Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Gizli kız: Erkek arkadaş arayan bayanlar
Şuanda şehrinden Gizli kız isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



25 yaşında bir kadınım tanışalım

25 yaşında bir kadınım tanışalım

Rumuz Gizli kız
Şuanda Online
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir
İlişki Türü Eğlencesine




Gizli kız için 31 Özel Mesaj var

Barış
14 Temmuz 2019 Saat: 15:19

Merhaba cok acıklayıcı olmuş su monoton dünyada güzel zamanlar gecirme k hakkımız olsun barismert2030@gmail.cım


selim
2 Temmuz 2019 Saat: 18:22

merhaba yazınız güzel ama boşuna zahmet etmişsiniz çünkü kimse sizin duygularınızla ilgilenmez maddi beklenti içinde yaşanan duygular ilaçlı meyveye ve burda sayamıycağım kadar genetiğiyle oynanmış yiyeceklerimize benzer maddi olarak kuruluan arkadaşlık böledir işde selim.19153@gmail.com


Denis
23 Mart 2019 Saat: 21:57

Merhaba bende izmir de ikamet ediyorum. Mühendisim. 39 yaşındayım 182 boyunda 85 kg .benimle vakit geçirecek tatillere gidecek bir arkadaş arıyorum denis3535@mynet.com


Olgun
8 Ocak 2019 Saat: 01:39

Gerçek hayat dışı yaşamı sıradanlığın haricinde herşeyi birlikte yapmayı karışmadan yasamayı arzueden elit kültürlü üst düzey bilgi görgü zenginlikte bayanlar lütfen mail den bana ulaşın ismim olgun bey. mtrans07@hotmail.com


Harun
5 Ocak 2019 Saat: 13:57

Ankarada evli…uçarı bır avukatım…doğrusu profıl mesajınız muhtesenmdi.dilersenız tanışıırz..


levent
29 Aralık 2018 Saat: 22:15

sana şu an verecegim tek şey bana ulaşman için e posta lvntcnrl34@gmail.com


Arda
12 Kasım 2018 Saat: 00:45

merhaba, Arda ismim, doktorum. İlanınız ilgimi çekti. Karşımdakinin bakımlı, temiz olması ve eğlenceli olması kırmızı çizgim:)mesajını bekliyorum: aradabirikiuc@gmail.com


Muhammed
7 Kasım 2018 Saat: 20:45

Merhaba nasılsınız Istanbul pendik kaynarcada yalnız yaşıyorum bende vede yalnızım lisans mezunuyum…182 boyunda 80 kg kumral mavi gözlü yakışıklıyım.


olgun
23 Eylül 2018 Saat: 01:02

sevmek sevilmek saygılı olmak kaydıyla sevmeye sevilmeye cok ihtiyacım var olanlarla konuşmak isterim


Erkan
11 Ağustos 2018 Saat: 21:15

Hanım efendi, vaktiniz varsa bi yemek yiyelim, tanışalım.

erkantamdemir35@mynet.com


Yunus
31 Temmuz 2018 Saat: 02:24

Merhaba ben evliyim sizi tanımak arkadaş olmak isterim yaşanması gereken veya eğlenilmesi gereken ne varsa yaşar ve eğlene biliriz yunus3565@hotmail.com dan veya watsaptan iletişim kurarsanız çok menmun olurum


Ahmet
21 Temmuz 2018 Saat: 10:40

Slm bayanlara Zonguldak ve çevre illerden bayan arkadaş arıyorum görüstümüz sürece tüm masrafları nı katzılarım


Levent
7 Temmuz 2018 Saat: 07:52

Selam hanfendi ben tam sizin gibi birini arıyorum adım Levent evet evliyim eşim İzmir’de ben Edremit de çalışıyorum o dediğiniz herşeyi yaşamak isterim sizinle tlfn 0544 452 7943


Uğur
30 Haziran 2018 Saat: 17:46

Slm ben Uğur yasım 30 yaşıma uygun bayan arıyorum eğer ciddiysen ara whatsapp numaram 0541 432 48 44


Yavuz
27 Haziran 2018 Saat: 20:05

Mutfak sefiyim bazen şiir yazarım 82 dogumluyum İstanbul yaşıyorum gizlige önem veren biriyim mutlu dolu dizgin bir filort yaşamak istiyorum 1.70 boy kg70.atletik yapiliyim sen saklak biriyim doyumsuz geceler yaşamak istiyorum 25 yaşındaki bayan tam aradığım kadın


Sali
13 Haziran 2018 Saat: 08:55

Ben evli bi erkeğim diyarbakır liyim seninle tanismak isterim


halil
23 Mayıs 2018 Saat: 04:21

merhaba maddi destek karsiliginda bayan arkadaş arıyorum herşeyin gizli kalmasini istiyorum rakamı karsilikli beğeni olursa üst duzeyde verebilirim


Yakup
20 Mayıs 2018 Saat: 16:36

Selam kapalı allah yolunda giden allah korkusu bir bayan arıyorum


Mucahid
17 Mayıs 2018 Saat: 15:23

“Duygusal baskılar ile adı konulmamış şeylerin arasında kalmak yerine Aramızdaki ilişkiye bir sıfat yüklemeden düşünmeden keyfini cıkarmak istiyorum Konusmak istemediginde ya da istemedigimde birbirimizi rahat bırakabildigimiz Çirkinleşmediğimiz bir şey yaşamak istiyorum.” Yazdıkların duygularıma tecuman oldunuz. Ayrıca, diger konulardada hemfikiriz, 38 yaşında ve evliyim. lutfen bana buradan ulaşıniz. adan-zeye@hotmail.com


erdem
17 Mayıs 2018 Saat: 02:22

kaçamak gezmek isteyen bi çağrı atması yeterli olacaktır arabamla istediğiniz yerden ala bilirim sizi şiketin sitresini ata bilecek arkadaş arıorum


Doruk
12 Mayıs 2018 Saat: 12:19

Mrb ben doruk ankarada yasiyorum yasim 29 evliyim gayet yakisikli bakimli gizlilige onem veririm
dorukakyazi01@gmai.com


alperen
12 Mayıs 2018 Saat: 06:25

ben adanadan alperen 170 boyunda yemek yapmasını even fakat her yapsında altını yakan kıvırcık saclı bırıyım benım mısyonum SEÇİMİNİ YAPARSIN DÖNÜP ARKANA BAKMAZSIN tanışmak istersen


Ferhat
11 Mayıs 2018 Saat: 19:21

Selam gūlcan yaz tanışalım yurt dışında yaşıyorum


AKIN
11 Mayıs 2018 Saat: 11:52

Ankaradan AKIN 30 ys ewli bayan arkadas ariyorum 0545 844 51 63


taner
9 Mayıs 2018 Saat: 12:12

Bu yazdıklarında samimi isen bu fırsatı kaçırma. Uzun uzadıya yazamam mailime gelirsen tel den devam ederiz. 34tanerkara@gmail.com


Furkan bey
7 Mayıs 2018 Saat: 13:10

Maddi destek niyeti ciddi olan ve pişman olmayacak olan bayan arıyorum.
Aşk meşk istemiyorum niye mi ?
Çünkü herşey menfaat olmuş öyleyse açık açık diyorum.
Para karşılığı görüşmek isteyen bayan
gurbadrkan@outlook.com


MERT
6 Mayıs 2018 Saat: 15:16

merhaba ben ankaradan mert sizinle tanışmayı canı gönülden isterim evliyim 26 yasındayım yasıtlarım arasında cok cok olgunum bunu size ilk 5 dakikada hissettirebilirim sizinle ciddi saygın bir görüşme ortamı bekliyorum… olmpuscansin@gmail.com


Ahmet
2 Mayıs 2018 Saat: 20:49

Slm bayanlar Zonguldak ve çevre illerden bayan arkadaş arıyorum maddi destek verebilirim öğrenci olabilir ahhmet_ahhmet@hotmail.com yazın konuşalım sonra karar verin inanın çok memnun kalacak sınız


Poyraz
14 Nisan 2018 Saat: 22:36

Mrhb bayan gizli şartlarına hemfikirim ilgilenirseniz irtibata geçelim tşkrlr


emre
14 Nisan 2018 Saat: 12:33

Mrb emre ben evliyim 32 yasindayim ve canim cok sıkılıyo gizlilik icinde gorusebilecegm birini ariyrum mesutyldz002@gmail.com


selcuk
12 Nisan 2018 Saat: 09:29

Merhaba ben Selçuk..43 yaşindayın size maddi destek karşiliği ve tek olmak şartıyla görüşmek isterim.kendinizi tanıtarak tel yazarmısınız?
selcuk.8112@gmail.com


Gizli kız için bir Mesaj Yaz..