Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Gül 32 Sivas: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda şehrinden Gül 32 Sivas isimli üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Ben GÜL Ciddi arkadaşlık düşünüyorum

Ben GÜL Ciddi arkadaşlık düşünüyorum

Rumuz Gül 32 Sivas
Şuanda Online
Cinsiyet
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Gül 32 Sivas için 84 Özel Mesaj var

ilyas Koç
17 Mart 2019 Saat: 17:02

Merhaba ben ilyas Samsun Vezirköprü ‘den yazıyorum amacım bir ömür boyu karşılıklı sevgi saygı çerçevesinde mutlu huzurlu bir yuva kurmaktır eğer sende ciddiysen tanışmak isterim ikoc5637@gmail.com


ali
16 Aralık 2018 Saat: 19:40

Merhaba, benim adım Ali 33, birbirinizi tanımak istiyorsanız evlenmek için bir kadın arıyorum.


Engin
5 Aralık 2018 Saat: 14:52

Slm gül yarışmaya Antalya’dan katılıyorum.yasim 37.


erol
9 Kasım 2018 Saat: 21:19

mrb sivaslı güzelgül bursadan erol ben yaş 42 bekarım aslen sinopluyum bursada yaşıyorum sigara alkol yok tertibli düzenli olmayı severim işim evim mevcutdur duygu ve hislerimi paylaşabilecegim içten samimi eşimi arıyorum ve sizi tanımak isterim


Engin
9 Ekim 2018 Saat: 00:32

Selam Bekarim, hic evlenmedim.usakta yanliz yasiyorum. Burda yeniyim. 30 yasinda esmer 1.70 boy siyah sac kahverengi gozluyum.Memurum. Tanismak isteyen hanimlar faceboktan eklesin. https://www.facebook.com/mert.altan.31945243


fatih
7 Ekim 2018 Saat: 22:45

selam gül isvicreden katılıyorum fatihguenel@gmx.ch yaz tanışalım


Recklinghausen
7 Ekim 2018 Saat: 11:48

Slm adim ISA bayanlarla tanismak isterdim +49 0157 58143630 Almanya


Kadir
16 Nisan 2018 Saat: 21:27

Slm merhaba gün ben kadir istanbulda yasıyom ciddiyim yuva kurmak işdiyom


Muhammed
2 Nisan 2018 Saat: 00:56

tanışmak isteyen bekar vede Dul bayanlar arayın konuşalım görüşelim…


Ahmet
27 Şubat 2018 Saat: 11:19

Selam gül ben şanlıurfa da tanışmak isterim yaş25


sedat
12 Ocak 2018 Saat: 23:30

Nasil baslasam.Mrb.benim ismim Sedat hamburgta yasiyorum benimle tanismak istermisin?Niyetim ileriye dönük.


kadir seni seviyorum
9 Ocak 2018 Saat: 19:04

Ben kadir ben gül senden hoslaniyorum cepin yok konuşalım. Ben gül. Ben 35. Yasintayim. Türküm


ferhat
18 Aralık 2017 Saat: 00:01

mrb.evlenmek için burdayım.kamuda çalışıyorum.42 yaşındayım.izmirin ilçesinde yalnız yaşıyorum ararsanız detaylı konuşuruz.


Soner
19 Ekim 2017 Saat: 16:37

Selam gül bende ciddi birini ariyorum Almanya da katiliyorum ara tanisalim 01789051997


cengiz
11 Haziran 2017 Saat: 11:01

selam gül ben almanya dan ciddisin tanismak isterim yas 39


alper
30 Ekim 2018 Saat: 22:21

mrb ben Alper sivas da yaşıyorum yaşım 41 devlet memurum nasip olursa sizinler seviyeli dürüst ve ciddi arkadaşlık yapmak ve nasip olursa evlilik yapmak istiyorum dalgalar0606@hotmail.com


gül
7 Mayıs 2017 Saat: 04:35

selam dogru ve ciddi birini ariyorum ciddi olsan beni ara evlenmeye hazir olan beyler sms gönderebilir.


Ibrahim
2 Mayıs 2017 Saat: 21:16

Gül çok çekici bir güzelliğin var hoşuma gittin öyleyse birlikte tanışalım yoksa benim gibi dürüst efendi olgun seviyeli bir adamı kaçırmış olursun karar senin


ÇINAR BERK
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

ben çınar yorum yapan arkadaşlar gibi yorum yapmak istemiyorum gerçekten ciddiysen


mehmet aksoy
26 Şubat 2017 Saat: 11:37

Gül hanim sizinle tanışmak istiyorum sivasli yim bodrum da çalışıyorum 1984 doğum seni beğendim


Barış
24 Şubat 2017 Saat: 01:48

Ciddiysen konuşalım 5331394675


uğur
23 Şubat 2017 Saat: 02:15

Hemserim mrb istanbulda oturuyorum isim evim arabam var sukurler olsun birtek hatun eksik sivasli olsun camurdan olsun derim


ibrahim
22 Şubat 2017 Saat: 12:49

selam hemserim bende sivasliyim almanyada yasiyorum seni tanimasansim varmi


Hasan
21 Şubat 2017 Saat: 10:41

Merhaba ben Ankara’dan Hasan, 38 yaşındayım ve işletme sahibiyim. Sizin için de uygunsa tanışmak isterim. h.orhan36@gmail.com


salih
17 Şubat 2017 Saat: 18:31

Bekarlm 1985 dogumluyum


Anonim
17 Şubat 2017 Saat: 07:07

gül selam tanışmak istiyorum


ömer
16 Şubat 2017 Saat: 22:51

merhaba,
sizinle tanismak istiyorum.almanyada kaliyorum.yazarsaniz sevinirim


sevgi
8 Şubat 2017 Saat: 16:14

yaw pek yapmacık bu adamlar cvp alan oldumu arkadaşlık teklifi için?


caner
8 Şubat 2017 Saat: 01:23

slm seninle tanismak istiyorum


M.Burak
1 Şubat 2017 Saat: 19:29

Merhabalar Gül, seni bu adreste bekliyor olcam. Bende Hukuk okuyorum istersen güzel bi arkadaşlıkla tanışırız. Sana ulaşağım numaranı bırak viberden, watsapptan aramam için, yurt dışındayım. hotmail: denizlerinyalnizligi63@hotmail.com


Mustafa Kemal Bakkal
1 Şubat 2017 Saat: 08:23

sizinle tanışmak şerefini bana lutfederseniz çok onurlanırım yazışma adresim mustafakemal612015@outlook.com


fatih
1 Şubat 2017 Saat: 01:47

Ben fatih batmanliyim 35 yasindsyim


emre
27 Ocak 2017 Saat: 13:01

merhaba tanışabilirmiyim


ilker
23 Ocak 2017 Saat: 23:29

bende. arkadas. olmak. istiyorum


Gül 32 Sivas için bir Mesaj Yaz..