Bugün 29 Mart 2020, Pazar

Hülya 32 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Bir evlilik yaptım ayrıldım, evlenmek istiyorum
Fotoğraflı İlan

Bir evlilik yaptım ayrıldım, evlenmek istiyorum

  Rumuz Hülya 32
  Son Girişi 29 Mart 2020, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir samsun
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Hülya 32 için 16 Özel Mesaj var

Mahmut Ekiz
28 Mart 2020 Saat: 00:36

Hulya hanım samsunda yasıyorum öğretmenim Orduluyum yaşım 53 din kültürü öğretmeniyim dokuz eylül üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunuyum Dürüst güvenilir duygusal bir erkeğim alkol sigaram yok tanışmak istermisin iletişim için cep numaram
0545 739 97 54


Fehmi DOĞAN
26 Mart 2020 Saat: 23:55

Fehmi DOĞAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve WhatsApp +4915222048325


Mustafa
26 Mart 2020 Saat: 23:10

Merhaba prenses.Ciddiyseniz tanisalim.benimde niyetim bir omurluk mutluluktur.Ciddiyseniz tanisalim


Mahmut Ekiz
13 Mart 2020 Saat: 03:47

Merhba Hülya hanım Termede öğretmenim Orduluyum yaşım 53 amacım evlilik din kültürü öğretmeniyim alkol sigara kumarım yok dürüst güvenilir duygusal bir erkeğim tanışmak istermisiniz


Anonim
9 Mart 2020 Saat: 11:11

Selamlar ben 35 yaşında 1.70 72 kg İstanbul’da yaşıyorum işim geregi Fransa’ya gidip geliyorum kabul ederseniz watsam Fransa numaram +33766202473


murst
8 Mart 2020 Saat: 21:05

yurt disinda yasiyorum Sizinle ileriye dönük olarak tanismak istiyorum nedersiniz?


mazlum
7 Mart 2020 Saat: 14:09

merhaa samsun merkezdeyim tanışabilirmiyiz


Mehmet
23 Şubat 2020 Saat: 12:26

Mrb mehmet bn trabzon merkez 39 yas bekar kamu personeliyim ailemle yssiyom duygusal ve uysal biriyim.ciddi anlmda tanismk isterim samsun cok guzel şehir bu arada


Mesut
19 Şubat 2020 Saat: 17:16

Bn mesut ankara evlilik için burdayım tanışmak


Erciyesli
18 Şubat 2020 Saat: 03:47

Selam Ben almanya dan
Tanismak istermisin
Envtok@web.de


Serhanbalaban
14 Şubat 2020 Saat: 23:34

Merhaba sizinle ayni durumda oldugumu dusunuyorum. Bende bir evlilik yaptim atlattim cok sukur. Mutluluk nedir hatirlamak istiyorum. Mail atabilirsiniz.


ezelsu
14 Şubat 2020 Saat: 16:20

mrb ben ezelsu yasim 25 daha once hic evlenmedim duzgun bibeyle tanisip annasirsak evlenmek iisterim kaderimde nasibimde burasi tanisirim hayirlisiyla kismet yazin lutfen niyeti citti olmayan yazmasin


aslan kiral
14 Şubat 2020 Saat: 12:36

slm hulya ben tokatdan hic evlilik yapmadim tabi sende istersen tanisalim ben ciddiyim hafif engellim var ayakdayim bende aylemle yasiyom sende ciddisen tanisalim tanismak istersen cevap yaz


Deni 1982
10 Şubat 2020 Saat: 18:06

selam hülya, bende evlendim ayrildim , nasilsin


Dogan Kirbiyikoglu
10 Şubat 2020 Saat: 09:41

Slm nasilsiniz ben almanyadan


Bertuğ
8 Şubat 2020 Saat: 15:35

Merhaba adım bertuğ 37 yaş İstanbul da oturuyorum. Bir kere nişanlanıp ayrıldım. Artık huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorum. Sizinle tanışmak isterim. Cevap verirseniz sevinirim bcelik4040@hotmail.com


Hülya 32 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller