Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Evlilik İçin!: Bayan arkadaş arayan erkekler
Şuanda şehrinden Evlilik İçin! isimli üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Evlenmek İstiyorum diyenler

Evlenmek İstiyorum diyenler

Rumuz Evlilik İçin!
Şuanda Online
Cinsiyet
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Evlilik İçin! için 416 Özel Mesaj var

Momo
7 Ağustos 2019 Saat: 05:22

Merhaba adım Metin, yaş 39 evlenip ayrıldım çoçuk yok. Niyetim ciddi evlilik düşünen bayanlar mesaj atabilir. Yurtdışında yaşıyorum, hayatımı çok güzel kazanıyorum. Türkiye de tatildeyim 19 Ağustos a kadar.


Metin
1 Ağustos 2019 Saat: 21:02

Merhaba adım Metin, yaş 39 evlenip ayrıldım çoçuk yok. Niyetim ciddi evlilik düşünen bayanlar mesaj atabilir. Yurtdışında yaşıyorum, hayatımı çok güzel kazanıyorum. Türkiye de tatildeyim 19 Ağustos a kadar. Bana WhatsApp dan ulaşabilirsiniz.


Hakan
27 Haziran 2019 Saat: 00:53

Selam ben istanbuldan kerem 37 yas bekar yakişikli biriyim kendine guvenen ne istediyini bilen ciddiy bayanlar arasin derim waahatsap resim atilir


Ferhat. Kale
2 Haziran 2019 Saat: 16:23

Mrh. Turkiet. Guzel Bayanlar. Nasilsiniz. Ben. Ferhat. Aslen. Ankara. Ama. Yurtdinsinda. Yasiyorum. Insallah. Burda. Evlenirim guzel. Bir. Bayanla Ömur. Boyu mutlu huzurlu yasariz ben. Bir iki gunluk evlilik. Istemiyorum. Eglence. Saka. Macera aramiyorum Cooook. Ciddi. Evlilik. Istiyorum. Bu. Guzel. Ulkede. Yanliz. Yasamak Cook. Zor. Benimde bir yuvam olsun isterim. Burda evim. Arabam. Maddi. Durumun. Sukur olsun Allah iyi. Eglence arayan. Bayanlar beni. ARAMASIN. Tesekur. Ederim Ferhat wapsap0046!73!764!73!06


Gokhan
5 Haziran 2019 Saat: 15:20

MERHABA ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ ÇORLU YAŞ 35 EVLENİP AYRILDIM ÇOCUK YOK NIYETIM ÇIDDI EVLILIK DÜŞÜNEN BAYANLAR MESAJ ATABILIR ISTANBUL TEKİRDAĞ TRAKYA TERCIHIM


Sevim
2 Haziran 2019 Saat: 06:50

33 yaşındayım lisans mezunuyum adanada maddi durumu iyi biriyle kisa süre içinde evlilik istiyorum hiç evlenmedim lütfen sadece evlilik düşünen kaliteli maddi durumu iyi kişiler arasın Sevim01yildirim@gmail.com


hasan
3 Mayıs 2019 Saat: 19:12

ben çok çiddi türbanlı eş hatun bayan arkadaş arlyorum yaş 37 48 arası ist yaşıyorum


kenan aydin
23 Mart 2019 Saat: 15:16

Merhaba ben Kenan Aydin. 48 yas uzun boylu yapılı bakımlı beyim. Bir evlilik yaptim ayrildim cocuk yok iki yillik yüksek okul mezunu elekrik teknisyeniyim yasima uygun bir bayamla tanisip evlenmek istiyorum


asu
4 Temmuz 2019 Saat: 15:37

Slm ben Antalya dan Asu 31 yaşındayım evlenip ayrıldım bir oğlum var 9yasında ben de ciddi evlilik düşünüyorum cevabınızı beklıyorum iyi günler asumanasamaka1988@icloud.com


Harun
21 Mart 2019 Saat: 18:32

Merhaba Ben harun almanyada yasiyorum yanliz guzel bir isim var sporcu biriyim icim disim guzel insan icinden adam olmus adam gibi adamim amacim ciddi evlilik spor kulturu olan guzel bakimli bir bayan tanimak lutven ciddi olan yasim 50 whasepp 00491789688068


Kemal
14 Mart 2019 Saat: 13:38

Merhaba Ben almanya yasiyorum evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddigim evlilik ariyorum nr004915758298985


Kemal
13 Mart 2019 Saat: 14:23

Merhaba Ben almanya yasiyorum 30 yasindagim evlenmek Icin Kiz ariyorum hemde cok ciddigim evlilik ariyorum
Iyi biri Olsun
Nr004915758298985


Gokhan
8 Mart 2019 Saat: 15:33

MERHABA ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ ÇORLU YAŞ 34 EVLENİP AYRILDIM ÇOCUK YOK NIYETIM ÇIDDI EVLILIK DÜŞÜNEN BAYANLAR MESAJ ATABILIR ISTANBUL TEKİRDAĞ TRAKYA TERCIHIM Vardar_okan_@hotmail.com


Murat
6 Mart 2019 Saat: 17:49

istanbul gebze cıvarı ciddi ciddi amacli evlilik dusunen durust yalansız teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum ben 30yas 180boy 78klo esmer yakısıklı saygılı durust bakımlı bırıyım maddı manevi evlilige hazırım gebzede yalnız yasıyorum


Kemal
27 Şubat 2019 Saat: 12:49

Ben almanya yasiyorum evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok cok ddigim
Evlilik nr 004915758298985


soner
26 Şubat 2019 Saat: 12:27

merhabalar istanbuldan soner yaşım 33 evlenmek amacıyla gönlü güzel bir bayan arıyorum hayattan yalnızlıktan dersini almış kendini ve ömrünü eşine adayacak biri olarak bir eş arıyorum eğer varsa kaderimde o kişinin karşıma çıkmasını arzu ediyorum hayat seninle güzel olacak… eminim… hayırla kalın… sonerim3702@gmail.com


Mehmet.ali.73
22 Şubat 2019 Saat: 22:47

Merhabalar öncelikle burdan evlenmek isteyen herkese ALLAH Herkesin gonlune gore birini nasip etsin diyim ben 26 yaşındaym ismim ali bekarım gerçekten ciddi bir niyetim ve düşüncem olduğu için olur olmaz nasip diye buraya ilan vermek istedim eyer evlenmeye niyeti olan ciddi samimi ve içinde ALLAH korkusu olan varsa konuşup tanışmayı isterim whatsaptan da msj atabilirsiniz tercihen yurt dışı olursa sevinirim evli boşanmışta olabilir 2 çocuğa kadar benim için bir mahsuru olmyacağına emin olabirsiniz tesekkurler… mehmet_-_ali73@gmail.com


Kemal
22 Şubat 2019 Saat: 22:35

Merhaba Ben almanya yasiyorum 30 yasindagim evlenmek icin kiz ariyorum hemde cok ciddigim evlilik nr 004915758298985


Gokhan
23 Şubat 2019 Saat: 21:35

MERHABA ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ ÇORLU YAŞ 34 EVLENİP AYRILDIM ÇOCUK YOK NIYETIM ÇIDDI EVLILIK DÜŞÜNEN BAYANLAR MESAJ ATABILIR ISTANBUL TEKİRDAĞ TRAKYA TERCIHIM


veysel
19 Şubat 2019 Saat: 22:41

slm ben veysel 40 yasındayım burda olusum evlilik amaçlı benim gibi dusunen bi bayanla mutlu olmak istiyorum lutfen ciddi olan bayan bekliyom. bi kızım var ablam bakıyo yanlız yasıyorum durustluk seviye ciddiyet on planda saygılarımla yakışıklıyım genco74@hotmail.com


caner
14 Şubat 2019 Saat: 23:58

merhabalar istanbuldan caner 33 yaşındayım evlenme niyetiyle bir bayan arıyorum yuvamı kurmayı huzurlu olmayı temenni ediyorum hayırlı bir eş bulabilme ve ona ömrümü adayabilme duasıyla hayırla kalın.


Kemal
5 Şubat 2019 Saat: 20:43

Merhaba Ben almanya yasiyorum 30 yasindagim evlenmek icin kiz ariyorum
Nr 004915758298985


Kadir
14 Ocak 2019 Saat: 17:04

Merhaba ben kadir 24 yaşındayım İstanbul’da yaşıyorum aslen Gaziantep liyim 05416518127 lütfen ciddi kişiler srasin bos muhabbete doyduk anliycsniz !


AKİF
11 Ocak 2019 Saat: 21:26

Slm ben Orhan inşaat muhendisiyim artı müteahhitlik yapıyorum İstanbul Üsküdar’da ikamet ediyorum eşimi 13 yıl önce kaybettim bir oğlum var makine mühendisi yaş 45 boy 1.77 kilo 77 buğday tenliyim eğer ciddi evliliği ciddi anlamda düşünüyorsanız buyurun tanışalım her konuda anlaşırsak sizin istediğiniz şehire yerleşmeye hazırım çok ciddi ve kararlıyım gerçekten çağrınızı bekliyorum tek niyetim dürüst biri ile tanışıp evlenmek istiyorum başka hiç bir art niyetim yok gerçekten akifakbana@gmail.com


Gokhan
2 Şubat 2019 Saat: 18:07

MERHABA ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ ÇORLU YAŞ EVLENİP 34 EVLENİP AYRILDIM ÇOCUK YOK NIYETIM ÇIDDI EVLILIK DÜŞÜNEN BAYANLAR MESAJ ATABILIR ISTANBUL TEKİRDAĞ TRAKYA TERCIHIM


Murat
5 Aralık 2018 Saat: 10:59

Mrb istanbul gebze cıvarı ciddi ciddi amacli evlilik dusunen durust yalansız teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum ben 30yas 180boy 78klo gebzede yalnız yasıyorum mutlu bır yuvam olsun istıyorum hıc evlenmedim theanswer660@gmail.com


Gokhan
15 Aralık 2018 Saat: 20:48

MERHABA ADIM GÖKHAN TEKİRDAĞ ÇORLU YAŞ 34 EVLENİP AYRILDIM ÇOCUK YOK NIYETIM ÇIDDI EVLILIK DÜŞÜNEN BAYANLAR MESAJ ATABILIR ISTANBUL TEKİRDAĞ TRAKYA TERCIHIM


İsa
8 Kasım 2018 Saat: 13:47

Merhabalar ismim İsa 22 Yaşındayım Karadenizliyim kendime yakın bir arkadaş arıyorum esmer uzun boylu birisiyim gülmeyi eğlenmeyi seven birisiyim gezmek vazgeçilmez yönüm bni mutlu edebilecek birisiyle tanismk istiyormm mutlu olmak isteyen kişileri tanimk ve yardım ci olmk istiyorum Türkiye’nin her bölgesinde çalışmaktayım kendimi ne kadar kararlı oldugumu ispat edebilirim yalan i sevmem tanismk isteyen ler arasın tanışalım ❤️❤️


olcay
30 Ekim 2018 Saat: 11:35

Selam istanbul dan olcay 28 yaşındayım sağlam arkadaşlıklar edinmek istiyorum. Dürüst olan her bayanla gorusurum yaş önemli değil


Aybars
30 Eylül 2018 Saat: 22:41

Mrb ismim aybars İstanbul da yaşıyorum yaşım 37 aslen sivaslıyım Aleviyim bir evlilik yapıp ayrıldım çocuk yok ciddi evlilik düşünenler bu numaradan ulaşsın 05358547442


Osman
17 Eylül 2018 Saat: 23:40

Slm ismim Osman yş 34 bekarım aslen afyonluyum Antalya Alanya çalışıyorum benim gibi niyeti ciddi Allah korkusu olan bayanlar arasın sohbet muhapbetçiler aramasın WhatsApp dürüst namuslu bayan arıyorum


Hasan
16 Eylül 2018 Saat: 02:02

Merhaba! Ben zonguldaktan Erol 172 boyunda esmer 78 kilo biriyim ciddi samimi dürüst bir bayanla tanışmak istiyorum benim gibi düşünen samimi bayanların aramalarını bekliyorum hasankaraduman67@outlook.com


Gokhan
13 Eylül 2018 Saat: 19:48

Selam adım gokhan tekirdağ çorlu yaş 34 evlenip ayrıldım çocuk yok niyetim ciddi evlilik düşünen bayanlar cevap yazabilir istanbul tekirdağ trakya tercihim 0539 508 80 59


Üzeyir
6 Eylül 2018 Saat: 21:45

İsim üzeyir yaşım 41boyum 170 kilom 80 yanlız ve dul bir erkeğim eşimden 2 yıl önce ayrıldım çocuğum olmadı olmadığı için küçük çocuğu olan bir bayan ile ciddî bir evlilik yapmak istiyorum sizde ciddi iseniz sizinle tanışmak istiyorum


Murat
31 Ağustos 2018 Saat: 09:12

Mrb oncelıkle gebzede oturuyorum 30yasındayım yalnız yasıyorum evlenmek ısteyen bır bsyanla tanısmak istiyorum yakısıklı esmer bakımlı bırıyım theanswer660@gmail.com 05398796664


isimsiz
29 Ağustos 2018 Saat: 09:39

Gebze istanbul cıvarı evlenmek ısteyen cıddı amacli teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum ben 30yas 180boy 78klo esmer yakısıklı saygılı durust bakımlı bırıyım maddı manevi evlilige hazırım gebzede yalnız yasıyorum


Gokhan
26 Ağustos 2018 Saat: 15:59

Selam adım gokhan tekirdağ çorlu yaş 34 evlenip ayrıldım çocuk yok niyetim ciddi evlilik düşünen bayanlar cevap yazabilir istanbul tekirdağ trakya tercihim


Murat
19 Ağustos 2018 Saat: 00:34

Gebze cıddı amacli evlilik dusunen durust yalansız teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum


Murat keskin
17 Ağustos 2018 Saat: 23:08

Merhaba ben murat Karadenizliyim ordulu 34 yaşındayım bekarım ciddi bir ilişki kurmak istiyorum niyetimde evlilik benim gibi düşünen bayanların aramasını bekliyorum Murat9092@hot.mail.com


Anonim
17 Ağustos 2018 Saat: 08:04

Gebze istanbul cıvarı evlenmek ısteyen cıddı amacli teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum ben 30yas 180boy 78klo esmer yakısıklı saygılı durust bakımlı bırıyım maddı manevi evlilige hazırım gebzede yalnız


Murat
2 Ağustos 2018 Saat: 18:45

İstanbul gebze cıvarı cıddı amacli evlilik dusunen durust yalansız teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum ben 30yas 180boy 78klo esmer yakısıklı saygılı durust bakımlı bırıyım maddı manevi evlilige hazırım gebzede yalnız yasıyorum


Murat
31 Temmuz 2018 Saat: 17:15

Gebze istanbul cıvarı evlenmek ısteyen cıddı amacli teseddurlu olursa sevınırım boyle bır bayanla tanısmak istiyorum ben 30yas 180boy 78klo esmer yakısıklı saygılı durust bakımlı bırıyım maddı manevi evlilige hazırım gebzede yalnız yasıyorum hıc evlenmedim


Burak
27 Temmuz 2018 Saat: 16:11

Ankaradan memurum çalışıyorum sevgimi hakedecek ciddi bir ilişki için bir da istiyorum


Bekir
21 Temmuz 2018 Saat: 16:42

Merhaba ben Denizli den bekir yaş 40 sol bacagimdan hafif engelleyim hic evlilik yapmadim ciddi düşünen kendi kararını verebilen uygun bir bayan arkadaş arıyorum niyetim yuva kurmak


Okan
4 Temmuz 2018 Saat: 00:19

Merhaba ben okan bekarım yaşım 31 niyetim ciddi doğru dürüst yalansiz allah korkusu olan ciddi bir bayanla evlenip yuva kurmak istiyorum niyeti ciddi evlilik olan bayan arasın yada mesaj atsın


hasan
3 Temmuz 2018 Saat: 21:00

Ben hasan 30 yaş ciddi evlilik düşunen 23 30 yaş arası bayanlar Watsap 5454407136


serhat
3 Temmuz 2018 Saat: 10:30

Ben bekir urfada yaşiyorum 22 yqşindayim maddi durumum iyidir çiftçiyim evlenmek isteyen kızlar arayin beni


Murat
29 Haziran 2018 Saat: 19:47

Gebze istanbul civarı ciddi amacli evlilik dusunen tesedurlu olursa sevınırım gebzede yalnız yasıyorum 30yas 180boy 78klo esmer yakısıklı saygılı durust bakımlı bırıyım 05398796664 maddı manevi evlilige hazirım mutlu bır yuva kurmak istiyorum hıc evlenmedim


Hande
10 Şubat 2019 Saat: 10:00

İlaniniz güncel ise tanışmak isterim Mehmet bey handanere@gmail.com


mehmet
12 Haziran 2018 Saat: 17:38

Slm ben Mehmet 30 yaşındayım 1.80 boy kilo 75 hafif beyaz teklifim inşaat mühendisiyim çalışıyorum evliliğe hazır hissediyorum kendimi gerçekten niyeti evlilik olan ve ömrünün tamamını benle yaşamak isteyen bayanlar arasın kısacası evliliğe hazır olacak bekarım hiç evlenmedim ama evlenmiş boşanmış olabilir önemli olan anlatmaktır vhasaptan ulaşabilirsiniz


Poyraz
10 Haziran 2018 Saat: 23:51

Merhaba ben izmirden poyraz 22 yaşındayım 1.80 boyum 70 kiloyum ciddi güvenilir bayanlarin ulaşmasını bekliyorum İzmir ve cevresi tercihimdir


Ŕüzgat
2 Haziran 2018 Saat: 16:56

Ruzgar ciddi bir bayanla tanışmak istiyorum 32 yaş


Murat
23 Mayıs 2018 Saat: 12:07

kahraman Maraş’tan yaş 38 boy 180 kilo 80 evlendim ayrıldım yaşıma uygun kahraman Maraş ve çevresinden oldun bakımlı ve niyeti evlilik olan hanımlar arasın lütfen


Hulusi
18 Mayıs 2018 Saat: 22:08

Mrh ben hulusi kahraman maraş elbistandan dan yazıyorum tanışmak isteyen bayanlar yazabilir


Murat
10 Mayıs 2018 Saat: 15:03

Merhaba Murat ben kahraman Maraş Elbistan ilçesinden 38 yaşındayım 12 yaşında bir tane oğlum var. Kahraman Maraş ve çevresinden yaşıma uygun olgun bakımlı ve gerçekten evlilik düşünen hanımlar arasın 05330454621 Numaramı yayınlayın lütfen sorumluluk bana aittir saygılar


Evlilik İçin! için bir Mesaj Yaz..