Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Buğlem 21: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Ankara şehrinden Buğlem 21 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Buğlem 21 Ankarada yaşıyorum

Buğlem 21 Ankarada yaşıyorum

Rumuz Buğlem 21
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Ankara
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Buğlem 21 için 40 Özel Mesaj var

Berat
2 Haziran 2019 Saat: 14:25

Merhaba buğlem hanım ankarada yaşıyorum yaşım 31 boyum 185 kilo 80 müteahhitlik yapmaktayım maddi manevi destek olabilirim


koray
10 Mayıs 2019 Saat: 16:17

bende ankaradan olgun bir beyim bnde hayatıma renk katacak genç güzel gizli güvenilir bir bayan ararım düşünürseniz msj atabilirsiniz.


hakan altan
16 Şubat 2019 Saat: 18:34

merhaba ben Ankara’dan hakan sizinle tanışmak istiyorum dönüş yaparsanız sevinirim mutlu günler hakanaltan0606@hotmail.com


hakan
9 Şubat 2019 Saat: 09:58

merhaba bulem msj ma karşılıkverirsen inan cok sevinirim bende ankaralıyım bodrumda yaşıyorum


Aliiii
13 Ocak 2019 Saat: 22:36

selam merhaba alı ben bende ankara ciddi isen maddi destek olurum.mail adresim aliuslu_194@hotmail.com bekliyorum ulaş bana Cididyim iyi gunler


İbrahim
6 Ocak 2019 Saat: 17:23

Merhaba buglem ben uşak tan İbrahim 31 yaşındayım çalışan birisiyim esmer biriyim niyetim ciddi bir arkadaşlık seninle tanışmak isterim bayindiri004@gmail.com


slm
5 Ekim 2018 Saat: 21:16

you are very beautiful woman Buglem. ben turk ve American vatandasiyim su anda Florida’da yasiyorum sizin profilini gorunce size mutlaka yazmak istedim konusmak ve birgun tanismayida isterim. iyi gunler…
isterseniz Email yazarsaniz


Bora
12 Eylül 2018 Saat: 12:45

Merhabalar Her iki tarafın mutluluğu ve kendi hayatını yaşadığı, gizlilik ve güven içinde, sağlık ve saygı ön planda olacak şekilde keyifli saatler geçirmeye var mısın? Keyfin değeri olmaz ama maddi destek de verilir. Ama önemli olan karşılıklı geçirilen..


ismail
28 Ağustos 2018 Saat: 16:04

Slm ankaranin evli dul güzel bayanlari gizlilik içersinde görüsmek isteyen bayanlar ismailgulgor20@gmail.com daha iyi tanimak istersen ararsin bayanlar ismail gizlilik önemli insanlikda önemli


Ozkan
27 Ağustos 2018 Saat: 11:04

Slm buglem mrb ben Özkan Ankara’da yaşıyorum 33 yaşında esmer biriyim tanışmak istiyorum seninle musaitsen tanışalım meil adresim meydan498@gmail.com hoscakal


Murat
10 Haziran 2018 Saat: 12:25

Merhaba ben Murat 31 yaş 1.75 boy dürüst ve ciddi düşünen bayanlar msj veya aramanızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim


koray
24 Mayıs 2018 Saat: 17:55

ewliyim olgunum arada bi kaçamak yapıp hayatıma renk katmak istiyorum düşünürseniz.


Anonim
13 Mart 2018 Saat: 16:08

Mrb fistik kisa ve oz ara goruselim pisman olmazsin


mehmet
5 Şubat 2018 Saat: 11:05

merhaba buglem ben mehmet kırklarelinden 23 yasındayım teksilde calısıyorum sizi gördüm ve sizi gercekten yakından tanımak istiyorum bana mesaj atabilirsiniz niyetim ciddi )


Aydın
14 Ocak 2018 Saat: 14:00

Merhaba ben aydın arayın tanışalım gizlik içinde yatmayı kaldırmayı bilecek yaş sınırım yoktur arayın tanışalım


Salih
24 Kasım 2017 Saat: 13:09

25.35.yaşbayanlararayabilir yazabilir yaşım 35 tir


Yuksel
23 Kasım 2017 Saat: 17:55

Bende Ankaradayım düzenli görüşeceğim gezmeyi eğlenmeyi seven birini arıyorum ilgilenirseniz yazin Yukseldemir560@gmail.com


ziya
2 Kasım 2017 Saat: 17:00

bende sizinle aynı fikirdeyim tanışıp kaynaşmak isterim messajlarınızı bekliyorum


nedim
17 Ekim 2017 Saat: 03:56

Tanismak isterseniz iletisim adresim
ny38123@gmail.com


Hasan
6 Ekim 2017 Saat: 22:20

Mrb oncelikle herkese saygilar.. Ben antalya manavgatta yasiyorum kendini oturmasini kalkalmasini bilen kalbinde alah korkusu olan bi kizla evlilik yolunda ilerlemek istiyorum mesajlarinizi bekliyorum..


Yusuf
8 Ağustos 2017 Saat: 01:56

Sizinle tanismak isterim ciddiyim tesekkür ederim


Ahmet
4 Ağustos 2017 Saat: 19:30

izmirdn kaçamak yapacak bayan arkadaş arıyorum


Serdar
4 Temmuz 2017 Saat: 15:41

Merhaba ben Ankara’dan Serdar, 35 yaşındayım, 178 boy, 82 kilo, esmerim. Haftada 1-2 kısa süreli görüşebileceğim genç ve kilolu olmayan bayan arkadaş arıyorum. Mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz.
serdarucar@mynet.com


Avtandil
27 Haziran 2017 Saat: 03:25

Mergaba Büğlem hanım ,Benim adım Avtandil yabancı uyrukluyum Ankara// Balgatta otuyorum, eğer ciddi düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz ,Aşk güzeldir :) avtandilkg7@gmail.com


Özkan
7 Haziran 2017 Saat: 15:05

Slm mrb ben Özkan 33 yaşındayım esmer biriyim Ankara’da Sincan’da yaşıyorum tanışmak istersen cvbini bekliyorum meydan498@hotmail.com meil adresime mesajını bekliyorum hoscakal


Firat
30 Mayıs 2017 Saat: 19:54

Slm buglem hanim bende sizin gibi bir bayan ariyorum niyetim cok cok cidi ara tanisalim


metin
22 Mayıs 2017 Saat: 19:15

mrb nasılsınız bilecik liyim sizinle tanısmak isterım


koray
15 Mayıs 2017 Saat: 19:10

olgun evli bir beyim arada bir görüşeceğim se-e-k arkadaşı arıyorum


serkan
12 Mayıs 2017 Saat: 14:23

merhaba ece hanım ve buglem hanım bende gercekten sevmek sevılmek ıstıyorum mutlu ederim rapstylee_34@hotmail.com eski futbolcuyum


bekir
10 Mayıs 2017 Saat: 19:15

Merhaba ben bekir 33 yaşım hiç evlilik yapmadım bayanlar arayın pişman olmazsınız


Hasan
19 Nisan 2017 Saat: 22:37

Rahatsız ettiysem özür dilerim tanışmak isterim eğer sizde uygun görürseniz


Mustafa Şahin
14 Nisan 2017 Saat: 16:08

selam o yıllarda talihsizlik vardı anlayıslı cici bayanların aramasını umarım tekrar selam whatsapp var 05357266944


Eren
13 Nisan 2017 Saat: 17:48

Ankaradayım. Tanışmak isteyen bayan varsa mail adresim: erentekin17@yandex.com


Hakan
26 Ocak 2019 Saat: 02:29

Ece hanım pazartesi ankarada olacağım görüşmek istiyorum sizinle


koray
12 Ocak 2019 Saat: 13:20

mrb bnde keçiörendenim olgun bir beyim düşünürseniz arada bir görüşmek tanışabiliriz


ece
12 Nisan 2017 Saat: 03:01

Bende Keçiören deyim bir erkekle tanışmak istiyorum


muhammet
5 Nisan 2017 Saat: 15:17

Merhaba nasılsın tanışabilir miyiz ben muhammet samsun da Yasıyorum


Cenk
5 Nisan 2017 Saat: 01:25

Sizinle tanışmak isterim. Yazarsanız memnun olurum


Soner
3 Nisan 2017 Saat: 21:29

Merhaba Öncelikle Samimiyetiniz için Teşekkür Ederim Ben Ankara Çankayadayım Sizin içinde Uygunsa Biraz sohbet etmek için Bir yerlerde Bir Kahve İçelim..
Yaşım 26 Bu arada


Serdar
2 Nisan 2017 Saat: 08:08

Selam ben serdar ankara Mamak’ta n katiliyorum dikkatimi çektin iz yazdım sizi ileriye dönük tanımak isterim tabi sizde isterseniz msjinizi bekliyorum


Buğlem 21 için bir Mesaj Yaz..