Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Semra 34: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Bodrum şehrinden Semra 34 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

Zengin bir bayanım erkek partner istiyorum

Rumuz Semra 34
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Bodrum
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Semra 34 için 180 Özel Mesaj var

Caner
31 Temmuz 2019 Saat: 22:18

Merhaba ben Caner 25 yaşındayım Bodrum’da mısın? Görüşebiliriz


Gokhan
23 Temmuz 2019 Saat: 21:31

Merhabalar semra hanim oncelikle ben istanbullu ve izmirli degilim ama yinde tanişma şansi istiyorum didimde yaşiyorum hiç evlenmedim 30 yaşindayim tanişmak isterseniz eposta adresim gokhan-ileri@windowslive.com


Tarık
14 Temmuz 2019 Saat: 16:54

Slm ben Tarık 30 yaşında 180 boy esmer tenliyim ela gözlüyüm sevgi ve saygı önceliğim eğer bana bir şans verirseniz asla pişman olmazsınız eğlenmeyi ve eğlendirmeyi gerçekten iyi bilirim açık görüşlü biriyim izmirliyim eğer sizin içinde uygunsa bana ulaşırsa Oz sizi tanımak ve kendimi daha iyi tanıtmak isterim


Fatih
13 Temmuz 2019 Saat: 01:05

Merhaba ben fatih izmir den 30 yaşında esmer fit bir delikanliyim seninle tanışmak sana mutluluğu tattırmak istiyorum ozerfatih10@gmail.com mail atın numaranızı ve tanıtın kendinizi lütfen tanışalım


Erdo
4 Temmuz 2019 Saat: 04:54

Slm semra hanım ben sizler tanışmak isterim yaş30 boy1.75


Serdar
27 Haziran 2019 Saat: 12:00

Selam, tarif ettiğin gibi bir ilişki arıyorum. Tanımak istersen mesaj atman yeterli sulker80@hotmail.com


Mesut
26 Haziran 2019 Saat: 07:43

Ben Mesut Manisa Turgutlu dnm 36 ys bana yakın heryastan bayanlar arayabilirsiniz yasfarketmez mesutkocabiyik64@gmail.com


Kimsesiz
24 Haziran 2019 Saat: 13:24

34 yaşında.hic evlilik yapmamış bekar bir erkeğim.
Gayet aklı başında kültürlü biriyim.
İflas ettim sonradan görme degilim.
Hayattan ders alan geçmişini unutmayan bir insanım insanlara olan güvenim azaldı.
Hayat müşterektir..!
Ben düştüm ve beni ayağa kaldıracak bir eş arıyorum.
Evet doğru zengin bir bayan eş arıyorum.
Parası olması yeterli değil dürüst ve şerefli olmasida şart.
Beni tanımadan araştırmadan karar vermeyin.


Şentürk cayırtekin
16 Haziran 2019 Saat: 01:23

İyi geceler elli üc yaşındayım sizinle tanışmak isterim İstanbuldan yazıyorum


Mahmut
15 Haziran 2019 Saat: 23:03

Merhaba semra bana mutlaka ulaş yaş 30 avukatım Aydindanım Mahmut.dedeoglu61@gmail.com


Yakup
15 Haziran 2019 Saat: 17:14

Merhaba yaşım 30 şuan bodrum turgut reisteyim isterseniz görüşebiliriz foto atarım begenmessenz engellersiniz


Mert
14 Haziran 2019 Saat: 12:36

Tanışmak istermisin seviyeli bir sekilde fotomu atabilirim begenirsen konusuruz ben 38 yaşındayım ama yasimi göstermeyen biriyim Mert_Ulusss@hotmail.com


Halil
10 Haziran 2019 Saat: 07:55

Merhaba semra hanım 28 yaşındayım istanbulda yaşıyorum üniversite mezunuyum bende sizin gibi sevgi saygı içerisinde uzun süreli bir ilişki arıyorum sizde isterseniz mail adresimden yazışabiliriz halil.plt15@gmail.com


Veysel Berk YILDIZ
3 Haziran 2019 Saat: 21:19

Veysel Berk ben istanbul doğumluyum istanbul Silivri kadir Has Üniversitesi Graphic Design mezunuyum yaşım 27 yaşındayim özel bir reklam sektöründe grafik tasarım uzmaniyim bodrumda yanlız yaşıyorum seninle tanışmak istiyorum eğer isterseniz tabi iletişim vysl0735@gmail.com


mesut
1 Haziran 2019 Saat: 01:15

mesut 43 yas 190 boy atletik yapili beyim sporla ugrasan yakin korumalik yapmaktayim tanismak isterim sizde isterseniz canakkale merkez


Jumanazar
24 Mayıs 2019 Saat: 01:18

Mrb,benim ismim jumanazar,kisaca cuma diyebilirsin,ben turkmenistanliyim,su an bodrumda çalisyorum yasim 33 de,umarim aradogynyzy bulursunuz insalla,size bol şanslar.siz kadynlar hep boyle yalan soylarsiniz,erkegin parasy olmadymy hemen vaz geçyorsunuz,her shey para ile çozulmez bu dunyada,


Alihan
20 Mayıs 2019 Saat: 02:00

Mutluluk bende semracim alihan.keskin@outlook.com ulaş bana tatlim


mesut
19 Mayıs 2019 Saat: 02:37

mesut 43 yasinda 190 boyunda atletik yapili beyim tanismak isterim cvp bekliyorum


Murat Tarkan
10 Mayıs 2019 Saat: 03:12

Merhaba ben murat 36 yaşındayım oturup kalkmasını bilen her güzel ortamları bilen yaşayan biriyim Semra seyahat engeli de yok bol tatili olan işimde var 187 boy 85 kilo sportif klasik bir beyim izmirliyim ailemde öyle atalar selanik ten gelmişler zamanında insanoğlu kuş misali şimdi ayrıyız Bi bakmışın kollarımdasın beni murattar2@gmail.com


Yusuf
9 Mayıs 2019 Saat: 15:52

Meraba ben Yusuf sizinle tanışmak isterim İstanbul’da yaşıyorum tamda sizin istediğiniz biriyim ister iseniz keilden bana cevap yazabilirsiniz ysf_blgc@hotmail.com


Yakup
18 Nisan 2019 Saat: 02:54

Mrhb semra hanim ben yakup istanbulda yaşıyorum aslen agriliyim burda inşaat işinden calisiyorum çok zorluk cektim eğer maddi acıdan bi sıkıntınız yoksa dediginiz gibi sizi çok mutlu edeceğimden şüpheniz olmasin bu arada yaş 30 eğer isterseniz


Çakır
25 Mart 2019 Saat: 14:32

Merhaba semra hanım yaş 30 bekarim izmirdeyim Whatsap nunaram bu 05348505163 beni ara konuşalım bekliyorum sizi tanımak istiyorum saygılar sunuyorum teşekkürler iyi günler


Ömer
21 Mart 2019 Saat: 10:51

Merhaba nasılsın szi tanımak istiyorum istediğiniz emrinize amediyim


Adem
17 Mart 2019 Saat: 22:55

Selam merhaba 32 yaşındayım boy 182 kilo 75 muglada iş arıyorum yardımcı olurmusunuz şuan bursadayim yatili iş arıyorum


Efsane
17 Mart 2019 Saat: 20:29

İstanbul Anadolu Yakasından Selam Tanışmak isterseniz güvenilirliği Yalansız dürüst olarak, Cevabınızı beklerim


Sert
11 Mart 2019 Saat: 01:33

Selam ben bodrumdan yazıyorum kız arkadaş arıyorum


Fehmi çiöek
10 Mart 2019 Saat: 16:02

Merhaba mersinliyim 30 yaşında sarısın 1.78 boyunda 75 kiloda yım kendine güvenen bir kişi lige sahibim


Serdar
9 Mart 2019 Saat: 16:32

Merhabalar ben istanbuldan Serdar 34 yaşımdayım İstanbul’u çok iyi biliyorum gezmeyi seviyorum benimle tanışabilirsiniz


gökhan
6 Mart 2019 Saat: 14:40

gezme tozma konusunda problem yok sevgi saygı çerçevesi içersinde konuşabiliriz…


ibrahim
2 Mart 2019 Saat: 14:19

selam semra ibrahim ben istanbul dan ara konuşalım fazla söze gerek yok yaş 32


Semra 34 için bir Mesaj Yaz..