Bugün 28 Kasım 2020, Cumartesi

Hülya 32 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Bir evlilik yaptım ayrıldım, evlenmek istiyorum
Fotoğraflı İlan

Bir evlilik yaptım ayrıldım, evlenmek istiyorum

  Rumuz Hülya 32
  Son Girişi 28 Kasım 2020, Cumartesi
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir samsun
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Hülya 32 için 38 Özel Mesaj var

Anonim
21 Kasım 2020 Saat: 23:28

Esselamun Aleyküm Marhaba hayirli geceler Nasılsıniz iyimisin inşaallah iyimisin ben Bekârim ismim Ali evlilik teklifimi var Evlenecem yaşım 38 Güzel iyi Ahlakli sabirli Dindiyanet müslüman mutluluk sevgi saygili Güvenli Allaha korkanli olsun Arıyorum Evlenecem


Ahmet
28 Eylül 2020 Saat: 17:24

Mrb bende evlendim ayrıldım 1 oğlum var annesinde kalıyor 39 yaşındayım sizi tanımak isterim


volkan
15 Eylül 2020 Saat: 12:09

aslen samsun bafralıyım ıstanbulda ıkamet edıyorum cıddıysenız sızı tanımak ısterım


slm
7 Eylül 2020 Saat: 20:38

slm nasılsın ben mesut benim niyetin ciddi evlilik düşünüyorsan konuşulabilir miyiz


Hasan
16 Haziran 2020 Saat: 13:02

Merhaba Hülya hanım ben Hasan makine mühendisiyim izmirde yalnız yaşıyorum sadık saygın ve güvenilirim sevdiğine değer verir onu gönlümün en güzel yerinde saklarım eşimden 15 yıl önce ayrıldım yalnızlık bir süre sonra çekilmez oluyor hasanharmanlimik@hotmail.com


Kadir
16 Haziran 2020 Saat: 06:33

Slm nasılsın saygı sevgi çerçevesi içerisinde tanışabilirmiyiz


Merhaba
23 Mayıs 2020 Saat: 15:25

Merhaba ben Bilal kibristan 32 yasindayim turkiyeye kesin donus yapip duzgun bir bayanla yuva kurmak istiyorum ilgilenirsen whatappstan ulasabilirsin +35796497412


Alex
21 Mayıs 2020 Saat: 15:37

Mrh tanışalım cittiyseniz


Umut
19 Mayıs 2020 Saat: 12:05

Selam sizinle tanışmak isterim sizde isterseniz tabi ismim umut 29 yaşımdayım yanlı yaşıyorum Dumanumut40@gmail.com


Kenan
18 Mayıs 2020 Saat: 05:43

Slm bayan arkadaş arıyorum ilgilenen hanımlar msj yada çağrı atsın


Salih
17 Mayıs 2020 Saat: 13:01

Selam izmir de yaşıyorum 50 yaşında yım ve mutsuz huzursuz bi evliliğim var sorunsuz ve mutlu bir bayan arkadaş arıyorum Fbsalih@mail.ru


Kazikli kunduro
17 Mayıs 2020 Saat: 09:22

Kazikli Hülya hanım benimle evlenirmisin ben yalınızın evim var 4 katlı binanın var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin Kkazikli389@9mail.com ara beni Hülya hanım sen çidimisin ben çidiyim seni Almanya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen evlenirmisin benden çok zenginim ara beni Hülya hanım gece gündüz demeden zevk yaparız Hülya hanım benimle evlenirmisin


Bega
16 Mayıs 2020 Saat: 10:57

Mrb ben Türkmenistanli isim Begenç yaş35 bir evlilik geçirdim sigara alkol gibi kötü aliskanligim yoktur, düzenli ve her işte pratik olmayi önem veririm, maddi durumum iyidir ben hayatimin sonuna kadar gidebilecegim,her zaman ona canimi kurban edebilecegim hayat arkadasimi ariyorum,yakinda istanbula gelecegim lütfen cevaplarsaniz sevinirim benim Tm da tel numaram: +99362188525


Kazikli kunduru
16 Mayıs 2020 Saat: 01:18

Hülya hanım benimle evlenirmisin ben yalınızın evim var 4 katlı binanın var arabam var çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi Türkiye deyim evlenirmisin benden benim aylığım çok yüksek çifte vatandaşım Alman vatandaşıyım şimdi TÜRK vatandaşıyım çifte vatandaşım aylığım çok maaş alıyorum seni Hülya hanım Avrupa ya götürürüm orda nikah masasına oturalım hemen evleniri Hülya hanım benimle yuva kuralım seninle


Tarkan
15 Mayıs 2020 Saat: 02:05

merhaba cıddı ılerıye donuk tanısmak ısterım
Berlinden Selamlar


Anonim
14 Mayıs 2020 Saat: 15:05

Merhaba ben Hamburg dan hizir . Bende ayrildim 45 yasindayim yalniz yasiyorum suan sadece mutlu olmak istiyorum seni edersem bende olurum. Birseye ihtiyacim yok sükür. Eksikligim var oda senin gibi güzel bir bayan. WhatsApp dan yazisalim istersen. 004917692931149.
Beklerim


BoraBerk
12 Mayıs 2020 Saat: 13:34

Samsun 25 Yaşında 180 boy 80 kilo Temizliğe Çok fazla önem veren bir erkeğim 25-45 yaş aralığındaki Elit bayanlarla gizlilik çerçevesi içerisinde görüşme sağlamaktayım boraberk555@gmail.com


Yurtdisi.
11 Mayıs 2020 Saat: 23:21

Merhaba hanim éfendi. Ben de hic Bir mutlu l’un yasamadim. Sizinle tanisip ve mutlu olmak istiyorum. Ben yurtdisin da yasiyorum. Ercan SAygilarimla. Tsk ederim. Numaranizi gonderin Whatsapp la konusalim ve tanisallim lutfen. Tsk ederimmmmmmmmm.


Burak
18 Nisan 2020 Saat: 01:54

Merhaba izmirdeym 29 yasinda guzel bir isim var uygunsan tanismak isterim sadece


Deniz
8 Nisan 2020 Saat: 23:43

Selam hülya hnm Ben Almanya Mannheımde oturuyorum.ciddi ileriye dönük bir ilişki düşünüyorum yani sizinde dediğiniz gibi evlilik düşünüyorum tanışmak istersen watsaptan ararsınız. 01779677140


Anonim
6 Nisan 2020 Saat: 22:18

Slm hülya tanışmak isterim citti bir evlilik için ben fransa da kalıyorum illerde ülkeme dönecem tanışmak istersen konuşalım


mert
29 Mart 2020 Saat: 18:23

tanışmak isterim tabi hasbel kader sizde isterseniz saygılar


Mahmut Ekiz
28 Mart 2020 Saat: 00:36

Hulya hanım samsunda yasıyorum öğretmenim Orduluyum yaşım 53 din kültürü öğretmeniyim dokuz eylül üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum Dürüst güvenilir duygusal bir erkeğim alkol sigaram yok tanışmak istermisin iletişim için cep numaram
0545 739 97 54


Fehmi DOĞAN
26 Mart 2020 Saat: 23:55

Fehmi DOĞAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve WhatsApp +4915222048325


Mustafa
26 Mart 2020 Saat: 23:10

Merhaba prenses.Ciddiyseniz tanisalim.benimde niyetim bir omurluk mutluluktur.Ciddiyseniz tanisalim


Mahmut Ekiz
13 Mart 2020 Saat: 03:47

Merhba Hülya hanım Termede öğretmenim Orduluyum yaşım 53 amacım evlilik din kültürü öğretmeniyim alkol sigara kumarım yok dürüst güvenilir duygusal bir erkeğim tanışmak istermisiniz


Anonim
9 Mart 2020 Saat: 11:11

Selamlar ben 35 yaşında 1.70 72 kg İstanbul’da yaşıyorum işim geregi Fransa’ya gidip geliyorum kabul ederseniz watsam Fransa numaram +33766202473


murst
8 Mart 2020 Saat: 21:05

yurt disinda yasiyorum Sizinle ileriye dönük olarak tanismak istiyorum nedersiniz?


mazlum
7 Mart 2020 Saat: 14:09

merhaa samsun merkezdeyim tanışabilirmiyiz


Mehmet
23 Şubat 2020 Saat: 12:26

Mrb mehmet bn trabzon merkez 39 yas bekar kamu personeliyim ailemle yssiyom duygusal ve uysal biriyim.ciddi anlmda tanismk isterim samsun cok guzel şehir bu arada


Mesut
19 Şubat 2020 Saat: 17:16

Bn mesut ankara evlilik için burdayım tanışmak


Erciyesli
18 Şubat 2020 Saat: 03:47

Selam Ben almanya dan
Tanismak istermisin
Envtok@web.de


Serhanbalaban
14 Şubat 2020 Saat: 23:34

Merhaba sizinle ayni durumda oldugumu dusunuyorum. Bende bir evlilik yaptim atlattim cok sukur. Mutluluk nedir hatirlamak istiyorum. Mail atabilirsiniz.


ezelsu
14 Şubat 2020 Saat: 16:20

mrb ben ezelsu yasim 25 daha once hic evlenmedim duzgun bibeyle tanisip annasirsak evlenmek iisterim kaderimde nasibimde burasi tanisirim hayirlisiyla kismet yazin lutfen niyeti citti olmayan yazmasin


aslan kiral
14 Şubat 2020 Saat: 12:36

slm hulya ben tokatdan hic evlilik yapmadim tabi sende istersen tanisalim ben ciddiyim hafif engellim var ayakdayim bende aylemle yasiyom sende ciddisen tanisalim tanismak istersen cevap yaz


Deni 1982
10 Şubat 2020 Saat: 18:06

selam hülya, bende evlendim ayrildim , nasilsin


Dogan Kirbiyikoglu
10 Şubat 2020 Saat: 09:41

Slm nasilsiniz ben almanyadan


Bertuğ
8 Şubat 2020 Saat: 15:35

Merhaba adım bertuğ 37 yaş İstanbul da oturuyorum. Bir kere nişanlanıp ayrıldım. Artık huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorum. Sizinle tanışmak isterim. Cevap verirseniz sevinirim bcelik4040@hotmail.com


Hülya 32 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller