Tanış Kaynaş
Profiline bak tanış kaynaş

  Kübra 32: Erkek arkadaş arıyorum
Şuanda izmir şehrinden Kübra 32 isimli Bayan üyenin profiline bakıyorsunuz.

ÜCRETSİZ İLAN VER



Aşkı yaşatacak adamı arıyorum

Aşkı yaşatacak adamı arıyorum

Rumuz Kübra 32
Şuanda Offline
Cinsiyet Bayan
İletişim Mesaj gönder
Şehir izmir
İlişki Türü Arkadaş arıyor




Kübra 32 için 69 Özel Mesaj var

Orhan
2 Haziran 2019 Saat: 01:27

Çok güzelsin kübra sizinle tanışmak istiyorum izmirin neresinde oturuyon bende izmirliyim sizinle kübra hanım


Mehmet ali Özbek oglu
14 Mayıs 2019 Saat: 04:05

Kübra numaranı yollarsan istediğini yaşarız canım


Abdullah Gün
20 Şubat 2019 Saat: 12:24

selam Kübra, sizi mutlu edeceğime inanan dürüst bir erkek olarak tanışıp evlenmek istiyorum.


zafer
5 Şubat 2019 Saat: 18:29

merhaba bu devirde öyle insan bulmak çok zor şimdi herşey çıkar ve menfeatler üzerine kurulmuş


İbrahim
6 Ocak 2019 Saat: 01:23

İyi akşamlar KÜBRA ben uşak tan 32 yaşındayım 1.70 boyundayım ben öyle bir bayan arıyorum ki gözlerine baktığımda bana aşkı yaşatsın ellerini tuttugumda bana sağlam olmayı hissettirsin ve ona sarıldıgımda gerçek sevgiyi saygıyı anlatsın DÜRÜST YALANSIZ BİR AŞK İSTİYORUM ARTIK (KÜBRA BU FIRSATI İKİMİZEDE VERMENİ İSTİYORUM)
0555 163 64 58 ARARSAN BENİ DAHA ANLAYABİLİRSİN


ibo
15 Aralık 2018 Saat: 17:18

Merhaba Kübra. Nasilsin? Hos birisine benziyorsun. Selamalar


kamer
4 Aralık 2018 Saat: 21:59

¯¯¯¯’\_„„„„\) Sevgilim olsun istemiyorum, Sevdiğim olsun istiyorum, Her gün görmek değil benim olduğunu bilmek istiyorum.. Elini tutmαk değil kıyαmαdαn sαdece gözlerine bαkmαk istiyorum.. İki günlük değil ebediyen sürsün istiyorum, Uğrunα ölmek değil onun için yαşαmαk istiyorum… …İşte ben boyle b…ir şey istiyorum………sana böyle yanıt versem cvp ne ol


sezgin
16 Kasım 2018 Saat: 05:19

merhaba istanbuldan ben 38 yaşındayım görüşmek istersen mail atabilirsin sezgunsubasa@gmail.com


sedat
7 Nisan 2018 Saat: 23:14

Slm ben sedat yaş 31 istanbul da yaşıyorum benimle tanışmak ısteyen bayanlar arasın


Şükrü
26 Şubat 2018 Saat: 23:27

Ben mutsuz olan bayanları mudlu etmek için burdayım mesaj atın konuşalım ister evli ister dul bayanları mutlu ve rahatlayacak biriym


cemal
3 Şubat 2018 Saat: 15:43

Ben 48 yaşında madi durumu iyi olan sır saklyan biriyim nerde olursa olsun mutsuz olan bayanlar beni arasın veya mesaj atsın ben gerçekten bayanları mutlu edecek biriyim mesajlarının bekliyorum gizlilik içersinde


ali
18 Aralık 2017 Saat: 08:26

Gizlilik sart aksaraydan dul bayanlar gizli ask yssamak istersen beni ara 30.40 yas arasi


ali
4 Aralık 2017 Saat: 09:32

Gizli ask yasamak isteyen dul byanlar arayin


okan
27 Kasım 2017 Saat: 01:48

Ben balikesir ayvalik okanayvalik cevresinde bayanlarin tlefonubekliyo m0546 278 86 06


Ali
29 Eylül 2017 Saat: 22:24

Selam kızlar sevmek sevilmek istiyorum bana aşkı yasatacak evlilimize özen gösteren kız varsa hemen arasın şehir fark etmez yaş önemli değil dürüst olsun yeter çeyiz de istemem herşeyim var çok şükür 05377742021bekliyorum vatsap var herşeyin hayirlisi


Soner
28 Ağustos 2017 Saat: 19:12

Slm cnm bn manisaliyim çok yakınız burda özel bi hastanede çalışıyorum sizi tanımayı çok isterim


Anandolu çocugu Osmanlı torunu
17 Ağustos 2017 Saat: 12:22

Kübra yüregimin kaşısında yürek isterim il adana


hakan
7 Haziran 2017 Saat: 19:10

Ben hakan 46 Ys manisa 22–55 yas arazi gizliliğe önem veren Lisa ve uzun sureli ililski yasamak isteyen manisa ve İzmir çevresi bayanlar bekliyorum hakan46manisa@gmail.com adresine mesaj bekloyorum


yılmaz
1 Mayıs 2017 Saat: 01:27

merhaba kübra bende bulacağın aşktan sonra bir dakika bile benden ayrı kalmak istemeyeceksin


Kübra 32 için bir Mesaj Yaz..