Bugün 18 Şubat 2020, Salı

Esmer Boma 27 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Dürüst ciddi bir sevgili istiyorum
Fotoğraflı İlan

Dürüst ciddi bir sevgili istiyorum

  Rumuz Esmer Boma 27
  Son Girişi 18 Şubat 2020, Salı
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Çanakkale
  İlişki Türü Arkadaş arıyor



Esmer Boma 27 için 60 Özel Mesaj var

Musa
25 Mart 2019 Saat: 20:41

Slm ben çanakkaleden Musa seninle tanışmak isterim sen ne dersin ciddi bir evlilik düşünüyorum slmlr görüşmek isterim tatlı kız byyy ozbeymusa1979@gmail.com


Yusuf
7 Mart 2018 Saat: 01:59

Mrb ben yusuf yas33 esmrim erzincanlıyım ciddi yalansız dürüst kendini bilen bir bayanla yuva kurmak istiyorumm msj yada çağrı atın ben dönerim


timur
26 Şubat 2018 Saat: 14:23

Mrb ben Timur 1.83 boy 82 kilo bursa ve çevresi güzel alımmmlı ve bakımlı,kendine güvenen olgun kadınları bekliyorum..çok yanlızım,sevgiye ihtiyacım var.bana herşeyi göstermek isteyen bayanları bekliyorum..


Serdar
23 Temmuz 2017 Saat: 00:23

Mrb ben serdar çanakkale de çalışıyorum yaş 36 kilo 79 boy 182 dul evli bekar mutsuz bayanların aramasını bekliyorum yaş farketmez çanakkale ve çevresi


Serdar
4 Temmuz 2017 Saat: 12:17

Mrb serdar ben çanakkale de çalışıyorum yaş 36 kilo 79 boy 182 mutsuz dul evli bekar bayanların aramasını bekliyorum yaş farketmez çanakkale ve çevresi


sabri
9 Ocak 2017 Saat: 15:59

güzel hatunsun tanisalim ben sakaryadan sabri


Mehmet
8 Ocak 2017 Saat: 13:12

Selam ben ist.dan mehmet seviyeli dürüstlük çercevesi içerisinde tanışabileceğim bayan arkadaş arıyorum


Erol
30 Ekim 2016 Saat: 21:05

49 yasindayim İstanbul da oturuyorum emekliyim ciddi bayan ariyorum yasima uygun


Anonim
30 Ekim 2016 Saat: 08:52

Selam esmer mavi gözlüyum yaşım 22


Yıldız
29 Ekim 2016 Saat: 18:35

Merhaba benim adım Yıldız Belçika’dan katılıyorum ciddi ileriye dönük bir arkadaşlık kurmak istiyorum Size kendimi tarif edeyim siyah saçlı mavi gözlü 165 boyunda 60 kilo ben ev kızıyım çalışmıyorum İşte herkes bana WhatsApp’tan yazabilir Tabii ki Sadece ciddi düşünenler benim numara 0032 48-60 500 77.


Esmer Boma 27 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller