Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  GÜLCAN: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Giresun şehrinden GÜLCAN isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Beyaz gelinlik giymek istiyorum

Beyaz gelinlik giymek istiyorum

Rumuz GÜLCAN
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Giresun
İlişki Türü İlişkiye açık




GÜLCAN için 9 Özel Mesaj var

Anonim
9 Ağustos 2019 Saat: 12:27

Slm bol şans dilerim uygun birini bulursun


Ayhan
6 Temmuz 2019 Saat: 22:28

Merhaba adım ayhan giresunluyum 29 yaşındayım annem babam ayrı ben annemle kalıyorum niyetim oyun ve eğlenmek değil ciddi mutlu huzurlu yuva kurmak niyetim eğer sende ciddi dusunuyorsan mesaj bekliyorum


Mustafa Şimşek
3 Haziran 2019 Saat: 08:15

Selam Gülcan bende gerçek evlilik düşünen biriyim her yazışmaya dilancilardan sıkıldım adam gibi biri evlik arayan çıkmadı şansımı sizde denemek istiyorum


Cem
28 Mayıs 2019 Saat: 03:22

Merhaba gülcan cem ben seninle tanışmak isterim ciddiyim 29 yaşındayım meilim burdan iletişim kurabiliriz
Aslanyavuz794@gmail.com


Hasan Al
30 Aralık 2018 Saat: 05:36

Merhaba Gülcan, ben almanyadan Hasan. Burada ailemle yasiyorum ve hic evlenmedim. Artik ciddi bir yuva kurmak istiyorum ve cocuklarim olsun istiyorum. Ben cok duygusal,romantik,dogaya asik bir insanim. Futbolu sevmem,alisveris yapmayi ailemle vakit gecirmeyi siir yazmayi ve sarki sözü yazmayi cok severim. Ickim sigaram yok cok sükür. Dinime bagali bir insanim elhamdulillah ve aslen Trabzonluyum ama almanyada dogup büyüdüm. Bu arada Lise mezunuyum, ünüversitede okudum ama birakmak zorunda kaldim. Su an güzel bir isim var ve calismaktayim. Seninlen tanismayi cok istiyorum. Ara beni whatsapptan konusalim.:00491792495195.


Anonim
30 Eylül 2018 Saat: 05:10

Merhaba Gülcan ben kendimi aradığım ruh eşini arıyorum


MehmetCan
18 Eylül 2018 Saat: 22:42

Merhaba Bitlis’ten MehmetCan sizinle arkadaş sevgili olup evlenmek istiyorum.


gülcann
9 Eylül 2018 Saat: 15:49

Fransa’da yaşıyorum.24 yaşındayım, daha önce evlilik yapmadım.Burda bulunma nedenim gerçekten, ciddi ileriye dönük evlilik niyetindeyim Ve öyle biriyle tanışmak istiyorum 003375837913


ayhan
27 Ağustos 2018 Saat: 20:13

Merhaba adim ayhan giresunluyum kendim muzisyenim evin tek ogluyum niyetim ciddi ve mutlu bir yuva kurmak bekliyorum bsk_2831@hotmail.com


GÜLCAN için bir Mesaj Yaz..