen mesaj gönderin hoşçakalın


Oğuzhan
1 Aralık 2018 Saat: 02:37

Merhaba Funda ismim Oğuzhan 28 yaşındayım Ciddi ilişki düşünüyorum mutlu olmak isterim


Ertan
20 Ağustos 2018 Saat: 01:08

Merhaba adım Ertan sizi çok beğendim mesaj atarsanız çok sevinirim


Yılmaz
8 Mart 2018 Saat: 19:21

Merhaba ben yılmaz tokatta yaşıyorum.telefon veya mesaj arkadaşı arıyorum. Ilgili bayan arkadaşlardan mesaj veya telefon bekliyorum. Herkese selam ve sevgiler


Metin
31 Temmuz 2017 Saat: 11:25

Slm funda mentale
Sense cok tanismak isterim
Ben almanyada yasiyorum dogum almanyada
Nasil tanisabiliriz yas 38 173 Boy 75kilo
Ikiz cocuklarim var 9 yasinda bosandim kandirildim cocuklarimla Berater yasiyorum anneleri bizi kandirdi gitdi bidahada görüsmedik cocuklarim ve Ben bizimle yasamak istiyen ariyoruz
Hikayem cok uzun.


AKIN
27 Haziran 2017 Saat: 19:41

Slm merhaba ben AKIN yaş 29 ciddi ileriye dönük bayanlar ara lütfen


Cengiz
5 Haziran 2017 Saat: 20:34

selam ben Almanya dan Oberhausen de Katiliyorum yas 38
cocuk olmiyen birini ciddi Tanismak istiyorum 01789051997


Fatih
2 Mayıs 2017 Saat: 22:54

Ben fatih istanbul dan universitede okuyorum konusmak isteyen mesaj atsin


süleyman
2 Nisan 2017 Saat: 12:03

SELAM FUNDA ARKADAS OLMAK İSTYORSAN WHSAAPTAN Bulusuruz


kaan özdemir
28 Şubat 2017 Saat: 15:42

mrb funda nasılsın iyimisin nbr sizinle tanışmak arkadas olmak istiyorum ben ciddi düsünen bir kişiyim ben uzun süreli ilişki yasayan bir kişiyim sana yasatabilirim yas 35 by 1.80 kg 75 bn ulaşabilirmisin rica etsem


mehmet
23 Şubat 2017 Saat: 02:11

mrb tanışmak isterseniz tanışalım..


davut yürük
21 Şubat 2017 Saat: 19:25

Merhaba Funda evlilik kosunda Ben ciddiyim çünkü 46 yaşındayım bir evlilik yaptım iki tane çocuğum var annesinde ayrıldım birdaha hata yapamam çünkü yaşım evlenmek istiyorum tel 0533 603 60 82 konuşalım


murat
20 Şubat 2017 Saat: 15:49

Slm funda çok çekici görunuyosun istersen hemen evlenelim bir n çok ciddiyim


Tuncay
15 Şubat 2017 Saat: 05:24

Funda hanım merhaba,sizinle söylediğiniz gibi burada anlatmaya gerek yok sizi tanımak isterim mail’inizi bekliyorum.


eser
5 Ekim 2018 Saat: 20:11

0781347559 whatshapta bekliyorum seninle biraz konusalim kaynasalim


yeşim
10 Şubat 2017 Saat: 17:19

meraba yeşim ben de bekarım mesaj atın ben donuş yaparm mukunse ben izmirliyim


Bayram
8 Şubat 2017 Saat: 16:46

Amaçım tanışmak


Ekrem
7 Şubat 2017 Saat: 04:46

merhaba Funda hanım. crazym75@hotmail.com


Yasin
5 Şubat 2017 Saat: 13:53

Merhaba funda hanım tanışmak isterim sizinle mümkünse tabi ciddi bir arkadaş arıyorum arayın görüşelim mümkünse tabi bekliyorum sizden


mehmet
3 Şubat 2017 Saat: 04:07

yaş 50 uyarmı uyarsa tanışalım


can
29 Ocak 2017 Saat: 21:59

mrh funda seninle tanısmak isterim dürüstce ben zonguldakdan can bende dürüst bir insan arıyorum 05415876711bu numaradan bana ulasabilirsin iyi geceler


Aydın
26 Ocak 2017 Saat: 14:51

Funda Merhaba,
Seninle ilgileniyorum.. Ben 1.98 boyunda 40 yaşında esmer bir beyim..
Uzun bir birliktelik için var mısın?
a.karacay@trt-avaz.com
Mesajını bekliyorum


cihat
22 Ocak 2017 Saat: 08:37

merhaba ben cihat ciddi anlamda tanışmak arkadaş olmak isterim yaşım 32 whatsap viber tel 00905417155932


Veli
20 Ocak 2017 Saat: 17:37

Merhaba Funda hanım iyi günler nasılsnız.Ben Veli Ankara da yaşıyorum 33 yaş bekarım.Ciddi ve dürüst bir ilişki arıyorum evlenmek istiyorum.Daha önceden evlilik kısmet olmadI, 1.75 boyunda 72 kg esmer tenli, ela gözlü biriyim. Sizinle tanışmak isterim iyi günler.


YAHYA
16 Ocak 2017 Saat: 00:45

SLM IYI GECELER FUNDA HANIM BEN YAHYA 26 YASINDAYIM HIC EVLILIK YAPMADIM SIZINLE TANISIP EVLENMEK ISTERIM


Funda 29 için bir Mesaj Yaz..