Bugün 23 Şubat 2020, Pazar

Elif 19 isimli Bayan üye ile tanışmak için ona yazabilirsin.


ÜCRETSİZ İLAN VER


Ben Elif 19 yaş tanışmak istiyorum
Fotoğraflı İlan

Ben Elif 19 yaş tanışmak istiyorum

  Rumuz Elif 19
  Son Girişi 23 Şubat 2020, Pazar
  Cinsiyet Bayan
  İletişim Mesaj gönder
  Şehir Artvin
  İlişki Türü Bekar



Elif 19 için 135 Özel Mesaj var

Murattt
11 Aralık 2019 Saat: 22:59

Selam seninle konuşmak sohbet etmek istiyorum tanışmak isterseniz mailden dönüş yapın lütfen cevabınızı bekliyorum teşekkürler sizinle tanışıp uzun süre ilişki istiyorum


mert akın
25 Kasım 2019 Saat: 17:13

merhaba nasılsınız profilinizi inceledim sizi sevgi saygı güven içerisinde ciddi olarak tanımak isterim istanbulda yaşıyorum bekarım 34 yasındayım kurumsal bır sırkette yonetıcı olarak calısmaktayım aramızda sevgı saygı guven olusursa her konuda yanınızda olmaya hazırım gerek maddı gerek manevı kucuk bır tanısma sansından hıc bırsey kaybetmeyız     mustafa.sezgin84@gmail.com şehir ve mesafe onemlı degıl burda atıp tutan ınsanlardan degılım yalandan hoslanmaz uygun gorurde tanısmak ıstersenız bızzat kendı gozlerınız ıle herseyı gorursunuz


Bertuğ
5 Haziran 2019 Saat: 14:32

Merhaba Elif ben bertuğ 36 yaş İstanbul da oturuyorum. Gemi kaptanıyım. Daha önce evlenmedim. Artık huzurlu mutlu bir yuva kurmak istiyorum. Sizinle tanışmak istiyorum. Cevap verirseniz sevinirim


Ahmet
27 Şubat 2019 Saat: 16:08

Bayan arkadaş arıyorum maddi destek verebilirim öğrenci olabilir yazın konuşalım ahhmet_ahhmet@hotmail.com inanın çok memnun kalacak sınız resim ve tel gönderirseniz sevinirim sizden memnun kalırsam sartlar uyarsa size ev bile tutabilirim yazın


rustem kaya
27 Aralık 2018 Saat: 03:52

meraba ben rustem ben almanyada yasiyorum bonn dayim isim var imbis pizza lahmacun kebap isleri yapıyorum kendi işim tek başıma burdayim ayri evim var tk yaşıyorum eğer isterseniz sizinle görüşmek yada konusmak isterim elif yaşım 19 20 arası bana vatsaptan yazarsanız memnun olurum


ozcan
30 Temmuz 2018 Saat: 14:53

slm elif ben almanyadan aradigin niteliklere sagibim whatsaaptan yazarmisin lutfen ozcanmesut76@gmail.com


HAKAN
30 Mart 2018 Saat: 01:12

Esselamun Aleykum ben 30 yaşındayım evlenmek yuva kurmak isdiyorum Ne arıyorum: En basta Allah korkusu olan merhametli ariyorum.benim gibi doğru dürüstli olsun güvensin bana Sorumluluk sahibi bir insan ile insallah evlilige giden yolda ilerlemek istiyorum.Evlenmek istedigim sahis hayatinin degerlerini bilmeli.Benimle Evliligin kiymetini bilen ve huzur veren biri olmali.Yakınımdan olursa iyi olur! evlenmek yuva kurmak isdiyorum sevgi saygili aşk mutluluk huzurlu bir evlilik yapmak isdiyorum niyeti evlenmek isdeyen bayanla evlenıp yuva kurmak isderim riça ediyorum amacı evlenmek olan bır bayan arkadaş isdiyorum saygılarımla marhaba canim benim sen nasilsin iyimisin inşallah iyisin ben sana merak ettım sen bekarmi evlimisin bir bilgi öğrenmek istiyorum sende Arz ederim ben MALATYADA oturuyorum ben bekarım evlilik teklifimiz var sende.Aradigim insan önce vicdanlı merhametli olmalı yalandan uzak doğru ciddi olsun. hakan.donder@hotmail.com


bekir
27 Şubat 2018 Saat: 20:24

slm ben bekir 30 yaşındayım samsunluyum 18 ve 30 yaş arası bayanlar arayın tanışalım konuşalım nasipse ilerisi olur inşaallah kader birbirimizi karşılaştırır ve ömür boyu mutlulu ve mesutyaşar hayata birlikte adım atarız görüşmek dileğiyle sensizim_tektanem_25@hotmail.com


Yuksel
9 Aralık 2017 Saat: 11:54

Işınım yüksel yaş 38 muğla elif hanim tanisalim


Uğur
24 Eylül 2017 Saat: 16:51

Merhaba sizinle tanışmak ve evlenmek istiyorum amacım ciddi musait oldugunda konuşabilir miyiz numaram 05446362680 araya bilirsiniz bende 22 yaşındayım


taylan
22 Mayıs 2017 Saat: 14:53

Merhaba. 35 yaşında istanbul anadolu yakasında mali müşavirim .maddi destek karşılığı, gizlilik içerisinde tek bayanla görüşmek isterim.kabul eden bayan arkadaşların mailini bekliyorum.
wasfus@hotmail.com


bekir
20 Mayıs 2017 Saat: 16:34

Ben bekir 33 yaşım hiç evlilik yapmadım istanbulda yaşıyorum bekirgunay@hotmail.com wapsap skype var


Hamza 31
5 Mayıs 2017 Saat: 21:14

Slm canim ben ist floryadan hamza 31 yasindayim uzun sureli bir ilişki ariyorum evlilik dusun muyorum evet diyorsan


serkan san
8 Nisan 2017 Saat: 01:10

Tülay hanım merhaba Avrupa yakasındayım ben de bayan arkadaş arıyorum olgun, dürüst güvenilir bir erkeğim size her konuda iyi bir partner olurum mesleğim öğretmenlik tanışmak ister misiniz? düşünürseniz adresim bu lütfen yazın serkansan_1900@hotmail.com


serkan
6 Nisan 2017 Saat: 16:17

Slm ben ankaradan SERKAN yaş 33 ankaradan evli veya dul bayanlarla tanısmak kendine guvenen evli dul mutsuz bayanlar sizi mutlu etmek benim isim önce tanıtıcı mesaj vapsat var erkek arkadaş isteyen bayanlar. 05455884500


ferhat
28 Şubat 2017 Saat: 20:27

slm ben ferhat tanismak isterim05388161419


ahmet
28 Şubat 2017 Saat: 09:58

slm elif tanımak istersen seni umduğundan fazla memnun ederim cevap yaz lütfen


erkan taş
27 Şubat 2017 Saat: 20:35

ben sizden hoşlandım yalan sevmem allah için namaz kılarım


Onur
23 Şubat 2017 Saat: 12:37

merhaba elif bende 19 yaşındayım sıradna bir hayat ve anlamsız ca etfaımdaki geçnler gibi sezeniş erine şimdiden hayatımı birine bağlamak çalışı çabalayıp yuva sahibib olmak istiyorum yani seyirlikdğeil ömürlük olsun


ben umit
21 Şubat 2017 Saat: 05:26

Sayin tulay hanim sevgiler selamlar yazdiginiz yazinizi cok begendim benim icin ic gulenlik demissiniz bu cok guzel ben almadan burada dogdogdum buyudum yasim otuzbir hic evlenmedim allaha sukur maddi durumum iyi yasim geldi evlenmek istiyorum temiz durus yalansiz icinde allah korkusu olan ciddi kisiyle yuva kurmak istiyorum eger bu dusuncede sizde varsa bana yazarsaniz size telefon numarami yazar tanisiriz selam saygilar allahtan bir umit ile cevabinizi bekliyorum


murat
20 Şubat 2017 Saat: 21:03

Mrb tülay 20 yaşındayım sizi tanımak istiyom tlf 05435408676


abdulkadir
13 Şubat 2017 Saat: 18:13

senınlen tanısıp bir yuva kurmak istiyorum benı aldatmıcaksan


ismet
10 Şubat 2017 Saat: 11:24

slmben ismet yanz dul yad bayn ara evlmc içi reting_@hotmail.com


huseyin
10 Şubat 2017 Saat: 10:53

urfadan bayan arkadas ariyorum


mehmet
10 Şubat 2017 Saat: 02:18

slm ben mehmet yaş 22 kilo 72 boy 1.72 ciddi oldunuz için sizinle tanışmak istedim maddi durumum yok annem babam birlikte yaşıyoruz bi fabrika da çalışıyorum 2 ablam var evli ara da bi gelirler madem bir yuva kurmak istiyoruz tanışmak isterim


serkan
8 Şubat 2017 Saat: 04:31

merhaba nasılsın güzelimsizi tanımayı ve konuşmayı istiyorum.Amacım günü birlik bir ilişki değil uzun ve güzel bir ilişki eğer anlaşabilirsek sizinle görüşmeyi çok istiyorum..Cevabınızı bekliyorum


murat
4 Şubat 2017 Saat: 01:52

slm tülay lafı uzatmak istemiyorum sadece sunu bil beni tanıdgna asla pisman olmayacaksın aradgn benim emin ol buna beni tanıyınca hak vereceksin aynı dşndgmüz için seni tanımak isterim no 0542 593 50 79


fırat
31 Ocak 2017 Saat: 16:59

ben fırat 24 yaş karizma biriyim.telde özel aşk muhabbeti yapabilecek sırdaş bayan arkadaş arıyorum.. kendini yalnız ve mutsuz hisseden bayanlardan çağrı beklliyorum


Hanifi
31 Ocak 2017 Saat: 14:39

sen ilişki kurmak isderim


Ferhat muştu
31 Ocak 2017 Saat: 06:57

Sizinle tanışıp cook bir arkadaşlık kurmak istiyorum telefonum 0539 280 83 08 çaldırır ben ararim sizi cok beğendim lütfen tanisalim benim niyetim evlilik yaşım 30 evim AVR araba var güvenlik görevlisi yanlız yasiyorum


ibrahim
25 Ocak 2017 Saat: 18:51

sizinle tanışmak istiyorum tabi sizi uygun olursa :)


Hakan Altun
25 Ocak 2017 Saat: 09:53

Ğünaydın Elif Canııımm bn Kayserili Hakan Altun 30 yaş 1.70 by bkr ara bni tanışalım 05373206284 Kayseri,nin Kırali,cesi yapayım Elif


alperen
25 Ocak 2017 Saat: 03:32

Karsilikli ask sevgi huzur icin brdaym


serdar
24 Ocak 2017 Saat: 13:38

mrb görüşmek isterim


ALİ DEMİR
24 Ocak 2017 Saat: 01:26

Esselamun Aleykum ben 27 yaşındayım evlenmek yuva kurmak isdiyorum Ne arıyorum: En basta Allah korkusu olan merhametli ariyorum.benim gibi doğru dürüstli olsun güvensin bana Sorumluluk sahibi bir insan ile insallah evlilige giden yolda ilerlemek istiyorum.Evlenmek istedigim sahis hayatinin degerlerini bilmeli.Benimle Evliligin kiymetini bilen ve huzur veren biri olmali.Yakınımdan olursa iyi olur! evlenmek yuva kurmak isdiyorum sevgi saygili aşk mutluluk huzurlu bir evlilik yapmak isdiyorum niyeti evlenmek isdeyen bayanla evlenıp yuva kurmak isderim riça ediyorum amacı evlenmek olan bır bayan arkadaş isdiyorum saygılarımla marhaba canim benim sen nasilsin iyimisin inşallah iyisin ben sana merak ettım sen bekarmi evlimisin bir bilgi öğrenmek istiyorum sende Arz ederim ben mersinde oturuyorum ben bekarım evlilik teklifimiz var sende.Aradigim insan önce vicdanlı merhametli olmalı yalandan uzak doğru ciddi olsun


Elif 19 için bir Mesaj Yaz..



Benzer Profiller