Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Sedat 25: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda Kartal şehrinden Sedat 25 isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



18 ile 25 Yaş Arası Bayan Arıyorum

Rumuz Sedat 25
Şuanda Çevrimiçi
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir Kartal
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Sedat 25 için 31 Özel Mesaj var

Funda
17 Nisan 2018 Saat: 15:12

Slm ben funda 23 yasındayım bekarım Kocaeli de yasıyorum aslen karabüklüyüm polis memuruyla tanısmak istiyorum polis olursa sevinirim polisle ciddi bir şekilde tanısmak istiyorum İstanbul tercihimdir 169 boy 64 kg yeşil göz kumralım Whatsapp var polis arasın sadece:-)


fuat
7 Nisan 2018 Saat: 00:05

st oturan bekar çok uzun boylu olgun bir erkegim yaş boy takıntım asla yoktur kilolu olmayan tercihen zayıf biriyle saygı çerçevesinde görüşmek istiyorum asla ilişki şartım yoktur ısrarcıda degilim güvenirseniz buradayım telim özelede açıktır skypyem Fenerli Kaptan 1907 Mealim mertemrekaptan1907@hotmail.com asla pişman olmazsınız


Serkan
15 Şubat 2018 Saat: 16:43

Meraba ben Serkan yaşım 18 boyum 170 sevgili arıyorum 17 18 yaş arası kızlar mesaj atın atsın


Engin
3 Aralık 2017 Saat: 21:38

Urfa da eğlenmek isteğen bayanlar 18


haydar tilki
16 Ekim 2017 Saat: 13:06

slm kızlar benimle dost olacak cıtır kendini olgun hisseden kızlar arayın tanısalım 05073040543


AYDIN
26 Eylül 2017 Saat: 08:34

Selam ben Aydın eskişehirde yaşıyorum 18-25 yaş arası eskişehirden olan bayanlar arıyorum.E mail adresim PELO_92@hotmail.com


Bayram
16 Temmuz 2017 Saat: 07:06

Bayan arkadaş arıyom yaş 48


MUSATAFA
14 Temmuz 2017 Saat: 21:34

Merhabalar ben Mustafa.
Yaş 36 uzunboylu yapili esmer biriyim.
Kendini ve ne istedigini bilen bakımlı özgür delidolu olgun elit bir hnm efendiyle tanısmak istiyorum.Not:kilo yaş yer önemli değil. Email
zorbey56zorbey@gmail.com


Serkan
31 Mayıs 2017 Saat: 01:15

Merhaba ismim serkan ist oturmaktayım 178 boyundayım esmer tenliyim kahverengi göz renkliyim yaşım 23 tanışmak istiyenler


Hasan
24 Nisan 2017 Saat: 16:29

Sedef hanım sizinle arkadaş olmak isterim eğer sizde uygun görürseniz


Yaşar
1 Şubat 2017 Saat: 23:22

Sevgili arıyorum kiz olsun yasi 18 19 olan bayan arıyorum


vesile
24 Ocak 2017 Saat: 20:59

selam ben vesile yashim 20 cidi evlik ariyom benimeln ayni fikirde dusundelen varsa yasin skypem sevgi.183 kukla barbi


Kemal
24 Ocak 2017 Saat: 05:05

Merhaba ben kemal kizlar bana mesaj atin e posta kemalali3553@gmail.com


Abdulmuktalip
16 Ocak 2017 Saat: 16:32

Ben 27 yaşındayım evlelenek bayan bekliyorum 0538 817 85 34 ara bekliyor


Anonim
9 Ocak 2017 Saat: 06:44

Slm ben muhammet kendime temiz kapalı veya acık bır bayan ariyorum tanısmak isteyen mesaj atabilir 05417726195 Seniseviyorum6841@livehotmail.com


Yunus
7 Ocak 2017 Saat: 14:13

Mrb ben yunus maddi durumum iyi turkiyenin her yerinden bayanlar yazabilir bakimli ve guzel olsun


Bekir
28 Ekim 2016 Saat: 02:50

Fatma’nur hanım ben Bekir 22 yaşındayım muğlalıyım sizinle tanışmak istiyorum


Murat
26 Ekim 2016 Saat: 16:44

Slm bn murat yaşım 24 istanbul yaşıyorum 18 23 arası bayanlarla tanışmak istiyorum


Fatmanur
7 Ekim 2016 Saat: 18:07

Ben fatmanur erkek arkadaş kedineme 20 yaşında yada
18,19 yaş arıyorum


Kaan
12 Eylül 2016 Saat: 13:28

Merhaba istanbuldan reel ciddi bakımlı bayanları bekliyorum gizlilik şart whatsap


tayfun düzceli
31 Temmuz 2016 Saat: 12:43

yaşım 34 boşandım düzceliym fabrika çalşıyoprum evlenmk ist telim 05376396103 what sapp avr niyeti evlenmk olan arsın boş olan aramasın özel açık


bekir
11 Temmuz 2016 Saat: 16:20

hiç evlenmemiş ev kızı titiz bayanlar aramanızı beklyrm


dogan
4 Temmuz 2016 Saat: 00:15

Mrb ben dogan yasim28 memurum unuversite mezunuyim biy 170 kilo 69 tanismak isteyen bayanlar skypeden ekleyin dogantas006@hotmail.com
dogantas006 skype adresim herkese hayirli ramazanlar hayirli kismetler


sedef
22 Haziran 2016 Saat: 15:53

Merhaba ben sedef


Damla Dönmez
8 Haziran 2016 Saat: 18:02

Mrb ben damla sizinle eglenceli bi iliski yasamayı çok isterim en kısa zamanda bana ulasin :*


ben umut
5 Haziran 2016 Saat: 23:40

selam citti düşünen bi bayanla evlenmek istiyorum mersin tarsus luyum


sedef
28 Mayıs 2016 Saat: 08:55

Merhaba ben sedef arkadas olurmak istiyorum bana mesaj atin


Cüneyt
23 Mayıs 2016 Saat: 01:31

Meraba 23 yaşındayım ve dul farketmez konuşması düzgün fiziyi güzel bayanlar arasın evlenmek için çok ciddi yim


ffirat
11 Mayıs 2016 Saat: 22:28

Yasim 22 boyum1.75kilom 75sporcuyum 7 yildr bnle tanizmk isteyen drek arasin bni gezmeyi eglenmeyi cok sevn biriyim 05531115571bu numaram bnle drek iltibata gecsin arasin


ata
4 Mayıs 2016 Saat: 16:55

merhaba ben ata 30 yaşında 1,75 boy 85 kilo kumral bekarım ist avrupa yakasından dürüst ciddi sevimli gezmeyi seven hayatımın aşkını arıyorum 0546 874 93 78


yasin
1 Mart 2016 Saat: 23:21

Ciddi olan bayanlar


Sedat 25 için bir Mesaj Yaz..