Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Hayat: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda şehrinden Hayat isimli üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Hayat Arkadaşı Arıyorum

Hayat Arkadaşı Arıyorum

Rumuz Hayat
Şuanda Online
Cinsiyet
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Hayat için 48 Özel Mesaj var

Anonim
8 Ağustos 2019 Saat: 11:37

Merhaba yanliz yasayan ve mutsuz biriyim tanismak istiyorum


Erkek
7 Ağustos 2019 Saat: 12:49

Merhaba ben mutlu 45yaşındayım kendime arkadaş arıyorum


Serkan
17 Nisan 2019 Saat: 22:43

Ben serkan bayan arkadas ariyorum sevmek sevilmek isterdim uzun boylu sportif atletik sevecen biriyim neoluryaaa antep maras osmaniy islahy yada farketmez civan27@mynet.com


Emre
15 Haziran 2018 Saat: 01:38

05393093765 wpden yaz konusak arkadaş ariyom yaş sınırı yok tatmin olmak isteyen yazsın canlarım 19 yaşım


MuratY
2 Mayıs 2018 Saat: 11:31

Merhaba,
39 yaşındayım. Kötü bir evliliği 15 yıl idare edebildim ve yakın zamanda ayrıldım. Allah korkusu olan, ahlâkî, huyu ve imanı sağlam olan münasip bir bayanla tanışmak istiyorum. mail adresim lonelyengineer_79@hotmail.com. mail gönderirseniz memnun olurum.


Ata
17 Nisan 2018 Saat: 10:03

Esim vefat etti .3.5 yil oldu.1 oglum var 16 yaşında..istanbulda kendi evimde oturuyorum.ALLAH KORKUSU olan hayirli birisi ile ahirete kadar yolculuk yapacak es ariyorum


Aysel
22 Şubat 2018 Saat: 12:43

Meraba ben aysel 24yasindayim bekarim yunanistan yasiyorum niyetim cidi evlilik durs bir beyle evlenip yuva kurmak isterim


Vahit
13 Ocak 2018 Saat: 13:37

Ece hanım gerçekten citiysen konuşalım


Önder
2 Aralık 2017 Saat: 23:46

Selam ben ramazan yaş 25 çanakkaleliyim bayan arkadaş arıyorum yaş sınırım yok mesajlarinizi bekliyorum whatsapp var


Ates
24 Kasım 2017 Saat: 15:11

Selam hayat bulacağım bayanı arıyorum belki o sensin dürüst olan arasın 5423044070


Ümit
19 Eylül 2017 Saat: 22:44

Aylin sezyal hanım merhaba ben ümit 30 yaşındayım çalışıyorum seninle tanışmak istiyorum ciddiyim İstanbul da yaşıyorum boşandım üç aylık bir evliliğim oldu anlaşamadık iki sene oldu ayağımda hafif bir sekme var eğer beni kabul edersen


Kaan
10 Eylül 2017 Saat: 21:57

Merhaba ben kaan bekarım niyetim ciddi doğru dürüst yalan siz bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi evlilik olan bayan arasın yada mesaj atsın numaram +905447170036 sadece ciddi evlilik düşünen bayanlari bekliyorum


ismail özkan
7 Eylül 2017 Saat: 13:14

slm ben şileden ismail bekarınm annemle yaşıyorum 32 yaşındayım 05348569305


Kaan
27 Temmuz 2017 Saat: 12:31

selam ben kaan bekarim niyetim ciddi dogru durust yalansiz bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi evlilik olan bayan arasin yada mesaj atsin


Erhan
9 Temmuz 2017 Saat: 21:35

Seviyeli ciddiyet düşünen kizlari bekliyorum


İstanbullu
1 Haziran 2017 Saat: 15:03

İstanbuldan 25ile38 yaslari arasinda bir bayanla tanışmak istiyorum niyetim evlilik. Ben 38 yaşındayım amacı gezmek para yemek olanlar kesinlikle aramasin


Mehmet
28 Mayıs 2017 Saat: 15:20

Iyı gunler hayırlı ramazanlar ızmır bergamalıyım cıtdı evlılık dusunen 40 50 yas yalan soylemeyen allah korkusu olan cagrı atın tanısalım ıyı gunler


EKREM
27 Mayıs 2017 Saat: 10:00

SELAM BEN EKREM 21 YAŞINDAYIM 173 BOYUNDAYIM BAYAN ARKADAŞ ARIYORUM TELEFON


Tolga
10 Mayıs 2017 Saat: 17:44

Selam tolga ben 35yaşındayım mavigözlü sarışın beyaz tenliyim bir bayan arkadaş arıyorum 175 boyundayım


SADİ
7 Nisan 2017 Saat: 15:24

slm arkadaşlar ankarada yapracıkdayım olgunum eşimden ayrıldım tek yaşıyorum ciddi bayanlar lütfen arasın telefonum 05312243438


Suleyman
4 Nisan 2017 Saat: 22:17

Slmlr ben bodrumdan suleyman 38 yasindayim bir evlilik yaptim esim ozbekti tc olunca kacti yeni yuva kurmak istiyorum sadece allah korkusu olsun yeter 05365070186 watsapvar


Yunus
29 Mart 2017 Saat: 00:51

Slm ben yunus aşk arkadaş yeterki nefes alsin bide karşilikli çikar amaçli bi arkadaş vermeden almak olmaz yani sevmeden sevilmez o yûzden ben pek dûzgûn biri degilim ama olsun karşima dûzgun biri çikarsa dûzeleceme inaniyorum sarişin bekar 32 yaşindayim sivasliyim gayet çirkin biriyim ve benim gibi çirkin bi bayan ariyorum ilgilenen olursa 542.713.79.78 noyum tanitici mesaj yada çagri atin


gürbüz
25 Şubat 2017 Saat: 20:29

mereba bayanlar 32 yaşındayım hiç evlenmedim dürüst ve iyiylik dolu yalanı sevmeyen sevdiğini kolay kolay bırakmayan dürüst biriyim benim gibi düşünen ciddi bir bayan arkadaşı arıyorum ciddi olan arkadaşlar arasın 5354077401


Okan
6 Ekim 2018 Saat: 19:23

Merhaba ben okan izmitte yasiyorum 29 yaşındayım evlenmek istiyorum mesajı bekliyorum


aylinsezyal
30 Ocak 2017 Saat: 22:56

SLM BEn SEZYAL 00359896944317 HIC EVLILIK YAPMADIM 165B 55KL MAVI GOZLU SIYAH SACLI GENELDE KAPALI GEZIYIOM BURADA AMACIM CIDDI EVLILIK AMACIM GERCEK SEVGIYI ARAYAN AYLE SORUMLUGUNU IYI BILEN KENDI SORUMLUGUNU KENDISINE GUVENI OLAN ALLAH KORKUSU OLAN GERCEK SEVGIYI HAYAT ARKADASINI ARAYAN BIRI VARSA BENIM DUSUNCEKLERIME KATILAN BIRI BANA ULASSIN BEN KENDIME GUVENEN KENDI KARARLARIMI VERICEK YASTAYIM BENIM ICIN HAYIRLISI OLANI SEVIYORUM ZORLUGU SEVIYORUM HERSEYIN USTESINDEN GELEBILIRIM KENDIME SONSUZ GUVENIM VAR VEDE ONEM VERMIYORUM SON SOZ KALBIN GUZELIGI SOYLETIR SAYGILAR


huseyin
15 Ocak 2017 Saat: 10:33

Tokat niksar turhal pazar dul yanliz sevilmeyi isdeyen 40 45 li guzel tel 05428180847 ye çağri ve mesaj atabilirsiniz bekliyorum fatsapda var


tahir
8 Ocak 2017 Saat: 10:04

Merhaba bayanlar ben dul bir bayan arkadas ariyorum emekliyim biraz guzel bir hayat yaşamak isdiyorum eşim akşam olurum vay hasdayim diyor hemen bir bahane uyduruyor hergün aynı şeyler usandım bikdim bir sureguzel bir hayat yaşamak isdiyorum benimle yaşamak isteyen bana yazsın.


kadir
4 Ocak 2017 Saat: 12:15

Merhaba bayanlar hiç eğlenmedik ciddi düşünen ve ciddi olan bayanlar bana kadirkays_56@hotmail.com ulaşabilir mutluluğu yaşamakta mutsuzluğu geride bırakmak isteyenler


sinan
30 Ekim 2016 Saat: 12:55

Slm ben kayseriden sinan ciddi kendini bilen icinde Allah korkusu olan namazında niyazında türbanlı ciddi sevdimmi Allahına kadar seven bir bayanla tanışmak buraya ilan verme nedenim iste kesin evlile kararlı olan kisiler tanıcı msj atın saygılarimla sinan3846@gmail.com


umut
19 Eylül 2016 Saat: 09:33

seni çok seviyorum akşam yatağımda olmanı istiyorum bebeğim..


Sedat
13 Eylül 2016 Saat: 03:35

Slm mrb evliyim dost hayatı yaşayacağım bir bayan ihtiyacım var istanbul da yaşıyorum


Eyüp Çağlayan
9 Eylül 2016 Saat: 23:05

170.Boylarında 80 kl .0rmanda calışıyorum Çoçuklu veya çoçuksuz 40 veya 45 .Yaşlarında bir bayan arkadaş arıyorum


Serdar
29 Ağustos 2016 Saat: 18:07

Ne ölmek nefessiz kalmaktır;nede yaşamak nefes almaktır;yaşamak sevilmeyi hak eden birine yaşamını harcamaktır.ben serdar bakımlı ve kilolu olmayan ciddi bir bayan arıyorum


EFE
24 Ağustos 2016 Saat: 01:50

selam ben istanbul avrupa yakasından efe 27 yaşında 180boyunda ela göz kumralten neseli sıcakkanlı biriyim gerek maddi gerek manevi gerekse eğer kalacak yeri yok ise bende bile kalabilir. 18 40yaş arası bayanların mesajlarını bekliyorum üniversite mezunu tahsilli biriyim
izmirden_87_87@hotmail.com dan bana yazabilirsiniz


aylin
14 Ağustos 2016 Saat: 13:18

Aleykum selam ,hayirli geceler. Benim niyetim duruste namusuna sahip cikacak esinin elini birakmayacak durust bir bey ile tanismak. Eger ki sizin icin de uygun ise sizi tanimak isterim. Fakan ben buraya devamli giremiyorum. Size ulasabilecegim bir numara birakirsaniz mutlu olurum. Selam ve dua ile. 00491639769168 .


EDİP
10 Ağustos 2016 Saat: 21:08

Merhaba öncelikle bakımlı ve dürüst olan kendine güvenen ve korkak olmayan bayan dost arıyorum yaşım 35 kırşehirliyim aramak isteyen bayanlar bu numaradan araya bilirler edipakdagli01@icloud.com bu Mail’den yazabilirler edipakdagli01@icloud.com


şahin
8 Ağustos 2016 Saat: 20:04

selam aynur hanım tanışalım ben şahin konya yanlızım evlenmek istiyorum alkolum sigaran yok kendi işimde calişirım 1,78 boyunda kumral yeşil gözlüyüm tanışalım


mesut
4 Ağustos 2016 Saat: 19:10

Merba senı cok begendım tanısmak ıstıyorum tanısalım


ilyas
15 Temmuz 2016 Saat: 20:01

merhaba aynur hanım eyer sizde ciddiyseniz size talibim ilyas-eymur30@hotmail.com sevinirim


Ercan
10 Temmuz 2016 Saat: 22:28

Merhaba ercanben ızmirli bekar biriyim 32 yaşındayım evlenmek için geldim buradayım 05432771437


musa
29 Haziran 2016 Saat: 23:54

Mrb isamim musa yasim 47 40/45 yas arasi ciddi anlamda evlilik amacim tel 05442666055 bayanlar arasin beliyorum


Aynur
5 Haziran 2016 Saat: 01:58

Aleykum selam ,hayirli geceler. Benim niyetim duruste namusuna sahip cikacak esinin elini birakmayacak durust bir bey ile tanismak. Eger ki sizin icin de uygun ise sizi tanimak isterim. Fakan ben buraya devamli giremiyorum. Size ulasabilecegim bir numara birakirsaniz mutlu olurum.


duygu
19 Nisan 2016 Saat: 12:51

Gereksiz smsler yazmayın sadece ciddi bir beyle tanışmak sevgili olmak istiyorum


aysel
12 Nisan 2016 Saat: 09:37

merhaba ismim aysel 24 yasindayim hic evlenmedim bekarim almanyada yasiyorum cidi bir beyle tanisip evlenmek istiyorum cidi olan beyler bana bu numarada ulasabilir 004915733490135


hüseyin
22 Mart 2016 Saat: 23:29

merhaba 25 yaş bir yetmış beş boy bi fırsat ver tanışalım hayırlıysa Olsun 05368961623


seher
17 Mart 2016 Saat: 12:46

slm ismim seher 30 yaslndaylm bi evlilim oldu ayrlldlm cocum yok 1 66 boy 65 kilo ela gozlu buday tenli siyah sacll 004915774864103


Baha
15 Mart 2016 Saat: 23:57

Arnavut kokenlı bır bayanla tanışmak ıstıyorum.bekarım ılerıde cıddı evlılık ıcın sadece bekarlar ve dul bayanlar ıcın.e.maıl.bhttnysl@gmaıl.com


ece
4 Mart 2016 Saat: 18:38

mrblar yakışıklı olmasına gerek yok ciddi saygılı ve efendi bir beyle tanışmak istiyorum yaşım 23


Hayat için bir Mesaj Yaz..