Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Güler 28: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Almanya şehrinden Güler 28 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Yuva kurmak istiyorum almanya

Yuva kurmak istiyorum almanya

Rumuz Güler 28
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Almanya
İlişki Türü ilişkiye açığım




Güler 28 için 1.128 Özel Mesaj var

ismail058
30 Ekim 2019 Saat: 22:26

merhaba ben ismail 38 yasındayım aslen sivaslıyım yaptıgım iş emisyon ölçüm personeliyim (fabrika bacaların toz partükül) istanbulda yasamaktayım hiç evlenmedim nasip olmadı,


kemal
29 Ekim 2019 Saat: 11:21

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun yunanistan bulgaristan almanya esime sadik biri olugum kalbim cok temiz birigim esimi yemege cikarigim mum isnda cok yakisikli gencoglanim iyi biri olsun benim gibi düsünen hanim efendi cevap yazarsaniz cok seviniegim kalbimin brinsesimi ariyorum mutlu bir yuva kurmak istiyorum hanim efendi yalan olmasin kalbi temiz olsun benim gibi ama iyi günler dilegim llah emanet olun


Snn37
28 Ekim 2019 Saat: 21:18

1,80 boy 87 kg tanışmak isterim mail adresime cvp yazabilirsin sinan.adali37@gmail.com


Karizmatik
26 Ekim 2019 Saat: 16:06

Selam, sizinle tanışmak isterim. Öğretmenim, hiç evlenmedim ve çocuğum yok. Boy, 1,85,kilo,80,yaş,40, numaram, 0163 373 2485


Mos
26 Ekim 2019 Saat: 14:00

Iyi gunler ben Mos sizinle tanışmak ve sohbet etmek istiyorum. Herşeyden önce uzun sureli arkadaşlık ve ilerde taçlandıran bir yaşama götürmek isterim. Sizi tanımak isterim sevgilerle kalın mutlu ve huzur bir yaşamla kalın


kemal
21 Ekim 2019 Saat: 19:03

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindayım EVLENMEK ICIN HANIM EFENDI ARIYORUM BUTUN DUNYA OLSUN YUNANISTANBULGARISTAN ALMANYA KALBIM COK COK TEMIZ BIRIGIM COK YAKISIKLI GENCOGLANIM
IYIBIRI OLSUN 004915906117294


Nusret
19 Ekim 2019 Saat: 21:25

Slm Güler hanım bede sizin dibi dürüs cidi bir hanım efendi arıyorum yaşım 35 boy 1.66 tükiyede yaşıyorum eyer ciddiyseniz beni eposta adresim mesaj gönderin saygılar Nusret gorennusret16@Gmail.com


kemal
17 Ekim 2019 Saat: 11:28

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim
evlenmek icin hanim efendi ariyorum butun dunya olsun yunanistan bulgaristan almanysa esimi yemege cikarigim mummisinda kalbim cok cok temiz birigim butun özel günlegi hatirlagim cok yakisikligim iyi biri olsun 00491590617294


Okan10
16 Eylül 2019 Saat: 16:06

Slm ben OKAN 45 yaşında evli bir beyim ve mutsuzum benim gibi mutsuz bir bayanla tanışmak istiyorum ve dertlenmek istiyorum tel nr 015779096515


kemal
2 Eylül 2019 Saat: 15:10

merhaba ben almanya yasiyorum 31 yasindagim evlenmek icin kiz ariyorum butun dunya olsun almanya butun dunya olsun esimi yemege cikagim mum isinda butun özel günlegi hatirlagim nr 004915906117294 acil sekilde hanim efendi ariyorum


hasss
1 Eylül 2019 Saat: 11:20

Meb ben has istanbul da yaşıyor.sevgili arıyorum


nevzo
29 Ağustos 2019 Saat: 11:41

merhaba güler hanım ben konyada devlet memuruyum eşimden ayrıldım yaşım 47 üç kızım var ama yanımda değiller bende yuva kurmak için dürüst bayan arıyorum ama senle aramızda yaş farkı çok sen sorun edermisin bilmem ama yaşımı göstermiyorum telefonum ararsan konuşuruz bir birimizi tanırsak bakarız.


vira
28 Ağustos 2019 Saat: 17:21

tanışabilirmiyiz..bn bursadan yazıyorum …tel varsa ararımm…gün ışığın bol olsun…kal sağlıcakla….


Anonim
26 Ağustos 2019 Saat: 23:04

Merhaba ben Türkiye de yaşıyorum ciddiyim gerçekten cevap verirsen sevinirim


Çetin
26 Ağustos 2019 Saat: 01:05

Merhaba ciddiyet çok önemli olduğunu hatırlatıyor ve tanış Maya varmısin


Mete
25 Ağustos 2019 Saat: 00:46

Selam öncelikle verdiğim rahatsızlık için özür dilerim seni tanımak isterim


Mustafa
21 Ağustos 2019 Saat: 14:24

Meraba sizinle tanışıp anlaşmak istiyorum anlaşmalı evlilik yaparmisiniz


0glak
17 Ağustos 2019 Saat: 11:01

Mrh güler yaşım 23 1.70 boyundayim 80 kilo nigdeliyim ciddi evlilik arıyorum


Mustafa
15 Ağustos 2019 Saat: 16:25

Meraba ben Mustafa kendime eş arıyorum siz olabileceğini düşündüm ve tanışmak istiyorum


kenan
14 Ağustos 2019 Saat: 20:20

kenan amasya bekar bir kişiyim 30 yaş uygun bir bayanla tanişmak isterim


Emre
14 Ağustos 2019 Saat: 04:40

Ben türkiyedeyim sizinle tanışmak istiyorum tabi sizde uygun görürseniz


melih1986
28 Temmuz 2019 Saat: 13:24

merhaba güler denizli merkezden melih ben 32 yaşındayım sen ilgimi çektin hemen parantez açalımki niyetimiz kaymasın çizgiden almanyada yaşaman la bir ilgisi yok sana ilgili olmamdan benimde burda kendime ait bir evim bir işim var çok zenginde değilim kimseye muhtaç ve kimseden mahrum değilim sadece seninle ciddi anlamda tanışmak isterim biz olabilirsek sonunda kader deriz olamazsakda kalpler kırılmasın nasip değilmiş deriz bu numaram sende beni tanımak istersen


Selam
28 Temmuz 2019 Saat: 03:47

Almanya ya yani geldim yaş 23 kendime bir eş arıyorum ve sizinle tanışmak isterim


deniz
25 Temmuz 2019 Saat: 21:52

mrb ben ahmet koln de kaliyorum tanisalim mi 01632370573


Güler 28 için bir Mesaj Yaz..