Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  *TaniS*: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda şehrinden *TaniS* isimli üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Kızlarla Tanışmak İstiyorum

Kızlarla Tanışmak İstiyorum

Rumuz *TaniS*
Şuanda Offline
Cinsiyet
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




*TaniS* için 45 Özel Mesaj var

Sedat
14 Şubat 2019 Saat: 22:15

Merbaba ben iğdir’dan 18 yasindayin ciddi bir bayanla arkadaslik kurmak istiyorum


Berkay
31 Ocak 2019 Saat: 14:37

Selam ben şanlıurfadan berkay 32 yaşında yakışıklı karizmatik ve anlayıslı biriyim tanışmak isterseniz


Ferhat. Kale
2 Kasım 2018 Saat: 22:52

Mrh dunyanin. En guzel bayanlar nasilsiniz Ben. Dunyanin. En guzel bayanla. Evlenmek isterim Ben bir iki gunluk Evlilik Istemiyorum. Ben aslen Ankara. Ama yurtdisinda. Yasiyorum. Bu guzel ulkede yanliz yasiyorum Yanlizlik cooook. Zor. Hayat arkadasim. Evim kadini olsun isterim. Benim burda. Evim araban Maddi durumun. Sukur olsun Allah iyi Ben gelince. Aramiyorum. Cook ciddi. Yuva kurmak isterim. Wapsap 0046737647306 eglence. Saka macera arayan. Bayanlar Beni ARAMASIN ARAMASIN. Ben. Ferhat.


kızlar eklesin
25 Mayıs 2018 Saat: 01:29

Kamerası olan ücretsiz sanalda görüşmek takılmak isteyen sanalda sevgili olmak isteyen bayanları bekliyorum kameram var pişman olmazsınız
Skype:salih_fenerbahcee


ibrahim
19 Mart 2018 Saat: 16:29

selam ayka hanim azeri bayan selam olsun ben ibrahim manisa evli mutsuz biriyim yaş 46 iş sahibiyim azeri ve dul oldugundan dolayı seni tanimak istiyorum sana yakinim kabul edersen buradan ulaş gmail velmirvel31@gmail.com


Şener
21 Şubat 2018 Saat: 11:06

Merhaba şener ben aydından bekarım kız arkadaş arıyorum yaş farketmez


Nasir 19
28 Aralık 2017 Saat: 03:13

Merhaba ben Nasir 19 yaşindayım ve ben Fransa Marsilya’danım tanişmak ciddi biriyseniz arayın çok memnun olurum +33630638794


Serkan
25 Aralık 2017 Saat: 23:51

Berlinde yaşıyorum, önce anlaşa bilmek istiyorum.yazakmakla olmaz hersey konuşmakla. Ilk tercihim almanyada ki Hanimlar.


Efecan
2 Aralık 2017 Saat: 20:59

İst,b,düzü civarından ciddi olan bayanla yuva kurmak istiyorum çağrı atmayın lütfen


Yusuf
25 Kasım 2017 Saat: 00:21

Slm ben Sakarya yaşıyorum yaşım 31 evlenmek istiyorum tel 0539 691 1254 WhatsApp meşaj atın tanışalım


reman
25 Eylül 2017 Saat: 18:51

selam ben yeniyim sadece bayan arkadas ariyorum


Anonim
12 Eylül 2017 Saat: 02:14

Ayka Azeri anlatmak la olmaz tanımak gerek.
Chef_ibrahim_ercan@hotmail.com


ANKARA AKIN 0545 844 51 63
8 Eylül 2017 Saat: 12:06

Ankaradan akin yalnizim bir bayan arkadas ariyorum


Yavuz Güler
16 Ağustos 2017 Saat: 00:41

merhaba ben istanbul da oturuyorum.22 yaşındayım.yaşı 21-22 olan,kendisi ile bir şeyler paylaşacağım bir kız arkadaş arıyorum.


İbrahim 34
28 Haziran 2017 Saat: 15:30

Merhaba ben İstanbul’da oturan bir gencim amacım bir bayan arkadas bulmak yaşu 25 aramanızı istiyorum


Ali
9 Haziran 2017 Saat: 23:01

Kızlarla sadede arkadaş olmak istiyorum. Yabancı birisiyim yani türk değilim. Moskovada oturuyorum


Ozan
20 Nisan 2017 Saat: 19:13

Merhaba ben Ozan.. Yaş 32 bekarım.. 179 boy, fit yapıda bir fiziğe sahip olan; üniversite mezunu, aklı başında, işini bilen, yalnız yaşayan, dedikoduyu sevmeyen, başa bela olmayacak biriyim. İş icabı düzenli olarak Düzce Akçakoca’ya gitmekteyim. Düzce, Zonguldak çevresinde görüşebileceğim; dedikodudan uzak, kaliteli, güzelliğine güvenen maddi, manevi destek olabileceğim başa bela olmayacak hanımefendiler mail yoluyla bana ulaşmanızı bekliyorum. asimar1907@hotmail.com


Merthan
6 Nisan 2017 Saat: 11:23

Merhabalar… Maddi destekte bulunmak istedigim Güvenilir, sir tutabilen, samimi, ne istedigini bilen arkadaş ariyorum. Amacim guzel duzgun bir arkadaslik kurmak. 32 yasindayim Avrupa yakasinda oturan yada gelebilecek, Bunu is edinmemis kisilerle iletisim kurmak isterim. Ev hanimi, oğrenci, çalişan farketmez. istanbul.merthan@gmail.com


seda
28 Mart 2017 Saat: 23:29

mrb 33 yaşında istanbulda yaşıyorum kısa süreli görüşecek maddi manevi destek verebilecek bir erkekle tanışmak istiyorum 35-42 yaş arası uygundur lütfen ciddi olmayanlar yazmasın seda_2005@mynet.com


SELİM
26 Haziran 2019 Saat: 23:00

Meraba ayka hanim ciddi olarak ileri dönük tanışalım görüşelim selimguven20@gmail.com bellimi olur her şey güzel olur


İbrahim
18 Kasım 2018 Saat: 19:19

Selam ayka hanim ben ibrahim manisa yakin sayiliriz seni tanimak isterim gmail okuz3145@gmail.com


Ayka azeri
27 Mart 2017 Saat: 00:37

36 yaşindayim dul bayanim aydında oturuyom azeriyim yalani sevmam cox sınırli kıskanc biriyim


ibrahim
21 Şubat 2017 Saat: 09:14

selam arka.daş arıyorum,saygılar.


berk
9 Şubat 2017 Saat: 18:28

mrb kız arkadaş arıyorum aristo7809@mynet.com


ahmet
16 Ocak 2017 Saat: 20:35

Arkadaş Arıyorum Kızlarla tanışmak istiyorum, kız arkadaş bulma, ücretsiz kız arkadaş arama, güzel kızlar arkadaş arıyor, sevgili istiyorum.


captain06
8 Ocak 2017 Saat: 09:55

Mrb ankarali kizlar tqnismaya ne dersiniz. Bekliyorum.


mert
26 Ekim 2016 Saat: 22:01

istanbul çevresinden hayatı maddi ve manevi paylaşabilecegim aklı başında bir hanımefendi arıyorum 30 yaşındayım. candar.mert@hotmail.com


Mert 35
30 Eylül 2016 Saat: 10:02

Merhaba kizlar, ben münihte yasiyorum tanismak isteyen bayanlar yazsin lütfen


calal
17 Eylül 2016 Saat: 23:35

Aski aryor iyi duruz efendi bir bayan aryor


Erol
17 Eylül 2016 Saat: 07:59

guzel iyi birisiyle tanismak istiyorum


Yasin Meraloğlu
13 Eylül 2016 Saat: 14:23

Sizle Buluşmak İstiyorum Yarın Saat .12 00 .Da


majid
7 Eylül 2016 Saat: 13:51

merhaba
ben majid söleymani irandan. ben çok iyi türkçe bilmiyorum dolayısıyla eğar yanlış bir şey yazarsam kusura bakmayın.ben 34 yaşındayım ve bir kadın arkadaş olarak tanışmak istiyorum.
saygılarıma


MEHMET ELAZIG 0546 869 30 45
3 Eylül 2016 Saat: 01:25

Slm DIKKAT IYI OKUYUN Slm BEN MEHMET 35 YAS 170 BOY ESMER DUL ELAZIG FAKIR CIRKIN SANSIZ BIR GENCIM YALANI SEVMEM ACIKSOZLUYUM ASK SEVGI SEFKAT MACERA ARIYOM EVLİLİK ARAMIYORUM SADECE TURKIYEDEN CIDDI YALANSIZ MENFAATSIZ SADECE BEKAR VEYA DUL BAYANLAR ARASIN YAS ONMESIZ SKYP mehmet_792@hotmail.com


can
1 Eylül 2016 Saat: 11:23

gercek bayan arkadaş arıyom herkonuda yardimci olurum mşj atın ararim sadece bayanlar arasın lutfen


EFE
24 Ağustos 2016 Saat: 01:50

selam ben istanbul avrupa yakasından efe 27 yaşında 180boyunda ela göz kumralten neseli sıcakkanlı biriyim gerek maddi gerek manevi gerekse eğer kalacak yeri yok ise bende bile kalabilir. 18 40yaş arası bayanların mesajlarını bekliyorum üniversite mezunu tahsilli biriyim
izmirden_87_87@hotmail.com dan bana yazabilirsiniz


murat
30 Temmuz 2016 Saat: 00:54

ben bursada yaşıyorum yaşım 33 bekarım kalbim boş mesleğim bayan kuaförüyüm kafam uygun bir bayanla tanışmak istiyorum esmerim boy 177 kilom 65 siyah gözlüyüm


Yusuf
13 Temmuz 2016 Saat: 01:54

Merhaba iyi günler kendini yalnız mutsuz hisseden bayanlar. Ben ist büyük çekmece de ikamet etmekteyim. Yaşım 30. 1.70.boyunda esmer kahverengi gözlü yum. Benimle tanışmak isteyen yalansız dürüst bir hanımefendi arıyorum. Saygı ve sevgilerimle.


Yusuf
13 Temmuz 2016 Saat: 01:53

Merhaba iyi günler kendini yalnız mutsuz hisseden bayanlar. Ben ist büyük çekmece de ikamet etmekteyim. Yaşım 30. 1.70.boyunda esmer kahverengi gözlü yum. Benimle tanışmak isteyen yalansız dürüst bir hanımefendi arıyorum. Saygı ve sevgilerimle. atmacayusuf388@gmail.com


guneliye
13 Temmuz 2016 Saat: 01:25

mrb ileriye donuk allah korkusu olan bibeyletanisip evlenmek istiyorum 00359898854034 watsaptan ekleyin ama sadece allah korkusu olan arasin allahinizi seviyosanis


Bekir
28 Haziran 2016 Saat: 16:17

Mrb ben 18 yaşındayım


saban
3 Haziran 2016 Saat: 22:56

slmgenc kızlarla tanısmak istiyorum güzellik onemli degil kendini olgun gibi hisseden cıtır kızlar ekleyin zevkin tadni beraber cıkaralım feno_men55@hotmail.com


rıdvan
12 Mayıs 2016 Saat: 09:50

selam bolulu kızlar ciddi tanışmak istiyorum


lejyoner
17 Nisan 2016 Saat: 21:13

istanbullu kizlarlan tanismak istiyorum


isimsizkiz
22 Mart 2016 Saat: 22:55

ciddi ve güzel bir bayanile tanismak sevgili olmak istiyorum tel 00994513158619 vhatsap var


emre
5 Mart 2016 Saat: 19:27

Ciddi bayanlar bekliyorum kayseri / develi


*TaniS* için bir Mesaj Yaz..