Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Hoşgeldiniz..!

hatice isimli bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Evlenmek yuva kurmak istiyorum
Fotoğraflı İlan

Evlenmek yuva kurmak istiyorum

  Rumuz hatice
  Şuanda Çevrimdışı
  Cinsiyet bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir strazburg
  İlişki Türü ilişkim yok




hatice için 20 Özel Mesaj var

Mami24
12 Aralık 2019 Saat: 01:24

Oncelikle merhabalar 24 yasindayim turkiyede yasiyorum ben de gercekten ciddi bi evlilik dusunuyorum daha yakindan tanismak isterseniz eger numarami verebilirim


emrecan
10 Aralık 2019 Saat: 20:36

merhaba hatice hnm ben istanbulda oturuyorum kendimi nasıl ifade ederim bilmem fakat tanıyınca anlaşılır insanın kişiliği bende mesela sürekli sevebileceğim aşırı ilgiden yorulmayacak birini arıyorum


mert akın
10 Aralık 2019 Saat: 10:27

gunaydın profılınızı ınceledım sızın ıcınde uygun olursa tanısmak ısterım mustafa.sezgin84@gmail.com


alperen
9 Aralık 2019 Saat: 11:10

merhaba yaşım 33 özel şirkette müdürüm. sadık bir bayanla yuva kurmak istiyorum. güzellikten daha önemlisi evine sadık ve iyi huylu güler yüzlü birisini arıyorum. ömür boyu el ele olabileceğim hayat arkadasımı arıyorum mailim : behenmond@hotmail.com


Anonim
29 Kasım 2019 Saat: 03:57

Selam Hatice

Tanışkaynaş’taki ilanına denk geldim,
Tanışmaya ne dersin?
WhatsApp’ım : 0647686391


Kadir
26 Kasım 2019 Saat: 02:08

İyi geceler ben Avusturya dan kadir sizinle tanışmak istiyorum


ASD
29 Ekim 2019 Saat: 20:04

BEN ARIM NAMUSUM DİYEBİLECEGİM BİR İNSANLA TANIŞMAK AYNI YOLDA İLERLEMEK İSTİYORUM SİZİNDE NİYETİNİZ CİDDİYSE SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM


Mrenrique
16 Ekim 2019 Saat: 23:28

Yaşım 27 tanismak isterseniz whatsappdan yazmaniz ytrli


Taha
2 Eylül 2019 Saat: 02:04

Slm parisde yasiyorum benimle guzel vakit gecirmek isteyen bayanlari bekliyorum 0609036753


Onur
14 Ağustos 2019 Saat: 16:26

Merhaba nasılsınız ben onur 27 yaşındayım mutlu huzurlu bir aile kurmak istiyorum benimle tanışmak isterseniz whatsapptan mesajını bekliyorum


Anonim
28 Temmuz 2019 Saat: 13:58

Merhaba.. Sakincasi yoksa tanişmak isterim.. Saygilar
+49 163 23 69 363


Hakan
27 Temmuz 2019 Saat: 04:20

Hayırkı geceler Hatice, umarım rahatsız etmiyorum, evlilik planınızı gördüm ve çok yakından ilgilendim, mümkünse sizinle tanışmak isterim ! Adım hakan, strasbourgta yaşıyorum
Saygılarımla


Eryürek
18 Temmuz 2019 Saat: 07:31

Slm ben serkan seni tanımak istiyorum


Melik genç
9 Temmuz 2019 Saat: 19:55

Sizi nasıl bulabilirim Hatice hanım


Sevim
8 Temmuz 2019 Saat: 00:38

Selam Ben sevim durust bit arkadas ariyorum 38 has lutfen durust plan arasin


Caner
4 Temmuz 2019 Saat: 19:17

Mehaba hatice hanım nasilsiniz_?Ben de sevgi ile yogurulmus, yalansız,saygılı ve tabikide mutlu bir yuva kurmak istiyorum.38 yaşındayım yaş sizin için sorun olurmu bilmiyorum.Ama göstermiyorum yaşımı.Benim e mail adresim art_happiness_@hotmail.com bana burdan yazarsanız çok sevinirim.En yakın zamanda görüşmek dileği ile hoşça ve mutlu kalın..


Akdemir
3 Temmuz 2019 Saat: 18:32

SLM nasilsin wats AP Nr +4915774594149


murat
2 Temmuz 2019 Saat: 18:12

merhaba ısmım murat istanbuldayım 31 yasında mali müşavirim dilersenız sızınle gorusmek tanısmak ısterım mail adresım smmmuratyilmaz6969@gmail.com


Kadir uğurlu
2 Temmuz 2019 Saat: 15:32

Bende senin gibi birini ariyorum.ara beni.0 177 967 71 40


Cesur
2 Temmuz 2019 Saat: 10:49

Yaş 30 bekarım ciddi anlamda evlenmek istiyorum


hatice için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller