Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Güler 28: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Almanya şehrinden Güler 28 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Yuva kurmak istiyorum almanya

Yuva kurmak istiyorum almanya

Rumuz Güler 28
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Almanya
İlişki Türü ilişkiye açığım




Güler 28 için 1.104 Özel Mesaj var

Fırat
21 Temmuz 2019 Saat: 21:12

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum


Fehmi DOĞAN
18 Temmuz 2019 Saat: 18:11

Fehmi DOĞAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim ve WhatsApp +4915222048325


Mert
17 Temmuz 2019 Saat: 14:58

Merhaba ben hataydan mert ciddi anlamda sizinle tanışmak isterim


Halil Yolcu
14 Temmuz 2019 Saat: 00:44

Merhaba
Sizinle tanışmak istiyorum.

Whatsupp yada diğer iletişim kanallarından yüzyüze görüşmek isterim.
Selamlar

Halil


Bayram
13 Temmuz 2019 Saat: 17:29

Merhaba Gül hanım kabul ederseniz sizinle tanışmak isteyen biriyim adımı Bayram Türkiye sakaryada oturuyorum niyetim ciddi bir arkadaşlık ve evlilik amaçlı yazıyorum dalga geçmek veya boş muhabep değil evlenip bir yuva kurmak isterim kabul ederseniz


Murat
12 Temmuz 2019 Saat: 18:18

Sl merhaba ben almanya kölnde yaşıyorum bayan arkadaş arıyorum ileriye dönük evllilikde olur her türlü arkadasliga ihtiyacım var sevgiler0163 6753933


Mhmt
11 Temmuz 2019 Saat: 01:41

Ben mehmet NRW de kaliyorum BEKARIM niyetim ciddi bir ilişki ileriye yönelik, amacım kimsenin duygularıyla oynamak veya kimsenin boşuna yıllarını çalmak değil, aynı şekilde kimseninde benim duygularım oynamasını istemiyorum ciddi kendine güvenen önce kendine sonrada karşısındaki insana değer vermesini bilen aile terbiyesi almış örf ve adetlerimizi bilen hayatta ne istediğini ve gerçekten yuva kurmak isteyen her şeyden önce allah korkusu olan birisiyle hayatımı paylaşmak istiyorum. 01632056561


Caner
10 Temmuz 2019 Saat: 18:30

Ben Türkiye’de yaşıyorum 23 yaşındayım yurtdışına çıkmak istiyorum lütfen ulaşırmsn


CANER
4 Temmuz 2019 Saat: 15:30

Merhaba Güler hanım nasilsiniz_? Bende ciddi dürüst saygılı ve tabiki sevgi dolu bir yuva kurma amacındayım.Turkiye Adana da yaşıyorum.Aile ye örf ve adetlere bağlı birisiyim.Almanya dan is teklifi aldım.Kismet olursa eylül ya da ekim gibi orda olacağım.Sizinle tanışmayı çok isterim.E posta adresim caneraslan001@gmail.com bana burdan ulaşabilirsiniz.En yakın zamanda karsilikli görüşmek dileği ile hoşça ve sevgi ile kalın…


Niyazi
3 Temmuz 2019 Saat: 02:52

Merhaba hanımlar iyi günler
Ben Niyazi Olgun bekar bir Beyim
Türkiye heryerden şehir fark etmez
Evlilik amaçlı ciddi dürüst
Bir hanım efendiylen evlenmeyi düşünüyorum
Dul bekar fark etmez
Ciddi Dürüstseniz telefonlarınızı mesajlarınızı Bekliyorum Ciddi dürüst kendini bilen
Ne istediğini bilen oturaklı
Nezaketli Saygılı hanımlar.
40 46 Yaş arası dürüst bayanlar.
WhatsApp00905418869704.
ulaşabilirsiniz
WhatsAppNR-04417 240 755 03.
NR00905418869704


Ali
30 Haziran 2019 Saat: 21:44

Slm bayanlar Köln cevresınde yasıma uygun bir bayan arkadas arıyorum yas 46 boy 1,82 ciddi durust olunursa sevinirim tel 01633510746 arayın tanısalım


Süleyman
30 Haziran 2019 Saat: 20:47

Selam güler Hanm ben uşaktan Süleyman seninle tanışmak istiyorum eğer sende istersen tabi bende senin gibiyim ama Almanya’da kardeşim var ve onu 5 senedir görmüyorum ama senin sayende beni kabul edersen sevinirim gerçekten beni tanıdığına pişman olmazsın saygılarımla iyi günler


Kadir uğurlu
30 Haziran 2019 Saat: 02:59

Selam ler hanım.sizinle ciddi bir ilişki için tanışmak istiyorum.


Murat
12 Temmuz 2019 Saat: 18:13

Merhaba almanyada yaşıyorum tanışmak isterim


Serhat
11 Temmuz 2019 Saat: 01:35

Yurt dışına gelme ihtimaliniz varmi


Kadir uğurlu
2 Temmuz 2019 Saat: 02:13

Slm tuğba hanım.ben kadir Almanyadan.0 1779677140


Tuğba
29 Haziran 2019 Saat: 20:03

Merhaba ben tugba İstanbul da yaşıyor um ailem ile birlikte samsunluyum kuaförüm 29 yaşındayım lütfen yurt dışında yaşayan temiz ahlak li yaşıma uygun biri olsun istiyorum hayatımda artık güzel bir kızım hoş kibar temiz bir kızım yaşıma uygun biri olsun istiyorum


Bayram
29 Haziran 2019 Saat: 18:52

Merhaba hanfendi kabul ederseniz sizinle tanışmak istiyorum niyetim ciddi bir arkadaşlık ve evlilik amaçlı yazıyorum adım bayram türkiye Sakarya oturuyorum kabul ederseniz memnun olurum şimdiden hayırlı günler hanfendi


Kadir uğurlu
29 Haziran 2019 Saat: 15:33

Slm gül hanım.illeriye dönük ciddi bir ilişki için sizinle tanışmak istiyorum.gerçekten sizde isterseniz.aradığınız erkek profilininde ötesinde olduğumu düşünüyorum.telim:0 177 967 71 40


Kemal
20 Haziran 2019 Saat: 12:45

Merhaba Ben almanya yasiyorum evlenmek icin hanim efendi ariyorum hemde cok yakisikli gencoglanim kalbim cok temiz birigim maddi duru i olan birigim Romantik erkegim esimi sadik biri olugum cok yakisikli gencoglanim cevap yazmanizi bekliyorum nr004915906117294


Yunus Emre
15 Haziran 2019 Saat: 17:01

Merhaba Güler hanım
geçmiş bayram’ınız mübarek olsun
zannedersem diğer sayfadaki
gülüm28 le aynı kişisiniz
bu tarafta güler28 yazmışınız

o tarafa bi yazı gönderdim
Whatsapp’ınızada bi yazı bıraktım
fakat onlar şu an offline olduğu için buraya yeniden yazıyorum

Yazınızı okudum
kişiliğiniz çok hoşuma gitti
ayrıca resminizide gördüm
güzel bir bayansınız

İsmim Yunus Emre 40 yaşındayım
bir kere evlenipte ayrılmış birisiyim
2 çocuğum var
Onlar annesiyle beraber kalıyorlar
ben ise kendi ailemin yanındayım
bu sizin için sorun olurmu bilmiyorum

Doğma büyüme almanyalıyım
fakat ben burda yetişen türkler gibi alman
kültürüne göre değil namazın’da
niyazında dinini yaşayan biriyim

Sizin gibi kendi halinde temiz kalp’li
insanın halinden anlayan kimseyi küçük görmeyen iyilik sever bir insanım

sizin gibi iyi bir bayanla tanışmak anlaşmak ve neticede evlenmek isterim


Kemal
15 Haziran 2019 Saat: 09:19

Merhaba Ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek istiyorum hemde cok ciddigim butun dunya olsun iyi biri olsun hemde cok ciddigim
Romantik esimi cok mutlu edegim durust birtane hanim efendi ariyorum evlenmek icin cok cidfigim benim gibi düsünen hanim efendi cevap yazmanizi bekliyorum nr004915906117294


Kemal
14 Haziran 2019 Saat: 13:58

Merhaba Ben almanya yasiyorum evlenmek icin hanim efendi ariyorum hemde cok ciddigim
Butun dunya olsun yunanistan bulgaristan ukrainer almanya Türkiye sirbistan makadonya. Olsun
Romantik erkegim butun özel günlegi hatirlagim
Esimi yemege cikarigim cicek aligim
Güzel tätlich söz söylegim esime iyi hafta sonralagi cevap yazmanizi bekliyorum hanim efendiler 004915906117294


Gökhan
12 Haziran 2019 Saat: 20:30

Merhaba ismim gökhan 22 yasindayim ask icin yas onemi oldugunu dusunmuyorum olgun birisiyim durust ve anlayisli birisiyim yesil göz 178 boy daha detayli tanismak icin mesajinizi bekliyorum tesekkurler


Balci
9 Haziran 2019 Saat: 04:36

49 yasinda bekar bir adamim DORTMUND CEVRESINDE BIR BAYAN ARIYORUM
0178 375 82 83


Balci
9 Haziran 2019 Saat: 04:35

SLM Ben DORTMUNT DAN BALCI
YALNIZ YASAYAN 49 YASINDA BIR ADAMIM
YALNIZLIGIMI PAYLASACAK BIR BAYANA IHTIYACIM VAR
Dortmund cevresi bitte
0049 178 375 8283


Orhan
9 Haziran 2019 Saat: 02:05

Güler hanım ciddi bir beyim seninle yuva kurmak istiyorum


Abdullah
9 Haziran 2019 Saat: 00:08

Ben istanbuldan mesaj atıyorum.Eğer benle tanışmak istersen bana geri dönebilirsin.Gerçekten artık bi yuva kurmak istiyorum.


Kemal
7 Haziran 2019 Saat: 19:08

Merhaba Ben almanya yasiyorum evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddigim evlilik ariyorum hemde cok ciddigim butun dunya olsun
Durust hanim efendi ariyorum durust
Cevap yazmanizi Bekliyorum nr004915906117294
Iyi haftsbsonralar


Fehmi DOĞAN
5 Haziran 2019 Saat: 15:57

Selam adım Fehmi DOGAN 02.12.1973 doğumluyum 13.10.2015 de almanya ya kızım ile beraber geldim kızım okula gidiyor ben ise boşanmış iki çocuk babası bir oğlum var birde kızım oğlum ve annesi İstanbul’da ben ve kızım almanya’da yız not sadece evlilik için fikir beyan edebilirim en az dini nikah isterim +4915222048325


Fazıl
2 Haziran 2019 Saat: 15:49

Merhaba sizinle tanışmak istiyorum okudum yazdıklarınızı fazil.ozsuer47@hotmail.com


kemal
29 Mayıs 2019 Saat: 16:21

merhaba ben almanya yasiyorum evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun hemde cok ciddigim iyi biri olsun esime sadik biri olugum yunanistan bulgaristan hamburg türkiye alamyanya düseldorft almanyanin butun ülkesinden olsun
ben romantik erkegim esime sadik biri olugum
esime yardimci olugum yeter ki hanim efendilegin niyeti cok ciddi olsun cok hanim efendiler cevap yasarsa cok seviniegim allah korkusu olsun
niyetlegi cok cidi olsun nr004915758298985


Kemal
28 Mayıs 2019 Saat: 16:33

Merhaba ben almanya yasiyorum evlenmek icin hanim efendi ariyorum hemde cok ciddigim butun dunyadan olsun iyi birtane hanim efendi ariyorum
Acil sekilde hanim efendi ariyorum cevap yazmanizi bekliyorum romantik erkegim esime sadik biri olugum yeter kie niyeti cok olsun butun özel günlegi hatirlagim nr004915758298985


Kemal
23 Mayıs 2019 Saat: 20:17

Merhaba Ben almanya yasiyorum evlenmek icin Kiz ariyorum Burundi Dunya Olsen almanya Hemde cok ciddigim Velokoffer ariyorum cevapcici yazmsnizi bekliyorum butun özel günlegi hatirlagim esime sadik Biri olugum Benin düsünen hanim efendilegi cevapcici yasmanizi bekliyorum nr 004915758298985


Sahin
19 Mayıs 2019 Saat: 16:55

Merhaba benimle tanismak isterseniz ben almanyadayim ama hic örfumu adetimi unutmadim sizinle bir sohbet etmek isterim nom 01787569869


kemal
16 Mayıs 2019 Saat: 18:18

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum iyi bir tane evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddi evlilik ariyorum butun dunya olsun yeter kie niyeti cok ciddi olsun hemde cok ciddi acil sekilde hanim efendi ariyorum butun özel günlegi hatirlagim benim gibi düsünen cevap yasarsaniz cok sevinierien nr 004915758298985


Kemal
13 Mayıs 2019 Saat: 22:57

Merhaba Ben almanya yasiyorum 31 Yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum iyi biri olsun butun Dunya olsun
Romantik ekegim yunanistan bulgaristan
Almanya bir tane hanim efendi ariyorum
Esine Sadik biri olugum cicek Aligim
Butun özel günlegi hatirlagim
Yanima gelebilmesi icin biraz parasi olsun nr004915758298985. Hemde cok Cosima Acil sekilde hanim efendi ariyorum


Deniz
12 Mayıs 2019 Saat: 00:48

Slm ARKADASLAR TR ALMANYA BELCIKA HOLLANDA FRANSADAN WHATSAAP EKLEYIN LTN 0033 650 87 34 75


Deniz
12 Mayıs 2019 Saat: 00:18

Slm ben fransadan yaziyorum ileriye dönūk erkek arkadas ariyorum 0033 650 873 473


Orhan
11 Mayıs 2019 Saat: 19:21

Evlilik olarak cok cittiyım


Izzet
7 Mayıs 2019 Saat: 12:09

Merhaba ben izzet erzurumdan katılıyom ama benim icin yer onemli degil citti dusunuyom mutluluk huzur eglencebiriyim 23 yasndayım evlerim ve arabam var yuksek maas alyom uygunsa tanışmak istiyom


musa
6 Mayıs 2019 Saat: 20:32

Merhaba ben türkiye de yaşıyorum tanışmak istiyorum Azrailkral1@ bana ulaşmak istersen bekliyor olacam saygılar sevgiler


Kemal
25 Nisan 2019 Saat: 20:55

Merhaba Ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddigim nr004915758298985


kemal
19 Nisan 2019 Saat: 10:04

merhaba ben almanya yasiyorum31 yasindagim evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddigim evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddgim maddi durumu iyi olan birigim bütün dunya olsun yunanistan bulgaristan almanya ukrainer acil sekilde evlenmek icin ariyorum romantik erkegim nr004915758298985


İlyas
24 Mart 2019 Saat: 07:56

Merhaba güler hanım tanışmak için numara verirmisimiz


hasan basri vuran
22 Mart 2019 Saat: 13:58

Merhaba ismim hasan şanlıurfada ikamet edıyorm bilgisayar muhendisiyim ama kendi işimi yapmıyorum trizim işi ile uğrasıyorum kendime ait bir evim vede ilk evliliğimden 1.5 yasında bir oglum var annesinde kalıyor kısa suren bir akraba evliliğim oldu anlaşarak bosandım benim ile evlenmek ısteyen insandan durustluk beklerım çncelikle dış görünüşe aldanmayan birisiyimdir aşık olmak istiyorum teşekürederim hasanbasrivuran07@hotmail.com


Çakır
19 Mart 2019 Saat: 12:47

Yaş 30 bekarim Türkiye de yaşıyorum evlenmek istiyorum sizi yakından tanımak istiyorum güler hanım cevap bekliyorum sizden saygılar


Abdulcelilkulata
17 Mart 2019 Saat: 02:53

ESSELAMÜN ALEYKÜM GÜLER HANIM NASILSINIZ BEN TÜRKİYE ŞANLIURFA “DAN ABDULCELİL SİZİN GİBİ GÜZEL BİR İNSANLA TANIŞMAK İSTİYORUM SİZDE UYGUN GÖRÜRSENİZ TELEFONUMU YAZIYORUM ARAYIN KONUŞALIM BENDE SİZİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM MUTLU BİR YUVA KURMAK İSTİYORUM BEN SİZİN TELEFONUNUZU BEKLİYORUM ÖĞLEN SAATLERİNDE ALLAH”A EMANET OLUN AMİN


Hakan
15 Mart 2019 Saat: 00:30

Slm Güler, İstanbul’da yaşıyorum 32 yaşındayım Hakan ismim, hiç evlenmedim. Psikologum. Ciddi evlilik düşünüyorum.İngilizce ileri düzeyde biliyorum. Çok kez yurt dışına çıktım. Açıkçası yaşınızda tam aklımda olan yaş. Yalnız yaşıyorum. Bir hastanede çalışıyorum.


Kerem
14 Mart 2019 Saat: 14:48

Slm Ben kerem Almanyada yasiyorum ileriye yönelik bir bayanla tanismak yuva kurmak istiyorum 27 ile 44 yas arasi lütfen ciddi olanlar yazsin. kerem.k@mail.de


Yusuf
14 Mart 2019 Saat: 13:52

Merhaba ben Yusuf 35 yaşındayım profesyonel fotoğrafçılık yapıyorum dürüst bir hanımla ciddi bir arkadaşlık istiyorum yusuffkecee@gmail.com mail adresim.


Tuncay
14 Mart 2019 Saat: 10:14

Slm Ben karabük ten yazıyorum ciddi düşünüyorum ben ve ailemle yaşayacak düzgün dürüst açık sözlü olsun isterim benden haberiz bisey yapmayacak bir ömür sırtımda taşır tüm kalbimle severim


Yahya
13 Mart 2019 Saat: 13:44

Merhaba tanışmak istersen yahyabiltekin@gmail.com


Güler 28 için bir Mesaj Yaz..