Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Nil 25 : Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda Elazığ şehrinden Nil 25 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Belkide Seni arıyorum kim bilir?

Belkide Seni arıyorum kim bilir?

Rumuz Nil 25
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir Elazığ
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Nil 25 için 47 Özel Mesaj var

Buyerbaba
7 Şubat 2019 Saat: 01:12

Ben seni sanki de görmüş gibiyim öyle zannediyorum karşıpaşamı gibiyim.Şayet tanışmak istersen bende aelaziğdan.


suat
1 Şubat 2019 Saat: 00:14

mrb nıl hanım çok tatlısınız tanışalımmı. bende elazığlıyım ,sizden mesaj bekilyorum


Sevecen
26 Ocak 2019 Saat: 12:57

Nil hanım sizi tanımak istiyorum bana ulaşın lütfen


Erhan
8 Ekim 2018 Saat: 12:16

Nil hanim merhaba sizinle tanismak istiyorum 25 yasindayim tel.5398483777 konusmak isterseniz ben burdayim iyi gunler.


ramiz
6 Şubat 2018 Saat: 19:59

Nil hanım bende elazğlıyım konuşalım her konuda iyim


MUSTAFA
29 Ocak 2018 Saat: 11:43

DÜNYA DOLUSU SEVGİ VE SAYGILARIMLA ANKARA YENİMAHALLEDEN MUSTAFA GÜLER YAŞ 40 BOY 1.75 KİLO 80 ESMER AKREP BURCUYUM EVLENDİM ALDATILDIM AYRILDIM BOŞANDIM ÇOÇUK YOK AY KADER ORTAĞI BİR ÇOÇUĞU OLABİLİR BAYANLARI BEKLİYORUM


nuri
14 Eylül 2017 Saat: 22:34

Slm ben bingölden nuri. Yaş 24 niyetim evlenmek ciddi düşünen bir eş adayı arıyorum namazlı ve kapalı dürüst eşine bağlı 05343222319 numaram arayın tanisalim.


Ercan
16 Haziran 2017 Saat: 19:42

Slm ben Zonguldak tan Ercan.28yasindayim dürüst ciddi evlilik düşünen bayanlar la tanışmak istiyorum. Bekliyorum mesajlara cvp veririm Allah herkesin gönlüne göre versin.insallah


faruk
21 Mayıs 2017 Saat: 03:24

mrb ben Faruk 22 yaşındayim istanbulda yaşıyorum ciddi arkadaşlık isteyen bayanlar araya bilir 05392177281


Tolga
16 Mayıs 2017 Saat: 16:37

Selamlar ben tolga 30 yasındayım izmirde yasıyorum turizm sektorunde calısıyorum ciddi gercekten evlilik dusunen bir bayan ile tanısıp gorusmek istiyorum


ertan
26 Şubat 2017 Saat: 00:51

meraba ben sizinle evlenirim ama para için degil şükür param var çalışmıyorum bundan sonrada çalışmayı düşünmüyorum yılar ca çalıştım artık hazır yiycem hazırda resmim yoktu ama ilgilenirsen yolarım ben ertan aslen rizeliyim almanyada büyüdüm kocaelinde 25 sene tic yaptım benzinlik işletim şimdi kiraya verdim artıık biraz hayatımı yaşamayı düşünüyorum bazi planlar etim planıma bayanda dahil hepsi tamam sadece sen eksiksin mailim ertan_cavus@hotmail.com esmerim 45 ysşında 1.74 boyunda 80 kıloda.


HALİL
23 Şubat 2017 Saat: 23:33

nil hanım merhaba sizi tanımak istiyırum sizde tanımak isterseniz tlf05373959022 beni tanıdığınıza pişman olmassın ara


ilham
22 Şubat 2017 Saat: 11:04

Merhaba
Tanışabılır mıyız? ? ? ?


tayfun
18 Şubat 2017 Saat: 22:04

Merhabalar 24 yaşında ve delice çılgın birisiyim tanışmak isteyen bayanları beklerim pişman olmak emin olun yoook
https://www.facebook.com/DoruSahin


şahin
7 Şubat 2017 Saat: 10:18

Slm nil burdayım tanışalım bekar yanlız yaşıyan beyim kurulu düzen Sbeşyüzkırkdört ikiyüzdoksaniki yirmialtıotuzbeş adapazarı 05511216065 evlilik istiyorsan samimiysen


hasan
6 Şubat 2017 Saat: 21:15

Slm aynur hanım sızınle cıddı anlamda tanısmak istıyorum ben hasan 27 yasındayım osmanıyede yasıyorum tanısmak istersenız tel mail adresım .. hasantoraman8080@hotmail.com tsklr


aynur
3 Şubat 2017 Saat: 16:29

Slm bende ciddi düşünen bir beyefendi ile hayatımı birleştirmek istiyorum niyeti ciddi olan erkekler yazabilirler.


Deniz
25 Ocak 2017 Saat: 19:09

Mrb Nil Almanya Hamburg’Ta yasayan cok sik Türkiyeye gelen aslen Elazigli Cocuk sorunu olmayan basindan bir evlilik gecmis bir beyim bir bucuuk ay Sonra gene türkiyedeyim ve sizinle tanismayi Gercekten cok isterim…


Anonim
24 Ocak 2017 Saat: 14:02

Merhaba nil hanım ben. 50. Yaşındayım kabul edersen mesaj atarsam tanıştığım senle neden olmasin


ferhat05313228546
21 Ocak 2017 Saat: 15:14

slm nil hanım ben ferhat elazığlıyım ara tanışalım


Kemal
9 Ocak 2017 Saat: 11:44

selam iyi günler diliyorum mrb Nil Hanım ben Kemal 42 yş Batmanda resmi kamu kurumda muahsebe memuru olarak görev yapmaktayım seninle tanışmak istiyorum şayet bu cazip teklifimi kabul edersen tabi sevinirim ve inanki asla pişmanlık duymazsın aksına sende memnun kalırsın bide gizlilik ve dürüstlük olmak şartıyla tabi bu söz ikimiz içinde geçerlidir TŞKLER NİL HANIM


mehmet
6 Ocak 2017 Saat: 11:25

EVLILIK ARAMIYORUM BEN MEHMET 36 YAS 170 BOY ESMER DUL FAKIR CIRKIN SANSIZ DUYGUSAL COK KISKANC BIRIYIM ACIKSOZLUYUM KAYBETSEMDE BUYUM KIMSEYI KANDIRAMAM UYAN VARSA BUYUM ELAZIG BINGOL DEN VEYA YAKIN ILLERDEN AMA SEYAHAT ENGELI OLMAYAN BAYANLAR GELEBILIRSE SADECE ASK SEVGI SEFKAT ARIYOM UZUN SURELI BIR BERABERLIK ARIYOM YAS ONEMSIZ SADECE TURKIYEDEN CIDDI BEKAR VEYA DUL YALANSIZ MENFAATSIZ BAYANLAR ARASINLAR LUTFEN TURKIYE DISI OLMASIN mehmet_792@hotmail.com


şahin
4 Ocak 2017 Saat: 02:21

Slm neolursan ol insan ol yeter niyetin ciddiyse evlilik için hazırsan tanışalım güvenilir beyim kötüalışkanlım yok sevmek sevilmek istiyen beyim ( cool655@hotmail.co. )


Ali aydın
14 Ekim 2016 Saat: 00:20

Eğer benimle tanışmak istersen
+32466472152 boya Watshap dan yaza bilir veya konuşuruz bende dulum…….,


ilhan
7 Ekim 2016 Saat: 22:32

slm bend e evenip ayrıldım ben ilhan ist dan benle yas olgunum size göre sorun mu msj atar mısnız tanışa bilir miyiz ask arıyom mutluluk arıyom 0537 784 73 84


Ugur
18 Eylül 2016 Saat: 20:57

Tanışmak isteyen bayanlardan tanıtıcı msj bekliyorum 05343167270 ismim ugur muglalıym yaş 26 tanışmak cddym evlilik konusunda


Gökay
18 Eylül 2016 Saat: 14:02

SLM. Ben. Gökay. Amacım. Cidti. bir. Evlilik. arıyorum. dürst. yalan. dolan. olmacak. ben. yalanı. sevmem. ben. sıcak. bir. yuva. arıyorum. ben


Ramazan
4 Ağustos 2016 Saat: 15:56

Nil mrb sizinle ilgileniyorum düşünürseniz tel no bırakıyorum çağrı bırakım ararım cidivevlilik niyetim ramazan


Erkan
27 Temmuz 2016 Saat: 04:39

Merhaba sizi tanımak isterim. k.maraştayım istediğiniz şehre yerleşebilirim 42 175 85 siyah saç k.rengi göz kumralım eşimden anlaşmalı olarak ayrıldım. çocuk problemim yok. bilişim sektöründeyim. ne zaman dilerseniz gelebilirim.
erkaner2013@mynet.com


ferhat
20 Temmuz 2016 Saat: 04:16

selam ben ferhat 30 yaşındayım daha önce bir evlilik yaptım 4 yıl önce ayrıldım 4 yıldır yanlızım ama bir yere kadar insan yanlız yaşar şu an niyetim mutlu bir yuva kurmak pırofilini okudum bana göre bir eş ola bileceğini düşündüm sana numaramı yazıyorum ara yakından tanışalım nasip kısmette varsa ve anlaşırsak bana eş olmanı isterim aramını bekliycem ama niyetin varsa acele et


gönluyaralı
18 Temmuz 2016 Saat: 11:51

selam ben nihat alanya dan by 171 yş 35 efendi durust merhametl,i saygılı allah korkusu olan biriyim benim için guzelik önemli değil önemli olan sevgi saygı sizi tanımak isterim mal mulk herşey gelip gecicidir huzuru parayla satın alamasın mutluluğu parayla satın alamasın allaha amanet olun byyy05425666920


mehmet
13 Temmuz 2016 Saat: 23:41

selam ben mehmet kayseriliyim istanbulda yaşıyorum dindar bir kız arıyorum amacım sadece evlilik ilgilenenler bana bu numaradan ulaşa bilir saygılarımla ktbusm@hotmail.com


muhammet
10 Temmuz 2016 Saat: 22:24

Once likle insan olsun memleket harketmezsana numaram veri yorum caldirsiniz ben ara slm. 05349235985


ferhat
9 Temmuz 2016 Saat: 02:06

selam nil hanım adım ferhat bende bir evlik yaşadım şu an senle aynı düşünce içerisindeyim sana numaramı bırakayım dilersen tanışalım nasip te kısmete varsa evlilik te olur


Erol keser
14 Haziran 2016 Saat: 22:41

Slm nil hanim ben corumdan ziznle tanismak isterim erol yaşım 50 sizinle mutlu yuva kurmak isterim hiç evlilik yapma isim senle mutlu yuvan kurmak isterim kabul edersen pişman olmasin


önder
8 Haziran 2016 Saat: 23:43

mrb dul bayan arkadaş arıyorum van da yaşiyorum tlf 05319643265


Uğur
23 Mayıs 2016 Saat: 18:10

Ben uğur y31 ciddi evlilik dusunen bayanlar arasin whatsap viber var bekliyorum


serkan
12 Mayıs 2016 Saat: 01:01

tanısalım konyadan ıstersen ben serkan 054
32067275


metin
10 Mayıs 2016 Saat: 16:33

slm iyi ve mutlu günler güzel bayan gerçek ten sizinle tanışmak isterim zaten size çok yakın bir iildeyim sonsuz sevgiler saygılar


mehmet
14 Nisan 2016 Saat: 21:26

merhaba güzel hanım tanışmak isterim bekliyorum !?


Gurbetci
14 Nisan 2016 Saat: 18:46

Merhaba ben almanyada yasayan sporcu biriyim yanlis yasiyorim guzel isom var ciddi olarak sizi tanimak isterim eger isterseniz hAyirli ginler


süleyman
2 Nisan 2016 Saat: 15:21

selam nil hanım sizinle tanışmak istiyorum ben süleyman aradıgım kişi sizsiniz


aydin
23 Mart 2016 Saat: 01:52

Selam benim ismim aydin 25 yawindayim azeriyim bir yildir alamaniyada yasiyorum annem ve 2 qiz kardewimle epostama hic girmem amma seni+49015216381053 bu nomarada beklerim watsaap da bulunur sayqilar aydin


ali
9 Mart 2016 Saat: 18:24

42 yasindayim kacamak yapmak isteyenn bayan arkadas ariyorum sanli urfada yasiyorum


selami
3 Mart 2016 Saat: 00:48

Ben 21 yaşındayım konyada yaşıyor numaram bu 05061704534 ben 2.5 ay evli kaldım şu an bosandim eşimden


Hamit
1 Mart 2016 Saat: 12:15

Merhabalar, ilanınızla ilgileniyorum.Sizi daha iyi tanımak istiyorum 54 yaş 170 boy 60 kg yaşını göstermeyen İstanbul’da yaşayan eşinden ayrılmış iki kız babası fakat çocuk sorum yok evi arabası işi olan bir beyim.Görüşmek üzere,teşekürrler


mehmet
30 Kasım -0001 Saat: 00:00

slm nil hanım ben k.marastan mehmet ben iş gereği ankaradayım ben ciddi evlilik düşünüyorum tabi önce tanışmak gerek sende istersen arayın konuşalım tanısalım gerisi zaten gelir bu arada güzel bayansınız. bekliyorum aramanı nil. a.e..l


Nil 25 için bir Mesaj Yaz..