Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Nurcan 27: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda İsveç şehrinden Nurcan 27 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Ciddi Bir Beraberlik İstiyorum

Ciddi Bir Beraberlik İstiyorum

Rumuz Nurcan 27
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İsveç
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Nurcan 27 için 67 Özel Mesaj var

zeki
18 Temmuz 2019 Saat: 05:08

Slm nasilsin bende fransa mulhouse kalyorum cid niyetteysen +33 6 47 64 84 97goruselim


Müslüm
27 Şubat 2019 Saat: 15:07

Selam. Sizin gibi düşünüyorum. ???


Nazif
13 Kasım 2018 Saat: 13:59

Merhaba, Adim Nazif. Tekirdagda yasiyorum. 32 yasindayim yakışıklı bir cocugum😀 hic evlenmedim gercekten ciddiysen gorusebiliriz. Simdiden tesekurler bayraktar.59@hotmail.com


Hasan bozal
7 Eylül 2017 Saat: 14:21

Merhaba iyi günler dilerim seviyeli düzgün bayan arkadaş arıyorum İstanbul için de uygunsa ben varım 0535 942 65 14


Zeki
21 Temmuz 2017 Saat: 20:56

Merhaba nurcan senle tanışmak istiyorum cevap bekliyorum


kızlar eklesin
14 Temmuz 2017 Saat: 02:09

Kamerada ücretsiz güzel vakitler geçirecek kamerası olan bayanları bekliyorum kameram var pişman olmazsınız
Skype:salih.fenerbahcee salih.fenerbahce@hotmail.com


Ibrahim
2 Mayıs 2017 Saat: 21:25

Nurcan Merhaba birlikte tanışalım güzel bir kızsın sana telefon edem mi


Yalcin
28 Şubat 2017 Saat: 19:59

Selam seni tanimag isderim Ben viyanadan


kasim
28 Şubat 2017 Saat: 03:49

Kizb Nurcan.ve.bu.kadin oruspi.tekidir dolcidIr


Turan
27 Şubat 2017 Saat: 22:28

slm ben turan 35 yaşında bekarım hiç evlenmedim ankarada yaşıyorum özel bir şikette çalışıyorum ister telefonda ister burdan mesajlaşarak sizinle tanışmak isterim tşk


kemal
23 Şubat 2017 Saat: 00:04

sislı istanbul katılıyorum ciddi bayanlarla irtibat kurmak isterim


ÖZENÇ
19 Şubat 2017 Saat: 21:41

Nurcan hanım benimle irtibata geçmenizi rica ediyorum.


caner
8 Şubat 2017 Saat: 01:10

slm seninle tanismak istiyorum ve cidi anlamda


Anonim
2 Şubat 2017 Saat: 00:31

Slm ben serdar senle arkadas olmak istiyorum ciddi


sevdalı
31 Ocak 2017 Saat: 21:28

izmirden selam


Ferhan
28 Ocak 2017 Saat: 17:06

Nurcan hanımı cok beğendım tanışalım


Ali Demir
24 Ocak 2017 Saat: 01:12

Esselamun Aleykum ben 27 yaşındayım evlenmek yuva kurmak isdiyorum Ne arıyorum: En basta Allah korkusu olan merhametli ariyorum.benim gibi doğru dürüstli olsun güvensin bana Sorumluluk sahibi bir insan ile insallah evlilige giden yolda ilerlemek istiyorum.Evlenmek istedigim sahis hayatinin degerlerini bilmeli.Benimle Evliligin kiymetini bilen ve huzur veren biri olmali.Yakınımdan olursa iyi olur! evlenmek yuva kurmak isdiyorum sevgi saygili aşk mutluluk huzurlu bir evlilik yapmak isdiyorum niyeti evlenmek isdeyen bayanla evlenıp yuva kurmak isderim riça ediyorum amacı evlenmek olan bır bayan arkadaş isdiyorum saygılarımla marhaba canim benim sen nasilsin iyimisin inşallah iyisin ben sana merak ettım sen bekarmi evlimisin bir bilgi öğrenmek istiyorum sende Arz ederim ben mersinde oturuyorum ben bekarım evlilik teklifimiz var sende.Aradigim insan önce vicdanlı merhametli olmalı yalandan uzak doğru ciddi olsun


Nurcan 27 için bir Mesaj Yaz..