Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Melisa 25: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda İstanbul şehrinden Melisa 25 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Almanya’da Yaşıyorum

Almanya’da Yaşıyorum

Rumuz Melisa 25
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir İstanbul
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Melisa 25 için 61 Özel Mesaj var

Kemal
17 Temmuz 2019 Saat: 19:51

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum hemde cok ciddi acil sekilde yunanistan bulgaristan romanya almanya butun dunya olsun iyi biri olsun niyeti cok ciddi olsun romantik erkegim esime sadik olugum yeter kie niyeti ciddi olan cevap yasarsaniz cok seviniegim nr004915906117294 iyi aksamlar


Yusuf
11 Ocak 2019 Saat: 14:19

Merhaba melisa kendime ciddi arkadas ariyorum yusuf ben yas 32 boy 1.69 kilo 68 eger dusunuyosan bana ulasabilirsin bu adresten adresim akrep09yusuf@gmail.com


Selahattin
1 Ocak 2019 Saat: 11:29

Selam melisa ben mardin midyat benim evlenmek istersen senle her gelirim yeterki kabul et parabulda guzum yok yemin ederim ben selahattin boy 178kilo80 türkiye telefonum


Nadir
18 Aralık 2018 Saat: 15:25

Ben Nadir iskoçya Glasgow şehrinden iskoçya GLasgow’da bazen türkiye geliyorum
Olgun bekar bir beyim
yaşı 35 40 45 yaşa kadar olgun ciddi dürüst bayanlar yaşı küçük olan bayanlar aramasın
Yaşı 35 40 45 yaşça olgun dürüst kendini bilen bakımlı güzel bayanlar
dul bekar fark etmez
çocukluda olabilir sorun değil
türkiye her şehirden
WhatsApptan bana ulaşabilir
WhatsApp
Nu-00905418869704


Sevim
12 Kasım 2018 Saat: 15:39

Selam herkeze ben sevim 39 yasindayim evliydim ayrildim turkiyede kaliyorum yokmu durust yalansiz bana sahip cikacak maddi manevi ileriye donuk bir beyfendi lutfen ciddi


Serkan
17 Eylül 2018 Saat: 12:37

Slm berlinde yasiyorum, saygili bayanlar la tanismak istiyorum


Ahmet
10 Eylül 2018 Saat: 14:16

Merhaba ben almanyanın krefeld şehrinden katılıyorum ismim ahmet iliriye dönük ciddi bir bayan arkadaş arıyorum numaram 0177_2422169


unsal
24 Aralık 2017 Saat: 22:00

belcıka vatandasıyım gercek evlılık arıyorum


orhan bulut
1 Kasım 2017 Saat: 20:18

Merhaba ben Orhan. Nasılsınız? Melisa Hanım sizinle tanışmak ve sizi yakından tanımak isterim. Melisa Hanım ben dürüst ve gayet ciddi düşünen bir beyefendiyim. Hic evlenmedim, kısmet olmadı, kötü alıskanlığım yok, gece hayatım yok, eşime ve evime esine sahip çıkacak dürüst bir erkeğim. Gercekten evlenmek isteyen, ne istediğini bilen karakterli adam gibi bir adamım. Sevgi hanım sizi prensesim yapmak istiyorum. Ben Güvenlik görevlisi olarak İstanbul da çalışıyorum. Ben dürüst, ciddi, merhametli, kültürlü, kibar bir beyefendiyim. Bence insan önce gerçekçi,dürüst ve samimi olmalıdır. Benim düşüncem Evlilik kurumu saygı,sevgi ve mutluluk üzerine kurulmalıdır. Herşeyin üzerinde insanlık çok önemlidir. Bende sizin gibi iyi huylu bir eş arıyorum. Ben de sizin gibi iyi kalpli ve dürüst bir insan arıyorum. Sizin gibi beni anlayabilecek bir bayanla hayatımı birleştirmek istiyorum. 42 yaşındayım. 1.82 boyundayım. İstanbul da yalnız yaşıyorum. Evliliğin kıymetini bilen, İçinde Allah korkusu olan bir beyefendiyim. Merhametli vicdan sahibi insanım. Maddi, manevi bir problemim yoktur, evliliğin Altından, gümüş den, elmas dan daha çok kıymetli olduğunu düşünen bir beyefendiyim. Ayrıca ben açık sözlü, dürüst, yerine göre davranmasını bilen bir beyefendiyim. Aynı zamanda müzik dinlemeyi, spor yapmayı ve gezmeyi çok seviyorum. Allah korkusunu bilen, sadık, sevmek sevilmek isteyen, içkisi kumarı olmayan, iyi niyetli, güleryüzlü, İnsanları seven, çocukları seven, aileye önem veren, bakımlı, sevecen, huzuru ve mutluluğu arayan beyefendiyim. Sıcak ve sevgi dolu bir yuva kurup sizinle evlenmek istiyorum. Sakin bir yapıya sahip insanım. Melisa Hanım sizi yakından tanımak isterim. İletişim bilgilerinizi gönderirseniz. Sizinle irtibat kurmak isterim. Cevabınızı bekliyorum. Hoşçakalın. Orhan Bulut Whatsapp : 00 90 534 335 07 69 Email:bulut5603@gmail.com Skype: bulut5603 Hangouts : bulut5603@gmail.com Bana skype, hangouts, whatsapp, Email yoluyla ulasabilirsiniz. Sizden olumlu bir cevap bekliyorum. Göruşmek üzere. Mutlukalın. Hoşçakalın.


Mehmet
10 Ekim 2017 Saat: 07:06

Slm size hanım efendi Iğdırda ikamet ediyorum uzak yerdeyiz önemli değil dilerseniz konuşalım 00905383704856


serhat gungoren
29 Eylül 2017 Saat: 13:08

Melisa hanim benimle tanisirsaniz pişman olmasın watsaptan mesaj atarsanız sevinirim 05522350447


Melisa 25 için bir Mesaj Yaz..