Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Emir: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda şehrinden Emir isimli Erkek üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Evli bir bayan arıyorum

Evli bir bayan arıyorum

Rumuz Emir
Şuanda Offline
Cinsiyet Erkek
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Emir için 17 Özel Mesaj var

Hasan
1 Şubat 2018 Saat: 15:45

Merhaba ben 45yaşındayım evli bekar mutsuz bayanlarla tanışmak istiyorum35-40yaşlarında olsun yeter güzellik önemli değil bakımlı olsun yeter end_39@hotmail.com


erkin
26 Ocak 2018 Saat: 00:20

merhaba ismim erkin istanbulda oturuyorum.50 yaşında 175 boy 73 kg neşeli ve atletik yapılıyım.evliyim. gizliliğe önem veren evli baya n arkadaşlarla tanışmak istiyorum maddi beklentim yok. samimi bayanlar arasın.


Selim Dağcı
11 Ocak 2018 Saat: 13:44

Evliyim ve Ankara’dan evli bayanlarla iletişim kurmak istiyorum. Yaş farketmez. 45 yaşında , yakışıklı ve kültürlüyüm. Fabrikam var ve maddi problemlerim yok selimdagci@hotmail.com


ahmet
5 Ocak 2018 Saat: 14:39

slm batmanda oturuyorum evliyim kaçamak ilişki arıyorum 28 yaşındayım balikciahmet2121@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz


evlı_mutsuz.bey
18 Ağustos 2017 Saat: 17:53

slm ben erkan yaş 47 evlı ve mutsuz benım gıbi kadın mutsuz hıseden gercek anlamda arkadaşlıga ityac duyan derlermızz olan bayan arkadasla tanşmak istrım


Hakkari30
4 Ağustos 2017 Saat: 17:40

Merhaba.ben.vanda.bayan.arkadaş.ariyorum


harun
23 Temmuz 2017 Saat: 07:29

mrb ben ist harun 40 yss esmer olgun bir beyim . ist ici mutsz evli hanmlarla saygi cercevesnde tanisip gorusmek isterm


olgun_bey
16 Temmuz 2017 Saat: 12:35

slm ben erkan yaş 47 kamuda calşan bır yeım benım gıb kedın mutsuz hısede bayanlar tanşmak istrım


murat
15 Temmuz 2017 Saat: 20:39

Eskişehir den her yaştan bayan ‘lar tanışam gizlilik güven prensibim 39yas


evlı_mutsz.bey
14 Temmuz 2017 Saat: 18:53

slm ben erkan yaş 47 evlı bıryım benım icın gıven vercek evlı ve mutsuz bır bayan arkadaş konuşma ve delerrmız payşcak bayan arkadaşl konuşma istrım önemlı olan cıd olmak


Yalcin bingul
12 Temmuz 2017 Saat: 12:06

Slm yozgatta yaş 32 bekarim


Cengiz
11 Temmuz 2017 Saat: 22:31

Slm bayanlar ben cengiz benimle kacamak yapmak isteyenler cagri veya mesaj atin ozele acik


suat
7 Temmuz 2017 Saat: 15:51

Slm ben suat dertlesecek her konuda yanında olacağım bir bayan arkadaş arıyorum elazig dışı aramasin gizlilik ve güven içind e ciddi olanlar arasin watsab


somı soyda
21 Haziran 2017 Saat: 01:49

evlı bır bayanla ilişkı kurmak ıstıyorum ağrı patnos


Mehmet
11 Haziran 2017 Saat: 18:17

Ben Mehmet 23 yasindayim 185 boyun da atlatik yapiliyim evli bayanlarla sanal sohbet amacli tanismak istiyorum WhatsApp belcika


Sultan
11 Haziran 2017 Saat: 13:28

Istanbuldan her yaştan bayan arkadaş arıyorum


Anonim
7 Haziran 2017 Saat: 00:24

Bisenedir arıyorum hiçbi bayan arkadaş bulamadim hepsi palavra en iyisi rus bayanlar dürüst


Emir için bir Mesaj Yaz..